2009 Mayıs Anneleri

Teşekkürler bitanem, ya bide mesela diyelim dışarı çıkıcam ben, direk donmuş sütü atsam çantaya,kendiliğnden eriyince versem bozulurmu acaba ya, bozulmazsa çok kolaylık olucak ŞenizŞeniz

aaaaaa bundan haberim yoktu cnm ya
iyi fikir o zaman bende fiyatlarına falan bakayım
uygun mu cnm fiyatları birde hangi markayı aldınız daha çok
alalım bizdea.s.

aaaaaa bundan haberim yoktu cnm ya
iyi fikir o zaman bende fiyatlarına falan bakayım
uygun mu cnm fiyatları birde hangi markayı aldınız daha çok
alalım bizdea.s.

Evet cnm ya,edinmekte fayda var, bide sezaryen olursa süt 3 günde geliyor ya bol bol sağmak lazım ediyor, aslında ben uygun fiyatlı olsun diye kraftın alıcaktım yorumlarıda fena değildi sadece çekim gücü medelaya göre azmış, ama eşim almışken iyisini alalım diğer bebektede kullanırsın daha kaliteli olsun dedi,medelanınkini aldırdı, daha elime gelmedi kargodan bekliyorum bakalım cnm
:CüvCüv:

kızlar benım damla damla suyum gelıyoo hala dr ogleden sonra alttan muayene etcek ama su turnusollu kağıt lazım arıyoruz bulamadık siz eczanedenmı almıstınız erzurumda yok hıbıyerde
su olup olmafdığını sizin sadece o kagıtlamı anlamısardı dr eger dunden beri gelen suysa oğleden sonra sezeryana alıcaz dedi soktayım hala

[/QUOTE]

banucum bak senın verdıın adreste ne buldum.....hihoyyyt
efet canımın içi ya gercekten yakından bakınca daha gusel gozukuo..bende verıım bundan sıparışşş.....eklemene gerek kalmadı canım..hem senınde yorumlarını almış oldum...sende begenmişsin eşinde...
bende aksama eşime gostereyım :CüvCüv:

bu arada sut saklama ıle ılgılı bılgıler cok ıı olmus kızlar ya...ben hiçbirini bilmiordum dogrusu...:ecrin_bebek:bende alıım su pompalardan...elektrıklı olnları daha kullanıslı dıe duymustum işyerındekı kızlardan:CüvCüv:

cnm ben turnosollu ped kullandım adı AL-TEST ti, bi özel hastanede bulmuştu eşim, ama kes,n sonuç için AMNıSURE diye bi test var, dr yapıyo muayene sırasında, biz üretim yerini aramıştık direk int. ten numarasını bulup onlarda hemen otobüsle göndermişlerdi, o kesin sonuç veriyo

aysuncum hakkında hayırlısı olsun cnm sakın korkma tamammı, bizede haber ver merak ederim ben şimdi

canım benım ya....
hiç te bılmıorum kı ama burda kullananlar vardı kızlardan..inş bulursun canım benım...rahat ol cnm.saglıcakla alırsın inşallah kucaına bebişini....:Saruboceq:hayırlı hbr lertını beklıoruz canım.

burcu canım saklanabilir olması lazım ama benim aldıklarım kapaklı daha sonra biberon emziğini takıp kullanıyorsun.

kızlar sağolun esım burda bulamamıs internetten baktım aynı gun kargo dediler dra sorcam olmazsa nasıl anlıyosa anlasın yada benı sevk etsın üniversiteye burası askeri hast olanakları yoktur gıbı kızlar bıde dr dedi alttan bakcam nasıl korktum ama önce usgde baktı su normal ama gozukmez yırtıksa dedi ogleden sonra hem alttan bakıp hemde o pedle bakıp anlayalım dedi nstde sorun yok sancı yok bakalım hayırlısı aksama gırmezsem hastanedeyımdır

Cnm banada baktı dr su geliyomu diye, sadece çatlaksa az az geliyosa kargo gelene kadar bi kaç gün yatak istirahatinde kalabilirsin o zaman, kesin testi yapınca anlar dr,amnisure tavsiye ederim

cnm dr eger dunden beri gelen suysa kesın oğleden sonra sezeyana alırım dedi kan verdırdı amelıyat hazırlıgı için bısey yeme içme dedi beklıyom işte

cnm dr eger dunden beri gelen suysa kesın oğleden sonra sezeyana alırım dedi kan verdırdı amelıyat hazırlıgı için bısey yeme içme dedi beklıyom işte

Hadi hayırlısı olsun, ama ben AL-TESTteki pedi 1 gün tutmuştum geliyormu anlaşılsın diye, hemen öğlene kadar nasıl anlayacakki anlamadım, neyse bi baksın muayenede ordanda anlaşılabilir, ayy bende heyecan yaptım

banucum bak senın verdıın adreste ne buldum.....hihoyyyt
efet canımın içi ya gercekten yakından bakınca daha gusel gozukuo..bende verıım bundan sıparışşş.....eklemene gerek kalmadı canım..hem senınde yorumlarını almış oldum...sende begenmişsin eşinde...
bende aksama eşime gostereyım :CüvCüv:

bu arada sut saklama ıle ılgılı bılgıler cok ıı olmus kızlar ya...ben hiçbirini bilmiordum dogrusu...:ecrin_bebek:bende alıım su pompalardan...elektrıklı olnları daha kullanıslı dıe duymustum işyerındekı kızlardan:CüvCüv:[/QUOTE]

canım benim modelin aynısı benimkini çok güzel süslemiş :))) çok beğendik biz tatlım
kızlar süt saklama kapları mantıklı poeşetleri tek kullanımlık olduğu için gereksiz diye düşünüyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…