2009 Mayıs Anneleri

Kızlar eşim canpedin hasta bezini almış bana, ince şeyler ya, kabarık durmaz

Son düzenleme:
aynen burcu canım bende hayatta yatamam ne kadar temiz olsa bile:):) eşim zaten taile gidiyorsun galiba yada hastanede uzun süre kalmayı planlıyorsun gibi diyor valizi görünce:):)

aynen burcu canım bende hayatta yatamam ne kadar temiz olsa bile:):) eşim zaten taile gidiyorsun galiba yada hastanede uzun süre kalmayı planlıyorsun gibi diyor valizi görünce:):)

:roflol::roflol: benimki gerçekten bavul ama, tamamlansın eklicem kocaman çantayı :roflol::roflol::roflol:

herkese selam, a.s.
birkac gundur goz atamadim, yine gecmise daldim. biz son haftamizi calisiyoruz.hihoyyyt
saniyorum kasilmalarim ve sancilarim hafif hafif basladi.
carsamba doktora gidicez. kizimi gorucem :sm_cool:
umarim herkes iyidir.

cnm dr eger dunden beri gelen suysa kesın oğleden sonra sezeyana alırım dedi kan verdırdı amelıyat hazırlıgı için bısey yeme içme dedi beklıyom işte

Aysuncum,
Belki kendin de su olup olmadigini anlayabilirsin.
"Koyu ve kıvamlı değil, su gibi akışkandır. Sıvının kendine has tatlı bir kokusu ve çok açık sarı rengi vardır."
Canini sıkma...
Eminim hersey yolunda gidecektir....

tülaycım bende yastık kılıfı nevresim birde pike götüreceğim bende yatmak istemem temizde olsa canım göğüs pompasını sıcak suda 5 dakika kaynattım yarım saatte beklettim içinde canım

kızlar benimde ağrım oluyor ara ara eşimde dün çok yoruldun ondan diyor

tülaycım eşim de benimle dalga geçiyor tatile mi gidiyorsun diyor

merhaba arkadaşlar;ben 36 haftalık hamileyim ve hamileliğim boyuncasizleri takip ettim çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz imrendim doğrusu.bişey sormak istiyorum 10 gündür sağ tarafımda kaburgalarımın olduğu yerde ağrı oluyo özellikle yatağa uzanırken sizlerdede oluyormu böyle ağrılar normalmi sizce? şimdiden teşekkürler.iyi günler:teytey::teytey:

kızlar benimde ağrım oluyor ara ara eşimde dün çok yoruldun ondan diyor

tülaycım eşim de benimle dalga geçiyor tatile mi gidiyorsun diyor

tülaycım bende yastık kılıfı nevresim birde pike götüreceğim bende yatmak istemem temizde olsa canım göğüs pompasını sıcak suda 5 dakika kaynattım yarım saatte beklettim içinde canım
hmm heralde parçaları ayrılabiliodur, gelsin benimkide bende öyle yapayım
Bebelerle tatile gidioss ne var :dilcikar::dilcikar:

Cnm Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.,deveye sormuşlar neren eğri, oda nerem doğruki demiş,benimki o hesap:roflol:, abuk sabuk her yerim ağrıyo,karnım, belim, kaburgalarım,kasıklarım, ama benim belki yatmaktanda olabilir :uhm:

canım hayırlı hamilelikler dilerim burada arkadaştanda öte kardeş gibi olduk hepimiz bizdede oluyor canım son dönemler zor geçiyor a.s.

çok teşekkürler azda olsa içim ferahladı ben biraz telaşlıyımdırda.akşamüzeri dr a gidip soralım diyoduk neden ağrılar oluyo diye.sadece sağ tarafımda oluyo öksürdüğümde ve yatarken çok acı çekiyom.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

rica ederiz tatlım kendine dikkat et öptümmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…