2009 Mayıs Anneleri

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/273592-duru-prensesimin-cicileri.html

kızlar durumun cicilerini tek sayfada topladım bakın bakalım beğenecekmisiniz:))))))))))

Canım oraya da yazdım hepsi çok güzeller. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah a.s.

ben geldim kızlar..gec kalktım gece uyuyamadım.
tuba dan hbr yok sanırım çok merak ediyorum onu..
ılgıncım çok güzeller güle güle kullansın durumuz:)
pınarcım senin göbişede maşallah..

Hoşgeldin canım sağolasın a.S.

hoşgeldin fulyacım nasılsın tatlım bebiş nasıl
sağol bitanem:))))))))

pınarcım napıyorsun nerelerdesin sen gelde masa başında benim ayaklarımı gör:1shok:

Ay bacım 3 gündür böyle şişler valla. Doktor artık vakit yaklaştığı için olur normal dedi. Bende sık sık uzatmaya çalışıyorum işte. İşyerinde olmak daha zor ya. Allah kolaylık versin valla :çok üzgünüm:

Hoşgeldin canım. Ohhh herşey yolundaymış. Çok sevindim tatlım a.s.

kızlar ben şimdi biraz dinleneyim sonra yine gelirim
öptüm hepiniziiii

Hadi dinlen öpüyorum seni yerimseniben

Ayyyyy ayaklarımı uzatmaktan da sıkılıyorum ya. Aklıma yattığım yerden abur cubur geliyor. Çekirdek yedim şimdi kaydirigubbakcemile3

Sıkıldımmmmmmm akşam olsa da eşim gelse azcık uğraşsam onla kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin fulyacım nasılsın tatlım bebiş nasıl
sağol bitanem:))))))))

pınarcım napıyorsun nerelerdesin sen gelde masa başında benim ayaklarımı gör:1shok:

iyiyim cnm ayaklarım davul gibi yukarı kaldırıp geldim.ama yok .ellerimde öyle şiş.uyusuyor birde.midem felaket 2 günde 1 sise gaviscon bitiriyorum öyle dayanabiliyorum..ama şükür yinede halimize:):) tatlım.. amma sikeyet ettim ya:):)

çok şükür cnm hersey yolundaymıs...

fulyacımm hoşgeldinn nasılsın?

iyi tulaycım sen nasılsın?

selam kızlar.Nasılsınız.Bu gece yine hiç uyuyamadım yaa bu kasık ağrıları iyice arttı kımıldayamıyorum geceleri.Doktora sordum bugun çok normalmiş hatta o ağrıların dahada artması gerekiyomuş bebek aşaya doğru yerleştikçe ağrılar artarmış.Yani mecbur çekicez bu ağrıları kızlar.Sorunsuz doğsunlarda inş bebeklerimiz değer napalım.

hoşgeldin cnm
evet bebek baş aşağı döndüğü zaman ağrılar ve kasılmalar arttı
hele bazen öyle oluyorki ayaktayken
adım atamıyorum biraz kalıyorum öyle geçince yürümeye devama.s

iim cnm cmtsi kontrolümüz vardı herşey normalmiş sorun yok çok şükür
biraz kilosu az gibi geldi bana ama dr ii dedi 2450 olmuş kilosu sence nasıl normal mi

hoşgeldin cnm
evet bebek baş aşağı döndüğü zaman ağrılar ve kasılmalar arttı
hele bazen öyle oluyorki ayaktayken
adım atamıyorum biraz kalıyorum öyle geçince yürümeye devama.s

hoşbulduk tşk cnm.Evet aynen bende bazen öle kalakalıyorum eşimde panikliyo birden noldu diyee kaydirigubbakcemile2

biraz kilosu az gibi geldi bana ama dr ii dedi 2450 olmuş kilosu sence nasıl normal mi
Sorun yokmuş çok şükür.Kilosunuda takma normaldir eminimki kaç haftalık bebeğin?

fulyacım pınarcım aynen ayaklarım ellerim çok şiş tabure var uzatıyorum ama gelen giden çok oluyor

Yok bacım taburede olsa fayda etmez. Ben yastıklarla tepeye dikiyorum yine de şiş valla delikafadulden

Hoşgeldin canım. Evet tatlım bebiş doğum kanalına girdikçe , yerleşmeye çalıştığı için kemikler açılıyor ve sancılar artıyor. Az kaldı sabredicez hihoyyyt

mutahharadan haber var mı kzılar çok merak ettimbenneyaptımki

Yok ya bende çok meraktayım. Teli de yok kimsede :çok üzgünüm:

Oh herşey yolundaysa sorun yok bacım. Kilosu normal ya. Listeye bakarsan o haftalarda genelde aynı bebişlerin kiloları. Benimki gibi bikaç totik bebek taşıyan var. Onlarla karşılaştırma bacım sen. Aslında normal bence a.s.

ya kızlar ben 9 aylık ama 2200 gr doğmusum..ne kadar minikmişim ya... :)) domates kadar kafam varmıs. bende çok merak ediyorum benim kız adı zeynep bu arada:) kaç kilo oldu acaba diye..bu perşembe gideceğiz doktora bakalım

az kaldı cnm biraz daha cekeceğiz bu ağrıları...

listelere göre normal cnm.sıkma canını.bazı arkadaslar var aramızda kalsın:)) tosuncuk tasıyor onlar:))) maşallah diyelim..
onlar kıyaslama sen.ben kıyaslamıyorum valla:))

Ayyy yerim ben seni kız. Minicikmişsin ne şirinnn, insan tutmaya kıyamaz korkar valla hihoyyyt

Kafama taş geldi yaaaaa sanki kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…