2009 Mayıs Anneleri

Sağolasın canım. Benim kız aceleci biraz. Birazda tombik olunca doktor teyzemiz artık sana da eziyet etmeyelim. Taşıman zorlaştı. Alalım salıya dedi hihoyyyt

Ama arada 25'inde Ojeli vardı bildiğim :uhm:

Sağolasın canım. Korktuk valla ama çok şükür iyiymiş kuzum hihoyyyt

Ya oda ne biçim doktormuş Allah aşkına klava: Ne biçim moralini bozmuş. Sıkma canını bacım. Normalde olsa, sezaryen de olsa sağlıklı olsun. Gerisi önemli değil a.s.

Canım gözün aydın maşallah kuzuna a.s.

Valla bacım çok korktum ne yalan söyleyeyim :çok üzgünüm:

Şekerleri Eminönü'nden bi mağazadan aldım. Daha doğrusu malzemelerini aldım. 100 tanelik malzeme aldım. Şekeri de dahil 200.-TL tuttu canım. Resimleri de ekliyorum az sonra a.s.

kız ben ne bileyim,nst sonucunu verdiler elime,bir sürü iniş çıkış var,2 kerede 160 lara çıkmış bende onu sandım:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Isırmaz mıyımmmm delikafadulden Babası da bi doğsun, sorucam ben ona diyor. Adamın aklı çıktı. Nasıl geldiğini bilememiş delikafadulden

Pınaaaar cnm hadi ekle şekerlerini merakla seni bekliyomm kaydirigubbakcemile

Ekliyorum bacım hemen a.s.

kızlar merabalar nasılsınız ben iyiyim eşim pc yi işe götürüyor bu ara ondan giremiyorum gündüz.
PINAR defnede büyümüş annesi artık oda gelmek istiyor sanırım

Evet canım artık sıkıldı heralde cadı kaydirigubbakcemile3

Ohhh hem mis gibi olmuşsun, hem de oğluşunun odası bitiyor ne güzel bacım a.s.

Valla ben Mothercare'den aldım. Puset, ana kucağı(araba koltuğu olarak ta kullanılıyor), bebe port set olarak. Çok sağlam bişey. Umarım memnun kalırım hihoyyyt

pınarcım maşallah kuzuna haftaya ne kadar olur acaba. söyle ona annesini korkutursa bi daha, doğunca biz de onun tombik poposunu yirizzzz....

Sağolasın bacım. Valla bu hafta yine az almış. Ama sanırım salıya kadar 4 kiloyu geçicek inşallah teyzesi tosunum benim

Pınarcım maşallah bebişine canım bir süprizçıkmazsa mutahharadan sonra sensin galiba hadi hayırlısı canım:teytey:

Sağol bitanem. Arada 25'inde bi değişiklik yoksa ojeli vardı :uhm:

Selam canım. Hadi sağlıkla alırsın inşallah kuzunu kucağına a.s.

Evet kasarsan acıyor tatlım ya :çok üzgünüm:

canım benm ya allah kolaylık versin sana
normal dogum yaparsan mayıs annelerinden ilk normal dogumu sen yapıcaksın..
bebişin kilosuda iyiymiş tatlım inş. kolayca dogurursun bizidde cesaretlendirmiş olursun
dualarr seninle cnm allah bi avazda kurtarsın inş. bizi habersiz bırakma emi??

cnm ya bak bende üzüldüm şimdi!! neyse hemen bunalıma baglama olan olmuş artık yeme desekte faydası yok..
cnm sanırım meşhur muayene olmamasının sebebi bencede sezeryan galiba!!
yoksa bakardı artık demi? kafana takma tatlım pazartesi sende yrn beni doguma alıyolar die gelirsin beliki kim bilir

cnm geçmiş olsun sanırım sezeryana gün verdi dimi??
hayırlıısı olsun hiç üzme kendini hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini inş.

