azcık cimcikledim,gitti boyayı aldı yaptı. eee ama acısını çıkaracak demi, hemen oda beni arı gibi soktu!Çok üzgünüm çoookamaniiiiiiiiiiiinn ben çok korkarım iyiki sezeryan olucam oyyyyyyyyyyyyyy içim ürperdi valla hadi geçmiş olsun atlatmışsın.
canm cok tatlı olmuş çizgini bozmamışsın
hoşgeldin canım dediğin gibi herkes nisanda doğuracak biz birkaç kişi mayısa kaldık
nabersin canım
illa kızdırdı yani arada bi cimciklemek lazım bunlarıkötükedihüsoklava: klava:
sorma canım yaa! evlilikte bişeyleri mutlu mesut yapmak için hep ortak karar almak lazımmış. bir taraf istemedimi birşeyi, hep huzursuzluk çıkıyor. eşim oda yapmayı düşünmüyordu.ben çok istediğim için galiba kıramadı beni,yaptık. ama herşeyini tek başıma yaptım. istediğim ilk yardımda da bunlar oldu işte:1no2:canım benim... bu gece kolay gelsin sana... o kadar haklısın ki... şaka maka derken bu maceranın sonuna geldik ve insan ister istemez duygulanıyor işte. eğer bu gece bir daha görüşemezsek sana tekrardan kolay ve NORMAL bir doğum diliyorum. dualarımız seninle..:Saruboceq:
ah canım yaaa ne kadar stres yaptı şu oda sana. neyse üzülmemeye çalış lütfen. bak hepimizin bi şeyleri eksik hala. en azından oldu bitti kafanı kurcalamaz artık. e fotoğrafını koy bari de senin de bizim de keyfimiz yerine gelsinkaydirigubbakcemile5
valla bu bebişler çok kandırıkçı. 41. haftada doğacaklar hemen geliyo, hemen gelecek olanlar bi türlü gelmiyooo. hiç güven olmaz valla annesi bakma sen onaa
benim oğlum da bu gece hiiiç durmadı. aşağıya tünel kazıyo galiba.... fıkır fıkır fıkır.... ay diyorum dur oğlum, mayısı bekle, sakın gelme, bari biz mayıs annesi olalım diyorum. daha hiçbi şeyim hazır değil...
bakalım dinleyecek mi anasını...klava:
yarın koyacam canım fotoğrafını da. boya bitti ama heryer heryerde. odayı düzenlemek lazım.
utanma kız,valla çok büyük rahatlık! önce azcık utanıp sıkılıyorsun ama o rahatlığı görünce:asigim: bebek gibi oldu vücudum
canım göbişini açıyorsun jel sürüp bişey koyuyorlar,ultrason gibi,10 dk .kaldım ben fazlasına gerek yok dedi.:mymeka:
oh misler gibi olmuşsun ne güzel birde ben gidebilsem püfffff
gidemiyorum ya utanıyorum
makinaylada tahriş oldu bütün valla dün nasıl canım yandı anlatamamklava:
ana bana elime bişey vermediler hiç
o nasıl oldu kidelikafadulden
canım benim ya amma yormuşssun kendini
ah be canım niye üzüyorsun ki kendini bu kadar,tek eksiğiniz o kalsın cnm ya,biz hiç bişey almadık desem yeri var güzelim sadece hastane çantam var o kadar
kimsenin bişey aldığı yok,sorduğu yok,bende sesimi çıkarmıyorum
sende oluruna bırak cnm üzme artık kendini.:teselli:
oda için de,benim kızdığım da seninkinin tam tersi. annemler,kayınvalidemler,hatta komşularım bile üzerine düşeni yaptı bebeğim için. bize üç-beş şey kaldı yapacak. o bile yük oldu kocama! kız durumumuz olmasa tamam haklı. ama çok şükür sıkıntıya girmeden karşılayabilecek durumdayız! O, bebek gelsinde, bi şekilde büyür mantığında. seveyim, oynayım filan!
yaptık canım,onu da yaptık akşam. ama kalbim kırıldıktan sonra bir anlamı yok artık. dediğim o.a.s.
sıkma bacım kendini. Bu boya olayına amma üzüldün , canını sıktın. Merak etme bordürünü de yapar. Sen bu kadar dert etme lütfen yaaaklava:
Evet canım cadının önde gideni hemde kaydirigubbakcemile3 Doktora diyorum bu kız beni bunalıma sokar siz bunu biran önce alın diye. Ama inat etti kadın salıdan önce kendi gelirse başım üstüne yoksa almam diyor kaydirigubbakcemile3
Canım günaydınlar hoşgeldin. Valla doğru diyosun. İki kuzucukla ilgilenmek zordur. Hele de biri yemem diye inat ederken. Eşinde azcık anlayışlı olsun canım. Bak o kadar sıkıntı çektiniz. Bu günlere geldiniz çok şükür. Sende sıkma canını. Allah'ın izniyle yakında hepsi yoluna girer a.s.
Evet canım artık sıradayız kısmetse. Maşallah kuzuna. Sağlıkla doğsun da normla sezaryen farketmez bacım. Bende hep normal olsun istiyordum ama kızım totiklik yaptı kaydirigubbakcemile3
evet canım, benimde ayaklarımı uzatıp yatmam lazım bu ay ama bir sürü işim var! o oklavaların birazını da benim kocaya göndersenekaydirigubbakcemile3[k] {n} [k];6433719 .!.:slm kızlar çalışanlara kolay gelsin!!
bizim tubadan haber yok dimi çok merak ediyorum ne yaptı??
arada girer bakarım..
bizde boyacı var dünden beri bi atraksiyon sıktı bebni valla ayaklarım davul gibi oldu sancılarımda başaldı artık acayıp kasılıyo rahmim yrn dra gitmicektimama gidicem baalım ne oluyooo..
temizlikten nefret ettim ya hep ev sahibim yüzünden bugünlere kaldım bana bişi olursa sorumlsu odurrr...
bnm tavan akıyo 7 aydır dilimde tüğ bitti yaptır bugüne kadar yaptırmadı ama biz badanaya başladık..
sabah indim aşagı güzel bi haşladım ama bugün yaptırcakmış efendim...
milletin keyfini beklemekten sıklıdım artık...
bnm bu ayımda ayaklarımı uazatıp yatmam gerekir artık dimi ya ama bisüürü işim varrr..
offffff offfffffffffffffffffklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
bu oklavaların hepsi ev sahibimeeeeeeklava: klava: ohhhhhhhhhhhhhhhh