2009 Mayıs Anneleri

selamlar,
benim de saniyorum tansiyonum bugun biraz dusuk, icim bulaniyor gibi de bir his var.

[k] {n} [k] kolay gelsin, cok can sıkıcı, neyse yapiliyormus, hadi gozun aydin.

Selam canım hoşgeldin a.s. Eee son günlerimiz, havalarda ısınmaya başladı. Normal artık heralde tansiyon düşüklükleri, halsizlikler :uhm:

Hoşgeldin canım. Valla benim kızında dün kalp atışları 170, 180'lere kadar çıktı. Sorun var demedi doktor. Stres yapma. Bi eşin göstersin bakalım yerimseniben

hadı bakalım hayırlısı cnm...:Saruboceq:
ınsan ogle tatılını gecmesınıde beklemek olum yani...
kocan bı gostersın bakalım ne cıkcak...
kızlar benı daha hiç nst ye baglamadılar.gerci
36 ya yenı gırdık sata gore bıdahakı kontrolde falanmı
gondercek acaba dr?:uhm:

kızlar merhaba
geçmişi okuyamadım kaç zamandır da giremiyorum herkes iidir inşallah
doğuran falan varmı son bikaç günde yaa merka ettim çok sizleri ...

kizlarrr sizinle beraber bende yeniden heyecanlaniyorum benim bebisim 2 aylik olcak bu haftanin sonunda :)
hepiniz bebislerinizi saglikla alin kucaklariniza .. hayirli dogumlar diliyorum hepinize Şeniz

kizlarrr sizinle beraber bende yeniden heyecanlaniyorum benim bebisim 2 aylik olcak bu haftanin sonunda :)
hepiniz bebislerinizi saglikla alin kucaklariniza .. hayirli dogumlar diliyorum hepinize Şeniz

Teşekkürler canım bebişin çok tatlı Maşallah güle güle büyüt darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

inş canım ya,panik yaptım birden
evet bu öğle tatili bitiriyor insanı,bişey çıkacağını sanmıyorum amam işte meraklı olunca insan
canım bende 36.içindeyken ilk kez nst ye girdim ,dr.uma kendim söyledim ama birkaç haftadır belimde ve kasıklarımda ğrı var diye
o da gir bakalım nst ye dedi
bundan sonrada her hafta girecekmişşim.
benide nst'ye bağlamadılar hiç. cuma günü 36.haftanın içinde olacaz,o zamanki kontrolde bağlar belkide
artık bağlarlar sanırım cnm seni de

Allah bağışlasın cnm bebeğini,çok teşekkürlera.s.

Canım genelde zaten 36-37'den sonra bağlıyorlar nst'ye a.s.

kızlar merhaba
geçmişi okuyamadım kaç zamandır da giremiyorum herkes iidir inşallah
doğuran falan varmı son bikaç günde yaa merka ettim çok sizleri ...

Hoşgeldin canım nasılsın? Yok yok Tubiş var bugün suni sancı vericeklerdi. Ama haber gelmedi henüz :uhm:

benide nst'ye bağlamadılar hiç. cuma günü 36.haftanın içinde olacaz,o zamanki kontrolde bağlar belkide

Evey canım genelde 36-37'den sonra bağlıyolar. Ben 29. haftada hastane de yattığım zaman bağlamaya başlamışlardı ama erken doğum durumu var diye. Sorun yoksa 37'de falan ilk bağlıyolar a.s.

Sağolasın canım. Allah razı olsun. Darısı başımıza. Allah kuzunu sağlıkla sana bağışlasın inşallah a.s.

Ya koltuğa uzandım ama ayaklarımın şişi inmedi. Ben minderlerle yukarıya kaldırıp öyle oturayım azcık. Gelirim yine kızlar. a.s.

ben geldim kızlar..gec kalktım gece uyuyamadım.
tuba dan hbr yok sanırım çok merak ediyorum onu..
ılgıncım çok güzeller güle güle kullansın durumuz:)
pınarcım senin göbişede maşallah..

hoşgeldin fulyacım nasılsın tatlım bebiş nasıl
sağol bitanem:))))))))

pınarcım napıyorsun nerelerdesin sen gelde masa başında benim ayaklarımı gör:1shok:

selam şekerler nasılsınız
geçmişi okuyamadım çok yorgunum valla doğuran yok di mi haber var mı tuba dann

bende dr dan şimdi geldim kasılman var dedi dr um nst ye bağladı ama korkulacak bişe yok herşey yolunda dedi kan tahlilleri yapıldı herşey normal yanii

canım hoşgeldin bitanem nasılsın herşeyin normal olmasına sevindim

tülaycım zaman geçmiyor tatlım yaaadelikafadulden

iyiyim çok şükür çalışkan mayıs annesi:))
biraz korktuk kasılman var gibi deyince ama çok şükür sorun yokmuşş

canım benim sorun yok çok şükür ya sevindim kızlar havalar iyice ısınmaya başladı bizim bebişler sıcakta gelecek hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…