yok be pınarım düzelmedi gitti valla volkan gibi yanıyo midem tatlım bulanıyo inşallah geçecek doğumdan sonra hayırlısıyla
İnşallah canım az kaldı bak sabret. Eee bi doğsun sende onun poposunu ısıra ısıra acısını çıkarırsın kaydirigubbakcemile3
Ben çok acıktım. Bi kahvaltı edeyim artık. Gelirim hemen a.s.
günaydın kızlar... banucum sen ben bide burcu mide sorunlarıyla hamişliği bitireceğiz.ne yapalım sağlıklı olsunlarda..
Merhaba kızlar ben hiç iyi değilim sabahtan beri gaz sancım var düznsiz öle bir kasılıyorumki az önce doğuruyorum die dr.gidiyordum geçti şimdi yine başladı bir gaz sancısı nöyleyse doğum sancısını düşünemiyorumsenağlama
kızalr gaz sanvısına ne iyi gelir bilen varmı sodamı içsem acaba
afiyet olsun yarasın annesi defnemizekaydirigubbakcemile5cokacimcoook
günaydın kızlar ayuyumak istiyorum ama uyyamıorumya çok zor oluyo artık
inşallah banucum artık dayanacak halim kalmadı.bu iş yüzünden eşimlede aram hergün limoni( eğer çok çaba harcamamış olsaydım bu konuma gelmek için bırakırdım valla : işimi.
kızlar tubadan haber var mı merak ettim
pınarcım inşallah bugün bitiyor.daha evim temizlencek halılar yıkancak.yatak odasında bebişim için düzenleme yapılcak çok iş varya.şekerleriniz çok güzel olmuş canım.
[k] {n} [k];6433719 .!.:slm kızlar çalışanlara kolay gelsin!!
bizim tubadan haber yok dimi çok merak ediyorum ne yaptı??
arada girer bakarım..
bizde boyacı var dünden beri bi atraksiyon sıktı bebni valla ayaklarım davul gibi oldu sancılarımda başaldı artık acayıp kasılıyo rahmim yrn dra gitmicektimama gidicem baalım ne oluyooo..
temizlikten nefret ettim ya hep ev sahibim yüzünden bugünlere kaldım bana bişi olursa sorumlsu odurrr...
bnm tavan akıyo 7 aydır dilimde tüğ bitti yaptır bugüne kadar yaptırmadı ama biz badanaya başladık..
sabah indim aşagı güzel bi haşladım ama bugün yaptırcakmış efendim...
milletin keyfini beklemekten sıklıdım artık...
bnm bu ayımda ayaklarımı uazatıp yatmam gerekir artık dimi ya ama bisüürü işim varrr..
offffff offfffffffffffffffffklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
bu oklavaların hepsi ev sahibimeeeeeeklava: klava: ohhhhhhhhhhhhhhhh
Günaydın canlarım Tuba'dan haber varmı çok merak ediyorum onu inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?