kızlar merhabalar ben kayıtlı olarak ilk kez yazıyorum ama yaklaşık bir, bir buçuk aydır takip ediyorum sizi yani hepinizi tanıyor gibiyim ben de 38 hafta 1 günlük hamileyim doğum 10 mayıs görünüyor ama sanırım çoğumuz nisan annesi olucaz herkese iyi akşamlar

Aramıza hoşgeldin canım. Hayırlı doğumlar diliyorum a.s. Evet çoğumuz mayısa dayanamayacak heralde kaydirigubbakcemile3

Bugün çok erken kalktım , eee bide üzerine yaşadığım heyecan. Acaip uykum geldi bacılar. Ben yatıyorum. Sabaha görüşürüz. Öptüm sizi ve kuzuları kocaman a.s. Herkese iyi geceler a.s.

iyi uykular pınarcım Allah rahatlık versin dinlen bakalım kuzuyla baya actionlu bi gün yaşadın kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar a.s.

şok hala devam ediyor..donmus gibi bişeyim..sadece bebegim oynadiginda aglamak geliyor içimden..güya günler gecsinde kavusalim diye cildiriyorduk..şimdi biri 1 ay daha bekle dese "seve seve" derim gibime geliyor..cok özlicem onun içimdeki hareketlerini..aglamak yokkk :)

hala oturmadim bu arada..deli dana gibi bi saga bi sola gidiyorum..cantalarimi kontrol ettim,dagittim tekrar düzenledim..ütü yaptim vs vs..sanirim sabaha kadar iş yapcam..sonrada bi yerde patlicam :))

ayaklarim fil gibi oldu..resmini cekicem hatira olsun :)))) ay kizlar ya..sanirim ben tirsmaya basladim..lütfen dua edinde normal dogum yapayim saglikla hayirla..sezeryandan cok korkuyorum (

güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim canlarim..inşaAllah güzel haberler veririm size a.s. gece msg atarim gene öptümmmm

mutahhara canım Allah yar ve yardımcın olsun sende kuzunda sağ salim bi avazda kurtulursunuz inşallah bebeğinde sende Allah'a emnetsiniz canım iyi haberlerini bekliycez a.s.

uleynnn sana okadar kızı fazla yorma azcıkk evde otur diyozzzklava:klava:ama kime diyozz kötükedihüsokötükedihüso

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenben zaten biliyordum bacımm bize dayanamayıp hemen arkamızdan geleceğinidelikafaduldendelikafadulden

hadi bakalım bitanem yarında dualarımız seninle sağlıcakla al güzel kızını kucağına allahın izniyle

ulenn okadar kendini parçaladınn kocan boya yapmıyor diye bak neye yaradı kötükedihüso

adam sana süpriz yapmışşş :mymeka:

aldıklarınıda güle güle kullan bacımm hayırlı olsun ŞenizŞeniz

canımm yaa valla hiselerini çok iyi anlıyorumm geçen hafta bu gün gibi bende aynı duygudaydımm ve bebişimi alıcakları aklıma geldikçe ağlıyordum zaten ameliyatta da çok duygusal anlar vardı ağlıyarak girdim ağlıyarak çıktımm valla taki güzel kızımı emdirene kadar

iyi eline sağlık boyamış. ama neye yaradı? sonunda bi güzel kavga ettik ohh yarasın! şimdi gitti içerde zıbardı,benimse gözümde gram uyku yok.

boyayı halletti,bordür kısmına gelince kırk araba laf etti, başıma kalka kalka iş yapıyor. bozuldum bende normal olarak,sanki benim için yapıyor gıcık! tutamadım artık kendimi başladım ağlamaya! ne anlamı kaldı şimdi yaptığı boyanın? bu kadar meraksız, duygusuz bir insan olabilir yaa!! neyse bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum, bu kızgınlıkla istemediğim şeyler çıkabilir ağzımdan. anlaşılan uyku yok bu gece bana. buralardayım! yeni gece kuşunuz:bbo:

yaw bacım acelenn ne senin de adamın üstüne gitme okadar kendinide üzüyorsun yapar işte yavaş yavaş daha önünüzde 3 hafta var stres yapma bitanem herşey olur yetişir mrk etme sen adamıda kırma kendinide üzme

