merhaba kizlar a.s.
şok hala devam ediyor..donmus gibi bişeyim..sadece bebegim oynadiginda aglamak geliyor içimden..güya günler gecsinde kavusalim diye cildiriyorduk..şimdi biri 1 ay daha bekle dese "seve seve" derim gibime geliyor..cok özlicem onun içimdeki hareketlerini..aglamak yokkk :)
hala oturmadim bu arada..deli dana gibi bi saga bi sola gidiyorum..cantalarimi kontrol ettim,dagittim tekrar düzenledim..ütü yaptim vs vs..sanirim sabaha kadar iş yapcam..sonrada bi yerde patlicam :))
ayaklarim fil gibi oldu..resmini cekicem hatira olsun :)))) ay kizlar ya..sanirim ben tirsmaya basladim..lütfen dua edinde normal dogum yapayim saglikla hayirla..sezeryandan cok korkuyorum(
güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim canlarim..inşaAllah güzel haberler veririm size a.s. gece msg atarim gene öptümmmm
iyi eline sağlık boyamış. ama neye yaradı? sonunda bi güzel kavga ettik ohh yarasın! şimdi gitti içerde zıbardı,benimse gözümde gram uyku yok.
boyayı halletti,bordür kısmına gelince kırk araba laf etti, başıma kalka kalka iş yapıyor. bozuldum bende normal olarak,sanki benim için yapıyor gıcık! tutamadım artık kendimi başladım ağlamaya! ne anlamı kaldı şimdi yaptığı boyanın? bu kadar meraksız, duygusuz bir insan olabilir yaa!! neyse bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum, bu kızgınlıkla istemediğim şeyler çıkabilir ağzımdan. anlaşılan uyku yok bu gece bana. buralardayım! yeni gece kuşunuz:bbo:
Iyi Geceler Kizlar,
Yazamadim birkac gündür. Gecmisede söyle bir göz atacagim birazdan. Ben dogururum diyordum bugün yarin ama hala "tik" yok benim bebisimde...Umut yarina kaldi artik:)
Bu arada yarin senin icin büyük günmüs Tuba, senin adina cok sevindim. Umarim biraz rahatlamissindir, sonucta birgün ve bir ertesi gün daha yok. Bebisini kucaklayinca eminim ki unutacaksin tüm acilari. Allah yardimcin olsun, bir avazda kurtarsin insallah...
canım göbişini açıyorsun jel sürüp bişey koyuyorlar,ultrason gibi,10 dk .kaldım ben fazlasına gerek yok dedi.:mymeka:Ya kızlar hemen nere kaçtınız yaa ben geldim siz gitmişiniizz.Hoşgeldin tutkuncum.
Biri bana şu nts nin nasıl bişi olduğunu söylesin ben girmedim henüz merak ediyorum nasıl yapılıyor.
oh misler gibi olmuşsun ne güzel birde ben gidebilsem püfffffbana gelince, dediğim gibi öğleden sonra ağdacıya gittim,tertemiz oldumhihoyyyt inşallah doğumdan önce son gidişim olur! eve geldim, baktım babamız odamızı boyuyor çok şüküüürrrdelikafaduldendelikafadulden şimdi bitti kurumasını bekliyoruz. bordürünü de çektik mi tamam! herşeyimiz tamam olacak inşallah. bugün netten son verdiğim siparişlerimde geldi. ( göğüs pompası, ateşölçer, bebişim için su geçirmeyen alez, birde uyku yastığı) pompa ve biberonu da sterilize edip doğum çantamıza koyduk mu, tek eksiğimiz bebişimiz kalacak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
hı bebek arabası ve araba koltuğu kaldı ama onlarda memlekete gidince. bu konu da tavsiyeleriniz var mı? ben sona kaldım,nerdeyse çoğunuz aldınız. bi fikir verin bakalım banasengözlerimebaksanab
ana bana elime bişey vermediler hiçcanım ultrasondaki gibi göbeğini açıyosun sonra jelle bebeğin kalp atışlarını yuvarlak bişeyle buluyorlar buldukları yerde lastikle sabitliyorlar çok sesli 20 dk bebeğin kalp atışlarını dinliyosun bide eline bi şey veriyolar düğme bebek her hareket ettiğinde ona basıyosun.sonra çıktı alıyorlar bebeğin hareketlerinde sancı varmı çıkıyor.yani korkulcak bişey yok.
şimdi yemek yedim acayip doydum bi yürüyüş yapcam eşimle artık az az geziyorum.gerçi pazar günü 8 saat dışrdaydım ama.
canım benim ya amma yormuşssun kendinimerhaba kizlar a.s.
