2009 Mayıs Anneleri

herkese selam kızlar.Uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadım.nasılmış herkes bakem.Doğuran arkadaşları tekrar tekrar tebrik ediyoruum resimlerede baktım.Ne tatlılar yaa insan imreniyor bi yandan sabırsızlanıyorum bi yandanda korkular alıyor kaydirigubbakcemile3 Bu arada benim sol ayağım balon gibi şişti ya sizdede oldumu öle bişi neden acaba.kafamçokkarıştı

merhaba canım nasılsın bebişler gelmeye başladı hayırlısıyla benim hem sağ hemde sol ayağım balon gibi tatlım ödemden sanırımkafamçokkarıştı

canım aynen bende hiç şişlik yoktu ama son bir haftadır özellikle sol ayağım arı sokmuş gibi. ama soğuk suyu dizlerinden ağağı tut ve yatıp ayklarının altına hafif yüksek yastık koy iyi geliyor canım.kan akışını hızlandırıyor çünkü:1hug:

Hoşgeldin simal.Bende 36 haftalığım aynı ağrılar bendede var 1 aydır neredeyse çok rahatsız edici bir durum bazı geceler ağrıdan uyuyamadığım oluyor o derece yani.doktora sordum ben normal dedi son aylarda ama özellikle sağ tarafta olması benide şüpelendirdi.Sağ tarafta olması bi ihtimal böbrek sorunuda olabilir dedi ama öle bi sorunumda yok çok şükür..İçin rahat olsun yaniiyerimseniben

soğuk su iyi geliyor birde yüksek yere koyunca rahatlıyor ayaklarım benimde tatlım

Bacılar selam...

En son cumartesi girebilmiştim. Sonrada mahallemizde ki internet hattımız bozulmuş. Şimdi geldi netimiz. Özledim valla sizi bi günde...

Hafta sonu gezmelerdeydik yine. Kızımın şekerlerini aldık. 100 tane için malzeme aldık. 50'sini dün akşam yaptım bile. Az sonra eklerim resmini...

Asıl öenmli konu bu sabah 6:30'da uyandım. Saat 9'a kadar benim zilli kız hiç hareket etmedi. Nutella yedim, ninnisini dinlettim, dinlendim yok. Doktoru aradım gel hemen bakalım dedi. Tabi ben ağlaya ağlaya doktora koşturdum kayınvalidemlerle. Eşimde garibim havaalanından buraya nasıl geldi kendini bilememiş. Neyseki çok şükür sorun yok. Benim kızı yordum galiba. Deriiiin bi uykuya dalmış. Doktora gidip te Nst'ye bağlanınca dönme dolap gibi dönmeye başladı zilli. Aklımız çıktı ama sabah sabah. 37+3'de 3850 gr - 54 cm olmuş totikim Perşembe yine nst'ye gireceğiz. Çünkü sancım çıktı Nst'de. Doktorda artımk bebişte doğum anına gelmiş sayılır. Bakarsın salıdan önce kendi gelmek ister dedi. Kısmetse salı günü kavuşacağım kızıma....

Sizde ne var ne yok bakalım bi geçmişi okuyayıp geleyim a.s.

Son düzenleme:
merhaba canım nasılsın bebişler gelmeye başladı hayırlısıyla benim hem sağ hemde sol ayağım balon gibi tatlım ödemden sanırımkafamçokkarıştı

Teşekkür cnm.Evet sezonu açmış bizim aceleci karular kaydirigubbakcemile .Bende tuzu fazlamı kaçırdım acaba diye düşünmüştüm ama internette baktım ilgisi yokmuş.merak ettim neden olduğunu.Bide normaldede çok zayıfımdır tek ayağım şişince çok komik okaydirigubbakcemile3ldu yanii

Aynen bendede bu hafta birden şişti.Önerin için çok teşekkür cnm deniycem inş işe yarar.şu ayak dikleme işinide bitürlü fırsat bulamıyorum ya bari soğuk suyu deniyim.a.s.

hoşbulduk min-ju. ewt sağ tarafta ağrı olunca bende çok şüphelemeye başladım.bide ayak şişmesinden bahsetmişsin o sorun bendede var.36+4 günlük hamileyim doğum mayıs 17 gibi görünüyor inş. normal doğum olur.şuzamana kadar kaç kilo aldın canım ?ben 54 ile başladım 71 imkaydirigubbakcemile3 hayırlısı artık napalım yapacak bişey yok dimi ama:hihoyyyt

pınarcımm iyiyiz valla.canım çok yorulunca gerçekten kıpırdamıyorlar. bildiğin gibi benim kusmalar devam hiç iştahım yok bizde cts doktordaydık kızım anca 3 kilo olmuş.doktor zorda olsa 15 gün yemen lazım dedi.ama ben malesef süt bile içemez haldeyim((( sadece su

pınarcım hoşgeldin bitanem nasılsın:)))) defnemiz yorulmuş demek uyusun annesi maşallah kilosu iyi Allah nazarlardan korusun tatlım

