kızlar sizin goğus uçlarınız yeterınce cıktımı benıımkı hıc cıkmadı buyuduler ama bebek hıc ememıycek gıbı gelıyoo
kızlar bende cıkıyorum hepınıze iii geceler
inş. cnm zaten sütün kalitesi iyiyse sorun yok yav..Cnm ben bi kitap okudum yakınlarda ""anneciğim biliyormusun "" adı, orda yazıyodu, inş. hepimizin sütü bol bol olurda yeter bebişlere :Saruboceq:
kızlar sizin goğus uçlarınız yeterınce cıktımı benıımkı hıc cıkmadı buyuduler ama bebek hıc ememıycek gıbı gelıyoo
[k] {n} [k];6405058 .!.:inş. cnm zaten sütün kalitesi iyiyse sorun yok yav..
emer emer merak etme hiç olmadı silikon uç alırsın alışana kadar hiç sorun etme..
mayıs anneleri ana sayfada canımm[k] {n} [k];6399193 .!.:kızlar slmlar nasılsınız bakım?
esen ya ben senn odanın resimleri bulamadım nere koydun onları?
Kızlar bebek şekerlerimi yaptım bugün, bakalım beğenecekmisiniz hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/272337-oglusum-icin-yaptiklarim-2.html
Cnm aynı ayda bebeğe sahip annelerin hepsinin süt içeriği aynıymış, mucize yani, önemli olan sık sık,yaklaşık 2 saatte bir emzirmekmiş, ne kadar emzirirsen ve emzirmeyi psikolojik olarak ne kadar istersen o kadar artıyormuş buda hormonal bişeymiş
Kızlar ben çıkıyorum, öptüm hepinizi, iyi geceler :CüvCüv:
oy süper bi haber bende hesaplıyorum hamile kalmadan önce 63 tüm şimdi 70 bebek 3kilo doğsa suyuda var 3 kilo dönerim 64 e birazda hep şimdi yatıyorum ozaman hareket falan 60 olursam tamamdır.işe başlayana kadarda yine 57 e düşerim inşallah hayallerim büyük.ben varım yatacam bebekleri doyurdum uyuttum kızlar ben tam 15-16 kilo vermişim hamiş kalmadan önceki kilomun 2 kilo aşağısına düşmüşüm sanırım dahada gider bebekler ve hala gördiğim adet
beni forma sokacak sanırım sakın dert etmeyin kiloyu yani
bende canım dr hastaneyi bırakmış gitmiş 11 mayıs doğum tarihimdi bu hafta başka bi dr a gittim hoşuma gitti iyiydi de onlar için hastasın sonuçta bişey olmaz istediğine git.merhabalar bende 2009 mayıs annesiyim.tahmini doğum tarihi 28 mayıs.hamileliğimin başından beri gittiğim doktorumla hastane konusunda ters düştük şimdi doktorumu değiştirsem sorun yaşar mıyım?aranızda benim gibi olan var mı?
sende canım ya ben az aldım diye üzülüyodum deseydin.insan moral verir böyle durumda ne gıcık.kıskanç işte insanlar ne yapcanKızlar şimdi halam aradı, off sinir oldum yaa, kaç kg oldun dedi dedim 82, Ooooo çok almışsıııın, şişmişsin,doğuma kadar dahada alırsın yatmaktan falan dedi,klava: klava: bende hemen muhalefet tabi Yooo hiçte o kadar olmadım bu kadar kg almak çok normal, hemde kocaman bi göbüşüm var zaten hepsi su dedim, e ama hamileyiz yani görmeden etmeden konuşuyolar , hem şişsem ne olacakki hamileyim ben yaa şişicem tabikötükedihüsokötükedihüso
canım bu arkadaşlarım 10 yıl önce öğretmenlik yaptığım okulda 3-4 sene beraber çalışmıştık.sonra heryıl gün yaptık ayrılmadık geçen sene yapmayınca ayrı düştük.şimdi hepsi gün yapalım yoksa birbirimizden haberimiz bile olmuyor dedi doğrular valla.insan arayıp ben hamileyim diyemiyor.ooo ii yapmısın cnm bılmyenlerde duymuss..ee bırazcık sok olmuslardır 20 gun sonra dogurcanı duyuncakaydirigubbak
emzir tabi annesiiii....masallah yagıza emsın buyusun demi ama:ecrin_bebek:
canım aman dıkkat et kendıne...yat uzan dınlen tatlım....:CüvCüv:
gene yok gıbı kımsecıkler....-tatlicadiarzu-bende yenı geldım...sende bendensın canım..bızde sole bı cıktık dolanalım dıye kahvaltı yaptık eşimlşe dısarda sonra zırt bı teleon...işe caırıolar:çok üzgünüm:napsın kalktı gıttı adam....
