2009 Mayıs Anneleri

cnm hiç korkma zor değil gerçekten,daha önce alttan muayene olduysan,zaten onun gbi bişey,o masaya oturmuyosun zaten,cesaretini topla! :)

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleri kendinize bebişlere iyi bakın

kızlar iyi akşamlar.yoğunluktan bişey yazamadım öptüm hepinizi ve beişleri.
Görüşmek üzere fıstıklarr Şeniz
cnm hiç korkma zor değil gerçekten,daha önce alttan muayene olduysan,zaten onun gbi bişey,o masaya oturmuyosun zaten,cesaretini topla! :)

Cnm teşekkürler,valla korksamda kaçış yok artık, bi defa girdik bu yola kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Pınaaaar cnm hadi ekle şekerlerini merakla seni bekliyomm kaydirigubbakcemile

kızlar merabalar nasılsınız ben iyiyim eşim pc yi işe götürüyor bu ara ondan giremiyorum gündüz.
Mutahara cım hadi hayırlısı çok sabrettin zaten canım Allah sağlıkla kucağına versin
PINAR defnede büyümüş annesi artık oda gelmek istiyor sanırım
BEDEF yarın seninde doğum var dimi.
geçmiş okumak istiyorum eğer hattan düşmezsem tabi meraktayım bugün neler olmuş

ben çıkıyorum şekerler akşam giemeyebilirim yarında dr da olacağız
hepinizi çok çokkkkkkkkk öpüyorummm ve bebişleri de tabi

Ya kızlar hemen nere kaçtınız yaa ben geldim siz gitmişiniizz.Hoşgeldin tutkuncum.
Biri bana şu nts nin nasıl bişi olduğunu söylesin ben girmedim henüz merak ediyorum nasıl yapılıyor.

ayy canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. bu gece yatmadan bir meryem suresini oku. inşallah kolay geçer doğumun bizi habersiz bırakmaa.s.
Ya kızlar hemen nere kaçtınız yaa ben geldim siz gitmişiniizz.Hoşgeldin tutkuncum.
Biri bana şu nts nin nasıl bişi olduğunu söylesin ben girmedim henüz merak ediyorum nasıl yapılıyor.
bende girmedim hiç ama duyduğum kadarıyla karnına kemer gibi bişi bağlıyorlar,20 dakika boyunca çıkan değerlere göre sancın olup olmadığına bakıyorlar.

bana gelince, dediğim gibi öğleden sonra ağdacıya gittim,tertemiz oldumhihoyyyt inşallah doğumdan önce son gidişim olur! eve geldim, baktım babamız odamızı boyuyor çok şüküüürrrdelikafaduldendelikafadulden şimdi bitti kurumasını bekliyoruz. bordürünü de çektik mi tamam! herşeyimiz tamam olacak inşallah. bugün netten son verdiğim siparişlerimde geldi. ( göğüs pompası, ateşölçer, bebişim için su geçirmeyen alez, birde uyku yastığı) pompa ve biberonu da sterilize edip doğum çantamıza koyduk mu, tek eksiğimiz bebişimiz kalacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
hı bebek arabası ve araba koltuğu kaldı ama onlarda memlekete gidince. bu konu da tavsiyeleriniz var mı? ben sona kaldım,nerdeyse çoğunuz aldınız. bi fikir verin bakalım banasengözlerimebaksanab

canım ultrasondaki gibi göbeğini açıyosun sonra jelle bebeğin kalp atışlarını yuvarlak bişeyle buluyorlar buldukları yerde lastikle sabitliyorlar çok sesli 20 dk bebeğin kalp atışlarını dinliyosun bide eline bi şey veriyolar düğme bebek her hareket ettiğinde ona basıyosun.sonra çıktı alıyorlar bebeğin hareketlerinde sancı varmı çıkıyor.yani korkulcak bişey yok.
şimdi yemek yedim acayip doydum bi yürüyüş yapcam eşimle artık az az geziyorum.gerçi pazar günü 8 saat dışrdaydım ama.

merhaba canım.ohh mis gibi çıkın gezin bakalım. görüşürüz.

hadi en sonunda canım gidicen ya artık için rahat etsin diye boyamıştır.senin eşinde öğretmen dimi.kendi sınıfları için herşey yaparlar eve gelince yaparız acelesi ne derler bakalım çocuk olunca nasıl olcaklar
bebek arabası almadım bende dayısı gelcek doğumda kızımın ona aldırabilirim eli boş gelirse.

amaaan benimki de muro'yu izliyor. reklam arasını beklicez anlaşılan bordürü çekmek için.
evet canım eşim de öğretmen. ama aklım burda kalmasın filan diye boyamadı, tehdit ettimkötükedihüso
sen boyamıyorsan ben boyacı getirtip ona boyatıyorum haberin olsun dedim. akşamına boyayı almıştı. bugünde okuldan dönünce boyamış iştekaydirigubbakcemile3

burcu canım şekerlerin çok güzel olmuş ama altına yorum yazmaya kalkınca hattan düşüyorum. :uhm: neyse ellerine sağlık canım

tubaaa kız hani 41de doğuracaktın, iş mi yani şimdi seninkisi. kaydirigubbakcemile3 hay allah canım hayırlısı olsun. kolayca kavuşursun yavruna inşallah. ilk şoku atlatabilirsen akşam gel nete bekliyoz valla. gelemezsen de bizi haberdar et yarın canım hayırlı doğumlar...

cerencim gözün aydın sonunda muradına ermişsin. hadi hadi giderken gözün arkada kalmayacak

pınarcım maşallah kuzuna haftaya ne kadar olur acaba. söyle ona annesini korkutursa bi daha, doğunca biz de onun tombik poposunu yirizzzz....

yeni anne burcu ben de dün gece rüyamda seni gördüm. bütün hazırlıkları bitirmişiz eğlence yapıyoduk birliktekaydirigubbakcemile3

kıızzz,bende burcuyu gördüm dün gece rüyamda! sen deyince aklıma geldi. tam hatırlamıyorum nasıl gördüğümü ama heyecanlı bir rüyaydıkaydirigubbakcemile3

canım bu hurma konusunu bende duymuştum doğumu kolaylaştırıyomuş diye ama 10 gün önceden yeniceğini bilmiyordum sağol hatırlattığın için canımhihoyyyt

Pınarcım maşallah bebişine canım bir süprizçıkmazsa mutahharadan sonra sensin galiba hadi hayırlısı canım:teytey:

mrh kızlar bugun doğurmadm ama cumaya gun verdı hala inanamıyorum cok korktum bugun dr alttan muayene etti ama su olup olmadıgını anlayamadı normalde alırım ama 1 hafta daha beklete bılırsek dedi ilaç verdi enf.da var dedi pazartesi alalım dedi doluymus bız salı dedik o olmaz cuma alırım dedi
buarada alttan muayene benı mahvetti sanırım benden kaynaklandı cok kastım ama cook canım yandı oyle 2 snde surmedı 1,2 dk surdu cığlık attım ağladım bıle (kızlar korkmayın cunku cok kastım artı su gelıyomu dıye baktıgı için uzun surmustur dıye dusunuyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…