kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleri kendinize bebişlere iyi bakın
kızlar iyi akşamlar.yoğunluktan bişey yazamadım öptüm hepinizi ve beişleri.
kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleri kendinize bebişlere iyi bakın
Görüşmek üzere fıstıklarr Şenizkızlar iyi akşamlar.yoğunluktan bişey yazamadım öptüm hepinizi ve beişleri.
cnm hiç korkma zor değil gerçekten,daha önce alttan muayene olduysan,zaten onun gbi bişey,o masaya oturmuyosun zaten,cesaretini topla! :)
ayy canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. bu gece yatmadan bir meryem suresini oku. inşallah kolay geçer doğumun bizi habersiz bırakmaa.s.merhaba kizlar a.s.
size haberlerim var :1rolleyes:
babam geldi cok sukur yurtdişindan..2-3 gündür o telaş vardi bizde..neyse dün bize geldik..bugunde annemle babam t.dağa dedemi görmeye gideceklerdi 2 günlüğüne..dün gece hafif karincalanmalarim felan oldu..annem panik yapti..sabah doktora gidelim ona göre gideriz yada gitmeyiz dedi..neyse sabahtan doktora gittik israrla..
doktorum muayne etti alttan usttentestlerim yapildi..tamam kalk gel konusalim dedi..CRP degerlerin hala yüksek dedi..cok zorlu bi yoldan geldik dedi..daha fazla bu bebegi yormak istemiyorum dedi..simdi sana planimi anlaticam dedi..önce suni sanci vericez dedi..inşaAllah acilman olur dedi..ozaman normal dogum yapacaksin dedi..ama eger istenilen seviyede ve hizda acilman olmazsa sezeryan olcaksin dedi..24 saat beklicez suni sanciyi dedi..
bende kuzu kuzu kafa salladim..saniyorum ileride olcaklari anlatiyor..
yarin sabah 7 de kahvaltini yapiyorsun,8de burdasin,yatiş yapacaksin dedi :1shok: :1shok:
agzim bi kariş acik kaldi..ne nasil diye..37.hafta bitti bugun..yarin 37+1 olcam..benim için miad doldu dedi doktor..daha fazla zorlamayalim kuzuyu dedi..
kilosu 3740 olmus..kilosuda iyi dedi..daha fazla beklemenin bi manasi yok dedi..
ay uzun lafin kisasi yarin hastaneye yatiyorum..hala şoktayim fisfisfis hiç tepkim yok..heycandan kanim dondu sanirim :1rolleyes:
yarin yada öbürgün kuzuma kavuscam inşaAllah kaydirigubbakcemile2 dua edin olurmu?
şimdi evde bi telaş basladi..size haber vereyim dedim..inşaAllah tekrar yazarim..öptüm hepinizi tek tek..
bende girmedim hiç ama duyduğum kadarıyla karnına kemer gibi bişi bağlıyorlar,20 dakika boyunca çıkan değerlere göre sancın olup olmadığına bakıyorlar.Ya kızlar hemen nere kaçtınız yaa ben geldim siz gitmişiniizz.Hoşgeldin tutkuncum.
Biri bana şu nts nin nasıl bişi olduğunu söylesin ben girmedim henüz merak ediyorum nasıl yapılıyor.
canım ultrasondaki gibi göbeğini açıyosun sonra jelle bebeğin kalp atışlarını yuvarlak bişeyle buluyorlar buldukları yerde lastikle sabitliyorlar çok sesli 20 dk bebeğin kalp atışlarını dinliyosun bide eline bi şey veriyolar düğme bebek her hareket ettiğinde ona basıyosun.sonra çıktı alıyorlar bebeğin hareketlerinde sancı varmı çıkıyor.yani korkulcak bişey yok.Ya kızlar hemen nere kaçtınız yaa ben geldim siz gitmişiniizz.Hoşgeldin tutkuncum.
Biri bana şu nts nin nasıl bişi olduğunu söylesin ben girmedim henüz merak ediyorum nasıl yapılıyor.
canım ultrasondaki gibi göbeğini açıyosun sonra jelle bebeğin kalp atışlarını yuvarlak bişeyle buluyorlar buldukları yerde lastikle sabitliyorlar çok sesli 20 dk bebeğin kalp atışlarını dinliyosun bide eline bi şey veriyolar düğme bebek her hareket ettiğinde ona basıyosun.sonra çıktı alıyorlar bebeğin hareketlerinde sancı varmı çıkıyor.yani korkulcak bişey yok.
şimdi yemek yedim acayip doydum bi yürüyüş yapcam eşimle artık az az geziyorum.gerçi pazar günü 8 saat dışrdaydım ama.
bana gelince, dediğim gibi öğleden sonra ağdacıya gittim,tertemiz oldumhihoyyyt inşallah doğumdan önce son gidişim olur! eve geldim, baktım babamız odamızı boyuyor çok şüküüürrrdelikafaduldendelikafadulden şimdi bitti kurumasını bekliyoruz. bordürünü de çektik mi tamam! herşeyimiz tamam olacak inşallah. bugün netten son verdiğim siparişlerimde geldi. ( göğüs pompası, ateşölçer, bebişim için su geçirmeyen alez, birde uyku yastığı) pompa ve biberonu da sterilize edip doğum çantamıza koyduk mu, tek eksiğimiz bebişimiz kalacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
hı bebek arabası ve araba koltuğu kaldı ama onlarda memlekete gidince. bu konu da tavsiyeleriniz var mı? ben sona kaldım,nerdeyse çoğunuz aldınız. bi fikir verin bakalım banasengözlerimebaksanab
muro başlamış ya bizimki yan çiziyor.bitince gitcez sanırımmerhaba canım.ohh mis gibi çıkın gezin bakalım. görüşürüz.
cnm sorun diil ...dışarı çıkınca zaten daha bir sürü şey görücem..ne görsem yine istiycem..sadece çilekle kalmam merak etme herşey ister oldum..kocişte alıştı yine bebiş mi istiyo diyosırnaşık şey
bi de kıslaarr hurma tavsiye edeyim size öle gideyim..doğuma son 10 gün kala yeniyormuş ...açılmaya ve normal doğuma çok faydası varmış...ben bugünden itibaren başladım ergün yiyeceğim inş bybyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?