gunaydın kızlarrrr bugun doktor kontrolu var catı muanesı ve nst ye sokacak dun gece kasıklarım agrıdı ufaktan ben gelıyorum artık dıyo benımkı öff ya bu kadınlafrın çilesi once agdacıya sonra doktora inşallah cok kılo almamısımdır bızım doktor kıloyu bahane eder sezeryan yapar dıye korkuyorum cokk epudural normal ıstıyorum bakalım konusacam bugun.
kolay gelsın hepınıze
Saol canım, beğendiğine sevindim a.s.mayıs anneleri ana sayfada canımm
çok güzelmiş annesi süpersin heee
Cnm kk e girince çogu zaman banada oluyo, koca site çökecekmi yakında nekaydirigubbakcemile3 tamda doğumlar başladı yavskızlar benim pc iyice çıldırdı kulübe giriyorum mayıs annelerinde çalışmayı durduruyor.şimdi girdim heran şutlanabilirim.Bugün eşime kimse gemeden kaçalım dedim öğlen 12 gibi bi çıktık akşam 8 de geldik sızmışım yeni uyandım çoook yorulmuşum bu arada bez aldım.Ultra prima alacaktım orda kız molfix alın dedi yenilenmiş göbek bağı oyuntsu yapılmış yeni doğanda normalde bu kıvrılıyor şimdi gerek yok falan molfix aldım.Göbek bağı oyuntulu
Sizler ne yaptınız
ben varım yatacam bebekleri doyurdum uyuttum kızlar ben tam 15-16 kilo vermişim hamiş kalmadan önceki kilomun 2 kilo aşağısına düşmüşüm sanırım dahada gider bebekler ve hala gördiğim adet
beni forma sokacak sanırım sakın dert etmeyin kiloyu yani
günaydın kızlar kontrole gidiyoruz bu sabahta
tutkucuğum burcucuğum merak etmeyin kilo neyn kalmıyor ben hamişliğin başında giymek istediğim pantolonu olmamıştı 2-3 aylıktım şimdi giydim bol bile düşünün
oy süper bi haber bende hesaplıyorum hamile kalmadan önce 63 tüm şimdi 70 bebek 3kilo doğsa suyuda var 3 kilo dönerim 64 e birazda hep şimdi yatıyorum ozaman hareket falan 60 olursam tamamdır.işe başlayana kadarda yine 57 e düşerim inşallah hayallerim büyük.
Sibel im kalplerimiz bir bak rüyalarımızda bile birbirimizi görüyoruz.
Yeni anne göremedim eklediğini pc şutluyo beni eminim güzeldir.
mutahara yoktu bugün hayırdır iyidir inşallah.
ilgin hadi son günlerin artık az kaldı işe son.
buarada günaydın kızlar nabersiniz biz iyiyiz kızımla dün bana küstü kızım biraz takıştık.2-3 gecedir sabaha kadar çıldırıp sert şutlar atıyodu ve beni yatırmıyordu 2 gecedir inatlaştık kalkmadım o tepti ben yattım yoruldu uyudu şimdi kalktık süt içcez alışsın yoksa doğuncada sabaha kadar uyanık gündüz uyuyor olcak.oyyyyyyyyyyyyy çok fena bi rövaşeta yedim anam anam diyorumya bu ara takışıyoruz anne sözü dinlesin ama dimi.
Cnm bana hep böyle olur zaten,o anda karşımdaki kırılacak diye karşılık falan veremem, olay bittikten sonrada sinir olur otururum yerime kafamçokkarıştıbende canım dr hastaneyi bırakmış gitmiş 11 mayıs doğum tarihimdi bu hafta başka bi dr a gittim hoşuma gitti iyiydi de onlar için hastasın sonuçta bişey olmaz istediğine git.
sende canım ya ben az aldım diye üzülüyodum deseydin.insan moral verir böyle durumda ne gıcık.kıskanç işte insanlar ne yapcan
canım bu arkadaşlarım 10 yıl önce öğretmenlik yaptığım okulda 3-4 sene beraber çalışmıştık.sonra heryıl gün yaptık ayrılmadık geçen sene yapmayınca ayrı düştük.şimdi hepsi gün yapalım yoksa birbirimizden haberimiz bile olmuyor dedi doğrular valla.insan arayıp ben hamileyim diyemiyor.