şok hala devam ediyor..donmus gibi bişeyim..sadece bebegim oynadiginda aglamak geliyor içimden..güya günler gecsinde kavusalim diye cildiriyorduk..şimdi biri 1 ay daha bekle dese "seve seve" derim gibime geliyor..cok özlicem onun içimdeki hareketlerini..aglamak yokkk :)
hala oturmadim bu arada..deli dana gibi bi saga bi sola gidiyorum..cantalarimi kontrol ettim,dagittim tekrar düzenledim..ütü yaptim vs vs..sanirim sabaha kadar iş yapcam..sonrada bi yerde patlicam :))
ayaklarim fil gibi oldu..resmini cekicem hatira olsun :)))) ay kizlar ya..sanirim ben tirsmaya basladim..lütfen dua edinde normal dogum yapayim saglikla hayirla..sezeryandan cok korkuyorum(
güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim canlarim..inşaAllah güzel haberler veririm size a.s. gece msg atarim gene öptümmmm
iyi eline sağlık boyamış. ama neye yaradı? sonunda bi güzel kavga ettik ohh yarasın! şimdi gitti içerde zıbardı,benimse gözümde gram uyku yok.
boyayı halletti,bordür kısmına gelince kırk araba laf etti, başıma kalka kalka iş yapıyor. bozuldum bende normal olarak,sanki benim için yapıyor gıcık! tutamadım artık kendimi başladım ağlamaya! ne anlamı kaldı şimdi yaptığı boyanın? bu kadar meraksız, duygusuz bir insan olabilir yaa!! neyse bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum, bu kızgınlıkla istemediğim şeyler çıkabilir ağzımdan. anlaşılan uyku yok bu gece bana. buralardayım! yeni gece kuşunuz:bbo:
selam kizlar a.s.
1de yattim dün gece..saga sola koşturmaktan nasil yorulmusum anlatamam :) şimdi kalktim..okadar sacma işler yapcagima keske şimdi yapacaklarimi yapsaydim :) şimdi bici bicimi yapcam,manikürümü yapcam vs vs..
ay sabah ezanida okunuyor ne güzel..inşaAllah bu vaktin hürmetine Rabbim hepimize saglikla,mutlulukla,huzurla bebeklerimizi kavusturur..
pifff hala cikamadim şoktan..cok sogukkanli,sakin olmakta iyimi degilmi anlamadim :))
dualarinizi eksik etmeyin emi? bakalim suni sanci işe yarayacakmi? annemde beni dogururken suni sanciyla dogurmus..abimde 17 saat normal sanci cekmiş,bişi anlamamiş,tatli tatli bi sanciymiş..bendeyken 4 saat suni sanci cekmiş..dünyayi gözüm görmüyordu diyordu :) serum şişesini bile duvara firlatmiş sancidan..dünden beri anlatmiyor tabi :)))
suni sancidan korkmuyorum..yeterki acilma olsun ve bebegimi normal dogumla alayim kucagima..yeterki sezeryan olmayayim diyorum ama fazlada korkmamak lazim..başina geliyor insanin :))
oyy oyyy..sira bende olurmus diye diye gerçek oldu be..41.haftada dogurcaktim ben yaa :))) vakit varken herkes uyuyorken kacsammi :)))))
amannn neyse ecelden kacis yok :)) daha fazla sacmalamadan gidip işlerimi halledeyim :))
bi daha ne zaman yazarim bilmiyorum..
hakkinizi helal edin hepiniz..benden yana herkese hakkim helaldir..iyiki varsiniz..hepinizi cok seviyorum :) hepiniz,bebişleriniz Rabbime emanet inşaAllah..tüm güzellikler sizinle olsun :) ay bak şimdi aglicam :))) neyse ben gidiyorum :)) öptüm hepinizi tek tek :))
günaydınlar kimseler yok sersem gibiyim dün çok yoruldum uykusuzluk beni deli etti
dünki tahlillerde hiçbişey çıkmadı kızlar sölemeyi unutmuşum
bebişlerin hem kalbine bakıldı .hem kalçalarına hemde sarılıklarına bişeycik yok
sadece yavaş kilo almı var 2 saatte bir beslenme saati yaptık ama büyük oğlum ali beni çok zorluyor
acıktımı iki saatte kendisi uyanıyor ama bazende hiç gözünü açmıyor dün hep iki saatte bir besledim
aksam 7.30 da yedi saat 9.30 da tekrar vereceğim açmıyor gözünü ıka tık 17 cc aldı
sonra saat 11 de 15 cc aldı artık yemezse doktora gidecem dedim....gece 1 de 40 cc aldı
bu arada anne sütünüde ziyan etti velet....neden böyle oluyor anlamıyorum onla o kadar ilgilenirken ömerim yarım kalıyor ..alinin beslenmesi lazım sarılığı artar çok sıkılıyorum bu duruma ama şimdilik yeme olayı düzene girene kadar böyle gidecek .....
