kız az sabret kız az kaldı ama sağlıklı olsunda gerisini boşverSelam canim, iyi miyim bilmiyorum tam bende:1no2: Eli kulaginda gercekten oglumun, her an firlayacak gibi, belim kopuyor sizidan...Bugün doguran yok ama yarin ne olur belli olmaz?
Senin dogumuna daha epey var canim, merak etme bekler kuzucugun.
bacılarımmmmmm
ayy cok ozledım ben hepınzı yaa
ikizler fırsat vermıyorkı gıreyım suan bıle ogluş aglıyor annem ılgılenıyor :))))
dogum hıkayemı anlatıcam kısmetse ama sanırım bır kac gun sonra ancak
,sadece sunu soylıyeyım cok zevklı bır amelıyattı gulerek kıracın şarkıları eşlıgınde gectı
epıduralden korkardım ama degılmış sonrasına gelınce evet agrı falan var
yanı benım oldu suandada yattıgım yerden zor kalkıyorum saga sola donemıyorum sadece sırt ustu yatabılıyorum gercı ben hıc dınlenemıyorum fırsat yok
annem var kaynanam gelıyor ama yınede ıcım rahat etmıyor
hıc yatamıyorum dıyebılırım ,
bebışlerım cok sukur ıyıler ama mama yıyorlar cunku hala sutum yok bugun bıraz oldu gıbı
bakalım sabaha cıkıcakmı
neyse kızlar yıen gırmeye calışırım hepınızı cok optum
ay sizi görmeyince gittim valla.tutkuuun burdayız gitmee
claries afiyet olsun canım
ay sizi görmeyince gittim valla.
Rüyamda sibikoyu gördüm.Sibelin kayınpederinin eczanesi varmış oraya gittim Sibelle tanıştım bi baktım bebek arabasında bizim minik Yağız diyorum kız daha hafta olmadı ne ayaktasın ay ben sıkıldım ondan dedi Yağızı sevdim sonra 2. katlarıda evleri çıktık heryer mavi halılar falan çay içtik sonra teresa çıktık hava aldık bi baktım bizim arko balkon komşuymuşuz güldük falan sonra indik bu sefer onun babasının portakalsuyu satan büfeleri varmış ikram ettiler yok dedim sonra telleri aldık çıktım.Kız Sibel kaç. gündür arıycam diyorumya rüyama girdin bak.Bak uyandım şimdi ararım senide uyandırırım heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bizde uyandık kızımla süt içiyoruz onu oyalıyorum babası kalkana kadar yoksa çok şiddetli depikler yiyorum
günaydınlar mayıs anneleri bende paşaları doyurdum kocişi kaldıracağım karnum acuktu yaaa
yaa ben hülyayı ve semrayı arayamadım semra şimdi dörünüyordur iki bebek çok zor inanın ikisi aynı anda gözünü açıyor ...bende obur olanı alıyorum direk anne sütü sağmışsam anne sütü yoksa mama yapıp veriyorum......sonra anneme veriyorum gaz .çıkarsın diye sonrada sorunlu yemeyen oğluşumu bşnbir nazla yedirip gazını alıyorum sonra ikisine alt temizliği göbek temizliği derken 1,5 saat sonra ikinci yemek saati geliyor..........zaman çok hızlı geçecek gibi kızlar
gunaydın kızlarrrr
sibiko tekrar gözün aydın canım nasıl gıdıyor bebişinle hayat?
karnım agrıyor dunden berı bende dua edıyorum bugun agdacıya gıdıcem gıtmeden cıkmasın bı aksılık dıyee herseyımız hazır beklıyorus kızımı artık dun emınonue gıttık esım kardesım aldık bebek sekerı logusa serbetı ana kucagını eksıklerımızı baya tamamladık bı bebek arabasında karar veremedık bende acelesı yok dıye erteledım sonra bakarım bıara ya ne zor seyler bunlar öldüm yorgunluktan valla
Kızlar ben kaçıyorum oğlumu emziricem birazda sağayım.Birsooo aynı durumdayız canım allah yardımcımız olsun.
günaydınlar mayıs anneleri bende paşaları doyurdum kocişi kaldıracağım karnum acuktu yaaa
yaa ben hülyayı ve semrayı arayamadım semra şimdi dörünüyordur iki bebek çok zor inanın ikisi aynı anda gözünü açıyor ...bende obur olanı alıyorum direk anne sütü sağmışsam anne sütü yoksa mama yapıp veriyorum......sonra anneme veriyorum gaz .çıkarsın diye sonrada sorunlu yemeyen oğluşumu bşnbir nazla yedirip gazını alıyorum sonra ikisine alt temizliği göbek temizliği derken 1,5 saat sonra ikinci yemek saati geliyor..........zaman çok hızlı geçecek gibi kızlar
:roflol::roflol:a:roflol:canımmmm duygulrıma tercuman olmuşsun resmen valla fırsat bulup yemek yıyemıyorum tuvalete gıdemıyorum en son altıma yapıcam zamanda koşuyorum zaten hala dıkış yerlerım acıyor yatarken kalkarken cok zorlanıyotum sırt ustu yatmakdanda öldum
ama herşeye deger harıka bırşey onlarla ılgılenmek
sıbelımmm sanada hayırlı olsun dıyemedım sen nasılsın optum bacılar hepınızı cokkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?