benımde sinirlerım bozuldu zaten..bız dısardayken kayınvalıdem aradı eşimi..yaklasık1,5 yıldır ben ve aılem konusmuoruz onlarla..eşimle konusuolarmı bılmıodum..basta konusmuolardı ama sonra gorusuolar gıbı gelmıştı..su hamilelikte karar aldık eşimle o taraftan bahsetmıcez dıe cunku ben sınır oluorumm tartısıoz yada...bugun ılk kez sahıt oldum aramasına kayınvalıdemın...ayy bıde bebişle ilgili gelişmelerı anlatmazmı benım kocaklava:ayy gıcık oldum ya...kötükedihüso5 ınde gun alıcamızıda soledı cıldırdımmmmm....bişi belli etmemeye calıştım ama ne care....off ya ben gelmelerını ıstemıorum dogumuma falan klava:benı merak etmeyen oglumu hiç meraketmesın yanii... klava: klava:
[k] {n} [k];6399272 .!.:vay hain hala bide ıslık öttürdü he ttü tüt tüüüü....:roflol::roflol:
amman be tatlım taktıgın şeye bak ya az kaldı şunun şurasında..
o seni görene kadar sen zayıflarsın bile.. yada diyemedinmi kızlar halaya çeker hala sana çektim demekki.. ben aynı halama çekmişimde koca göbegim aynı onun gibiymiş!!!
annmde hiç göbek olmazmış mesela hamileyken...
cnm benm sen yinde balli etme sonuçta eşinin annesi ve atmasını bekleme eşinden bencillik etmiş olursun onlarında torunu sorunu bilemicem ama karışmalarına izin verme fakat görmelrine ve gelmeline bişi deme.. eşin üzülür huzursuzluk olur..
zor durumlar valla...
[k] {n} [k];6399556 .!.:kızlar ban bi akıl verin
yrn bende temizlik başlıyor salı badana çarş. yıkanıcak danteller falan var
perş. ablam gelio cuma kadın gelicek cam silmeye cumarteside bebek mobilyaları falan gelicek pazar temizlik bitio allahın izniyle..
benm çarrş. dr kontrolüm var ama işleri bırakıp gitmek istemiom perşembeye alım dedim tatilmiş.. diorumki pazartesiye alsammı???
kafamda rahat olur çok fazlada geçmicek 4-5gün falan
önemli bişi kaçırımıyım acaba allah korusun??
en son 12 gün önce giitim herşey yolundaydı .. bilemedim ne yapım??
kızlar benim pc iyice çıldırdı kulübe giriyorum mayıs annelerinde çalışmayı durduruyor.şimdi girdim heran şutlanabilirim.Bugün eşime kimse gemeden kaçalım dedim öğlen 12 gibi bi çıktık akşam 8 de geldik sızmışım yeni uyandım çoook yorulmuşum bu arada bez aldım.Ultra prima alacaktım orda kız molfix alın dedi yenilenmiş göbek bağı oyuntsu yapılmış yeni doğanda normalde bu kıvrılıyor şimdi gerek yok falan molfix aldım.Göbek bağı oyuntulu
Sizler ne yaptınız
canımcım gunaydın....bende canım dr hastaneyi bırakmış gitmiş 11 mayıs doğum tarihimdi bu hafta başka bi dr a gittim hoşuma gitti iyiydi de onlar için hastasın sonuçta bişey olmaz istediğine git.
sende canım ya ben az aldım diye üzülüyodum deseydin.insan moral verir böyle durumda ne gıcık.kıskanç işte insanlar ne yapcan
canım bu arkadaşlarım 10 yıl önce öğretmenlik yaptığım okulda 3-4 sene beraber çalışmıştık.sonra heryıl gün yaptık ayrılmadık geçen sene yapmayınca ayrı düştük.şimdi hepsi gün yapalım yoksa birbirimizden haberimiz bile olmuyor dedi doğrular valla.insan arayıp ben hamileyim diyemiyor.
şu kaynanaları sevmiyorum.benimkide doğumdan sonra gelcek kesin içimden gıcık oluyorum.inşallah hasta falan olurda gelemez görmek bile istemiyorum.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ben varım yatacam bebekleri doyurdum uyuttum kızlar ben tam 15-16 kilo vermişim hamiş kalmadan önceki kilomun 2 kilo aşağısına düşmüşüm sanırım dahada gider bebekler ve hala gördiğim adet
beni forma sokacak sanırım sakın dert etmeyin kiloyu yani
günaydın kızlar kontrole gidiyoruz bu sabahta
tutkucuğum burcucuğum merak etmeyin kilo neyn kalmıyor ben hamişliğin başında giymek istediğim pantolonu olmamıştı 2-3 aylıktım şimdi giydim bol bile düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?