merhaba kızlar ben geldim,bugün doktor randevumuz vardı biliyorsunuz,baya uzun sürdü 9.30 da gittik 1 de geldik eve biraz dinlendim ve size yazıyım dedim tabi bu arada bi de pazar yaptım o yorgunlukla ne yapıyım sırf güzel bi çilek alabilmek için valla:) neyse doktordan bahsediyodum bugün doktor nst istedi benden gittim ne sıkıcı bişeymiş öyle yat yat zaman geçmiyoo belim ağrıdı valla,sonra doktora çıktım sancım çıkmış nst de ama ben bişey hissetmedim dedim,o zaman bi de idrar tahlili yaptıralım dedi iltihap olabilir dedi,ne alakaysa artık anlamadım ve gerçektende çıktı,bi tane antibiyotik verdi bu gece suya karıştırıp içicem.Umarım iyi gelir,onun haricinde oğluşumu gördüm maşallah kocaman olmuş 2900 gram..:)suyumda normal çıktı ve kilomda çok şükür normal çıktı e makarna pilav ekmek kesince böyle oluyoo demekki.Ve meşhur çatı muayenemide oldum herşey normalmiş henüz bi açılma filan yok.Çok fazla acımıyoo onu söylemek isterim korkanlara!10 gün sonra yine gidicez bakalım günümüz yaklaşıyoo artık hayırlısı bakalım..
Marylincim b ence üzülme cnm doktor da senin iyiliğin için söylemiştir,her açıdan iyi değil biliyosun fazla kilo,sadece ekmeği azalt ve pilav makarnayı bırak yeter inanki oluyoo..
MARYLIN canım uzulme boyle suclama kendını tatlım...
normal yada sezeryan ne farkederki demi ama..bebişlerimizi saglıcakla kucaklayalımda...
sakın kendını suclama pısıkolojısıne gırme tatlım....olsun genede saglıklı bebişinn cok şukur....
PINARCIM ye bacım ac kalmasın kuzucuk....
MELIN sende hosgeldın canım...nasılsın?
oooo haberler iiiiii....hihoyyyt
masallah kuzucuakocaman olmus annesiii herbışıler normal cıkmışi cok sevındım caqnım...catı muayenesınıde atlatmıssın ya ohh ne gusel falla
merhaba kızlar ben geldim,bugün doktor randevumuz vardı biliyorsunuz,baya uzun sürdü 9.30 da gittik 1 de geldik eve biraz dinlendim ve size yazıyım dedim tabi bu arada bi de pazar yaptım o yorgunlukla ne yapıyım sırf güzel bi çilek alabilmek için valla:) neyse doktordan bahsediyodum bugün doktor nst istedi benden gittim ne sıkıcı bişeymiş öyle yat yat zaman geçmiyoo belim ağrıdı valla,sonra doktora çıktım sancım çıkmış nst de ama ben bişey hissetmedim dedim,o zaman bi de idrar tahlili yaptıralım dedi iltihap olabilir dedi,ne alakaysa artık anlamadım ve gerçektende çıktı,bi tane antibiyotik verdi bu gece suya karıştırıp içicem.Umarım iyi gelir,onun haricinde oğluşumu gördüm maşallah kocaman olmuş 2900 gram..:)suyumda normal çıktı ve kilomda çok şükür normal çıktı e makarna pilav ekmek kesince böyle oluyoo demekki.Ve meşhur çatı muayenemide oldum herşey normalmiş henüz bi açılma filan yok.Çok fazla acımıyoo onu söylemek isterim korkanlara!10 gün sonra yine gidicez bakalım günümüz yaklaşıyoo artık hayırlısı bakalım..
Marylincim b ence üzülme cnm doktor da senin iyiliğin için söylemiştir,her açıdan iyi değil biliyosun fazla kilo,sadece ekmeği azalt ve pilav makarnayı bırak yeter inanki oluyoo..
hoşbuldum ...iiyim tatlım kocişi bekliyorum gelsin yürüyüşe çıkıcaz inş..son 13 günümüz inş..hergün yürüycez artık öle karar aldıknormal doğuma çok faydalıymış yürüyüş...
