sağol esencim.teşekkür ederim cnm..
hayat işte gelde üzülme...allah herkesin yardımcısı olsun
valla pınar tam onu sorcaktım sağolasın cnm...
kontrole gittiğimizde 34+1 dik ve kilosu o zaman 2450 idi...
dr normal dedi haftasında gidiyor dedi ama bana nedense az geldi...
fulyacım iyi olmaya çalışıyorum hala işyerindeyim(
kıyamam ya iyi dayanıyorsun valla ben dayanamazdım sanırım
Selam Kizlar!
Biz bugünde evde ve beklemedeyiz:) Sabah müthis kasik agrilarim vardi ve yogun bir akinti oldu. Arada bir oldugu ve kan ya da su gelmesi gibi bir durum olmadigindan, beklemeye gectim. Hala bir gelisme yok, bugünüde atlatacagiz galiba...
Ankakusu Sorma canim, benim bebis kesinlikle cok oyuncu ya da annesi cok saf, hemen kaniyor onun her hareketine:) Korkulacak bir durum olmasinda, ne kadar beklerse beklesin, önemi yok aslinda...Sende merak etme, bebisin birkac gün böyle tünel kazar ama erken gelmez eminim...
Tuba Muhtemelen su anda suni sanci cekiyorsundur, umarim sag salim alirsin bebisini kucagina.
Dirimkizi Canim isin cok zor gercekten ama eminim ki düzene girecek beslenmesi bebisinin. Su birkac ayi kazasiz belasiz atlatman dilegiyle, dualarim seninle...
Pinar'cigim Neyseki Sali'ya az kaldi, bol bol dinlen ve strese girme. Defne Hanim'in da arada bir böyle sakalar yapmasina kanma bence:) Bu arada göbis'in süper görünüyor.
Fulya'cigim, Masallah senin göbisinde süper görünüyor...
kıvılcım bigudi merhaba nasılsınız kızlar:))
bigudim alemsin valla
birsencim alemsin valla...ama bişeyler mutlaka ye oğluşlarını iyi beslemen lazım.
Selam Kizlar!
Biz bugünde evde ve beklemedeyiz:) Sabah müthis kasik agrilarim vardi ve yogun bir akinti oldu. Arada bir oldugu ve kan ya da su gelmesi gibi bir durum olmadigindan, beklemeye gectim. Hala bir gelisme yok, bugünüde atlatacagiz galiba...
Ankakusu Sorma canim, benim bebis kesinlikle cok oyuncu ya da annesi cok saf, hemen kaniyor onun her hareketine:) Korkulacak bir durum olmasinda, ne kadar beklerse beklesin, önemi yok aslinda...Sende merak etme, bebisin birkac gün böyle tünel kazar ama erken gelmez eminim...
Tuba Muhtemelen su anda suni sanci cekiyorsundur, umarim sag salim alirsin bebisini kucagina.
Dirimkizi Canim isin cok zor gercekten ama eminim ki düzene girecek beslenmesi bebisinin. Su birkac ayi kazasiz belasiz atlatman dilegiyle, dualarim seninle...
Pinar'cigim Neyseki Sali'ya az kaldi, bol bol dinlen ve strese girme. Defne Hanim'in da arada bir böyle sakalar yapmasina kanma bence:) Bu arada göbis'in süper görünüyor.
Fulya'cigim, Masallah senin göbisinde süper görünüyor...
cnm çokda sancı çekme ben 31 gün boyunca hergün olmasada sancı çektimmslm kızlar sureklı okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bugun hiç dısarı cıkmadım canım sıkıldı evde artık sancım gelsede dogursam dıyorum
temızlıktı bebegın oda hazırlıgı hersey bıttı evde.insan daralıyo boş oturmaktan beklemek zormuş yahuu bakma böyle dedıgıme dun dogumhaneyı gorunce nasıl tırsttım anlatamam kaçsam mı acaba dıye düşündüm hastaneden:jeyyar:
sen 35 haftadamı bırakacaksın ne düşünüyosun?
sorma pınarım valla ateş bastı sıkıntıdan iş telefon gelen giden ayyyydelikafadulden
valla pınar tam onu sorcaktım sağolasın cnm...