birde babamız çok efamlı aksam yorgunluktan yenik düştümm uykuya gözümü açamıyorum
babamız trip yapıyor çocukla ilgilenmiyormuşum uyuyormuşum o beklermiş vs.vs.
anlatmıyorum derdimi o kadar çok yorucuki cerrahpaşa ayaklarım koptu altımda arabammı varki cerrahpaşanın içinde dolanayım bi yerden bi yer çok uzak .....çocuk muayne yeri başka yerde tahlil yeri başka yerde...ve malesef 6 aya kadar takip edecez dediler küçük oldukları için ....şimdi istesemde özel bir doktora gidemem ......
şimdi ütü yaptım hala dolaplarını yerleştiremedik annemde bir iki çamaşırları topladı makinaya attı
karnım acıktı ama beslneme saati yaklaşıyor onları besleyecem önce sonra kendimi
a.s.iyi uykular pınarcım Allah rahatlık versin dinlen bakalım kuzuyla baya actionlu bi gün yaşadın kaydirigubbakcemile3
uleynnn sana okadar kızı fazla yorma azcıkk evde otur diyozzzklava: klava:ama kime diyozz kötükedihüsokötükedihüso
bu arada kızlarr bizim bugün göbiş te düştü şükürler olsun şimdi daha rahat altını açıyorum kuzucuğumun ...çok inatçi bi kızım var benim yaw ..emmek istemediği zaman ağzını öle bi sıkı kapatıyorki anlatamam :))) benimde tam kızdığımı anlıyor bi gülücük atıyor bütün dünyamı unutuyorumm bu kız çokkk tatlı bişi yaww :))
babası az önce altını değiştirdi şimdide yatak odasında oyun oynuyolar birazdanda yatacak ikisi bende burda çene yapıyommm :)
Cadi degilde ne bu Defne hanim?kaydirigubbakcemile3 Saka bir yana gecmis olsun Pinar'cigim. Aynisini bende cok yasiyorum, aklim cikiyor bazen. Su son günleride bir atlatsaydik, sonradan nasil olsa gözümüzün önünde olurlar sipalar...
selam kizlar a.s.
1de yattim dün gece..saga sola koşturmaktan nasil yorulmusum anlatamam :) şimdi kalktim..okadar sacma işler yapcagima keske şimdi yapacaklarimi yapsaydim :) şimdi bici bicimi yapcam,manikürümü yapcam vs vs..
ay sabah ezanida okunuyor ne güzel..inşaAllah bu vaktin hürmetine Rabbim hepimize saglikla,mutlulukla,huzurla bebeklerimizi kavusturur..
pifff hala cikamadim şoktan..cok sogukkanli,sakin olmakta iyimi degilmi anlamadim :))
dualarinizi eksik etmeyin emi? bakalim suni sanci işe yarayacakmi? annemde beni dogururken suni sanciyla dogurmus..abimde 17 saat normal sanci cekmiş,bişi anlamamiş,tatli tatli bi sanciymiş..bendeyken 4 saat suni sanci cekmiş..dünyayi gözüm görmüyordu diyordu :) serum şişesini bile duvara firlatmiş sancidan..dünden beri anlatmiyor tabi :)))
suni sancidan korkmuyorum..yeterki acilma olsun ve bebegimi normal dogumla alayim kucagima..yeterki sezeryan olmayayim diyorum ama fazlada korkmamak lazim..başina geliyor insanin :))
oyy oyyy..sira bende olurmus diye diye gerçek oldu be..41.haftada dogurcaktim ben yaa :))) vakit varken herkes uyuyorken kacsammi :)))))
amannn neyse ecelden kacis yok :)) daha fazla sacmalamadan gidip işlerimi halledeyim :))
bi daha ne zaman yazarim bilmiyorum..
