2009 Mayıs Anneleri

Merhaba Kızlar ara ara girip bakabiliyorum ancak.Burcucum kilo işine hiç takma hatta kimse takmasın beni doğuma girmeden önce tartılar bugün tekrar tartıldım 8 kilo gitmiş bile kaldı 5.
Hülyacım bende msnde gördüm kızının resmini çok tatlı maşallah bir ara bu konuyu konuşalım bacım kızına talip olabilirim haberin olsun.:jeyyar:Bende humana stell tea aldım canım ya sağmaya başladım çok az geliyo bende sarılık olmasından korkuyorum başlangıç gibi dedi doktor bakalım yarın kontrolümüz var oğlum ve benim.Dikişlere bakıcaklar bu arada banada doktor göbek düşene kadar yıkamycaksın dedi.Birsommmmm sen neler yapıyosun bacım oğluşlar iyimi valla kendi derdimize düştük şu dikişler bi iyileşse kendime güvenim gelecek.

canım merhaba

ohh kilolar gitmiş umarım sarılıkta yoktur ve sütünde çabucak artar bende süt için

kuru incir duydum 6-7 inciri suda 10 dk haşalayıp içilicek ve incirlerde yenecekmiş

bi dene istersen..

cnm bebk yıkanmıcakta sen yıkanıosun dimi?
dikişler nasıl çok cnn yanıomu rahatsızlık veriyomu?

kızlar ban bi akıl verin
yrn bende temizlik başlıyor salı badana çarş. yıkanıcak danteller falan var
perş. ablam gelio cuma kadın gelicek cam silmeye cumarteside bebek mobilyaları falan gelicek pazar temizlik bitio allahın izniyle..
benm çarrş. dr kontrolüm var ama işleri bırakıp gitmek istemiom perşembeye alım dedim tatilmiş.. diorumki pazartesiye alsammı???
kafamda rahat olur çok fazlada geçmicek 4-5gün falan
önemli bişi kaçırımıyım acaba allah korusun??
en son 12 gün önce giitim herşey yolundaydı .. bilemedim ne yapım??

canım boşver hiç kafana takma ahh bana neler nler diyorlar ama doğumdan sonra hepsini uatndırıcam inşallahÇok üzgünüm çoook insanlar çok duygusuz kırılıcak üzülücek die kimse düşünmüyor hiç kafana takmagüzelim

canım alabiliyorsan pzrts. al hem için rahatlar bu arada temizlik falan derken yorma sakın kendini

cnm ne yapam yaa veletlerle uğraşıyorum halamla eniştem geldi bugün ben sadece bebeklere çalışıyorum saat 17.20 de besledim 2 saat geçmeden açlıktan çığlık çılığa bende yeme sorunlu olan oğluşum alişi aldım önce sağolsun emdimi vampir gibi
busefer ömer küçük emrah gibi bakıyor yalanıyor offf çok zor ya evlat ayrımı yapıyorum gibi geldi içim acıdı ikisini aynı anda emziremiyorum çok küçükler eee alişi önden almamın sebebi hem zorla yiyor hemde sarlık riskimiz var anne sütü sarlık için iyi
çok üzüldüm sonra ömere babası mama yaptı .....
1 saat sonra yemek saatleri yine ama yemezler heralde artık...

benimde dikişlerim hala sorunlu bir haftayı geçti cnm hareketlerim rahat ama sancılarım oluyor çok ayakta kalmıyorum iş güç yapamıyorum zaten yasakda sakın iş yapma cnm dikkat et .....40 olana kadar yapmayacam bende

selam kızlar valal bir gün boyunca geçmişi ancak okudum göbeğim iyi ce aşağı düştü sandleyde oturamıyorum yatamıyorumda ama yatıncada afakan absıyor ne olcka bizim halimiz böle bu son haftalar baya zorluymuşi meğer

birsencim doğum hikayeni okudum ağlayarak hemde hepimizi salya sümük yaptın kıs oğluşların resminide gördüm allah bağışlasın size canım onları sizleride onlara kendine iyi bak sadece bebişleri düşün iyi bak, uyut canım öptüm seni

sibelcim sütün inş en kısa zamanda düzenli bir şekilde gelir canım human tea yi bende duymuştum çok iyi dediler hatta inş işe yarar canım

