2009 Mayıs Anneleri

canım benim... bu gece kolay gelsin sana... o kadar haklısın ki... şaka maka derken bu maceranın sonuna geldik ve insan ister istemez duygulanıyor işte. eğer bu gece bir daha görüşemezsek sana tekrardan kolay ve NORMAL bir doğum diliyorum. dualarımız seninle..:Saruboceq:

ah canım yaaa ne kadar stres yaptı şu oda sana. neyse üzülmemeye çalış lütfen. bak hepimizin bi şeyleri eksik hala. en azından oldu bitti kafanı kurcalamaz artık. e fotoğrafını koy bari de senin de bizim de keyfimiz yerine gelsinkaydirigubbakcemile5

valla bu bebişler çok kandırıkçı. 41. haftada doğacaklar hemen geliyo, hemen gelecek olanlar bi türlü gelmiyooo. hiç güven olmaz valla annesi bakma sen onaa

benim oğlum da bu gece hiiiç durmadı. aşağıya tünel kazıyo galiba.... fıkır fıkır fıkır.... ay diyorum dur oğlum, mayısı bekle, sakın gelme, bari biz mayıs annesi olalım diyorum. daha hiçbi şeyim hazır değil...
bakalım dinleyecek mi anasını...klava:

merhaba birsencim nasıl gidiyo bebişlerle ilgilenme durumları iştahız olan bebeğinde düzelme varmı

selam kizlar a.s.

1de yattim dün gece..saga sola koşturmaktan nasil yorulmusum anlatamam :) şimdi kalktim..okadar sacma işler yapcagima keske şimdi yapacaklarimi yapsaydim :) şimdi bici bicimi yapcam,manikürümü yapcam vs vs..

ay sabah ezanida okunuyor ne güzel..inşaAllah bu vaktin hürmetine Rabbim hepimize saglikla,mutlulukla,huzurla bebeklerimizi kavusturur..

pifff hala cikamadim şoktan..cok sogukkanli,sakin olmakta iyimi degilmi anlamadim :))

dualarinizi eksik etmeyin emi? bakalim suni sanci işe yarayacakmi? annemde beni dogururken suni sanciyla dogurmus..abimde 17 saat normal sanci cekmiş,bişi anlamamiş,tatli tatli bi sanciymiş..bendeyken 4 saat suni sanci cekmiş..dünyayi gözüm görmüyordu diyordu :) serum şişesini bile duvara firlatmiş sancidan..dünden beri anlatmiyor tabi :)))

suni sancidan korkmuyorum..yeterki acilma olsun ve bebegimi normal dogumla alayim kucagima..yeterki sezeryan olmayayim diyorum ama fazlada korkmamak lazim..başina geliyor insanin :))

oyy oyyy..sira bende olurmus diye diye gerçek oldu be..41.haftada dogurcaktim ben yaa :))) vakit varken herkes uyuyorken kacsammi :)))))

amannn neyse ecelden kacis yok :)) daha fazla sacmalamadan gidip işlerimi halledeyim :))

bi daha ne zaman yazarim bilmiyorum..

hakkinizi helal edin hepiniz..benden yana herkese hakkim helaldir..iyiki varsiniz..hepinizi cok seviyorum :) hepiniz,bebişleriniz Rabbime emanet inşaAllah..tüm güzellikler sizinle olsun :) ay bak şimdi aglicam :))) neyse ben gidiyorum :)) öptüm hepinizi tek tek :))

tubiş doğumamı gidiyorsun bacım aaaa haberim yok feleğim şaşık kızlar kusura bakmayın sersem gibiyim ......cnm hayırlı doğumlar allah kurtarsın hakkındakinin hayırlısını versin bende çok sancı çektim benim sancılarım ağırlı idi canım çıkacak gibi oluyordu .....inş.bir avazda kurtulursun cnm

günaydınlar kimseler yok sersem gibiyim dün çok yoruldum uykusuzluk beni deli etti
dünki tahlillerde hiçbişey çıkmadı kızlar sölemeyi unutmuşum
bebişlerin hem kalbine bakıldı .hem kalçalarına hemde sarılıklarına bişeycik yok
sadece yavaş kilo almı var 2 saatte bir beslenme saati yaptık ama büyük oğlum ali beni çok zorluyor
acıktımı iki saatte kendisi uyanıyor ama bazende hiç gözünü açmıyor dün hep iki saatte bir besledim
aksam 7.30 da yedi saat 9.30 da tekrar vereceğim açmıyor gözünü ıka tık 17 cc aldı
sonra saat 11 de 15 cc aldı artık yemezse doktora gidecem dedim....gece 1 de 40 cc aldı
bu arada anne sütünüde ziyan etti velet....neden böyle oluyor anlamıyorum onla o kadar ilgilenirken ömerim yarım kalıyor ..alinin beslenmesi lazım sarılığı artar çok sıkılıyorum bu duruma ama şimdilik yeme olayı düzene girene kadar böyle gidecek .....