şu kaynanaları sevmiyorum.benimkide doğumdan sonra gelcek kesin içimden gıcık oluyorum.inşallah hasta falan olurda gelemez görmek bile istemiyorum.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Cnm inş. güzel haberlerle dönersin kontrolünden, bende korkuyorum dr bana sezaryen dicek diye yavs :çok üzgünüm:gunaydın kızlarrrr bugun doktor kontrolu var catı muanesı ve nst ye sokacak dun gece kasıklarım agrıdı ufaktan ben gelıyorum artık dıyo benımkı öff ya bu kadınlafrın çilesi once agdacıya sonra doktora inşallah cok kılo almamısımdır bızım doktor kıloyu bahane eder sezeryan yapar dıye korkuyorum cokk epudural normal ıstıyorum bakalım konusacam bugun.
kolay gelsın hepınıze
Saol hayatım, seninde avatardaki resime bayıldım, Rabbim bir ömür ayırmasın inş., insan kafaya takmıcam diyo ama zaten yatıyorum ben kaç haftadır,daha aferin kızım diyeceğine kilo almışın dediya , ona bozuluyorum, üstelik kendini görün bi dombili :jeyyar:yeni_anne canım albümündeki resimleri gördüm Allah bir ömür boyu ayırmasın ne güzel çıkmışsınız öyle çok güzel bir gelin olmuşsun Maşallah eşinlede çok yakışmışsınız sen takma kafaya denilenleri biz hamileyiz vücudumzda bi dünya ödem oluştu asıl oğluşları kızları alınca kucağımıza1 ay sonra görsünler bizleri biz süper anneler olcaz inşallah en büyük mayıs anneleri :)))
Cnm aslında inan hiç öyle kg vereyim gibi bi derdim yok benim, yiyip yiyip yatıyorum mecbur, öyle düşünsseydim bunalıma girerdim heralde 3 aydır yatıyom nerdeyse.., insanı asıl üzen herşey bittide bi kg m ı kaldı yani :1shok:[k] {n} [k];6399272 .!.:vay hain hala bide ıslık öttürdü he ttü tüt tüüüü....:roflol::roflol:
amman be tatlım taktıgın şeye bak ya az kaldı şunun şurasında..
o seni görene kadar sen zayıflarsın bile.. yada diyemedinmi kızlar halaya çeker hala sana çektim demekki.. ben aynı halama çekmişimde koca göbegim aynı onun gibiymiş!!!
annmde hiç göbek olmazmış mesela hamileyken...
cnm benm sen yinde balli etme sonuçta eşinin annesi ve atmasını bekleme eşinden bencillik etmiş olursun onlarında torunu sorunu bilemicem ama karışmalarına izin verme fakat görmelrine ve gelmeline bişi deme.. eşin üzülür huzursuzluk olur..
zor durumlar valla...
Saol cnm,az kalmış onlarda emziedikçe gider merak etme, eğer anne öğünlerini normal yerse sadece gece yemezse,ve emzirirse haftada 200- 300 gr veriyormuş kendiliğinden, yemeni kısma o yüzden :CüvCüv:Merhaba Kızlar ara ara girip bakabiliyorum ancak.Burcucum kilo işine hiç takma hatta kimse takmasın beni doğuma girmeden önce tartılar bugün tekrar tartıldım 8 kilo gitmiş bile kaldı 5.