Pınarcım dediğin gibi yürüyüş yaptım yani ofis içinde dönüp durdum bide soda içtim gaz sancım gitti ama ara ara gene geliyor off ne pis bir ağrı ya zaten akşamda başımın ağrısından uyuyamamıştım şimdide yorgunluktan ölüyorumsenağlama bugün bitsede eve gitsem:çok üzgünüm:
kızlar ben banyoya giriyorum hastaneden gelince nedense iğreti oturuyorum bi banyo yapayım ben gelirim
semracım öyle valla.ama ben 1-2 gün gelemicem felaket oldum sürekli hesap yap kapanış yap şaşı görüyorum artık.ama pazartesi gelmem laızm yine((
herkesler burada bende uyumuşum kızlar bebişler uyurken şimdi onları besledim ......sütümü sağcağım birdahaki öğüne anne sütü içecekler.......
annemde temizlik yapıyor kadın bişiler atıştıralım sütüm olsunnnn dimi herkeslerr doğuma hazırlanıyor ne güsel yawww...benimkilerde bekleselerdi koca herif olurlardı içeride ama böle koklaşamazdık
ayyy bu alim beni öldürecek kızlar ufacık biliyorum melaikelerine yapıyor ama sanki bana böle göz süzmeler çapkın çapkın bakışlar atıyor çok komikkkkk yaaaa ömerim çok ciddi ben ömer için fırıldak olacak dedim ama meğer o zayıf olduğundan daha rahat hareket edermiş bu ali şişkoluğundan içeride sıkışırmış ........yoksa bu ali çok fenaaa .............
kızlarını verecek olanlara söyleyimmmmm
Selam Kizlar!
slm kızlar sureklı okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bugun hiç dısarı cıkmadım canım sıkıldı evde artık sancım gelsede dogursam dıyorum
Cnm benimde canım çok yanmıştı,hatta bağırmıştım, bendede enfeksiyon vardı, demekki enfeksiyonlu olunca acı oluyo,gerçi bende çok kasmıştım kendimi.. neyse atlatmışsın, cumaya gün almışsın cnm hayırlı olsun inş. çok kolay bi doğum olur, güzel haberlerini bekliyorummrh kızlar bugun doğurmadm ama cumaya gun verdı hala inanamıyorum cok korktum bugun dr alttan muayene etti ama su olup olmadıgını anlayamadı normalde alırım ama 1 hafta daha beklete bılırsek dedi ilaç verdi enf.da var dedi pazartesi alalım dedi doluymus bız salı dedik o olmaz cuma alırım dedi
buarada alttan muayene benı mahvetti sanırım benden kaynaklandı cok kastım ama cook canım yandı oyle 2 snde surmedı 1,2 dk surdu cığlık attım ağladım bıle (kızlar korkmayın cunku cok kastım artı su gelıyomu dıye baktıgı için uzun surmustur dıye dusunuyorum)
kızlar merhabalar ben kayıtlı olarak ilk kez yazıyorum ama yaklaşık bir, bir buçuk aydır takip ediyorum sizi yani hepinizi tanıyor gibiyim ben de 38 hafta 1 günlük hamileyim doğum 10 mayıs görünüyor ama sanırım çoğumuz nisan annesi olucaz herkese iyi akşamlar
merhaba kizlar a.s.
şok hala devam ediyor..donmus gibi bişeyim..sadece bebegim oynadiginda aglamak geliyor içimden..güya günler gecsinde kavusalim diye cildiriyorduk..şimdi biri 1 ay daha bekle dese "seve seve" derim gibime geliyor..cok özlicem onun içimdeki hareketlerini..aglamak yokkk :)
hala oturmadim bu arada..deli dana gibi bi saga bi sola gidiyorum..cantalarimi kontrol ettim,dagittim tekrar düzenledim..ütü yaptim vs vs..sanirim sabaha kadar iş yapcam..sonrada bi yerde patlicam :))
ayaklarim fil gibi oldu..resmini cekicem hatira olsun :)))) ay kizlar ya..sanirim ben tirsmaya basladim..lütfen dua edinde normal dogum yapayim saglikla hayirla..sezeryandan cok korkuyorum(
güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim canlarim..inşaAllah güzel haberler veririm size a.s. gece msg atarim gene öptümmmm
Merhaba kızlar ben hiç iyi değilim sabahtan beri gaz sancım var düznsiz öle bir kasılıyorumki az önce doğuruyorum die dr.gidiyordum geçti şimdi yine başladı bir gaz sancısı nöyleyse doğum sancısını düşünemiyorumsenağlama
kızlar şimdi geldim hastaneden
nst'em çekildi çok şükür
