2009 Mayıs Anneleri

azcık cimcikledim,gitti boyayı aldı yaptı. eee ama acısını çıkaracak demi, hemen oda beni arı gibi soktu!Çok üzgünüm çoook
sorma canım yaa! evlilikte bişeyleri mutlu mesut yapmak için hep ortak karar almak lazımmış. bir taraf istemedimi birşeyi, hep huzursuzluk çıkıyor. eşim oda yapmayı düşünmüyordu.ben çok istediğim için galiba kıramadı beni,yaptık. ama herşeyini tek başıma yaptım. istediğim ilk yardımda da bunlar oldu işte:1no2:
yarın koyacam canım fotoğrafını da. boya bitti ama heryer heryerde. odayı düzenlemek lazım.
utanma kız,valla çok büyük rahatlık! önce azcık utanıp sıkılıyorsun ama o rahatlığı görünce:asigim: bebek gibi oldu vücudum
oda için de,benim kızdığım da seninkinin tam tersi. annemler,kayınvalidemler,hatta komşularım bile üzerine düşeni yaptı bebeğim için. bize üç-beş şey kaldı yapacak. o bile yük oldu kocama! kız durumumuz olmasa tamam haklı. ama çok şükür sıkıntıya girmeden karşılayabilecek durumdayız! O, bebek gelsinde, bi şekilde büyür mantığında. seveyim, oynayım filan!
yaptık canım,onu da yaptık akşam. ama kalbim kırıldıktan sonra bir anlamı yok artık. dediğim o.
evet canım, benimde ayaklarımı uzatıp yatmam lazım bu ay ama bir sürü işim var! o oklavaların birazını da benim kocaya göndersenekaydirigubbakcemile3

ohh misler gibi olmuştur pınarcım.benimde perşembe annem gelicek biraz yapıcak bişeyler pazarda kardeşimin eşi gelip cam perde diğer yerleri temizlicek.

Oldu valla bacım mis gibi. Allah annelerden, kayınvalidenler, yardım eden herkezden razı olsun :Saruboceq:

Zaten camlar falan silindiği zaman ev mis gibi gözüküyor. Bizim burda da inşaat yapılıyor. Her taraf toz toprak. Sanırım hafta sonu bi daha üzerinden geçer annemler hihoyyyt

ay bu bebek beni iyice dalgın bişi yaptı ya dün gece son defa yazarken buradaydım hiç aklıma gelmedi tel no istemek off nasıl haber alıcaz şimdi

Valla ben yazdım bana özelden yaz diye ama görmedi heralde canım ya :çok üzgünüm:

Canımmm valla ne desen haklısın biliyorum ama kendini üzüyosun diye çok üzülüyorum ben :çok üzgünüm:

pınarcım o inaşatlar beni deli ediyor.sağımdaki bitti.şimdi soluma başladılar 18 ay sürcekmiş gürültüsü kiri pisi bir yandan napıcaz bakalım.

gunaydın kızlarrrrr...
optum meleklerınızı...
geçmişe bı bakıım dedım sole bı gos attım TUBİŞ gıtmış doguma demi...ayy ne heycanlı...Allahım BI AVAZDA KURTARSIN İNŞ....ote yantan kızlar ıı bı yaramazlık yok sanırsam..banu sık canım az daha dişini bak bişicik kalmadı ınşallah gelcek iznin..TULAYCIM SENDE...PINAR bacım sanada gunaydın..defne nasıl?yaramazlık yapmıo demı annesi gene....
BEYAZ gunaydın canım sanada optum kuzucuku...
daha adını sayamadıım burda olan arkadaslar optuk hepınızı...bız de ıyıyız oglusla...carsıya cıkıcaz ogleden sonra.ç.oyuzden işlerı hallaetmelıyıuz ewdekı.....ortalık toplancak yemek falan....takıpteyım ama ha bı gozum sızde ....gorusuruz:CüvCüv:

pınarcım o inaşatlar beni deli ediyor.sağımdaki bitti.şimdi soluma başladılar 18 ay sürcekmiş gürültüsü kiri pisi bir yandan napıcaz bakalım.

Valla bacım ya. Mahvettiler ortalığı. Bitseler de kurtulsak. Bizimkilerde temel atma yeni bitti. Kim bilir kaç ay sürer :uhm:

Hoşgeldin canım a.s. Yok yok bugün keyfi yerinde kızımın çok şükür. Bi sağa atıyo kendini bi sola kaydirigubbakcemile3

takipteyim sizi beslenme yapacaz kuzularla

Oyyyy yarasın kuzularıma da sana da bacım a.s.

PINARCIM valla bıkrım

CERENCıM AHA SENN KOCAYADAAAA BNM KOYACADA TABı ODA SORUMLUDUR BU OLANLARDANklava:

KIZLAR DEMıN TAM YAZDIM GÖNDERDıM PAT KAPI EV SAHıBııM USTA ALMIŞ GELMıŞ NERELERDEN AKIO ONU GÖSTERıO USTAYA!! ŞUARSINI ŞÖLE YAPALIM ŞURASINI ŞÖLE ANLATIO BıLMıŞ!!
NORMALDE ÇOK GELMEZ EVE BENDE ŞAŞIRDIM SABAHKı HAŞLAMAM ıŞE YARAMIŞ ŞıMDı YUKARSI YAPILIO:lepi:

{k} {n} {k} canım hadi gözün aydın o tavan akmasını iyi bilirim bir önceki evimde bende çok çektim artık Allah rızası için yaptırın dedim ev sahibine kızlar bu arada benim tansiyon çok düşük neden böyle oluyo sizinki nasıl