hülyacım kızın çok tatlı maşallah en kısa zamanda iştahıda açılır inş

sehercim senin de işin birsen gibi çok çok zor allah size güç kuvvet versin bebişlerin resimlerini bekliyoruz

kızlar ben iki gündür giremedim iş güç gezme tozma derken vakit bulamadık valla bu arada göbeğim fen a durumda aşağı düştü iyice doğum yaklaşıyor sanıırım yarın doktor kontrolümüz var gelince yazarız inş öptük herkesi

merhaba kızlar. 2 gündür ara ara girip okudum ama yazamadım,çok yoğundum. şimdi de çok yorgunum. bi bakim gidip dinlenicem. ayy aslında hergün yürüyordum ama bugün çok zor geldi yürümek:çok üzgünüm: eve geldiğimde üzerimi zor değiştim bide gece uyuyamadım doğru düzgün. gözlerim yanıyor. gidiimde azcık gözlerimi dinlendireyim. öpücükler hepinize! Şeniz

merhabalar bende 2009 mayıs annesiyim.tahmini doğum tarihi 28 mayıs.hamileliğimin başından beri gittiğim doktorumla hastane konusunda ters düştük şimdi doktorumu değiştirsem sorun yaşar mıyım?aranızda benim gibi olan var mı?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz sabahtan arkadaşlarla kahvaltıya gittik sonra da sahile dolu dolu bir pazar oldu

Annelerimiz gelmeye başlamış ne güzel kızlar maşallah bebekleriniz cok güzel

Neden sütleriniz yok arkadaşlar ya öylemi oluyor acaba sezeryan diyemi aklıma takıldı

Bizde cumartesi dr gittik oğluşum 3 kilo olmuş teyzeleri catı kontrolunu haftaya bıraktı dr umuz daha iyi sonuç için herşeyi cok iyi maşallah az kaldı artık kavuşmaya.

ıyi akşamlar banucum bizde yeni girdik eve bütün gün dışardaydık havada cok güzeldi son günleri iyi değerlendirelim demi ama iyi geldi gezmek bizede

burcu canım çok güzel olmuş. ellerine sağlık! gerçi oraya da yazdım amaa.s.
bu arada bence en güzeli senin balıklar! en çok onları sevdimdelikafadulden

incihan merhaba canım arkadaşımında 6 aylık bebişi var çok tatlı maşallah onunla ilgilendim bugün şimdiden gezelim tabi:)))))))))))

delikafadulden delikafaduldenaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden
bebişim takvimde dokuzuncu kutuya geçmiiiiişşşşşdelikafaduldendelikafadulden
galiba az kaldı, bu sanırım 1 ay içinde doğum yapacağım anlamına geliyor:çok üzgünüm:

bitanem nasılsın istersen içinde kalsın doğurma:)))))kaydirigubbakcemileŞeniz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz sabahtan arkadaşlarla kahvaltıya gittik sonra da sahile dolu dolu bir pazar oldu

incihan merhaba canım arkadaşımında 6 aylık bebişi var çok tatlı maşallah onunla ilgilendim bugün şimdiden gezelim tabi:)))))))))))

burcum çok güzel olmuş bitanem güle güle kullansın bebişin

ıyi akşamlar cnm, teşekkürler, güzel havanın tadını çıkarmışsın ne güzel, bide bebiş için pratik yapmışsın tabi,darısı başıma, valla kimse beni tutamaz artık, dolsun 36. hafta gezicem bende hihoyyythihoyyythihoyyyt
Maşallah bebikona cnm , sezaryende süt yaklaşık 3 gün içinde ancak geliyomuş diye duydum ben
burcu canım çok güzel olmuş. ellerine sağlık! gerçi oraya da yazdım amaa.s.
bu arada bence en güzeli senin balıklar! en çok onları sevdimdelikafadulden

Teşekkürler cnm, kııız 36. haftadasın hatta 36 bitiyooooo, 40 hafta 9 ay 10 güne göre hesaplanıyo anacım, her an gelebilir bebeler artık, hazırlıklı olmak lazım

bende dışarıda nerde bebek var ona bakıyorum içim gidiyor içim

doğurucaz artık bacım en uzun olanın bile 1 ayı yoktur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…