13 gun ne gusel canım ya..baya az kalmışşşşhihoyyythihoyyyt
ewt yuruyus cok onemlıymiş normal dogumda bol bol yurumek lazım...tam da yuruyus zamanı aksam ustu gusel olur.....:CüvCüv::CüvCüv:
cnm geçmiş olsun...bebişin iiymiş neyseki..
benimde canım çilek istedi bak şincik...dışarı çıkınca bi bakıyım bendekaydirigubbakcemile3
Cnm kusura bakma yaa keşke demeseydim üzüldüm şimdi sırf bu yüzden söylemek istemiyodum ama neyse heryerde bulunuyoo şimdi sende al barii aklım kalmasın..
Çok teşekkür ederim bu arada..
Marylin sıkma canını tatlım..sağlıkla kavuşursun inş bebişine..sezeryan normal farketmiyo artık..bak sezeryan sayısı normali geçıyoo..kuzun ii olsun da kiloları da verirsin inş cnm..şu kısa zamanı da atlatalım inş hayırlısıylaa.s.
MARYLIN canım uzulme boyle suclama kendını tatlım...
normal yada sezeryan ne farkederki demi ama..bebişlerimizi saglıcakla kucaklayalımda...
sakın kendını suclama pısıkolojısıne gırme tatlım....olsun genede saglıklı bebişinn cok şukur....
PINARCIM ye bacım ac kalmasın kuzucuk....
MELIN sende hosgeldın canım...nasılsın?
hoşbuldum ...iiyim tatlım kocişi bekliyorum gelsin yürüyüşe çıkıcaz inş..son 13 günümüz inş..hergün yürüycez artık öle karar aldıknormal doğuma çok faydalıymış yürüyüş...
Bacılar selam...
En son cumartesi girebilmiştim. Sonrada mahallemizde ki internet hattımız bozulmuş. Şimdi geldi netimiz. Özledim valla sizi bi günde...
Hafta sonu gezmelerdeydik yine. Kızımın şekerlerini aldık. 100 tane için malzeme aldık. 50'sini dün akşam yaptım bile. Az sonra eklerim resmini...
Asıl öenmli konu bu sabah 6:30'da uyandım. Saat 9'a kadar benim zilli kız hiç hareket etmedi. Nutella yedim, ninnisini dinlettim, dinlendim yok. Doktoru aradım gel hemen bakalım dedi. Tabi ben ağlaya ağlaya doktora koşturdum kayınvalidemlerle. Eşimde garibim havaalanından buraya nasıl geldi kendini bilememiş. Neyseki çok şükür sorun yok. Benim kızı yordum galiba. Deriiiin bi uykuya dalmış. Doktora gidip te Nst'ye bağlanınca dönme dolap gibi dönmeye başladı zilli. Aklımız çıktı ama sabah sabah. 37+3'de 3850 gr - 54 cm olmuş totikimPerşembe yine nst'ye gireceğiz. Çünkü sancım çıktı Nst'de. Doktorda artımk bebişte doğum anına gelmiş sayılır. Bakarsın salıdan önce kendi gelmek ister dedi. Kısmetse salı günü kavuşacağım kızıma....
Sizde ne var ne yok bakalım bi geçmişi okuyayıp geleyim a.s.
kız ben ne bileyim,nst sonucunu verdiler elime,bir sürü iniş çıkış var,2 kerede 160 lara çıkmış bende onu sandım:roflol::roflol:Sağolasın canım a.s.
Kız yok o 160'lar bebeğin kalp atışı kaydirigubbakcemile3 Sancılar 100'e kadar kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin canım a.s.
Bende bi yemek yiyip geliyorum kızlar a.s.