dr.a gösteremedim daha
araya öğlen tataili girdi
eşime bıraktım sonucu o gösterecek dr.a
çeken hemşire dr.una göster tekrarını isterse öğlenden sonra gel dedi
ay nasıl meraklandım şimdi
biraz yüksek galiba değerler
200lere falan çıkıyordu
geçen haftakinde 160 lardaydı
çok da anlamıyorum zaten şu nst den
offfffff
kizlarrr sizinle beraber bende yeniden heyecanlaniyorum benim bebisim 2 aylik olcak bu haftanin sonunda :)
hepiniz bebislerinizi saglikla alin kucaklariniza .. hayirli dogumlar diliyorum hepinize Şeniz
selam kızlar
iyiisniz inş geçmişi okuduum akşamda bir sürü mesaj yazdım ana net gitti geç olmuştu bende tekrara yazamadım
tubişten haber yok dimi
ne güzel yeni annelerimiz yazıyor
birsencim allah şu annalerden razı olsun benimkide tel başında bekliyor gel dememi bende doğuma giderken gelcek kızıma bir süre birlikte bakıcaz ondan biraz rahatım ya sonrada kayınvalidem olcak neyseki öle böle geçireceğiz inş ilk zamanları allah kolaylık versin
tülaycım sen hala iştemisiin canım bugün son değilmiydi
banucum sanda kolaylıklar bitanem haftaya son değilmi
sibelcim akşam okudum ama yazamadım niye bebişlerimiz iştahsız ya sütün nasıl canım düzelmiştir inş
pınarcım sende evdesin bugün yine maşallah defnemize göbeğin çok tatlı çıkmış ,
kıvılcım kaısk ağrıları bendede var hatta şu an kızmda şağıda sanırım elleriyle tırmalıyor
kızlar bu arda dün kontrole gitmiştik benim canım çok sıkkındı ya anlatamadım kızmın yüzünü gördük uzun zamandan beri ilk defa ağzını açmış yalanıyordu suyundan içiyordu sanırım açıp açıp kapatıyordu yandan gördüm dedim dudakları ben öle içimden geçti benim dudaklarım kalın eşimin baya incew çıkışta eşimde aynısını söledi dudakları sana benziyor burnuda yandan duruşu bana benziyordu çok hoşuma gitti ya bana benzemesi sonra arabada gelirken eşim çok güzel bir yüzü var dedi gözleri doldu adamın son zmanlar babmızda çok duygusal normalde serttir görünüşükaydirigubbakcemile3 onu böle görünce bende dumur oluyom valla ama benim kız bu adamı çok değiştircek sanıırm kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
iyiisniz inş geçmişi okuduum akşamda bir sürü mesaj yazdım ana net gitti geç olmuştu bende tekrara yazamadım
tubişten haber yok dimi
ne güzel yeni annelerimiz yazıyor
birsencim allah şu annalerden razı olsun benimkide tel başında bekliyor gel dememi bende doğuma giderken gelcek kızıma bir süre birlikte bakıcaz ondan biraz rahatım ya sonrada kayınvalidem olcak neyseki öle böle geçireceğiz inş ilk zamanları allah kolaylık versin
tülaycım sen hala iştemisiin canım bugün son değilmiydi
banucum sanda kolaylıklar bitanem haftaya son değilmi
sibelcim akşam okudum ama yazamadım niye bebişlerimiz iştahsız ya sütün nasıl canım düzelmiştir inş
pınarcım sende evdesin bugün yine maşallah defnemize göbeğin çok tatlı çıkmış ,
kıvılcım kaısk ağrıları bendede var hatta şu an kızmda şağıda sanırım elleriyle tırmalıyor
kızlar bu arda dün kontrole gitmiştik benim canım çok sıkkındı ya anlatamadım kızmın yüzünü gördük uzun zamandan beri ilk defa ağzını açmış yalanıyordu suyundan içiyordu sanırım açıp açıp kapatıyordu yandan gördüm dedim dudakları ben öle içimden geçti benim dudaklarım kalın eşimin baya incew çıkışta eşimde aynısını söledi dudakları sana benziyor burnuda yandan duruşu bana benziyordu çok hoşuma gitti ya bana benzemesi sonra arabada gelirken eşim çok güzel bir yüzü var dedi gözleri doldu adamın son zmanlar babmızda çok duygusal normalde serttir görünüşükaydirigubbakcemile3 onu böle görünce bende dumur oluyom valla ama benim kız bu adamı çok değiştircek sanıırm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?