2009 Mayıs Anneleri

dırımkızı merhaba sana biraz önce yazdıklarını okudum hikayenizi ve inan ağlamaktan maffoldum,oğlum üzülmesin diye kendimi tutmaya çalıştım ama yok gerçekten çok zorlu yollardan geçmişsin ama ne güzel şimdi oğluşlarınla birlikte mutlusun sağlıklısın,Allah sana onları büyütürkende yardımcı olsun,çok ama çok tatlılar bakalım bizim oğlumuz nasıl olacak..Kolay gelsin san cnm..

Hepinize Merhaba kızlar bugün yalnızm eşim kursta,kayınvalidemde memleketine gitti bir hafta kalıcak bende yalnız yalnız oturuyorum.Temizlikte yapasım yok aslında evim kirli ama gözüm kesmiyoo salı günü kadın alıcam o yüzden yapmıcam.Yarın doktor kontrolümüz var bakalım oğluşumuz ne kadar büyümüş görücez..Yeni anneler hepinize allah kolaylık versin..Bizim yerimizede koklayın bebişleri...

bocek cnm çok teşekkür ederim cnm .....rabbim herekese evladı ile sağlıklı güsel günler nasip etsin

ya pazar pazar kimse yok mu yaaaa
bende evdeyim eşimin toplantısı var çok sıkılıyorum bari kızımın odasını çekeyim de ekleyeyim gerçi perdesi ve halısı daha gelmedi ama olsunnvakit geçmiş olurr

canımmm allahh seninde oğluşu bağışlasın çokk şeker maşallahhh ilk gördüğümde kızımın erkek versyonu dedimmm delikafaduldendelikafadulden

cnm süt için dr bana milupanın bitki çayını verdi iyi geliyor sütüme...

hastne çantası içinde gerçekten bende çok gereksiz şeyler koymuşum bi çok şey kullanılmıyor...

ayy canımm bende onun yüzüne baktıkça duygulanıyorum akşam doğum öykümü bile yazmaya çalıştım daha başlık atarken bile ağladım annelik çokk kutsal bişi canımm yaa rabbim herkeze sağlıcakla tattırsınn inşallahhh

uleynnnnn nerdesinn sen yaw ...akşamm msn de okadar bekledim cvp vermedinn..

benim ameliyatta çok keyifli geçti rafet el roman çalıyordu delikafaduldendelikafadulden
doğumu video ya aldıkk ayy izledikçe ağlıyorumm kızım minicik elleriyle burnumu tuttu ...:asigim::asigim:
benimde dikiş yerlerim hala acıyorr yaaa çabucak gecsin kızımla daha çok ilgileniyim istiyorummm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım valla allah yardımcınn olsun 2 bebişlee uğraşmakkk gercekten zorr ama annelik bütün zorlukları kaldırıyor rabbim güzel meleklerini sana bağışlasınnn hala yegenlerimi göremedimm resim bekliyozz bacımm acilennn ŞenizŞeniz

olsun bitanemmmm sen ve bebişler iyi olun o daha önemli allahım seninde kuzucuklarıı bağışlasın sağlıcakla büyüt tatlımm...seninkilerin göbekleri düşmedi mi hala ?

bu arada kızla bebişleri yıkadınız mı??benim dr göbeği düşene kadar yıkamayın dedi her ne kadar büyükler yıkayalım desede ben musade etmiyorum ...

günaydın şekerlerrrrr
ooo bütün mayıs anneleri (doğurmuşlar)burdaymış maşallah nasıl vakit bulup geliyorsunuz anlamadım yafss

kıss benim bebişş kucağımdaa vakit buluyomm yoksaa vakit gercekten yokkk sırnaşık şey

bende evdeyim eşimin toplantısı var çok sıkılıyorum bari kızımın odasını çekeyim de ekleyeyim gerçi perdesi ve halısı daha gelmedi ama olsunnvakit geçmiş olurr

ayy oda resimlerini başka kim koydu kacırdık mı bişi??

yok bacm bişe kaçırmadın şimdilik sadece ben koydummdelikafadulden

canım gördümm gerçekten çok güzel gülü güle kullansın sudemmmm ...

amin canım saol hepsi sağıkla büyüsünler odalarında işallah

kızlar burası kalabalıklaşmaya başladı ama ben şimdi çıkmalıyım namaz kılıp kuran okuycam malun son ay şu hatimi bitirmeli di miii
merak etmeyin sizlere de dua ediyommm

Oy oy oy, taze annişlerle kuzularda girmiş, öptük bebeleri
Cnm güle güle kullanın aldıklarınızı

Cnm kadın gelicekse niye uğraşıyosun, yapma boşver, güzel haberlerle dön randevundan
yok bacm bişe kaçırmadın şimdilik sadece ben koydummdelikafadulden
Nerde kızz ben görmedim ya, bi karıştırayım bakalım belki görürüm

Güle güle cnm,Allah kabul etsin inş.

