2009 Mayıs Anneleri

yok be pınarım düzelmedi gitti valla volkan gibi yanıyo midem tatlım bulanıyo inşallah geçecek doğumdan sonra hayırlısıyla

yok be pınarım düzelmedi gitti valla volkan gibi yanıyo midem tatlım bulanıyo inşallah geçecek doğumdan sonra hayırlısıyla

İnşallah canım az kaldı bak sabret. Eee bi doğsun sende onun poposunu ısıra ısıra acısını çıkarırsın kaydirigubbakcemile3

Ben çok acıktım. Bi kahvaltı edeyim artık. Gelirim hemen a.s.

Merhaba kızlar ben hiç iyi değilim sabahtan beri gaz sancım var düznsiz öle bir kasılıyorumki az önce doğuruyorum die dr.gidiyordum geçti şimdi yine başladı bir gaz sancısı nöyleyse doğum sancısını düşünemiyorumsenağlama

İnşallah canım az kaldı bak sabret. Eee bi doğsun sende onun poposunu ısıra ısıra acısını çıkarırsın kaydirigubbakcemile3

Ben çok acıktım. Bi kahvaltı edeyim artık. Gelirim hemen a.s.

afiyet olsun yarasın annesi defnemizekaydirigubbakcemile5cokacimcoook

günaydın kızlar... banucum sen ben bide burcu mide sorunlarıyla hamişliği bitireceğiz.ne yapalım sağlıklı olsunlarda..

inşallah banucum artık dayanacak halim kalmadı.bu iş yüzünden eşimlede aram hergün limoni( eğer çok çaba harcamamış olsaydım bu konuma gelmek için bırakırdım valla: işimi.

slm kızlar çalışanlara kolay gelsin!!

bizim tubadan haber yok dimi çok merak ediyorum ne yaptı??

arada girer bakarım..

bizde boyacı var dünden beri bi atraksiyon sıktı bebni valla ayaklarım davul gibi oldu sancılarımda başaldı artık acayıp kasılıyo rahmim yrn dra gitmicektimama gidicem baalım ne oluyooo..

temizlikten nefret ettim ya hep ev sahibim yüzünden bugünlere kaldım bana bişi olursa sorumlsu odurrr...

bnm tavan akıyo 7 aydır dilimde tüğ bitti yaptır bugüne kadar yaptırmadı ama biz badanaya başladık..

sabah indim aşagı güzel bi haşladım ama bugün yaptırcakmış efendim...

milletin keyfini beklemekten sıklıdım artık...

bnm bu ayımda ayaklarımı uazatıp yatmam gerekir artık dimi ya ama bisüürü işim varrr..

offffff offfffffffffffffffffklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

bu oklavaların hepsi ev sahibimeeeeeeklava:klava: ohhhhhhhhhhhhhhhh

kızalr gaz sanvısına ne iyi gelir bilen varmı sodamı içsem acaba

Canım ya bazen bana da oluyor fena halde gaz sancısı delikafadulden En güzeli yürüyüş oluyor valla. Evin içinde kaç kur attığımı bilmiyorum. Arkasından da bi soda. İyi geliyor sende bi dena istersen a.s.

afiyet olsun yarasın annesi defnemizekaydirigubbakcemile5cokacimcoook

Sağolasın canım a.s.

günaydın kızlar ayuyumak istiyorum ama uyyamıorumya çok zor oluyo artık

Günaydın canım ya. Beni de uyumak değil de uykumda sağa saola dönmek çok zorluyomuş :uhm: Yani eşim söylüyor. Her dönmeye çalıştığında inliyorsun diye :çok üzgünüm:

inşallah banucum artık dayanacak halim kalmadı.bu iş yüzünden eşimlede aram hergün limoni( eğer çok çaba harcamamış olsaydım bu konuma gelmek için bırakırdım valla: işimi.

Ay canım ya. Bu hafta bitiyo mu şimdi kısmetse?

pınarcım inşallah bugün bitiyor.daha evim temizlencek halılar yıkancak.yatak odasında bebişim için düzenleme yapılcak çok iş varya.şekerleriniz çok güzel olmuş canım.

kızlar tubadan haber var mı merak ettim

Valla bacım numarası yok bende. Dün özelden yaz demiştim ama görmedi heralde. Meraktayım bende :uhm:

pınarcım inşallah bugün bitiyor.daha evim temizlencek halılar yıkancak.yatak odasında bebişim için düzenleme yapılcak çok iş varya.şekerleriniz çok güzel olmuş canım.

Ohh hadi gözün aydın canım. Bitsin valla ya canın çıktı seninde. Ev falan temizlenir sıkma canını. Hepsi olur. Önce bikaç gün bi dinlen bacım a.s.

Sağolasın canım hallettik çok şükür şeker işini de hihoyyyt

Benimde dün kayınvalidem geldi. Eşimle camları sildiler. Evide baştan aşağı sağolsun bi güzel temizledi. Hafta sonu son bi temizlik daha yapacaklar annemle birlikte. Kızım eve geldiğinde mis gibi olacak inşallahhhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ay canım ya Allah kolaylık versin. Ne anlayışsız, düşencesiz oluyo bu insanlar klava:

Günaydın canlarım Tuba'dan haber varmı çok merak ediyorum onu inşallah herşey yolundadır

Günaydın canım hoşgeldin. Henüz haber yok ya. Sanırım kimse de no'su da yok :uhm:

ohh misler gibi olmuştur pınarcım.benimde perşembe annem gelicek biraz yapıcak bişeyler pazarda kardeşimin eşi gelip cam perde diğer yerleri temizlicek.

ay bu bebek beni iyice dalgın bişi yaptı ya dün gece son defa yazarken buradaydım hiç aklıma gelmedi tel no istemek off nasıl haber alıcaz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…