Merhaba Kızlar ara ara girip bakabiliyorum ancak.Burcucum kilo işine hiç takma hatta kimse takmasın beni doğuma girmeden önce tartılar bugün tekrar tartıldım 8 kilo gitmiş bile kaldı 5.
Hülyacım bende msnde gördüm kızının resmini çok tatlı maşallah bir ara bu konuyu konuşalım bacım kızına talip olabilirim haberin olsun.:jeyyar:Bende humana stell tea aldım canım ya sağmaya başladım çok az geliyo bende sarılık olmasından korkuyorum başlangıç gibi dedi doktor bakalım yarın kontrolümüz var oğlum ve benim.Dikişlere bakıcaklar bu arada banada doktor göbek düşene kadar yıkamycaksın dedi.Birsommmmm sen neler yapıyosun bacım oğluşlar iyimi valla kendi derdimize düştük şu dikişler bi iyileşse kendime güvenim gelecek.
Kızlar şimdi halam aradı, off sinir oldum yaa, kaç kg oldun dedi dedim 82, Ooooo çok almışsıııın, şişmişsin,doğuma kadar dahada alırsın yatmaktan falan dedi,klava: klava: bende hemen muhalefet tabi Yooo hiçte o kadar olmadım bu kadar kg almak çok normal, hemde kocaman bi göbüşüm var zaten hepsi su dedim, e ama hamileyiz yani görmeden etmeden konuşuyolar , hem şişsem ne olacakki hamileyim ben yaa şişicem tabikötükedihüsokötükedihüso
[k] {n} [k];6399556 .!.:kızlar ban bi akıl verin
yrn bende temizlik başlıyor salı badana çarş. yıkanıcak danteller falan var
perş. ablam gelio cuma kadın gelicek cam silmeye cumarteside bebek mobilyaları falan gelicek pazar temizlik bitio allahın izniyle..
benm çarrş. dr kontrolüm var ama işleri bırakıp gitmek istemiom perşembeye alım dedim tatilmiş.. diorumki pazartesiye alsammı???
kafamda rahat olur çok fazlada geçmicek 4-5gün falan
önemli bişi kaçırımıyım acaba allah korusun??
en son 12 gün önce giitim herşey yolundaydı .. bilemedim ne yapım??
Merhaba Kızlar ara ara girip bakabiliyorum ancak.Burcucum kilo işine hiç takma hatta kimse takmasın beni doğuma girmeden önce tartılar bugün tekrar tartıldım 8 kilo gitmiş bile kaldı 5.
Hülyacım bende msnde gördüm kızının resmini çok tatlı maşallah bir ara bu konuyu konuşalım bacım kızına talip olabilirim haberin olsun.:jeyyar:Bende humana stell tea aldım canım ya sağmaya başladım çok az geliyo bende sarılık olmasından korkuyorum başlangıç gibi dedi doktor bakalım yarın kontrolümüz var oğlum ve benim.Dikişlere bakıcaklar bu arada banada doktor göbek düşene kadar yıkamycaksın dedi.Birsommmmm sen neler yapıyosun bacım oğluşlar iyimi valla kendi derdimize düştük şu dikişler bi iyileşse kendime güvenim gelecek.
delikafadulden delikafaduldenaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden
bebişim takvimde dokuzuncu kutuya geçmiiiiişşşşşdelikafaduldendelikafadulden
galiba az kaldı, bu sanırım 1 ay içinde doğum yapacağım anlamına geliyor:çok üzgünüm:
bitanem nasılsın istersen içinde kalsın doğurma:)))))kaydirigubbakcemileŞeniz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz sabahtan arkadaşlarla kahvaltıya gittik sonra da sahile dolu dolu bir pazar oldu
incihan merhaba canım arkadaşımında 6 aylık bebişi var çok tatlı maşallah onunla ilgilendim bugün şimdiden gezelim tabi:)))))))))))
burcum çok güzel olmuş bitanem güle güle kullansın bebişin
Maşallah bebikona cnm , sezaryende süt yaklaşık 3 gün içinde ancak geliyomuş diye duydum benAnnelerimiz gelmeye başlamış ne güzel kızlar maşallah bebekleriniz cok güzel
Neden sütleriniz yok arkadaşlar ya öylemi oluyor acaba sezeryan diyemi aklıma takıldı
Bizde cumartesi dr gittik oğluşum 3 kilo olmuş teyzeleri catı kontrolunu haftaya bıraktı dr umuz daha iyi sonuç için herşeyi cok iyi maşallah az kaldı artık kavuşmaya.
burcu canım çok güzel olmuş. ellerine sağlık! gerçi oraya da yazdım amaa.s.
bu arada bence en güzeli senin balıklar! en çok onları sevdimdelikafadulden
galiba az kaldı, bu sanırım 1 ay içinde doğum yapacağım anlamına geliyor:çok üzgünüm:
incihan merhaba canım arkadaşımında 6 aylık bebişi var çok tatlı maşallah onunla ilgilendim bugün şimdiden gezelim tabi:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?