Valla tatlım çıldırdım resmen. Hani normalde zaten sık hareket etmeyen bi bebek olsa dert etmem ama hiç yerinde durmayan, sabah 5:30 dedim mi uyanan bebek bugün 3 saat kıpırdamayınca aklım çıktı. Doktorun dediğine göre doğum yaklaştığı için ve sancılar onu etkilediği için yorulmuştur dedi. Neyse ki şimdi yine fıldır fıldır annesinin kuzusuuuu hihoyyyt

Olsun tatlım sıkma canını. Bak 3 kilo olmuş bile. Afferim kızıma benim. Doktor da yemen lazım diyor ama yiyemedikten, miden almadıktan sonra ne yapacaksın :uhm:

pınarcım hoşgeldin bitanem nasılsın:)))) defnemiz yorulmuş demek uyusun annesi maşallah kilosu iyi Allah nazarlardan korusun tatlım

Hoşbuldum canım. İyiyim şimdi çok şükür. Eşimle, kayınvalidem camları falan siliyolar. Temizlik yapıyorlar. Beni de yatırdılar koltuğa. Ayaklarım şiş bayağı. Dinleniyorum artık. Allah'tan netimiz geldi de çok şükür. Yoksa acaip sıkılırdım valla. Sizleri de merak ettim ne var ne yok diye :uhm:

Bende diyodum bizim pınoş görünmüyo ortalıkta..Yahu sen ne nankör bi karısın yaa bigün bile çocuğa istirahat yok yanii bırak bi günde dinlensin ortalığı ayağa kaldırmışsınkaydirigubbakcemile3 Benim uykucu oğlan sende olsa hastaneden eve gelmezdin demekki kaydirigubbakcemile3 ..Ay doğum sırası sendemi yoksaam hadi hayırlısıı bakalıım.

Bende 36+6 haftalığım banada mayısın 1 ile 10 u arası olabilir dedi.Şuana kadar 13 kilo aldım.2 hafta önce tartıldım en son.Tabi canım yaa hiç önemli değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun ben çokta alsaydım hiç problem etmezdim yani. Bende normal doğum olsun istiyorum inş bi sorun çıkmazda kolay bi doğum yaparız..

ay canım ya defnen korkutmuş seni
yaramazın yaptığına bak
maşallah defne hanımın kilosuna
canım değerlerin nasıl çıktı ki sancın varmış
bende her hafta giricem bundan sonra nst ye dr.um pek bişey söylemedi merak ettima.s.

ayyy o şişlik bended var..odem heralde..bı ayak olsa neyse..su ellerı napmalı bılmıorum..eklemlerım şişio..dr normal dedı.olcakmış artık 8ıncı aydan sora basladı bende....

hosgeldın PINARCIM...delı hatun...desene defne kızımın cekceı var pinpirikli anasından...kaydirigubbakcemile3bırak dınlensın accuk cocukkk

hoşgeldin pınarcım kızının iyi olmasına sevindim bazen benim kızda şaka yapıyo öyle bana geçen bende hastane yolundan döndüm hareketsiz kaldı bi kaç saat annemle evden bi çıkışımız vardı görmeliydin elim ayağım titriyodu Allah ım büyük sağsalim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza çoğu gitti azı kaldı :)

Valla canım ya doktor bile bi rahat bırak çocuğu uyusun diyor kaydirigubbakcemile3 Anam napim alıştırdı beni zilli. Aklım çıkıyor işte delikafadulden Kısmet bacım bakarsın salıya kalmadan gelir benim kızım kaydirigubbakcemile3

Evet evet yaramazlık yaptı benim kıızm bugün teyzesi dövün onu dövün kaydirigubbakcemile3 Kilomuzun maşallahı var her zamanki gibi
Valla ben ağlamaktan nst'de değerlerin kaç çıktığına bakamadım ama hani bi kağıt çıkıyor ya makinadan. Hastanede yatarken falan o çizgiler hep aynı sırada olurdu. Ama bu seferki kağıda baktım. Ara ara çizgiler bayağı yükseliyor. Oda sancı var demekmiş işte :uhm:

hoşgeldiniz pnrhlt hanım.a.s.

Hoşbudum canım nasılsın?

pnrhlt teşekkürler canım ben iyiyim.umarım sende iyisindir.Allahım sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin.şimdilik hoşçakalın.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…