2009 Mayıs Anneleri

kızlar sizin goğus uçlarınız yeterınce cıktımı benıımkı hıc cıkmadı buyuduler ama bebek hıc ememıycek gıbı gelıyoo

kızlar sizin goğus uçlarınız yeterınce cıktımı benıımkı hıc cıkmadı buyuduler ama bebek hıc ememıycek gıbı gelıyoo

Cnm sıkıntı yapma onu, bi alet var onun için pompa gibi birsey,bende bugün gördüm int. te sağma pompalarına bakarken, emzirmeden önce onunla çekiyormuşsun, bebişin ağzına tüm kahverengi yeri verince emiyomuş, zaten o emdikçe çıkar heralde uçları
:teselli:

Cnm ben bi kitap okudum yakınlarda ""anneciğim biliyormusun "" adı, orda yazıyodu, inş. hepimizin sütü bol bol olurda yeter bebişlere :Saruboceq:
inş. cnm zaten sütün kalitesi iyiyse sorun yok yav..

emer emer merak etme hiç olmadı silikon uç alırsın alışana kadar hiç sorun etme..

[k] {n} [k];6405058 .!.:
inş. cnm zaten sütün kalitesi iyiyse sorun yok yav..

emer emer merak etme hiç olmadı silikon uç alırsın alışana kadar hiç sorun etme..

Cnm aynı ayda bebeğe sahip annelerin hepsinin süt içeriği aynıymış, mucize yani, önemli olan sık sık,yaklaşık 2 saatte bir emzirmekmiş, ne kadar emzirirsen ve emzirmeyi psikolojik olarak ne kadar istersen o kadar artıyormuş buda hormonal bişeymiş

kızlar bende cıkıyorum hepınıze iii geceler

cnm öledir ama bnm kuzenm aynı ayda 1 ark.dogum yaptıı kadının bi sütü vardı maş.

yogurt gibi bizim kızında sulu ayran gibiydive onun bebegine yetiyodu bizmki hep açtı

aglıyodu mecbur hep mama verdiCADIARZU

kızlar benim pc iyice çıldırdı kulübe giriyorum mayıs annelerinde çalışmayı durduruyor.şimdi girdim heran şutlanabilirim.Bugün eşime kimse gemeden kaçalım dedim öğlen 12 gibi bi çıktık akşam 8 de geldik sızmışım yeni uyandım çoook yorulmuşum bu arada bez aldım.Ultra prima alacaktım orda kız molfix alın dedi yenilenmiş göbek bağı oyuntsu yapılmış yeni doğanda normalde bu kıvrılıyor şimdi gerek yok falan molfix aldım.Göbek bağı oyuntulu
Sizler ne yaptınız

ben varım yatacam bebekleri doyurdum uyuttum kızlar ben tam 15-16 kilo vermişim hamiş kalmadan önceki kilomun 2 kilo aşağısına düşmüşüm sanırım dahada gider bebekler ve hala gördiğim adet
beni forma sokacak sanırım sakın dert etmeyin kiloyu yani

oy süper bi haber bende hesaplıyorum hamile kalmadan önce 63 tüm şimdi 70 bebek 3kilo doğsa suyuda var 3 kilo dönerim 64 e birazda hep şimdi yatıyorum ozaman hareket falan 60 olursam tamamdır.işe başlayana kadarda yine 57 e düşerim inşallah hayallerim büyük.
Sibel im kalplerimiz bir bak rüyalarımızda bile birbirimizi görüyoruz.
Yeni anne göremedim eklediğini pc şutluyo beni eminim güzeldir.
mutahara yoktu bugün hayırdır iyidir inşallah.
ilgin hadi son günlerin artık az kaldı işe son.
buarada günaydın kızlar nabersiniz biz iyiyiz kızımla dün bana küstü kızım biraz takıştık.2-3 gecedir sabaha kadar çıldırıp sert şutlar atıyodu ve beni yatırmıyordu 2 gecedir inatlaştık kalkmadım o tepti ben yattım yoruldu uyudu şimdi kalktık süt içcez alışsın yoksa doğuncada sabaha kadar uyanık gündüz uyuyor olcak.oyyyyyyyyyyyyy çok fena bi rövaşeta yedim anam anam diyorumya bu ara takışıyoruz anne sözü dinlesin ama dimi.