Kızlar şimdi halam aradı, off sinir oldum yaa, kaç kg oldun dedi dedim 82, Ooooo çok almışsıııın, şişmişsin,doğuma kadar dahada alırsın yatmaktan falan dedi, klava:klava: bende hemen muhalefet tabi Yooo hiçte o kadar olmadım bu kadar kg almak çok normal, hemde kocaman bi göbüşüm var zaten hepsi su dedim, e ama hamileyiz yani görmeden etmeden konuşuyolar , hem şişsem ne olacakki hamileyim ben yaa şişicem tabikötükedihüsokötükedihüso

Kızlar bide söylemeyi unuttum şişmişsin derken ıslıkta öttürdü telefonda üff dahada sinir bu kafamçokkarıştı

Esencim odanızı buldum cnm, çok güzel olmuş tam prensesine göre hihoyyyt

ooo ii yapmısın cnm bılmyenlerde duymuss..ee bırazcık sok olmuslardır 20 gun sonra dogurcanı duyuncakaydirigubbakcemile3

cnm benım ıkı tane daha bı zor olsa gerek..ama tatlı zorluklar bunlar..yuzlerıne bekmak seslerını duymak yeter heralde ınsana...en kısa zamanda sutunde gelırde doya doya doyurursun bebişleriiii:Saruboceq:

Kızlar ben kaçıyorum oğlumu emziricem birazda sağayım.Birsooo aynı durumdayız canım allah yardımcımız olsun.

emzir tabi annesiiii....masallah yagıza emsın buyusun demi ama:ecrin_bebek:

canım aman dıkkat et kendıne...yat uzan dınlen tatlım....:CüvCüv:

gene yok gıbı kımsecıkler....-tatlicadiarzu-bende yenı geldım...sende bendensın canım..bızde sole bı cıktık dolanalım dıye kahvaltı yaptık eşimlşe dısarda sonra zırt bı teleon...işe caırıolar:çok üzgünüm:napsın kalktı gıttı adam....

benımde sinirlerım bozuldu zaten..bız dısardayken kayınvalıdem aradı eşimi..yaklasık1,5 yıldır ben ve aılem konusmuoruz onlarla..eşimle konusuolarmı bılmıodum..basta konusmuolardı ama sonra gorusuolar gıbı gelmıştı..su hamilelikte karar aldık eşimle o taraftan bahsetmıcez dıe cunku ben sınır oluorumm tartısıoz yada...bugun ılk kez sahıt oldum aramasına kayınvalıdemın...ayy bıde bebişle ilgili gelişmelerı anlatmazmı benım kocaklava:ayy gıcık oldum ya...kötükedihüso5 ınde gun alıcamızıda soledı cıldırdımmmmm....bişi belli etmemeye calıştım ama ne care....off ya ben gelmelerını ıstemıorum dogumuma falan klava:benı merak etmeyen oglumu hiç meraketmesın yanii...klava:klava:

boşver güzelim takma kafanııı
bende evde yalnızım sıkıldım şimdi azıcık yürüyüşe çıkıcamm

siribron48 bende aynı senin durumundayım kocamın tarafına çok kırgın ve kızgınım hiç bi şekilde yüzlerini görmek istemiyorum çok üzdüler beni eşim sınavları nedeniyle annesinde kalıyor şu anda bende hiç bi şekilde doğuma gelmelerini istemiyorum ve bebeğimide hiç birine göstermiycem

Kızlar bide söylemeyi unuttum şişmişsin derken ıslıkta öttürdü telefonda üff dahada sinir bu kafamçokkarıştı

aman boşverrr ağzı olan konuşuyor işte insanların ağzı torba değil ki büzesin bana da diyorlar çok aldın diyeee

oda için teşekkür ederim canımmm

boşvercanım ya takma,banada diyorlar ,ne yapayım hamileyim ben zayıflayacak halim yok yakaydirigubbakcemile3

doğum yapmış mayıs aneeri gelmiş maşşalh valla hepsine
böyle görünce rahatlıyorum bende biraz
bebişlerinize ve size Allah sağlık versin hepinizi öpüyorumŞeniza.s.

yeni_anne canım albümündeki resimleri gördüm Allah bir ömür boyu ayırmasın ne güzel çıkmışsınız öyle çok güzel bir gelin olmuşsun Maşallah eşinlede çok yakışmışsınız sen takma kafaya denilenleri biz hamileyiz vücudumzda bi dünya ödem oluştu asıl oğluşları kızları alınca kucağımıza1 ay sonra görsünler bizleri biz süper anneler olcaz inşallah en büyük mayıs anneleri :)))

kızlar slmlar nasılsınız bakım?

esen ya ben senn odanın resimleri bulamadım nere koydun onları?

vay hain hala bide ıslık öttürdü he ttü tüt tüüüü....:roflol::roflol:
amman be tatlım taktıgın şeye bak ya az kaldı şunun şurasında..
o seni görene kadar sen zayıflarsın bile.. yada diyemedinmi kızlar halaya çeker hala sana çektim demekki.. ben aynı halama çekmişimde koca göbegim aynı onun gibiymiş!!!
annmde hiç göbek olmazmış mesela hamileyken...

cnm benm sen yinde balli etme sonuçta eşinin annesi ve atmasını bekleme eşinden bencillik etmiş olursun onlarında torunu sorunu bilemicem ama karışmalarına izin verme fakat görmelrine ve gelmeline bişi deme.. eşin üzülür huzursuzluk olur..
zor durumlar valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…