2009 Mayıs Anneleri

Ayy demekki normal bişeymiş herkesde olduğuna göre.. başıma bişi gelince önce siteye koşuyorum hemen sizde aynı şeyleri söyleyince baya bi rahatlıyorum yani bu site olmasa napardım acaba merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız..gecmişi okudum anca.. ayak şişliği 1 haftadır bendede basladı hatta ellerim ayaklarım cok şişti bi anda.
pınarcım evet kasılma dediğin gibi oluyor aralıklarla o çizgiler tavan yapıyor kağıtta.

merhaba kizlar a.s.

size haberlerim var :1rolleyes:

babam geldi cok sukur yurtdişindan..2-3 gündür o telaş vardi bizde..neyse dün bize geldik..bugunde annemle babam t.dağa dedemi görmeye gideceklerdi 2 günlüğüne..dün gece hafif karincalanmalarim felan oldu..annem panik yapti..sabah doktora gidelim ona göre gideriz yada gitmeyiz dedi..neyse sabahtan doktora gittik israrla..

doktorum muayne etti alttan ustten testlerim yapildi..tamam kalk gel konusalim dedi..CRP degerlerin hala yüksek dedi..cok zorlu bi yoldan geldik dedi..daha fazla bu bebegi yormak istemiyorum dedi..simdi sana planimi anlaticam dedi..önce suni sanci vericez dedi..inşaAllah acilman olur dedi..ozaman normal dogum yapacaksin dedi..ama eger istenilen seviyede ve hizda acilman olmazsa sezeryan olcaksin dedi..24 saat beklicez suni sanciyi dedi..

bende kuzu kuzu kafa salladim..saniyorum ileride olcaklari anlatiyor..

yarin sabah 7 de kahvaltini yapiyorsun,8de burdasin,yatiş yapacaksin dedi :1shok: :1shok:

agzim bi kariş acik kaldi..ne nasil diye..37.hafta bitti bugun..yarin 37+1 olcam..benim için miad doldu dedi doktor..daha fazla zorlamayalim kuzuyu dedi..

kilosu 3740 olmus..kilosuda iyi dedi..daha fazla beklemenin bi manasi yok dedi..

ay uzun lafin kisasi yarin hastaneye yatiyorum..hala şoktayim fisfisfis hiç tepkim yok..heycandan kanim dondu sanirim :1rolleyes:

yarin yada öbürgün kuzuma kavuscam inşaAllah kaydirigubbakcemile2 dua edin olurmu?

şimdi evde bi telaş basladi..size haber vereyim dedim..inşaAllah tekrar yazarim..öptüm hepinizi tek tek..

Hoşbuldum bacım. Aha düştüm çenenize kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım. Valla az kaldı. Bu kızı doğurmadan psikopata bağladım he delikafadulden KArşı komşum sabah gördü ben telaşla evden çıkarken. Kız benimki bazen 4-5 gün oynamıyodu dedi. Annaaaaammm delikafadulden Delirirdim heralde kafamçokkarıştı

pnrhlt teşekkürler canım ben iyiyim.umarım sende iyisindir.Allahım sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin.şimdilik hoşçakalın.hihoyyyt

İyiyim canım sağolasın. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh a.s.

Bu arada geçmiş bayağı uzunmuş. Şimdi okuyamadım. Doğuran , sorun olan falan yok dimi bacılar?

Hoşgeldin canım. Aynı şişlikler dün akşam bende de oldu. Ayak parmaklarımı kıvıramadım resmen. Acıdılar. Soğuk su tutup tepeye kaldırdım. 1 saat sonra falan indiler.

Anaaam Tubiş kız noluyo delikafadulden Ay hadi hayırlısı bacım. Sağlıkla bi avazda alırsın inşallah kuzucuğunu kucağına a.s. Ayyy valla yarın bi heyecanlı haber daha beklicez yani delikafadulden Kız numaran yok bende. Mesaj at numaranı sakıncası yoksa. Sen arayamasan da biz arar haber alırız en azından a.s.