birde babamız çok efamlı aksam yorgunluktan yenik düştümm uykuya gözümü açamıyorum
babamız trip yapıyor çocukla ilgilenmiyormuşum uyuyormuşum o beklermiş vs.vs.
anlatmıyorum derdimi o kadar çok yorucuki cerrahpaşa ayaklarım koptu altımda arabammı varki cerrahpaşanın içinde dolanayım bi yerden bi yer çok uzak .....çocuk muayne yeri başka yerde tahlil yeri başka yerde...ve malesef 6 aya kadar takip edecez dediler küçük oldukları için ....şimdi istesemde özel bir doktora gidemem ......

şimdi ütü yaptım hala dolaplarını yerleştiremedik annemde bir iki çamaşırları topladı makinaya attı
karnım acıktı ama beslneme saati yaklaşıyor onları besleyecem önce sonra kendimi

Ya kızlar hemen nere kaçtınız yaa ben geldim siz gitmişiniizz.Hoşgeldin tutkuncum.
Biri bana şu nts nin nasıl bişi olduğunu söylesin ben girmedim henüz merak ediyorum nasıl yapılıyor.
canım göbişini açıyorsun jel sürüp bişey koyuyorlar,ultrason gibi,10 dk .kaldım ben fazlasına gerek yok dedi.:mymeka:

oh misler gibi olmuşsun ne güzel birde ben gidebilsem püfffff
gidemiyorum ya utanıyorum
makinaylada tahriş oldu bütün valla dün nasıl canım yandı anlatamamklava:
ana bana elime bişey vermediler hiç
o nasıl oldu kidelikafadulden
canım benim ya amma yormuşssun kendini

ah be canım niye üzüyorsun ki kendini bu kadar,tek eksiğiniz o kalsın cnm ya,biz hiç bişey almadık desem yeri var güzelim sadece hastane çantam var o kadar
kimsenin bişey aldığı yok,sorduğu yok,bende sesimi çıkarmıyorum
sende oluruna bırak cnm üzme artık kendini.:teselli:

canım benim ya ne gzüel de yazmışssın hislerini
inan bende duygulandım okurken
inş istediğin gibi normal olur güzelim
Allah bir avazda kurtarsın inşa.s.

[
ay canım ya Allah kolaylık versin,tahliller güzel çıkmış sevindim canım ne güzelŞeniz
sen bu gidişle valla dal gibi olucan Birsen
karşıdan bakınca için görünecek
erkekler hep öyle bacım valla
insanın derdinden anlamıyorlar kendileri aynı şeyleri yaşamadıkları için:mymeka:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

pınarcığım tombiğin aceleci sanırım çok fazla konulara adapte olamıyorum küçük paşaları besleyecem ama dikkat et ...doğuma hazırlanan annnelere hayırlı doğumlar

mutahhara allah bı avazda kurtarsın canım dualarım senınle
pınarcım sende sıraya gırdın ha ne mutlu
benım bebişte 3400 olmus 37 haftadayıs daha 4 kıloyu gecmezse normal dogurursun dedı doktor catı muanesı falan yaptı ayy ne ıgrenc bısey ya bı dakıka falan sürdü ama kendımı kasmaktan bacaklarım ağrımış dogum yapmış kadar hafiflemişim odasından cıkarken.nst yede girdik sancı falan yok mayısı beklıcek ben hep önümzdekı hafta dogururum gıbı gelıyoduu ama beklıcez daha
cok ıstıyorum sancım gelıp suyum bosalsın öle gıdeyım doktora dua edıyorum bol bol
dırımkızı senın hamıleleıgınde zordu ıkı bebekte zorluyo sımdı senı allah yardımcın olsun bızı bı tanesı zorlarken senın ısın daha zor

iyi uykular pınarcım Allah rahatlık versin dinlen bakalım kuzuyla baya actionlu bi gün yaşadın kaydirigubbakcemile3
a.s.

