banucum eksikler bitmiş benimde bitti. sadece çarşamba günü biberon ve emziği steril edicem o kadar.
banu canım hastane temiz ama ben nevresim falanda koydum sende koydunmu.
aynen burcu canım bende hayatta yatamam ne kadar temiz olsa bile:):) eşim zaten taile gidiyorsun galiba yada hastanede uzun süre kalmayı planlıyorsun gibi diyor valizi görünce:):)
cnm dr eger dunden beri gelen suysa kesın oğleden sonra sezeyana alırım dedi kan verdırdı amelıyat hazırlıgı için bısey yeme içme dedi beklıyom işte
kızlar benimde ağrım oluyor ara ara eşimde dün çok yoruldun ondan diyor
tülaycım eşim de benimle dalga geçiyor tatile mi gidiyorsun diyor
hmm heralde parçaları ayrılabiliodur, gelsin benimkide bende öyle yapayımtülaycım bende yastık kılıfı nevresim birde pike götüreceğim bende yatmak istemem temizde olsa canım göğüs pompasını sıcak suda 5 dakika kaynattım yarım saatte beklettim içinde canım
hmm heralde parçaları ayrılabiliodur, gelsin benimkide bende öyle yapayım
Bebelerle tatile gidioss ne var :dilcikar::dilcikar:
merhaba arkadaşlar;ben 36 haftalık hamileyim ve hamileliğim boyuncasizleri takip ettim çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz imrendim doğrusu.bişey sormak istiyorum 10 gündür sağ tarafımda kaburgalarımın olduğu yerde ağrı oluyo özellikle yatağa uzanırken sizlerdede oluyormu böyle ağrılar normalmi sizce? şimdiden teşekkürler.iyi günler:teytey::teytey:
banucum sen elk.aldın ben şimdilik eczanelerde satılandan aldım.ama doğumdan sonra elk.alıcam.
merhaba arkadaşlar;ben 36 haftalık hamileyim ve hamileliğim boyuncasizleri takip ettim çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz imrendim doğrusu.bişey sormak istiyorum 10 gündür sağ tarafımda kaburgalarımın olduğu yerde ağrı oluyo özellikle yatağa uzanırken sizlerdede oluyormu böyle ağrılar normalmi sizce? şimdiden teşekkürler.iyi günler:teytey::teytey:
Kızlar ben çıkıyorum, öptüm sizi, görüşmek üzere :CüvCüv:
çok teşekkürler azda olsa içim ferahladı ben biraz telaşlıyımdırda.akşamüzeri dr a gidip soralım diyoduk neden ağrılar oluyo diye.sadece sağ tarafımda oluyo öksürdüğümde ve yatarken çok acı çekiyom.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?