herkese selam kızlar.Uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadım.nasılmış herkes bakem.Doğuran arkadaşları tekrar tekrar tebrik ediyoruum resimlerede baktım.Ne tatlılar yaa insan imreniyor bi yandan sabırsızlanıyorum bi yandanda korkular alıyor kaydirigubbakcemile3 Bu arada benim sol ayağım balon gibi şişti ya sizdede oldumu öle bişi neden acaba.kafamçokkarıştı
herkese selam kızlar.Uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadım.nasılmış herkes bakem.Doğuran arkadaşları tekrar tekrar tebrik ediyoruum resimlerede baktım.Ne tatlılar yaa insan imreniyor bi yandan sabırsızlanıyorum bi yandanda korkular alıyor kaydirigubbakcemile3 Bu arada benim sol ayağım balon gibi şişti ya sizdede oldumu öle bişi neden acaba.kafamçokkarıştı
ilgin0707 arkadaşım çok teşekkürler.iyi günler görüşmek üzere..a.s.
merhaba arkadaşlar;ben 36 haftalık hamileyim ve hamileliğim boyuncasizleri takip ettim çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz imrendim doğrusu.bişey sormak istiyorum 10 gündür sağ tarafımda kaburgalarımın olduğu yerde ağrı oluyo özellikle yatağa uzanırken sizlerdede oluyormu böyle ağrılar normalmi sizce? şimdiden teşekkürler.iyi günler:teytey::teytey:
canım aynen bende hiç şişlik yoktu ama son bir haftadır özellikle sol ayağım arı sokmuş gibi. ama soğuk suyu dizlerinden ağağı tut ve yatıp ayklarının altına hafif yüksek yastık koy iyi geliyor canım.kan akışını hızlandırıyor çünkü:1hug:
merhaba canım nasılsın bebişler gelmeye başladı hayırlısıyla benim hem sağ hemde sol ayağım balon gibi tatlım ödemden sanırımkafamçokkarıştı
canım aynen bende hiç şişlik yoktu ama son bir haftadır özellikle sol ayağım arı sokmuş gibi. ama soğuk suyu dizlerinden ağağı tut ve yatıp ayklarının altına hafif yüksek yastık koy iyi geliyor canım.kan akışını hızlandırıyor çünkü:1hug:
pınarcımm iyiyiz valla.canım çok yorulunca gerçekten kıpırdamıyorlar. bildiğin gibi benim kusmalar devam hiç iştahım yok bizde cts doktordaydık kızım anca 3 kilo olmuş.doktor zorda olsa 15 gün yemen lazım dedi.ama ben malesef süt bile içemez haldeyim((( sadece su
pınarcım hoşgeldin bitanem nasılsın:)))) defnemiz yorulmuş demek uyusun annesi maşallah kilosu iyi Allah nazarlardan korusun tatlım
Bacılar selam...
En son cumartesi girebilmiştim. Sonrada mahallemizde ki internet hattımız bozulmuş. Şimdi geldi netimiz. Özledim valla sizi bi günde...
Hafta sonu gezmelerdeydik yine. Kızımın şekerlerini aldık. 100 tane için malzeme aldık. 50'sini dün akşam yaptım bile. Az sonra eklerim resmini...
Asıl öenmli konu bu sabah 6:30'da uyandım. Saat 9'a kadar benim zilli kız hiç hareket etmedi. Nutella yedim, ninnisini dinlettim, dinlendim yok. Doktoru aradım gel hemen bakalım dedi. Tabi ben ağlaya ağlaya doktora koşturdum kayınvalidemlerle. Eşimde garibim havaalanından buraya nasıl geldi kendini bilememiş. Neyseki çok şükür sorun yok. Benim kızı yordum galiba. Deriiiin bi uykuya dalmış. Doktora gidip te Nst'ye bağlanınca dönme dolap gibi dönmeye başladı zilli. Aklımız çıktı ama sabah sabah. 37+3'de 3850 gr - 54 cm olmuş totikimPerşembe yine nst'ye gireceğiz. Çünkü sancım çıktı Nst'de. Doktorda artımk bebişte doğum anına gelmiş sayılır. Bakarsın salıdan önce kendi gelmek ister dedi. Kısmetse salı günü kavuşacağım kızıma....
Sizde ne var ne yok bakalım bi geçmişi okuyayıp geleyim a.s.
hoşbulduk min-ju. ewt sağ tarafta ağrı olunca bende çok şüphelemeye başladım.bide ayak şişmesinden bahsetmişsin o sorun bendede var.36+4 günlük hamileyim doğum mayıs 17 gibi görünüyor inş. normal doğum olur.şuzamana kadar kaç kilo aldın canım ?ben 54 ile başladım 71 imkaydirigubbakcemile3 hayırlısı artık napalım yapacak bişey yok dimi ama:hihoyyyt
Bacılar selam...
En son cumartesi girebilmiştim. Sonrada mahallemizde ki internet hattımız bozulmuş. Şimdi geldi netimiz. Özledim valla sizi bi günde...
Hafta sonu gezmelerdeydik yine. Kızımın şekerlerini aldık. 100 tane için malzeme aldık. 50'sini dün akşam yaptım bile. Az sonra eklerim resmini...
Asıl öenmli konu bu sabah 6:30'da uyandım. Saat 9'a kadar benim zilli kız hiç hareket etmedi. Nutella yedim, ninnisini dinlettim, dinlendim yok. Doktoru aradım gel hemen bakalım dedi. Tabi ben ağlaya ağlaya doktora koşturdum kayınvalidemlerle. Eşimde garibim havaalanından buraya nasıl geldi kendini bilememiş. Neyseki çok şükür sorun yok. Benim kızı yordum galiba. Deriiiin bi uykuya dalmış. Doktora gidip te Nst'ye bağlanınca dönme dolap gibi dönmeye başladı zilli. Aklımız çıktı ama sabah sabah. 37+3'de 3850 gr - 54 cm olmuş totikimPerşembe yine nst'ye gireceğiz. Çünkü sancım çıktı Nst'de. Doktorda artımk bebişte doğum anına gelmiş sayılır. Bakarsın salıdan önce kendi gelmek ister dedi. Kısmetse salı günü kavuşacağım kızıma....
Sizde ne var ne yok bakalım bi geçmişi okuyayıp geleyim a.s.
Bende diyodum bizim pınoş görünmüyo ortalıkta..Yahu sen ne nankör bi karısın yaa bigün bile çocuğa istirahat yok yanii bırak bi günde dinlensin ortalığı ayağa kaldırmışsınkaydirigubbakcemile3 Benim uykucu oğlan sende olsa hastaneden eve gelmezdin demekki kaydirigubbakcemile3 ..Ay doğum sırası sendemi yoksaam hadi hayırlısıı bakalıım.
ay canım ya defnen korkutmuş seni
yaramazın yaptığına bak
maşallah defne hanımın kilosuna
canım değerlerin nasıl çıktı ki sancın varmış
bende her hafta giricem bundan sonra nst ye dr.um pek bişey söylemedi merak ettima.s.
hoşgeldiniz pnrhlt hanım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?