İyi akşamlar cnm, teşekkürler, güzel havanın tadını çıkarmışsın ne güzel, bide bebiş için pratik yapmışsın tabi,darısı başıma, valla kimse beni tutamaz artık, dolsun 36. hafta gezicem bende hihoyyythihoyyythihoyyyt
Maşallah bebikona cnm , sezaryende süt yaklaşık 3 gün içinde ancak geliyomuş diye duydum ben
Teşekkürler cnm, kııız 36. haftadasın hatta 36 bitiyooooo, 40 hafta 9 ay 10 güne göre hesaplanıyo anacım, her an gelebilir bebeler artık, hazırlıklı olmak lazım
ya o hesap benim kafamı karıştırıyor. geçen yıl bi arkadaşım doğum yaptı, sat'a göre 1 hazirandı muhtemel doğum tarihi. kız 10 haziranda doğum yaptı:1shok: ben ondan diyorum benimki haziran bebesi olacak diye. 20 mayıs tarihim,10 günü daha beklerse 1 haziran olur diye-tatlicadiarzu-
bende dışarıda nerde bebek var ona bakıyorum içim gidiyor içim
doğurucaz artık bacım en uzun olanın bile 1 ayı yoktur heralde
iyiyim. çok heyecanlandım. aklıma ikinci, üçüncü kutu da olduğum zamanlar geldi. bu vakit geçer mi diyordumgeçiyormuşa.s
sen nasılsın?
İyi akşamlar cnm, teşekkürler, güzel havanın tadını çıkarmışsın ne güzel, bide bebiş için pratik yapmışsın tabi,darısı başıma, valla kimse beni tutamaz artık, dolsun 36. hafta gezicem bende hihoyyythihoyyythihoyyyt
Maşallah bebikona cnm , sezaryende süt yaklaşık 3 gün içinde ancak geliyomuş diye duydum ben
Teşekkürler cnm, kııız 36. haftadasın hatta 36 bitiyooooo, 40 hafta 9 ay 10 güne göre hesaplanıyo anacım, her an gelebilir bebeler artık, hazırlıklı olmak lazım
Cnm o istisna, genelde 37 ile 40 arası doğuyo bebeler, ben ve abim 38 haftalıkken doğmuşuz mesela :CüvCüv:
aman gelsinde sonunda 3 gün bekleriz artık.Burcu canım bizim bebişlerin kilosu aynı gidiyordu seninle dr bana haftada 200gr alıyor demişti ama geçen cmrt oğlum 2600 gr dı bir haftada 400 almış bu sefer 3 kg olmuş bende zayıf diye üzülmüştüm boşu boşuna.senağlama
ee o zaman bu kızcağız 9ay 20günde mi doğurdu?:uhm:
bide 4 kilo doğurdu haa! normal doğumla! benim doktor hemen 3800'ü geçerse normal doğuramazsın dedi!
ya neyse,ben yatıyorum kızlar. sabah 5'te uyanmıştım. gözlerim acıyokafamçokkarıştı
hepinize iyi gecelerŞeniz
Heh bak gördünmü, bide zayıf diyodun çocuğa, maşallahı var annesi, cnm belkide son haftalarda fazla alıyo olabilirler, yadaaaaaa YOKSA SEN BEBİŞE DOPİNGMİ YAPTIN HE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide 4 kilo doğurdu haa! normal doğumla! benim doktor hemen 3800'ü geçerse normal doğuramazsın dedi!
ya neyse,ben yatıyorum kızlar. sabah 5'te uyanmıştım. gözlerim acıyokafamçokkarıştı
kızlar bende çıkıyorum yarın mesai var öptüm hepinizi iyi akşamlarrrr
Cnm herkesin farklı oluyor işte, kilo almamasınıda almasınıda engelleyemeyiz gibi geliyor bana, bebiş kafasına göre takılıyo işte, bana göre doğum kolay oluyo diye normal kg'da bebiş isterim, ama tombişinde sevmesi güzelselam kızlar nabersiniz
naısl olmuş o ayşe canım ya olurmu öle şey ama 40 ı geçince sancı olmasada alıyorlar ebbek kakasını yiyormuş
incihan maşalah bebişine canım arayı kapamış kaan bebkle yarışıyorlar he maşallah tosuncuklara
defnem 36 haftada 3 kilo 90 dı çok iri değil değilmi kızlar siz almasını ben almamasını istiyorum ya bakalım yarın kaç olmuş doktora gidicez ve büyük ihtimalle o meşhur muayeneyi olucaz
ya kızlardan biri sormuştu dr una kim hatırlayamadım şimdi, mutlaka sende okumuşsundur burda, dr kilolu olup olmaması cinsinden oluyo demiş, o aklıma geldi şimdiannesine doping yaptığım kesin 1 haftada bir kilo delikafadulden 400 de oğluşum etti1400 maşalllah maşallah.Yediğinle ilgisi yok diyor dr ama anlamadım ben kesin vardır benden giden kana göre beslenmiyomu sonuçta dr beni kandırıyor korkuyor adam kilolarımdankaydirigubbakcemile3
Cnm ben hep yatarak yazıyom, bi dene bak süperiyi geceler annişler uyuyun güzelce benim uykum yok ama koltukta oturmak zor geliyor artık göbüşüm kocaman oldu
cnm şu meşhur muayeneyi olda bizede bilgi ver bakalım ne diyecek normal doguma müsaitmisin??? sen kaçıncı haftandasın şu anda??selam kızlar nabersiniz
naısl olmuş o ayşe canım ya olurmu öle şey ama 40 ı geçince sancı olmasada alıyorlar ebbek kakasını yiyormuş
incihan maşalah bebişine canım arayı kapamış kaan bebkle yarışıyorlar he maşallah tosuncuklara
defnem 36 haftada 3 kilo 90 dı çok iri değil değilmi kızlar siz almasını ben almamasını istiyorum ya bakalım yarın kaç olmuş doktora gidicez ve büyük ihtimalle o meşhur muayeneyi olucaz
selam kızlar nabersiniz
sağol canım benimde 36+4 te 3 kilo ama normal dir bacım neden almasın kilo minicik olursa nasıl bakıcaz ben korkuyorum biraz
iyi geceler arkadaşlar bende yatıyorum yarın görüşürüz yine öptüm kocamana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?