2009 Mayıs Anneleri

kontrole gittiğimizde 34+1 dik ve kilosu o zaman 2450 idi...

dr normal dedi haftasında gidiyor dedi ama bana nedense az geldi...

canım benim enson gittiğimde 34+3 de 2,275 kiloydu dr normal dedi ama banda az geldi :çok üzgünüm:annesi sağolsun onun kızının yerinede alıyor kilolarısenağlama

fulyacım iyi olmaya çalışıyorum hala işyerindeyim(

canım biz bu gidişle bir kaç kişi işte doğurucazkaydirigubbakcemile3

Pınarcım dediğin gibi yürüyüş yaptım yani ofis içinde dönüp durdum bide soda içtim gaz sancım gitti ama ara ara gene geliyor off ne pis bir ağrı ya zaten akşamda başımın ağrısından uyuyamamıştım şimdide yorgunluktan ölüyorumsenağlama bugün bitsede eve gitsem:çok üzgünüm:

kızlar ben banyoya giriyorum hastaneden gelince nedense iğreti oturuyorum bi banyo yapayım ben gelirim

semracım öyle valla.ama ben 1-2 gün gelemicem felaket oldum sürekli hesap yap kapanış yap şaşı görüyorum artık.ama pazartesi gelmem laızm yine((

herkesler burada bende uyumuşum kızlar bebişler uyurken şimdi onları besledim ......sütümü sağcağım birdahaki öğüne anne sütü içecekler.......
annemde temizlik yapıyor kadın bişiler atıştıralım sütüm olsunnnn dimi herkeslerr doğuma hazırlanıyor ne güsel yawww...benimkilerde bekleselerdi koca herif olurlardı içeride ama böle koklaşamazdık

ayyy bu alim beni öldürecek kızlar ufacık biliyorum melaikelerine yapıyor ama sanki bana böle göz süzmeler çapkın çapkın bakışlar atıyor çok komikkkkk yaaaa ömerim çok ciddi ben ömer için fırıldak olacak dedim ama meğer o zayıf olduğundan daha rahat hareket edermiş bu ali şişkoluğundan içeride sıkışırmış ........yoksa bu ali çok fenaaa .............

kızlarını verecek olanlara söyleyimmmmm

Selam Kizlar!

Biz bugünde evde ve beklemedeyiz:) Sabah müthis kasik agrilarim vardi ve yogun bir akinti oldu. Arada bir oldugu ve kan ya da su gelmesi gibi bir durum olmadigindan, beklemeye gectim. Hala bir gelisme yok, bugünüde atlatacagiz galiba...

Ankakusu Sorma canim, benim bebis kesinlikle cok oyuncu ya da annesi cok saf, hemen kaniyor onun her hareketine:) Korkulacak bir durum olmasinda, ne kadar beklerse beklesin, önemi yok aslinda...Sende merak etme, bebisin birkac gün böyle tünel kazar ama erken gelmez eminim...

Tuba Muhtemelen su anda suni sanci cekiyorsundur, umarim sag salim alirsin bebisini kucagina.

Dirimkizi Canim isin cok zor gercekten ama eminim ki düzene girecek beslenmesi bebisinin. Su birkac ayi kazasiz belasiz atlatman dilegiyle, dualarim seninle...

Pinar'cigim Neyseki Sali'ya az kaldi, bol bol dinlen ve strese girme. Defne Hanim'in da arada bir böyle sakalar yapmasina kanma bence:) Bu arada göbis'in süper görünüyor.

Fulya'cigim, Masallah senin göbisinde süper görünüyor...

slm kızlar sureklı okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bugun hiç dısarı cıkmadım canım sıkıldı evde artık sancım gelsede dogursam dıyorum

sağol cnm..
valla heyecanla bekliyoruz seni :)) hayırlısı olsun

kıvılcım bigudi merhaba nasılsınız kızlar:))
bigudim alemsin valla

temızlıktı bebegın oda hazırlıgı hersey bıttı evde.insan daralıyo boş oturmaktan beklemek zormuş yahuu bakma böyle dedıgıme dun dogumhaneyı gorunce nasıl tırsttım anlatamam kaçsam mı acaba dıye düşündüm hastaneden:jeyyar:
sen 35 haftadamı bırakacaksın ne düşünüyosun?

birsencim alemsin valla...ama bişeyler mutlaka ye oğluşlarını iyi beslemen lazım.