Ayy mutahharacıım inş hayırlısı oluur.Bak bende heycanlandım şimdii.Sende kolay bi normal doğum yaparsında buradan bize teselli verirsin inşş.Haberlerini bekliyoz habersiz bırakma bizi.

ayyy bende heyecen yaptım cnm arkadasım...hakkında hayırlısı olsun bitanem..dualarım seninle..

:1shoky oy oyyyyyyarınmı ayyyyyydelikafaduldendelikafadulden
amanıııınnnn canım ya hanı beklıcektık daha 40 hafta falankaydirigubbakcemile3..bak senın kuzu da gelcek hayırlısıyla erkencıkten...delikafaduldengercekten sok yanı hiç beklemezken ınsan ne yapcaını bılemez heralde...kanının donması normal bıtanem...ayyy yarın yada yarından sonra bebiş kucaında hayırlısıyla....:CüvCüv:
hadı bakalım hayırlı hbr lerını beklıoz canımın içi..bızı merakta koma..sıra sendeymiş desene:teytey:

pinarcim hadi bakalim heycan yapmis seninki...

mutahhara umarim hersey yolunda gider, bebisini saglicakla alirsin kucagina...

darisi biz bekleyenlere...

bu arada bi gecmise bakayim dedim, bi turlu bakamadim, internetimiz gidip geliyor....

Ay işyerinde şöle gizlice 2 dk size bakıp çıkayım dedim mutahharayı okudum ayyy canım çok heycanlanım delikafaduldenya hadi hayırlı olsun canım inşallah sezeryana gerek kalmadan normal yaparsın canım

sağol cnm,benim dr.çok sakindir,gayet herşeyi oluruna bırakır
endişelenme der
stres yaptırmaz falan,her hafta nst ye girsin deyince şaşırdım kaldım
kan ve idrar tahlillerini bile 3-4 ayda bir yaptırıyor,onu da zorla ben isteyincekaydirigubbakcemile3canım benim sonuçtada inişler çıkışlar vardı bazen 160 lara kadar çıkıyordu,şimdi anladımdelikafaduldendemek sancı çıkış biraz
hadi bakalım hayırlısı,yarın tekrar giricem:dance::dance:

ay canım ya delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensıradaki anniş sensin demek
ne güzel meleğine kavuşacaksın:dance::dance:
hayırlısı olsun tatlım:teytey::teytey:

amanıııııın ay benim bile kanım dondu :1shok:
neyse hayırlısı olsun hakkında inşallah sağ salim ikinizde kurtulursunuz canımmm

Sağolasın canım a.s.

Kız yok o 160'lar bebeğin kalp atışı kaydirigubbakcemile3 Sancılar 100'e kadar kaydirigubbakcemile3

buralardayım kızlar yemek yapıcam arada gelir bakarımm

Kolay gelsin canım a.s.

Bende bi yemek yiyip geliyorum kızlar a.s.

bende mutfaga kacıom azcuk benım sıpa acıktı galıba:))
bişiler atıstıralım barı bırda makine bosalcak onu bosaltayım gene gelırım..sabahtır keyfım yoktu bıraz bıraz ıyı hıssedıorum kendımı...an azından su bulasık makınasını bosaltayım barii....

merhaba kıslaarrrr....

geçmişi şöööle bi okudum..çok şkr herkesin keyfi yerinde...

mutahhara kıs nolduu 41 i bekleyecektin sennnn...anneciğini o kadar bekletmek istemedi senin bebiş anlaşılan bi kaç hafta kıyak geçeyim dedi hıı:)))Aman ne güsel bu hafta kavuşacaksın inş meleğine...bi avazda kurtulursun inş cnma.s.

Pınoş sonrada sıra sende anlaşılan...kıs senle de satımız aynıydı...benim dr hiç acele etmiyooo..5 mayıs diyo daha var diyooo..senin defne bizimkinden önce gelmek istiyo anlaşılan..sağlık olsun cnm inşşş seninde kolaylıkla geçer meleğine kavuşursun haftaya kadara.s.a.s.

hava da mis gibi yane kıslaarr...bebişlerimiz için ii olacak ,doğunca üşütme derdimiz olmayacak inşhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…