boşver cnm ya,benim dr.da sürekli çşok kilo almışssın deyip duruyor,sallamıyorum artık tek dedim doğumdan sonra evrebilecek miyim diye düşünüyorumyerimsenibenselam kızlar
ooo ne haberler almışız tuğbacım allah bir avazda kurtarsın canım okuyunca şok oldum valla inş herşey gölünce olur sağlıkla alırsın kuzunu kucağına
bugün bende sabahtan hastanedeydim bilseydim geleceğini tanışırdık
pınarcım geçmiş olsun canım defnen korkutmuş seni ama herşeyin yolunda olmasına sevindim inş salı günü sağlıcakla kavuşcaksın kuzuna
gelelim bana sabahın köründe kalktık gittik hastaneye önce nst sonra doktor nst güzel çıkmış hemde çok güzel dedi bir sürü iniş çıkış vardı gene ama doktor güzel deyince sormadım
tabi tartıldım yine kilomu söylemeyim doktor açtı ağzını yumdu gözünü neler neler söledi söylemiycem burda acayip moralim bozuk kendimi çok kötü bir anne olark düşünüyorum artık kızıma bir şey olursa sorumlusu benim yani çok kilo aldım ya kızlar ve şeker olduğu halde doğru düzgün diyet yapmadım neyse acayip canım sıkkın yani
knk canım sen soruyordun akşam o meşhur muayeneyi yapmadı bile sadece bebeğin suyuna baktı bide nst sonucuna ve haftaya pazartesi tekrar gidicem erkenden de geldik hastaneden sanırım doktor benden ümidi kesti sezeryana alıcak o yüzden muayene yapmadı bile bebeğimin kilosuna pazartesi bakıcak
böyle işte kızlar canım sıkkın tam bir bunalım oldum
merhaba kizlar a.s.
size haberlerim var :1rolleyes:
babam geldi cok sukur yurtdişindan..2-3 gündür o telaş vardi bizde..neyse dün bize geldik..bugunde annemle babam t.dağa dedemi görmeye gideceklerdi 2 günlüğüne..dün gece hafif karincalanmalarim felan oldu..annem panik yapti..sabah doktora gidelim ona göre gideriz yada gitmeyiz dedi..neyse sabahtan doktora gittik israrla..
doktorum muayne etti alttan usttentestlerim yapildi..tamam kalk gel konusalim dedi..CRP degerlerin hala yüksek dedi..cok zorlu bi yoldan geldik dedi..daha fazla bu bebegi yormak istemiyorum dedi..simdi sana planimi anlaticam dedi..önce suni sanci vericez dedi..inşaAllah acilman olur dedi..ozaman normal dogum yapacaksin dedi..ama eger istenilen seviyede ve hizda acilman olmazsa sezeryan olcaksin dedi..24 saat beklicez suni sanciyi dedi..
bende kuzu kuzu kafa salladim..saniyorum ileride olcaklari anlatiyor..
yarin sabah 7 de kahvaltini yapiyorsun,8de burdasin,yatiş yapacaksin dedi :1shok: :1shok:
agzim bi kariş acik kaldi..ne nasil diye..37.hafta bitti bugun..yarin 37+1 olcam..benim için miad doldu dedi doktor..daha fazla zorlamayalim kuzuyu dedi..
kilosu 3740 olmus..kilosuda iyi dedi..daha fazla beklemenin bi manasi yok dedi..
ay uzun lafin kisasi yarin hastaneye yatiyorum..hala şoktayim fisfisfis hiç tepkim yok..heycandan kanim dondu sanirim :1rolleyes:
yarin yada öbürgün kuzuma kavuscam inşaAllah kaydirigubbakcemile2 dua edin olurmu?
şimdi evde bi telaş basladi..size haber vereyim dedim..inşaAllah tekrar yazarim..öptüm hepinizi tek tek..
Cnm geçmiş olsun, bende yok şimdilikherkese selam kızlar.Uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadım.nasılmış herkes bakem.Doğuran arkadaşları tekrar tekrar tebrik ediyoruum resimlerede baktım.Ne tatlılar yaa insan imreniyor bi yandan sabırsızlanıyorum bi yandanda korkular alıyor kaydirigubbakcemile3 Bu arada benim sol ayağım balon gibi şişti ya sizdede oldumu öle bişi neden acaba.kafamçokkarıştı
Pınarcım korkuttu demek yaramaz seniiiii, doğsunda popişini ısır onun annesi nasıl olurmuş korkutmak,cnm yeri iyice daralmıştır onun ondan hareket edemiyor olabilir,oyy masallah nerdeyse 4 kg olacak prenses, salıya ne kaldı şurda..Bacılar selam...
En son cumartesi girebilmiştim. Sonrada mahallemizde ki internet hattımız bozulmuş. Şimdi geldi netimiz. Özledim valla sizi bi günde...
Hafta sonu gezmelerdeydik yine. Kızımın şekerlerini aldık. 100 tane için malzeme aldık. 50'sini dün akşam yaptım bile. Az sonra eklerim resmini...