yedim cnm yedimm annem aç komaz beniiiiii

cnm zor ama güsel inş.düzene gireceğiz
slm kızlar sureklı okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bugun hiç dısarı cıkmadım canım sıkıldı evde artık sancım gelsede dogursam dıyorum
cnm çokda sancı çekme ben 31 gün boyunca hergün olmasada sancı çektimm
çokda uzun sancılarım oldu çok sıkıntılıydı valla hatırladıkca serbest bıraksalar ikisinide normal pırtlatacaktım...kaydirigubbakcemile3çatım geniş çünkiii
amanın geçti gitti hatırlamak istemiyorum yawwww delikafadulden

evet canım 35 de bırakıyorum ben işi artık yeter biraz dinleneyimkaydirigubbakcemile5:1hug:

sorma pınarım valla ateş bastı sıkıntıdan iş telefon gelen giden ayyyydelikafadulden

Doğrudur canım ya şu anda işte olduğumu düşünemiyorum valla kafamçokkarıştı

valla pınar tam onu sorcaktım sağolasın cnm...

a.s.

En güzeli yürüyüş canım iyi geliyor gerçekten a.s.

kızlar ben banyoya giriyorum hastaneden gelince nedense iğreti oturuyorum bi banyo yapayım ben gelirim

Bende birazdan giricem bacım. Ohh iyi yıkanmalar a.s.

semracım öyle valla.ama ben 1-2 gün gelemicem felaket oldum sürekli hesap yap kapanış yap şaşı görüyorum artık.ama pazartesi gelmem laızm yine((

Ayyy başlıcam senin pazartesine heee klava: Yeter be bacım canın çıktı valla klava:

Ay canım ya kurban olurum ben senin kuzularını verene hihoyyyt

Ne güzel geliyolar şimdi dimi. Hayırlıısyla bizde bi alsak kucağımıza hihoyyyt

Selam canım hoşgeldin. Sağolasınnn a.s. Dinleniyoruz bakalım bugün ama yarına söz veremem kaydirigubbakcemile3 Hadi bakalım vakit yaklaştı. Artık beklemedeyiz hepimiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Alemsin kız. Doğur bari :roflol:

selam kızlar

iyiisniz inş geçmişi okuduum akşamda bir sürü mesaj yazdım ana net gitti geç olmuştu bende tekrara yazamadım

tubişten haber yok dimi

ne güzel yeni annelerimiz yazıyor
birsencim allah şu annalerden razı olsun benimkide tel başında bekliyor gel dememi bende doğuma giderken gelcek kızıma bir süre birlikte bakıcaz ondan biraz rahatım ya sonrada kayınvalidem olcak neyseki öle böle geçireceğiz inş ilk zamanları allah kolaylık versin

tülaycım sen hala iştemisiin canım bugün son değilmiydi

banucum sanda kolaylıklar bitanem haftaya son değilmi

sibelcim akşam okudum ama yazamadım niye bebişlerimiz iştahsız ya sütün nasıl canım düzelmiştir inş

pınarcım sende evdesin bugün yine maşallah defnemize göbeğin çok tatlı çıkmış ,

kıvılcım kaısk ağrıları bendede var hatta şu an kızmda şağıda sanırım elleriyle tırmalıyor

kızlar bu arda dün kontrole gitmiştik benim canım çok sıkkındı ya anlatamadım kızmın yüzünü gördük uzun zamandan beri ilk defa ağzını açmış yalanıyordu suyundan içiyordu sanırım açıp açıp kapatıyordu yandan gördüm dedim dudakları ben öle içimden geçti benim dudaklarım kalın eşimin baya incew çıkışta eşimde aynısını söledi dudakları sana benziyor burnuda yandan duruşu bana benziyordu çok hoşuma gitti ya bana benzemesi sonra arabada gelirken eşim çok güzel bir yüzü var dedi gözleri doldu adamın son zmanlar babmızda çok duygusal normalde serttir görünüşükaydirigubbakcemile3 onu böle görünce bende dumur oluyom valla ama benim kız bu adamı çok değiştircek sanıırm kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben geldiiiim, amma kaynatmışınızz yavs oku oku bitmedi, ayşecim ve meltemcim rüyalarda buluşmuşuz fıstıklarım yoksa doğurcakmıyım ne,benim oğlan kaç gündür ellerini kafasının yanına sokmuşta açtırıyo gibi bişeyler yapıyo, eşimde diyo "panik olma en fazla doğurursun",hayırlısı olsun inş., hazırlıklarda daha bitmedi gerçi kaydirigubbakcemile