Hülyacım bende msnde gördüm kızının resmini çok tatlı maşallah bir ara bu konuyu konuşalım bacım kızına talip olabilirim haberin olsun.:jeyyar:Bende humana stell tea aldım canım ya sağmaya başladım çok az geliyo bende sarılık olmasından korkuyorum başlangıç gibi dedi doktor bakalım yarın kontrolümüz var oğlum ve benim.Dikişlere bakıcaklar bu arada banada doktor göbek düşene kadar yıkamycaksın dedi.Birsommmmm sen neler yapıyosun bacım oğluşlar iyimi valla kendi derdimize düştük şu dikişler bi iyileşse kendime güvenim gelecek.
Doğru valla cnm, seninde işyerindekiler çok vicdansız gerçekten, löm löm konuşuolar :bbo:canım boşver hiç kafana takma ahh bana neler nler diyorlar ama doğumdan sonra hepsini uatndırıcam inşallahÇok üzgünüm çoook insanlar çok duygusuz kırılıcak üzülücek die kimse düşünmüyor hiç kafana takmagüzelim
canım alabiliyorsan pzrts. al hem için rahatlar bu arada temizlik falan derken yorma sakın kendini
Maalesef cnm,insanlar hamile değilmişiz muamelesi yapabiliyo, hatta bunu yaparken zevk te alabiliyoaman boşverrr ağzı olan konuşuyor işte insanların ağzı torba değil ki büzesin bana da diyorlar çok aldın diyeee
oda için teşekkür ederim canımmm
Yani, tabi alıcass, almamız normal zaten kaydirigubbakcemile5boşvercanım ya takma,banada diyorlar ,ne yapayım hamileyim ben zayıflayacak halim yok yakaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar size bir slmverip işime geri döneceğim ben bu gidişle işte doğurmazsam iyidir çok sıkıldım artık çoksenağlama ama daha 3 haftam var ya:1no2:
esencim semracım naber kızlar esencim afiyet olsun sana ve bebişine:))
semracım bende çalışıyorum hala ama benim bir haftam kaldı 35 de ayrılacağım tatlım ben
günaydın iyi haftalar herkese
birsencim oğluşlarla kontrole gideceksin demek :)) ne güzel
bigudicim günaydın tatlım kolay gelsin sana:))))
Günaydın kızlar size bir slmverip işime geri döneceğim ben bu gidişle işte doğurmazsam iyidir çok sıkıldım artık çoksenağlama ama daha 3 haftam var ya:1no2:
kızlar günaydın.ben yoğun b,r haftaya yine başladımumarım herkes iyidir geçimişi okumak isterdim ama çok iş var bitirmem lazım yoksa ofisten doğuma gideceğim. umarım herkes iyidir..
Merhaba güzelim,kolay gelsin, dün bende sağma pompasıyyla şu saklama kaplarından aldım ne olur ne olmaz diye, bende buzdolabının üstü deepfreeze, sadece orda saklanabiliyo dimi cnm bu sütler,buzdolabının normal kısmında saklanamıyo dimi :uhm: bide bebeğe vermeden önce nasıl ısıtıcaz cnm sıcak su içine koysam yeterli olurmu acaba,yada biberon ısıtıcısında olabiliyomu :uhm:kızlar günaydın.ben yoğun b,r haftaya yine başladımumarım herkes iyidir geçimişi okumak isterdim ama çok iş var bitirmem lazım yoksa ofisten doğuma gideceğim. umarım herkes iyidir..
Merhaba güzelim,kolay gelsin, dün bende sağma pompasıyyla şu saklama kaplarından aldım ne olur ne olmaz diye, bende buzdolabının üstü deepfreeze, sadece orda saklanabiliyo dimi cnm bu sütler,buzdolabının normal kısmında saklanamıyo dimi :uhm: bide bebeğe vermeden önce nasıl ısıtıcaz cnm sıcak su içine koysam yeterli olurmu acaba,yada biberon ısıtıcısında olabiliyomu :uhm:
ay canım ya benim hiç bir bilgim yok
almadım da zaten
herşey yolunda olursa gerek kalmaz diyorum ama bakalım
bi aksilik olursa eşime aldırım daha sonra
nasıl olsa vedeyim diyorum amafisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?