Asıl öenmli konu bu sabah 6:30'da uyandım. Saat 9'a kadar benim zilli kız hiç hareket etmedi. Nutella yedim, ninnisini dinlettim, dinlendim yok. Doktoru aradım gel hemen bakalım dedi. Tabi ben ağlaya ağlaya doktora koşturdum kayınvalidemlerle. Eşimde garibim havaalanından buraya nasıl geldi kendini bilememiş. Neyseki çok şükür sorun yok. Benim kızı yordum galiba. Deriiiin bi uykuya dalmış. Doktora gidip te Nst'ye bağlanınca dönme dolap gibi dönmeye başladı zilli. Aklımız çıktı ama sabah sabah. 37+3'de 3850 gr - 54 cm olmuş totikimPerşembe yine nst'ye gireceğiz. Çünkü sancım çıktı Nst'de. Doktorda artımk bebişte doğum anına gelmiş sayılır. Bakarsın salıdan önce kendi gelmek ister dedi. Kısmetse salı günü kavuşacağım kızıma....
Sizde ne var ne yok bakalım bi geçmişi okuyayıp geleyim a.s.
Cnm bende aynı durumdayım yaa, kusuyorum sürekli, 15 gün daha sık dişini cnm, yudum yudum aralıklı at ağzına, ceviz falan ye,bende cts gidicem bakalım ne dicek bu seferpınarcımm iyiyiz valla.canım çok yorulunca gerçekten kıpırdamıyorlar. bildiğin gibi benim kusmalar devam hiç iştahım yok bizde cts doktordaydık kızım anca 3 kilo olmuş.doktor zorda olsa 15 gün yemen lazım dedi.ama ben malesef süt bile içemez haldeyim((( sadece su
Vay yaramaz vaaay, bunlar çok şakacı olucaklar galibahoşgeldin pınarcım kızının iyi olmasına sevindim bazen benim kızda şaka yapıyo öyle bana geçen bende hastane yolundan döndüm hareketsiz kaldı bi kaç saat annemle evden bi çıkışımız vardı görmeliydin elim ayağım titriyodu Allah ım büyük sağsalim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza çoğu gitti azı kaldı :)
Valla canım ya doktor bile bi rahat bırak çocuğu uyusun diyor kaydirigubbakcemile3 Anam napim alıştırdı beni zilli. Aklım çıkıyor işte delikafadulden Kısmet bacım bakarsın salıya kalmadan gelir benim kızım kaydirigubbakcemile3
Evet evet yaramazlık yaptı benim kıızm bugün teyzesi dövün onu dövün kaydirigubbakcemile3 Kilomuzun maşallahı var her zamanki gibi
Valla ben ağlamaktan nst'de değerlerin kaç çıktığına bakamadım ama hani bi kağıt çıkıyor ya makinadan. Hastanede yatarken falan o çizgiler hep aynı sırada olurdu. Ama bu seferki kağıda baktım. Ara ara çizgiler bayağı yükseliyor. Oda sancı var demekmiş işte :uhm:
Hoşbudum canım nasılsın?