uleynnn sana okadar kızı fazla yorma azcıkk evde otur diyozzzklava:klava:ama kime diyozz kötükedihüsokötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 Aaaao cadı evde oturayım diye değil sabah sabah gezmeye götüreyim diye yaptı teyzesüüüü kaydirigubbakcemile3

Sıkma bacım kendini. Bu boya olayına amma üzüldün , canını sıktın. Merak etme bordürünü de yapar. Sen bu kadar dert etme lütfen yaaa klava:

Ay ay ay Allah'ım nazarlardan saklasın. Ne güzel ya. Valla bende sabırsızlanıyorum bacım delikafadulden

Evet canım cadının önde gideni hemde kaydirigubbakcemile3 Doktora diyorum bu kız beni bunalıma sokar siz bunu biran önce alın diye. Ama inat etti kadın salıdan önce kendi gelirse başım üstüne yoksa almam diyor kaydirigubbakcemile3

Canım ne demek ya böyle konuşma. Hakkımız helal olsun. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah. Bir avazda al bebişini kucağına a.s.

Canım günaydınlar hoşgeldin. Valla doğru diyosun. ıki kuzucukla ilgilenmek zordur. Hele de biri yemem diye inat ederken. Eşinde azcık anlayışlı olsun canım. Bak o kadar sıkıntı çektiniz. Bu günlere geldiniz çok şükür. Sende sıkma canını. Allah'ın izniyle yakında hepsi yoluna girer a.s.

pınarcığım tombiğin aceleci sanırım çok fazla konulara adapte olamıyorum küçük paşaları besleyecem ama dikkat et ...doğuma hazırlanan annnelere hayırlı doğumlar

Evet canım ya bu kız beni korkuta korkuta bi hal oldu he delikafadulden

Hem cadı hem tombik kaydirigubbakcemile3

Evet canım artık sıradayız kısmetse. Maşallah kuzuna. Sağlıkla doğsun da normla sezaryen farketmez bacım. Bende hep normal olsun istiyordum ama kızım totiklik yaptı kaydirigubbakcemile3

birsencim tatlım Allah kolaylık versin iki bebekle uğraşmak çok yorucudur tahlillerin iyi olmasına çok sevindim canım

mutahharam hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini tatlım:)))))

pınarcım sıa sende sanırım az kaldı bitanem defnemize kavuşmana

kızlar yine midem kötü benim ilaç işe yaramıyor biraz daha sabredelim

günaydın güzel annişler ve onlarım melekleri nasılsınız

pınarcım göbüşünü sevsinler maşallah defnemede sanada

Günaydın canım hoşgeldin. Sağolasın canım. Kalktık işte oturuyorum valla. Kahvaltı edicem de ne yesem diye düşünüyorum :uhm: Aklımdan bir sürü şey geçiyo kaydirigubbakcemile3

Aaaa baktım göbiş linki 3.sayfaya düşmüş. Cuma günü eşime çektirmiştim göbişimi. Ekleyeyim hemen dedim hihoyyyt

Ya 25'inde ojelinin vardı bildiğim kadarıyla. Sanırım sonra da ben. Bi ara ojeliyle bi konuşayım bakayım nedir durumlar? Bi değişiklik var mı :uhm:

Sen napıyosun canım? Duru'm nasıl?

günaydın kızlar hepinize
biz bi kahvaltı ettik babamızla tekrar bişeyler atıştıralım şimdi dr.a gidiyorum nst'ye girmek için
gelince görüşrüz hepinziiz öptüm fıstıklar
acaba mutahhara ne durumda suni sancı vermişleridr şimdi
Allah kurtarsın inş

a.s.
canımn günaydın nasılsın görüşürüz kendine iyi bak:1hug:a.s.

Günaydın canım. Afiyet olsun. HAdi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah a.s.

Evet yaaa Tubişe sancıyı verdiler mi acaba? inşallah çabucak , sağlıkla, bi avazda doğum yapar bacımız :Saruboceq:

pınarcım iyiyiz bizde durumla mide problemim dışında canım hiçbirşey yemek istemiyor

Valla hmişlik başladı bitiyo sizin mideniz bi düzelmedi bacım ya :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…