Son düzenleme:
claries canım benim normal 10/6 genelde.yediğin bişeyden olabilir eğer ekşili bişeyler yediysen düşüyor tansiyon.

canım benim tansiyonum da hep düşük çıkıyor. doktora söyledim, aman yükselmesinde düşsün dedi. 9/5, 10/4 filan.
gözün aydın canım seninde. bebişler gelmeden bitsinde hazırlıklar, aklımızda iş değil,sadece kuzularımız olsun:asigim:

bu arada yolculuk için hazırlıklara başladım. ama takipteyimsengözlerimebaksanab

CNM SAOGOL
BNM TANSİYON SORUNUM FAZLA OLMADI AMA DİNLENMEK LAZIM GLİBA BİRAZ UZAN BAKALIM..

İNAN BENDE ONU İSTİOM KIZIMA ADEPTE OLAMADIM DAHA ŞAKA GİBİ..
CNMKOLAY GELSİN SANA SEN SANIRIM ANNENİN EVİNDE TAM RAHAT EDİCEN KOCADA YOK 1 AY OHHH KEYFİNE BAK CNM ANNENDE MİSLER GİBİ ABAKR SANA ONDAN SONRA GELSİN MELİH KAĞAN

Aman canım yapılsın biran önce sende kurtul valla hihoyyyt

Benimde bugün düşük sanırım canım ya. Balkonda çamaşırlar vardı , onları topladım. Şimdi koltuğa oturdum bi fena oldum valla. Bi Danette yiyeyim bari bari iyi gelir a.s Normalde de çok yüksek değildir zaten. 6-9 , 6-10 hep öyle seyreder...

Perşembe gidiyosun dimi bacımmm ayyy hihoyyyt Orda net var mı? Ulaşabileceksin dimi bize ?

Tubacım rabbim hayırlısıyla kurtulmanı nasip etsin,dualarımız senle canım, bu bebişler yüzünden herşeyi geç takip ediyoruz.Dün gece okudum hızlıca ama yazma fırsatım olmamıştı.

Pınarcım bir haber gelirse Tuba'dan bana çağrı atarmısın arayayım seni çok merak ediyorum.

Cerencim boşver takma sen onları işler hallolmuş ya gerisi boş gitmene az kaldı

Hülyacım oh işler tıkırında desene.Bu arada kızının göbüşü düşmüş ne güzel bende 4 gözle bekliyorum.Biranönce düşse diye altını temizlerken çok zor oluyo sizin babanızada maşallah benim kociş daha tutmaya çekiniyo kaldıkı alt temizleyecek.kaydirigubbakcemile3

Ah şu kocişlerden farklı bişey görsem şaşıracam benimkide yatakta hem uyukluyo hemde direktif veriyo;çocuğun gazını iyi çıkartamadın şunu yapsana bunu yapsana klava: delirtiyo anlıycan.Benim oğluşta sarılık olma ihtimali var şuan değerlerimiz düşük ama dikkatli olmamız gerekiyor.Uyandırmak zor oluyo mama için.Bende uykusuzluktan bayılıcam sanıyorum bazen annemde olmasa napardım ama oda gidiyo 2 gün sonra.Arada gelcek o arada kayınvalidemde yakın olduğu için o gelir gider.:çok üzgünüm:

Canım çok tatlı çıkmışsın hakikaten sadece bir göbüş.hihoyyyt Defne kuzumun maşşallahı olduğu burdan anlaşılıyor.

evet canım annem bakar banasırnaşık şey inşallah canım.

evet perşembe gidiyorum. ama annemlerde net yok:çok üzgünüm: kayınvalidemlerde var. hafta da bikaç defa ancak girebilecem artık:1no2: haberleri alır,yenilerini verir dönerim artık mecburen(

selamlar,
benim de saniyorum tansiyonum bugun biraz dusuk, icim bulaniyor gibi de bir his var.

[k] {n} [k] kolay gelsin, cok can sıkıcı, neyse yapiliyormus, hadi gozun aydin.

kızlar şimdi geldim hastaneden
nst'em çekildi çok şükür
dr.a gösteremedim daha
araya öğlen tataili girdi
eşime bıraktım sonucu o gösterecek dr.a
çeken hemşire dr.una göster tekrarını isterse öğlenden sonra gel dedi
ay nasıl meraklandım şimdi
biraz yüksek galiba değerler
200lere falan çıkıyordu
geçen haftakinde 160 lardaydı
çok da anlamıyorum zaten şu nst den
offfffff

kızlar mutahharadan haber var mı?
canım benim ya kimbilir nasıldır şimdi
aklım onda kaldı valla
Allah yar ve yardımcısı olsun

Hoşgeldin canım benim nasılsın bakim? Yağız paşam napıyo? Olmaz Allah'ın izniyle sarılık falan bacım. Dikkat edersiniz geçer gider a.s.

Ben Tubi'den bi haber gelsin hemen ararım seni merak etme bacım a.s.

Oyyy bakalım benim kociş bebek doğunca ne hale gelecek? Adam zaten sabah 05:30'da kalkıyo. Gece bebekle hiç ilgilenemez diye düşünüyorum. Beni yer artık. Ağlıyo niye ağlıyo, gazı var, bezini değiştir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım. Evet totik kızımı göbeişten gören anlıyo zaten kaydirigubbakcemile3

Olsun tatlım arada gelsen de olur. Merakta kalmayalım yeter a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…