bu arada kızlarr bizim bugün göbiş te düştü şükürler olsun şimdi daha rahat altını açıyorum kuzucuğumun ...çok inatçi bi kızım var benim yaw ..emmek istemediği zaman ağzını öle bi sıkı kapatıyorki anlatamam :))) benimde tam kızdığımı anlıyor bi gülücük atıyor bütün dünyamı unutuyorumm bu kız çokkk tatlı bişi yaww :))

babası az önce altını değiştirdi şimdide yatak odasında oyun oynuyolar birazdanda yatacak ikisi bende burda çene yapıyommm :)

Iyi Geceler Kizlar,

Yazamadim birkac gündür. Gecmisede söyle bir göz atacagim birazdan. Ben dogururum diyordum bugün yarin ama hala "tik" yok benim bebisimde...Umut yarina kaldi artik:)

Bu arada yarin senin icin büyük günmüs Tuba, senin adina cok sevindim. Umarim biraz rahatlamissindir, sonucta birgün ve bir ertesi gün daha yok. Bebisini kucaklayinca eminim ki unutacaksin tüm acilari. Allah yardimcin olsun, bir avazda kurtarsin insallah...

3 hafta değil canım, 2 gün var.Çok üzgünüm çoook perşembe günü memlekete gidiyorum. bi daha evime döndüğümde kucağımda oğlum da olacak inşallah.:Saruboceq:
aman neyse, böyle tatsız şeyleri konuşmaktansa senin mutluluğunu konuşmayı tercih ederim:)) sizleri gördükçe daha da sabırsızlanıyorum. oğluma bir an önce kavuşmak, herşeyi boşverip bi tek bebeğime odaklanmak istiyorum!

sen nasıl oldun? ameliyat yerinin ağrısı geçti mi? epidural mıydı senin? doğum hikayeni yazdın mı? hadi bakiim bir bir cevaplakaydirigubbakcemile5

canım biraz cesaret sen ne günler atlattın buda geçer.şunu düşün bebeğini kucağına alacaksın daha büyük mutluluk varmı.bana en tuhaf gelen emzirmek ne değişik bi duygu

sanırım sen gidince o sıkıntıdan yaparım zaten yalnız olcam diyor.bi eve geliyosun evi boyamış adam süprizler falan olmazmı sence yada biz çok hayalperestiz

ne çabuk düşmüş canım hiç yıkadınmı bebeği bide hangi bezi kullandın memnunmusun senin dikişler nsıl peki ...........................

tutkuncum, odayı boyadı. ama bi işe yaramadı. bordürleri yapıştıralım dedim, bir araba laf etti bana. söylene söylene!!! yaptık,ama hiçbir anlamı kalmadı benim için. neyse ben gidiyorum kızlar yarın görüşürüz.

Cadi degilde ne bu Defne hanim?kaydirigubbakcemile3 Saka bir yana gecmis olsun Pinar'cigim. Aynisini bende cok yasiyorum, aklim cikiyor bazen. Su son günleride bir atlatsaydik, sonradan nasil olsa gözümüzün önünde olurlar sipalar...

amaniiiiiiiiiiiinn ben çok korkarım iyiki sezeryan olucam oyyyyyyyyyyyyyy içim ürperdi valla hadi geçmiş olsun atlatmışsın.

canm cok tatlı olmuş çizgini bozmamışsın

hoşgeldin canım dediğin gibi herkes nisanda doğuracak biz birkaç kişi mayısa kaldık
iyi uykular pınarcım Allah rahatlık versin dinlen bakalım kuzuyla baya actionlu bi gün yaşadın kaydirigubbakcemile3
nabersin canım
illa kızdırdı yani arada bi cimciklemek lazım bunlarıkötükedihüsoklava:klava:

hadi iyi geceler kızlar bişey atıştırayım ve yatayım malum bu ara kızımı gece uyutmaya çalışıyorum doğunca anası gibi gece kuşu olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…