bende canım dr hastaneyi bırakmış gitmiş 11 mayıs doğum tarihimdi bu hafta başka bi dr a gittim hoşuma gitti iyiydi de onlar için hastasın sonuçta bişey olmaz istediğine git.

sende canım ya ben az aldım diye üzülüyodum deseydin.insan moral verir böyle durumda ne gıcık.kıskanç işte insanlar ne yapcan
canım bu arkadaşlarım 10 yıl önce öğretmenlik yaptığım okulda 3-4 sene beraber çalışmıştık.sonra heryıl gün yaptık ayrılmadık geçen sene yapmayınca ayrı düştük.şimdi hepsi gün yapalım yoksa birbirimizden haberimiz bile olmuyor dedi doğrular valla.insan arayıp ben hamileyim diyemiyor.
şu kaynanaları sevmiyorum.benimkide doğumdan sonra gelcek kesin içimden gıcık oluyorum.inşallah hasta falan olurda gelemez görmek bile istemiyorum.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

dogru soyluosun canım benim...bende caktırmamaya calısıorum..bende bır evlat tasıorum..kendımı koyuyorum bıde onların yerıne zor tabi...ama hiç tanıdıgımız gıbı deıllermiş...cok yanılmısız aılecek.gelsınler tabi gelceklerde ne bılıım hastahanaye gelmesınler ...amelıyata gırerken onları gormek ıstemıorum .....
için rahat etcekse ertele tatlım...ama bırde su var ewde ablan falan olmıcakmı sonucta?egfer olcaksa 1 2 saatlııne gıdıp geledebılırsın...kontrol yani ne bilimmm...

canımcım gunaydın....
ohhh ıı yapmısınız gezmişiniz ııce..kız nasıl dayandın 12 den 8 e?benım hemen belım baslıo agrımaya yada rahmım agrıyo bebk ııce ındı artık asagıya....bende molfıx aldım canım...aynı banada ole dedıler..bı denıyım dedim bende....
sorma canım ya ah bu kaynanalar...kötükedihüsogercı bende bırgun kaynana oolcam Allah nasip ederse

herkeslere gunaydınnnnnnn:1hug:
bu sabah bı garıp uyandım kızlar ya...mıdem bulanıo sankiiii:çok üzgünüm:gece kalkıp sut içmiştim ıkı kere omu yaptı bılmıorum....artık nerdeyse saat bası uyanıorum bacılar wc molası yada mıde kazıntısı:çok üzgünüm:artık yatakta gozumu actıımda saatıe bakmadan tahmın edebılıorum.....:CüvCüvgluş aşagıya ındıınden rahmımede agrı yapıo..bıde mıde bulantısı cıktı şimdi....ogluş ii olsunda diorum gerısı boşşşş ama artık baya bı zorluo kızlar ya...:CüvCüv:sabah ta babamız işe gıderken uyandık..bırdaha tutmadı uyku...pc yı actım...şimdide gıdıım bişiler yiyim belkı bulantım aclıktandır...benım tosun ne bulsa somuyruo masallahhhhhhkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar kontrole gidiyoruz bu sabahta
tutkucuğum burcucuğum merak etmeyin kilo neyn kalmıyor ben hamişliğin başında giymek istediğim pantolonu olmamıştı 2-3 aylıktım şimdi giydim bol bile düşünün

bırsencım gunaydın tatlım....
ogluşlarla kontrol gununuz ha ne gusel masallah....hayırlı hbr lerını beklıoz tatlım...:Saruboceq:su kılo işinede cok sevındım hani...ne gusel darısı bızlerın basına ınşallah

gunaydın kızlarrrr bugun doktor kontrolu var catı muanesı ve nst ye sokacak dun gece kasıklarım agrıdı ufaktan ben gelıyorum artık dıyo benımkı öff ya bu kadınlafrın çilesi once agdacıya sonra doktora inşallah cok kılo almamısımdır bızım doktor kıloyu bahane eder sezeryan yapar dıye korkuyorum cokk epudural normal ıstıyorum bakalım konusacam bugun.
kolay gelsın hepınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…