- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
merhaba kıslaarrrr....
Pınoş sonrada sıra sende anlaşılan...kıs senle de satımız aynıydı...benim dr hiç acele etmiyooo..5 mayıs diyo daha var diyooo..senin defne bizimkinden önce gelmek istiyo anlaşılan..sağlık olsun cnm inşşş seninde kolaylıkla geçer meleğine kavuşursun haftaya kadara.s.a.s.
hava da mis gibi yane kıslaarr...bebişlerimiz için ii olacak ,doğunca üşütme derdimiz olmayacak inşhihoyyythihoyyythihoyyyt[/B]
Sağolasın canım. Benim kız aceleci biraz. Birazda tombik olunca doktor teyzemiz artık sana da eziyet etmeyelim. Taşıman zorlaştı. Alalım salıya dedi hihoyyyt
Ama arada 25'inde Ojeli vardı bildiğim :uhm:
selam kızlar
pınarcım geçmiş olsun canım defnen korkutmuş seni ama herşeyin yolunda olmasına sevindim inş salı günü sağlıcakla kavuşcaksın kuzuna
gelelim bana sabahın köründe kalktık gittik hastaneye önce nst sonra doktor nst güzel çıkmış hemde çok güzel dedi bir sürü iniş çıkış vardı gene ama doktor güzel deyince sormadım
tabi tartıldım yine kilomu söylemeyim doktor açtı ağzını yumdu gözünü neler neler söledi söylemiycem burda acayip moralim bozuk kendimi çok kötü bir anne olark düşünüyorum artık kızıma bir şey olursa sorumlusu benim yani çok kilo aldım ya kızlar ve şeker olduğu halde doğru düzgün diyet yapmadım neyse acayip canım sıkkın yani
knk canım sen soruyordun akşam o meşhur muayeneyi yapmadı bile sadece bebeğin suyuna baktı bide nst sonucuna ve haftaya pazartesi tekrar gidicem erkenden de geldik hastaneden sanırım doktor benden ümidi kesti sezeryana alıcak o yüzden muayene yapmadı bile bebeğimin kilosuna pazartesi bakıcak
böyle işte kızlar canım sıkkın tam bir bunalım oldum
Sağolasın canım. Korktuk valla ama çok şükür iyiymiş kuzum hihoyyyt
Ya oda ne biçim doktormuş Allah aşkına
merhaba kızlar ben geldim,bugün doktor randevumuz vardı biliyorsunuz,baya uzun sürdü 9.30 da gittik 1 de geldik eve biraz dinlendim ve size yazıyım dedim tabi bu arada bi de pazar yaptım o yorgunlukla ne yapıyım sırf güzel bi çilek alabilmek için valla:) neyse doktordan bahsediyodum bugün doktor nst istedi benden gittim ne sıkıcı bişeymiş öyle yat yat zaman geçmiyoo belim ağrıdı valla,sonra doktora çıktım sancım çıkmış nst de ama ben bişey hissetmedim dedim,o zaman bi de idrar tahlili yaptıralım dedi iltihap olabilir dedi,ne alakaysa artık anlamadım ve gerçektende çıktı,bi tane antibiyotik verdi bu gece suya karıştırıp içicem.Umarım iyi gelir,onun haricinde oğluşumu gördüm maşallah kocaman olmuş 2900 gram..:)suyumda normal çıktı ve kilomda çok şükür normal çıktı e makarna pilav ekmek kesince böyle oluyoo demekki.Ve meşhur çatı muayenemide oldum herşey normalmiş henüz bi açılma filan yok.Çok fazla acımıyoo onu söylemek isterim korkanlara!10 gün sonra yine gidicez bakalım günümüz yaklaşıyoo artık hayırlısı bakalım..
Marylincim b ence üzülme cnm doktor da senin iyiliğin için söylemiştir,her açıdan iyi değil biliyosun fazla kilo,sadece ekmeği azalt ve pilav makarnayı bırak yeter inanki oluyoo..
Canım gözün aydın maşallah kuzuna a.s.