Ayşecim, ohh ağdalarda yapılmış, hadi hayırlısı,siparişlerinde gelmiş güle güle kullan inş., kız sakın kocişi takayım deme gebesin sen hatırlatırrım stress yokk, boyamış ya duvarı bordürüde sen gidene kadar halleder artık

Meltemcim, şekerlerimizi beğendiğine sevindin cnm,benim oğlanda sanki tünel kazıyooo, inşaat mühendisimi olcak yoksa bunlar , hazırlıklar bitmiyo cnm, tam tamamlanıyo diyorum hop eksik bişi çıkıyo, sanırım ben olaya el atana kadarda tamamlanamayacak,bebiş gelene kadar bitse bari yaa, bitsin yaparıss eğlencemizi valla şekerim ohh ne güzel olur

Banucum, durunun cicileri çok güzel cnm güle güle kullansın inş.

Esencim güzel haberlerle döndüğüne sevindim cnm, darısı başıma inş. cts de benim var

Min-ju, cnm bendede var ağrı yaa,uff doğurcammı nee, ama belime vurmuyo, galiba bebiş aşağıya iniyo

Fulyacım, inş. güzel haberlerle dönersin randevundan, ben zeynep ismini çok severim,teyzemin ismi, çok marifetlidir inş. senin kızda onun gibi olur, bu arada göbüşüne maşallah cnm, benim göbek deliğimde dışa doğru pırtlar gibi oldu, sanırım seninde öyle

Böcekçim, bende yaptıramazdım valla, yazık hamile kız bide, off çalışmak zorunda olması, helede böyle bir işte, ne kötü yaa, ama cnm sende çok yormasaydın kendini, nolur nolmas yani

KNK, cnm hayırlısı olsun tavanda boyada bitiyomuş, ev sahibini haşlaman iyi olmuş

Pınarcım, şekerlerine baktım cnm, çok güzel ve değişik olmuşlar,eline sağlık, göbüşünede baktııııııım, onada maşallah

Hülyacım düşürmüşünüz göbüşü, oyy maşallah ona, artık banyo vakti,yirim ben senin cilveli kızını annesinede cilve yaparmış zilli

Kıvılcım cnm, yakındır senin artık, merak etme bugün yarınlıktır, zaten sende öyle istiyosun

Birsencim, oğlanların tahlilleri iyi çıkmış cnm çok sevindim, biraz uykusuz kalıyosun ama inş. bikaç ay sonra düzene girerler cnm merak etme, sen eşine bakma çünkü uykusuz kalırsan sütün kaçar, bol bol dinlen, evdeykende o baksın bebelere

Bigudicim, olmuşta bitmiş çatı muayenesi hadi gözün aydın,atmışsın artık arkaya, darısı başıma inş., bebişinede maşallah, inş. doğumun kısa zamanda gönlüne göre olur cnm

Banucum, Tülaycım, Fulyacım bizim midelerden ümidi kestim ben, artık doğumdan önce düzelmezler..

Cnm benimde canım çok yanmıştı,hatta bağırmıştım, bendede enfeksiyon vardı, demekki enfeksiyonlu olunca acı oluyo,gerçi bende çok kasmıştım kendimi.. neyse atlatmışsın, cumaya gün almışsın cnm hayırlı olsun inş. çok kolay bi doğum olur, güzel haberlerini bekliyorum

Cnm hoşgeldin, Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş., az kalmış

Ayy bende bunları yaşayacakmıyım yaa,ne güzel,Cnm senden çok güzel haberler bekliyorum, hayırlısıyla sende bebişte kurtulun inş.

Cnm çok geçmiş olsun, gaz sancısını çok iyi bilirim banada oluyo çoğu zaman, inş. hemencik geçer

inş. iyidir cnm, bende pek anlamıyorum nstden

kizlarrr sizinle beraber bende yeniden heyecanlaniyorum benim bebisim 2 aylik olcak bu haftanin sonunda :)
hepiniz bebislerinizi saglikla alin kucaklariniza .. hayirli dogumlar diliyorum hepinize Şeniz

Teşekkürler cnm

canım hala işteyim bugün sondu ama pzartesi tekrar gelmem gerek zaten ondan 1 hafta sonra salıda doğum yapıcam allah nasip ederse.bizde kızımı fazla göremiyoruz hep dönüyor.son gittiğimizde dudaklarını kaşlarını burnunu görebildik oda 1-2 saniye hemen kapattı eliyle yüzünü:):) benimkisi sanırım baba tarafı ben görümceme benzesin diye çok istemiştim:):) belki ondandır:1hug:

ayy maşallah pek tatlı görünüyorlar valla dimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…