2009 Mayıs Anneleri

AYSUN4141 cnm seni hep görüyorum bu forumda ama hiç yazmıyon cnm, kaç haftalık bebiş :uhm:

valla tombiş tombiş çok tatalı olur sevmesi ama doğurmasıda çok acı olur herhalde ya zaten benim kız bu hızla giderse sezeryan tarihi vercek gibi geliyor bide bende şeker çıktı ya canım ondan da önde gitmeye başladı fazla değil ama 1 hafta falan önde

canım laptopumu kardeşime verdim şimdi kullandığım masa üstü bilgisayar ondan ancak oturarak

[k] {n} [k];6403815 .!.:
cnm şu meşhur muayeneyi olda bizede bilgi ver bakalım ne diyecek normal doguma müsaitmisin??? sen kaçıncı haftandasın şu anda??

iyi akşamlara.s.

bakalım yarın haber veririm inş ben yarın 37 +3 üm canım sanırım zamanı geldi

incihancım alsında öle fazla önde gitmiyor ama bende şeker varya doktor ondan korkutuyor beni fazla kilolu olur diye ama 40 haftayı beklerse bu gidişle bebişler 4 kilo ve üzeri olur

cnm ben arada yazıyorum ama olabıldığınce takıpteyım
buarada benden bugun azar azar su gıbı bısey geldı korkttu enı cok olmyınca drada gıtmedım yarın gıtcem inş ben 36+6 yım

Bencede, kesi falan yaparlar, aman yok ya olmazlar 4 kg falan, ben 3.5 doğmuşum, o civarlar olur heralde, annem yarım saatte doğurdum diyo,
Cnm 2 hafta kadar ileri yada geri olması önemli değilmiş, kimi insan minyon kimisi kemikli falan olur ya onunla ilgili olabilir
:CüvCüv:

iyi geceler cnm

cnm bi ark. dogurdu 10 gün önce normal yaptı ve 37haftada geldi bebek 2800 dogmuş dioki bugün konustum 3500 kilo nasıl dogrdı bilemiorum bide bebegin şişi i ince 2600 olmuş. düşün yani valla bende istemiom fazla kilolu olmasın..

37de yapar artık ya çok merak ettim yrn hemen yaz buraya bende bu hafta gidicektim acaba yaparmı?? işimde var haftaya pazartesi gidim diorum kesin yapar pazartesi heralde?? acele etmemin sebebi müsait degilsse hemen sezeryan günü alacam çok sancı çekmek istemiorum valla...

slm kızlar nasılsınız hepinizin dogumları yaklaşmış hayırlı dogumlar sizce sezaryanmı iyi normal dogummu

cnm ben arada yazıyorum ama olabıldığınce takıpteyım
buarada benden bugun azar azar su gıbı bısey geldı korkttu enı cok olmyınca drada gıtmedım yarın gıtcem inş ben 36+6 yım

buarada burcu sende askerı hastde dogum yapcaktın doğum seklını sanamı bırakıyolar

Cnm az kalmış seninde,hayırlısı ile kucakla bebişini inş., o su doğum fln değildir ama dimi öyle olsa bi anda boşalır su heralde,
bu arada burdaki askeri hastanede hep sezaryene teşvik ediyolar, çünkü normal doğum olurken bi sorun çıkıpta anne yada bebiş tehlikeye düşerse hemen sezaryene almak gerekiyor ya , işte burdaki sezaryen ekibi en erken 30-45 dk da fln toplanıyomuş,merkezden geliolarmış,buda tehlike demek
Ama benim özeldeki dr devlet hastanesinin dr u,o da normal doğum uygun görüyor benim için, eğer çatıdada problem çıkmazsa normal olurum orda, uygun görmezse askeri hast. de sezaryan...

okey canm bakalım ne diycek yarın hemen nst ye gircem sabah sancım çıkyo 2 -3 haftadır eğer müsait değilsem bende snein gibi düşünüyorum çünkü çok duydum müsait değildsin diyip doğuramayan onca sancıdan sonra hemde ve sezeryan diye yalvaran valla zor ya

doğru diyosun burcucum bide yanılma payı da ultrason ölçmümlerinin inş sağlıkla gelsinlerde beni stres bastı bu 1 ,2 gündür ya

canım bende 3 250 doğmuşum anneme kesi atmışlar bende anneme çekmişsem yapım müsait olmayabilir ama annem fazla sancı çekmeden doğurmuş beni ve kardeşlerimi neden kesi atmışlar ben ilk doğumuyum ondandır belki

anldım canım ama bazen azar azar gelıp idrarla karıstırlabılıyomus ama yarın dr a gıtcmiçin bıraz rahatım
bızım burdada sezaryan taraftarı gıbıler cunku planlı sezeryan işlerine gelıyor ama bende normal istıyrum

Cnm ilk günlerde bebeğin kilosu biraz azalıyormuş, ama doğumdan sonraki 15. günde doğum kg ına geri dönmesi gerekiyormuş

slm kızlar nasılsınız hepinizin dogumları yaklaşmış hayırlı dogumlar sizce sezaryanmı iyi normal dogummu

iyi akşamlar cnm, yukardaki yazımdan bakabilirsin a.s.

cnm normal doğumda kesiyı genelde atıyolar cunku yırtılırsa onarımı zor o yuzden her ıhtımale karsı dr kesip dıkıyo duzgun olsun dıye:CüvCüv:

bende karar veremedim bitülüya aşayıda kesiyolar sonuçda yukarıyıda sancı çekmek omasaya yatıp kalkmak korkutuyo beni sizlerin herşeyi hazzırdır artık çantalar filan ben anca daha eşimle işleri yapıyoruz halıları yıkattım ona ev darmadagın bebk gelmeden bitsin diyorum

Cnm eğer durumun müsait değilse sezaryen olmakta fayda var bencede, Allah korusun ya geçen aylarda haberlerde izlemiştim mersindemiydi nerdeydi bi kız ilk doğumu 5 kg mış bebiş, doğuramamış, bebeğini kaybetmiş Allah korusun, hatta sonra kendiside uzun zaman yoğun bakımda kalmış, ama ilk dr u ona sezaryen yapalım demiş, o istememiş bu doğumu yaptıracak olan dr a gelmiş, buda normal doğum yapabilirsin deyince maalesef bu olay yaşanmış

ınş. değildir cnm ya, bi kaç hafta daha beslenir bebiş, ama olsada üzülme onun miyadı gelmiş sayılır artık, sağ sağlim alırsın kucağına

Son düzenleme:

cnm hayırlı haberlerle gel inş.

ya bnm anneminde dogumları koly olmuş ama ablamınkiler cok zorlu oldu
ilkini normal yaptı ama dioki sen bana cektin sen normal yapamazsın
cok zor oldu bnm sen direk sezeryan ol!!
bilemiom ya adet sancılarına bile dayanamıom ben normalde..

Cnm ilk günlerde bebeğin kilosu biraz azalıyormuş, ama doğumdan sonraki 15. günde doğum kg ına geri dönmesi gerekiyormuş

iyi akşamlar cnm, yukardaki yazımdan bakabilirsin a.s.

eet cnm şişi iniyomuş bebegin bende 1 haftaya kadar biliodum ve eger 1 hafta içinde
dogum kg çıkmazssa sütün yetersiz gelio bebege demekmiş ve ek mamaya başşlatıyolarmış:uhm:

Cnm ben bi kitap okudum yakınlarda ""anneciğim biliyormusun "" adı, orda yazıyodu, inş. hepimizin sütü bol bol olurda yeter bebişlere :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…