Pınarcım korkmuşsun geçmiş olsun sende haklısın ama insan panik oluyor bazen bendede oldu sabırla bekledim neyseki hareket etti sonra.Cnm şekerleri almışsın nerden aldın kaça aldın bi fikrimiz olsun bizede gösterirmisin bi ara.K.i.b
Valla bacım çok korktum ne yalan söyleyeyim :çok üzgünüm:
Şekerleri Eminönü'nden bi mağazadan aldım. Daha doğrusu malzemelerini aldım. 100 tanelik malzeme aldım. Şekeri de dahil 200.-TL tuttu canım. Resimleri de ekliyorum az sonra a.s.
kız ben ne bileyim,nst sonucunu verdiler elime,bir sürü iniş çıkış var,2 kerede 160 lara çıkmış bende onu sandım:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Pınarcım korkuttu demek yaramaz seniiiii, doğsunda popişini ısır onun annesi nasıl olurmuş korkutmak,cnm yeri iyice daralmıştır onun ondan hareket edemiyor olabilir,oyy masallah nerdeyse 4 kg olacak prenses, salıya ne kaldı şurda..
Isırmaz mıyımmmm delikafadulden Babası da bi doğsun, sorucam ben ona diyor. Adamın aklı çıktı. Nasıl geldiğini bilememiş delikafadulden
Pınaaaar cnm hadi ekle şekerlerini merakla seni bekliyomm kaydirigubbakcemile
Ekliyorum bacım hemen a.s.
kızlar merabalar nasılsınız ben iyiyim eşim pc yi işe götürüyor bu ara ondan giremiyorum gündüz.
PINAR defnede büyümüş annesi artık oda gelmek istiyor sanırım
Evet canım artık sıkıldı heralde cadı kaydirigubbakcemile3
bana gelince, dediğim gibi öğleden sonra ağdacıya gittim,tertemiz oldumhihoyyyt inşallah doğumdan önce son gidişim olur! eve geldim, baktım babamız odamızı boyuyor çok şüküüürrrdelikafaduldendelikafadulden şimdi bitti kurumasını bekliyoruz. bordürünü de çektik mi tamam! herşeyimiz tamam olacak inşallah. bugün netten son verdiğim siparişlerimde geldi. ( göğüs pompası, ateşölçer, bebişim için su geçirmeyen alez, birde uyku yastığı) pompa ve biberonu da sterilize edip doğum çantamıza koyduk mu, tek eksiğimiz bebişimiz kalacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
hı bebek arabası ve araba koltuğu kaldı ama onlarda memlekete gidince. bu konu da tavsiyeleriniz var mı? ben sona kaldım,nerdeyse çoğunuz aldınız. bi fikir verin bakalım banasengözlerimebaksanab
Ohhh hem mis gibi olmuşsun, hem de oğluşunun odası bitiyor ne güzel bacım a.s.
Valla ben Mothercare'den aldım. Puset, ana kucağı(araba koltuğu olarak ta kullanılıyor), bebe port set olarak. Çok sağlam bişey. Umarım memnun kalırım hihoyyyt
pınarcım maşallah kuzuna haftaya ne kadar olur acaba. söyle ona annesini korkutursa bi daha, doğunca biz de onun tombik poposunu yirizzzz....
Sağolasın bacım. Valla bu hafta yine az almış. Ama sanırım salıya kadar 4 kiloyu geçicek inşallah teyzesi tosunum benim
Pınarcım maşallah bebişine canım bir süprizçıkmazsa mutahharadan sonra sensin galiba hadi hayırlısı canım:teytey:
Sağol bitanem. Arada 25'inde bi değişiklik yoksa ojeli vardı :uhm:
mrh kızlar bugun doğurmadm ama cumaya gun verdı hala inanamıyorum cok korktum bugun dr alttan muayene etti ama su olup olmadıgını anlayamadı normalde alırım ama 1 hafta daha beklete bılırsek dedi ilaç verdi enf.da var dedi pazartesi alalım dedi doluymus bız salı dedik o olmaz cuma alırım dedi
buarada alttan muayene benı mahvetti sanırım benden kaynaklandı cok kastım ama cook canım yandı oyle 2 snde surmedı 1,2 dk surdu cığlık attım ağladım bıle (kızlar korkmayın cunku cok kastım artı su gelıyomu dıye baktıgı için uzun surmustur dıye dusunuyorum)
Selam canım. Hadi sağlıkla alırsın inşallah kuzunu kucağına a.s.
Evet kasarsan acıyor tatlım ya :çok üzgünüm: