2009 Mayıs Anneleri

Teşekkürler bitanem, ya bide mesela diyelim dışarı çıkıcam ben, direk donmuş sütü atsam çantaya,kendiliğnden eriyince versem bozulurmu acaba ya, bozulmazsa çok kolaylık olucak ŞenizŞeniz

canım donmuş sütü çıkmadan buzdolabına koyarsın orada biraz erir sonra yanına alırsın direk çıkarıp eritme önce deepfreezden buzdolabına koy sonra çıkar aşkısı kaydirigubbakcemile5Şeniz

Kızlar biberona koyup kaldırsak , polikarbonat yada cam biberon farkedermi ya, sonuçta aventinde biberon şeklideymiş, sanki bi yerde kavonoza koymayın diye okumuştum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim

:uhm:

Hmm o zaman bi saat içinde beslemek lazım tosunu, 1 saat ordan kazanırız, 2.5 saatte diğer emzirmeye kadar kazanırız, 3.5 saat özgürlük kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar artık göğüs pompalarına biberonlar uyuyor ben o nedenle almayacağım biberona sağacağım direk buzdolabına atacağım fazla olursa süt saklama kabı alır deepfreeze stok yaparım işe başlayınca

Bencede mantıklı cnm, kaydirigubbakcemile5

Tülaycım senin aldığın aventin saklama biberonları polikarbonatmı cnm ya :uhm:

Bencede mantıklı cnm, kaydirigubbakcemile5

Tülaycım senin aldığın aventin saklama biberonları polikarbonatmı cnm ya :uhm:

canım dün biberon göğüs pombası steril ettim ekledim hastane çantama ne olur olmaz diye eksiği kalmadı bebişinde benimde hastane çantamızın:)))a.s.

merhaba kızlar. uyumak iyice zorlaştı artık. dün 9.aya girdim ya, ondan mı acaba?kaydirigubbakcemile3
yatağın içinde dört dönüyorum,nafile! anca eşim gittikten sonrsa bikaç saat rahat uyuyorum sabah, o kadar.senağlama onu yataktan da atmak istemiyorum, zaten 3 gün sonra gidicem 1 ay ayrı yatacazsenağlama
bende bebişimin uyku setini yıkayıp kışlık çamaşırlarımızı kaldırdım. birazdan ağdaya gidicem. dönünce de yazlıkları çıkarıp valizimi hazırlamaya başlarım yavaş yavaş.

eşim dalga geçiyo, dur bakiim memlekete gidince nerde bulucan internetteki arkadaşlarını diyor bende internet kafeye giderim dedimkaydirigubbakcemile3
hepinize öpücükler, dönüşte görüşürüz.Şeniz

burcu canım evet dediğin biberondan. eğer incelemek istersen msn den adresini veririm ben çok uyguna aldım.

sorma cnm ya yanı dert bendede war...
uyumak zor gelıo sagdan sola donmek hiç bukadar zor olmamıştı dogrusukaydirigubbakcemile3bırde bı uyusukluk kı sorma yahu ...hiç bi iş yapasım gelmıo artık..yemek bıle yapmaya usenır oldum....:çok üzgünüm:

canım dün biberon göğüs pombası steril ettim ekledim hastane çantama ne olur olmaz diye eksiği kalmadı bebişinde benimde hastane çantamızın:)))a.s.

ohh eksık kalmamış desene..bende su koca totomu kaldırıp iş yapsam hiç fena olmıcak ama nerdeee...bu oglan cok zorluo benı cokkkk:çok üzgünüm:arar ara ter basıo bole bırden su cıkıo heryerımden kızlar ya...bugun sabahtır dewam eden mıde bulantısıda cabası...canım hiç bişi yemek ıstemıo anlamaım noluo bana...:çok üzgünüm:

Ohh ne güzel olmuşeline sağlık, bitti yani hazırlıklar, annemde göz tansiyonu var bu yüzden her sene muayeneye gidiyo ist. da bi dr u var, hafta sonu ist. a gidecek, yaklaşık 3-4 gün buraya dönemeyebilir, bende o zaman 36. haftayı doldurmuş olucam kısmetse, yani bebekte her an gelebilir, bu yüzden bu hafta içi benim çantada tamamlanması lazım,her ihtimale karşı
Kızlar bide bende 3 gündür garip bişeyler oluyo, sanki bebek ellerini kafasının iki yanına koymuşta açtırıyor gibi bi gerilme hissediyorum aşağıda, bebek gelirmi dersiniz :uhm:

Son düzenleme:

canım benim dün çok gezdik akşam eve geldim bir ağrı kasıklarımda gözlerimden yaş geldi neredeyse eşimde eksiğin kalmasın çantanda herşeyi hazırlayalım artık dedi oturduk birlikte kalanları tamamladık kaydirigubbakcemile5 benimde iştahım yok bebişim için yiyorum yoksa aklıma gelmiyor yemek yemek :bbo:

sağol bitanem bitti çok şükür çanta işide 20 tane bebek bezi koydum tatlım ben iki hastane çıkışı tam takım iki zıbın seti çorap ağız mendili ıslak mendil bebek bezi pişik kremi kundak iki penye battaniye birde kalın önden fermuarlı battaniye ekledim anakucağınıda arabaya koyacağım çıkarırken eşim getirecek

onun dışında kendim için iki gecelik biri kısa biri uzun kollu sabahlık terlik gögüs pedi göğüs kremi havlu diş fırçası diş macunu bir pijama takımı iki çorap emzirme sütyeni iki iç çamaşırı koydum

birde hastaneden çıkarken giymek için kıyafet ekledim kaydirigubbakcemile5

Artık her gün bi öncekinden daha ağırlaşıyoruz cnm, yavaş yavaş yap çok zorlama kendini
yasakkelime

ıyi düşünmüşsün,yeterli cnm bence, pompayı nasıl sterilize ettin:uhm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…