:roflol: :roflol: :roflol Ne komiksiniz kızlar yaa.Taşlar havada uçuşuya şimcik bizede dokancak.kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlarra.s.
okuyorum okuyorum ama bitürlü yazamadım. çatlıyorum meraktan girmesemdedelikafadulden mutlaka bakmam gereken bi ödevmiş gibi geliyor kaydirigubbakcemile3
şimdilik herşey yolunda görünüyor.
tubacım inşallah sağlıcakla almışsındır bebeğini kollarına:Saruboceq:
ay akmanı çok merak ediyorum bide. bebeğinin sağlığı yerindedir umarım.
doğum yapan anneler hepinizin iyi olmasına sevindim. darısı bizim başımıza inşallah.
şimdilik işimin başına dönmem gerekiyor.:çok üzgünüm:
:lepi::lepi: son 4 iş günüm:lepi::lepi: tabi bugünü saymıyorum
Sorun yokmuş çok şükür.Kilosunuda takma normaldir eminimki kaç haftalık bebeğin?
kontrole gittiğimizde 34+1 dik ve kilosu o zaman 2450 idi...
dr normal dedi haftasında gidiyor dedi ama bana nedense az geldi...
:):)delikafaduldenay yerim ben senin tosuncuk defneni ay... :) annesi
merhaba kızlarra.s.
okuyorum okuyorum ama bitürlü yazamadım. çatlıyorum meraktan girmesemdedelikafadulden mutlaka bakmam gereken bi ödevmiş gibi geliyor kaydirigubbakcemile3
şimdilik herşey yolunda görünüyor.
tubacım inşallah sağlıcakla almışsındır bebeğini kollarına:Saruboceq:
ay akmanı çok merak ediyorum bide. bebeğinin sağlığı yerindedir umarım.
doğum yapan anneler hepinizin iyi olmasına sevindim. darısı bizim başımıza inşallah.
şimdilik işimin başına dönmem gerekiyor.:çok üzgünüm:
:lepi::lepi: son 4 iş günüm:lepi::lepi: tabi bugünü saymıyorum
:roflol: :roflol: :roflol Ne komiksiniz kızlar yaa.Taşlar havada uçuşuya şimcik bizede dokancak.kaydirigubbakcemile3
pınarrrr nasıl resim koyuyoruz cnm?
ImageShack® - Image Hosting bu adrese gir browse den resmi seç sonra start upland tıkla yüklenecektir hosting for forums1 deki yazanı kopyala yazı yazdığımız yere yapıştır
yazı yazdığımız yerde dağa benzer bir işaret var eğer oraya kopyalarsan direk çıkar
kontrole gittiğimizde 34+1 dik ve kilosu o zaman 2450 idi...
dr normal dedi haftasında gidiyor dedi ama bana nedense az geldi...
Merhaba kızlar,geçmişi okudum çok şükür hepinizde iyiymişsiniz,bugün benim moralim biraz bozuk biliyosunuz bugün temizliğe kadın gelecekti,dün aradım tamam dedi yarın gelirim bende çok ağırlaştım filan dedim o da demezmi bendede aynı dert var meğer kız hamileymiş ama çalışıyorum gelirim dedi yok olmaz dedim ama yok ben şimdide işteyim gelirim dedi,kapattık telefonu.Ama benim içim içimi yemeye başşladı ya bu kıza bişey olurda nasıl yapacak cama nasıl çıkacak başladım düşünmeye.Akşam eşim geldi konuştuk olmaz cnm dedi sen bence ara gelmesin nasıl çalıştırıyoo eşi onu dedi,tabii bende hemen araddım gelme dedim.Üzülmüştür ama yok onun günahınıda alamam bişey olur filan!Sonra kalktım sabah işler beni bekliyoo kimseyi tanımıyorumki işe çağırıyım.Oturdum önce bi güzel ağladım,sonra çıkardım süpürgeyi süpürdüm evimi,banyomu yıkadım,mutfağı toparladım.Ama bu kadarmış acayip yoruldum eşime dedim iş yerinden araştır sen sizin temizlikçilerin filan eşi varsa işe gelen bi sor dedim.bakalım artık hayırlısı inşallah bulurum birini..
kızlar yoruldum yaaa eve gitmek istiyorum artık
kızlar yoruldum yaaa eve gitmek istiyorum artık
olmuş olmuş :lepi::lepi:
koca göbüşlü seniiiiiii:))
Merhaba kızlar,geçmişi okudum çok şükür hepinizde iyiymişsiniz,bugün benim moralim biraz bozuk biliyosunuz bugün temizliğe kadın gelecekti,dün aradım tamam dedi yarın gelirim bende çok ağırlaştım filan dedim o da demezmi bendede aynı dert var meğer kız hamileymiş ama çalışıyorum gelirim dedi yok olmaz dedim ama yok ben şimdide işteyim gelirim dedi,kapattık telefonu.Ama benim içim içimi yemeye başşladı ya bu kıza bişey olurda nasıl yapacak cama nasıl çıkacak başladım düşünmeye.Akşam eşim geldi konuştuk olmaz cnm dedi sen bence ara gelmesin nasıl çalıştırıyoo eşi onu dedi,tabii bende hemen araddım gelme dedim.Üzülmüştür ama yok onun günahınıda alamam bişey olur filan!Sonra kalktım sabah işler beni bekliyoo kimseyi tanımıyorumki işe çağırıyım.Oturdum önce bi güzel ağladım,sonra çıkardım süpürgeyi süpürdüm evimi,banyomu yıkadım,mutfağı toparladım.Ama bu kadarmış acayip yoruldum eşime dedim iş yerinden araştır sen sizin temizlikçilerin filan eşi varsa işe gelen bi sor dedim.bakalım artık hayırlısı inşallah bulurum birini..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin bacım. Kolay gelsinnnnn a.s.
:roflol: :roflol: :roflol:
Tam yazıyodum ki esen yazmış sağolsun a.s.
Normal bacım normal meraklanma a.s.
Ben düzelttim canım. Maşallah göbüşüneeeee a.s. Facebook'ta görmüştüm , çok güzel olmuş çokkk :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?