hakkinizi helal edin hepiniz..benden yana herkese hakkim helaldir..iyiki varsiniz..hepinizi cok seviyorum :) hepiniz,bebişleriniz Rabbime emanet inşaAllah..tüm güzellikler sizinle olsun :) ay bak şimdi aglicam :))) neyse ben gidiyorum :)) öptüm hepinizi tek tek :))
günaydınlar kimseler yok sersem gibiyim dün çok yoruldum uykusuzluk beni deli etti
dünki tahlillerde hiçbişey çıkmadı kızlar sölemeyi unutmuşum
bebişlerin hem kalbine bakıldı .hem kalçalarına hemde sarılıklarına bişeycik yok
sadece yavaş kilo almı var 2 saatte bir beslenme saati yaptık ama büyük oğlum ali beni çok zorluyor
acıktımı iki saatte kendisi uyanıyor ama bazende hiç gözünü açmıyor dün hep iki saatte bir besledim
aksam 7.30 da yedi saat 9.30 da tekrar vereceğim açmıyor gözünü ıka tık 17 cc aldı
sonra saat 11 de 15 cc aldı artık yemezse doktora gidecem dedim....gece 1 de 40 cc aldı
bu arada anne sütünüde ziyan etti velet....neden böyle oluyor anlamıyorum onla o kadar ilgilenirken ömerim yarım kalıyor ..alinin beslenmesi lazım sarılığı artar çok sıkılıyorum bu duruma ama şimdilik yeme olayı düzene girene kadar böyle gidecek .....
birde babamız çok efamlı aksam yorgunluktan yenik düştümm uykuya gözümü açamıyorum
babamız trip yapıyor çocukla ilgilenmiyormuşum uyuyormuşum o beklermiş vs.vs.
anlatmıyorum derdimi o kadar çok yorucuki cerrahpaşa ayaklarım koptu altımda arabammı varki cerrahpaşanın içinde dolanayım bi yerden bi yer çok uzak .....çocuk muayne yeri başka yerde tahlil yeri başka yerde...ve malesef 6 aya kadar takip edecez dediler küçük oldukları için ....şimdi istesemde özel bir doktora gidemem ......
şimdi ütü yaptım hala dolaplarını yerleştiremedik annemde bir iki çamaşırları topladı makinaya attı
karnım acıktı ama beslneme saati yaklaşıyor onları besleyecem önce sonra kendimi
pınarcığım tombiğin aceleci sanırım çok fazla konulara adapte olamıyorum küçük paşaları besleyecem ama dikkat et ...doğuma hazırlanan annnelere hayırlı doğumlar
mutahhara allah bı avazda kurtarsın canım dualarım senınle
pınarcım sende sıraya gırdın ha ne mutlu
benım bebişte 3400 olmus 37 haftadayıs daha 4 kıloyu gecmezse normal dogurursun dedı doktor catı muanesı falan yaptı ayy ne ıgrenc bısey ya bı dakıka falan sürdü ama kendımı kasmaktan bacaklarım ağrımış dogum yapmış kadar hafiflemişim odasından cıkarken.nst yede girdik sancı falan yok mayısı beklıcek ben hep önümzdekı hafta dogururum gıbı gelıyoduu ama beklıcez daha
cok ıstıyorum sancım gelıp suyum bosalsın öle gıdeyım doktora dua edıyorum bol bol
dırımkızı senın hamıleleıgınde zordu ıkı bebekte zorluyo sımdı senı allah yardımcın olsun bızı bı tanesı zorlarken senın ısın daha zor
günaydın güzel annişler ve onlarım melekleri nasılsınız
pınarcım göbüşünü sevsinler maşallah defnemede sanada
birsencim tatlım Allah kolaylık versin iki bebekle uğraşmak çok yorucudur tahlillerin iyi olmasına çok sevindim canım
mutahharam hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini tatlım:)))))
pınarcım sıa sende sanırım az kaldı bitanem defnemize kavuşmana
kızlar yine midem kötü benim ilaç işe yaramıyor biraz daha sabredelim
günaydın kızlar hepinize
biz bi kahvaltı ettik babamızla tekrar bişeyler atıştıralım şimdi dr.a gidiyorum nst'ye girmek için
gelince görüşrüz hepinziiz öptüm fıstıklar
acaba mutahhara ne durumda suni sancı vermişleridr şimdi
Allah kurtarsın inş
günaydın kızlar hepinize
biz bi kahvaltı ettik babamızla tekrar bişeyler atıştıralım şimdi dr.a gidiyorum nst'ye girmek için
gelince görüşrüz hepinziiz öptüm fıstıklar
acaba mutahhara ne durumda suni sancı vermişleridr şimdi
Allah kurtarsın inş
pınarcım iyiyiz bizde durumla mide problemim dışında canım hiçbirşey yemek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?