Canım benim böyle yapma lütfen, herşeyden önce moralli ol lütfen, hiç bişi olmayacak bebişe Allahın izniyle, bi senmisin şekeri yüksek olan, ama bundan sonrada lütfen dikkat et, zaten az kaldı cnm ya,uy harfi harfine diyetine, yoksa bende kızarımmselam kızlar
ooo ne haberler almışız tuğbacım allah bir avazda kurtarsın canım okuyunca şok oldum valla inş herşey gölünce olur sağlıkla alırsın kuzunu kucağına
bugün bende sabahtan hastanedeydim bilseydim geleceğini tanışırdık
pınarcım geçmiş olsun canım defnen korkutmuş seni ama herşeyin yolunda olmasına sevindim inş salı günü sağlıcakla kavuşcaksın kuzuna
gelelim bana sabahın köründe kalktık gittik hastaneye önce nst sonra doktor nst güzel çıkmış hemde çok güzel dedi bir sürü iniş çıkış vardı gene ama doktor güzel deyince sormadım
tabi tartıldım yine kilomu söylemeyim doktor açtı ağzını yumdu gözünü neler neler söledi söylemiycem burda acayip moralim bozuk kendimi çok kötü bir anne olark düşünüyorum artık kızıma bir şey olursa sorumlusu benim yani çok kilo aldım ya kızlar ve şeker olduğu halde doğru düzgün diyet yapmadım neyse acayip canım sıkkın yani
knk canım sen soruyordun akşam o meşhur muayeneyi yapmadı bile sadece bebeğin suyuna baktı bide nst sonucuna ve haftaya pazartesi tekrar gidicem erkenden de geldik hastaneden sanırım doktor benden ümidi kesti sezeryana alıcak o yüzden muayene yapmadı bile bebeğimin kilosuna pazartesi bakıcak
böyle işte kızlar canım sıkkın tam bir bunalım oldum
Cnm iyi haberlerle döndüğüne sevindim, oğluşunada maşallah kocaman olmuş totik,ayy ben çok korkuyom şu muayeneden, dr bana bakıcam demedi ama bu cts günü kesin yapar banadamerhaba kızlar ben geldim,bugün doktor randevumuz vardı biliyorsunuz,baya uzun sürdü 9.30 da gittik 1 de geldik eve biraz dinlendim ve size yazıyım dedim tabi bu arada bi de pazar yaptım o yorgunlukla ne yapıyım sırf güzel bi çilek alabilmek için valla:) neyse doktordan bahsediyodum bugün doktor nst istedi benden gittim ne sıkıcı bişeymiş öyle yat yat zaman geçmiyoo belim ağrıdı valla,sonra doktora çıktım sancım çıkmış nst de ama ben bişey hissetmedim dedim,o zaman bi de idrar tahlili yaptıralım dedi iltihap olabilir dedi,ne alakaysa artık anlamadım ve gerçektende çıktı,bi tane antibiyotik verdi bu gece suya karıştırıp içicem.Umarım iyi gelir,onun haricinde oğluşumu gördüm maşallah kocaman olmuş 2900 gram..:)suyumda normal çıktı ve kilomda çok şükür normal çıktı e makarna pilav ekmek kesince böyle oluyoo demekki.Ve meşhur çatı muayenemide oldum herşey normalmiş henüz bi açılma filan yok.Çok fazla acımıyoo onu söylemek isterim korkanlara!10 gün sonra yine gidicez bakalım günümüz yaklaşıyoo artık hayırlısı bakalım..
Cnm Kur'an da meryem suresinde geçiyormuş bende duymuştumcnm sorun diil ...dışarı çıkınca zaten daha bir sürü şey görücem..ne görsem yine istiycem..sadece çilekle kalmam merak etme herşey ister oldum..kocişte alıştı yine bebiş mi istiyo diyosırnaşık şey
bi de kıslaarr hurma tavsiye edeyim size öle gideyim..doğuma son 10 gün kala yeniyormuş ...açılmaya ve normal doğuma çok faydası varmış...ben bugünden itibaren başladım ergün yiyeceğim inş bybyyy
sağol canım inş son günler iyice stres basıyor bide doğum şekli belli olmayınca daha bir belirsiz herşey sanki
senin adına sevindim canım banada hemşire aynı şeyi söylemişti eğer üşütürsen idrarını yaparken acı varsa oda sancı yapar dedi aslında iltihap demek istemişti
muayenenide atlatmışsın ama sonucu söylememişsin naısl müsaitmi canım
ya doktorumu seviyorum aramızda doğal samimi bir yaklaşım var ona hiç kızmıyorum ben kendime kızıyorum iş işten geçti dedi bilmiyorum
sağol siribroncum ya öle tabi sezeryan olsa daha iyi belki herşeyin hayırlısı canım
ben de çıktım bugün canım akşamda eşimle gidicez
cnm geçmiş olsun...bebişin iiymiş neyseki..
benimde canım çilek istedi bak şincik...dışarı çıkınca bi bakıyım bendekaydirigubbakcemile3
evet cnm heyecan dorukta...günleri sayıp duruyorum..artık herkeste alıştı şafak kaç diye sorup duruyo banadelikafaduldendelikafadulden
akşam üstü ve akşam yürüyüşlerini bende çok seviyorum..eşim işten erken geliyo yemeğimizi yiyoruz..sonra da onları eritmek için güsel bir fırsatta oluyoo..
şincik gidip yemek işini tamamlayım ben de öptük sizi oğluşumlaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?