2009 Mayıs Anneleri

Oyy maşallah onaaa, nazar değmesin inş, kız nasıl benzettin kendine,banada söyle,artık bi dahakinde uygularım, biz ayrıntılıda görmüştük babaya benziyodu sanki, gerçi değişmişte olabilir, çok nette değildi ,hayırlısı olsun bakalım, sağlıklı olsunlarda

pınar valla bende aynen patronlara ay başlıcam sizin işinize diyorum ama içimden:))))

kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Evet evdeyim bugün. Dinlenmedeyim hihoyyyt Sağolasın bacım a.s.

Ohh maşallah kuzumuza. Yerim ben onun yalanan ağzını Şeniz

Hoşgeldin canım. He valla alt tarafı doğurursun ne olacak kaydirigubbakcemile3

Sağol bacım. Yaptık işte son dakika şekerleri de delikafadulden

Ben bi duşa gireyim eşim gelmeden kızlar. Acaip terledim delikafadulden

valla burcu aynen dısarı doğru :)) benim göbek deliği..arada içeri kaçıo çok komik oluoooo:))

Evet cnm aynen, aslında normalde benim içeri doğrudur, ama bebecik bu hale getirdi, artık yatarken düz oluyo, ayağı kalkınca dışarı pırtlıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimde eskiden içerdeydi ama şimdi dısarda:))))
bende azıcık cıkayım ayaklarımı kaldırayım havaya şiştiler iyice... gelirim birazdan..

:roflol: hee valla adama bi rahatlık çöktü, nasılsa 36 yakın diyo :roflol:
Sanada sıhhatler olsun cnm a.s.

benimde eskiden içerdeydi ama şimdi dısarda:))))
bende azıcık cıkayım ayaklarımı kaldırayım havaya şiştiler iyice... gelirim birazdan..

:roflol::roflol:
Görüşmek üzere cnm, zeynep kızımızıda senide öptüüüük
Şeniz

burcu hoşgeldin cnm sende yaşayacaksın bu telaşlarııı merak etme

Hoşbulduk cnm, ayy evet ya az kaldı sanırım ya, eşimde bıktı artık zaten bu hafta doktor yat dese bile yeniden boşver kalk artık 36 olcan diyo, bir an önce kavuşmak istiyo heralde bebişe
kaydirigubbakcemile3 kız senin oğlanlara bakıyom hemen hemen her gün( maşallahta diyorum) diyorum benim oğluşum şimdi bu kadardır diye, Rabbim banada o günleri göstersin inş :Saruboceq:

burcu canım nasılsın tatlım

Banucum, su içmezsem iyi oluyorum cnm, içtiğim gibi aynen geri maalesef, bende gavisconla yaşar oldum, bugün oğlanın yatağını kuracak eşim odasına, ayy daha ıvır zıvır için dolabı yapılmadı ona canım sıkılıyo, hatta dolabın mdf si bile ustanın eline geçmedi
Sen nasılsın cnm, az kaldı iznine inş. 35. hafta geliyo

faceye ekledim resimleri paşalarımı görsün herkess

Birsenn, profilinede eklesene kk de, benim face im yok ama :çok üzgünüm:

pazratesi ye kadar gelmeyeceksin ama değilmi ,inşş bir an önce biter tülaycım nerdeyse 37 38 olcan canım ya

kız niye görümcene benzesin sana benzesin inş bizim kızlarımız onlar bize benzeyecek inş benim kızımın 5 tane halası var her biri kendine benzmesini istiyor pışıkkkkkkkkkk diyorum bende hihoyyyt

ayy maşallah pek tatlı görünüyorlar valla dimi cnm

evet fulyacım ya yerim ben onları bu arada çok güzel çıkmış göbüşün zeynebimize maşallah annesi

dinlen canım bugünde sağol teyzesi bende senin defneni yerim çıksınlar artıkım ya

Evet cnm aynen, aslında normalde benim içeri doğrudur, ama bebecik bu hale getirdi, artık yatarken düz oluyo, ayağı kalkınca dışarı pırtlıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burucucum hoşgeldin bugün hiç yoktun valla bende dedim nerelerde bu kız yoksa doğuruyormu ama inş zamnında gelir kağanımız

faceye ekledim resimleri paşalarımı görsün herkess

maşallah paşalara ya çok tatlılar birsencim

bu adamlar sabırsız oldu iyice babalık heycanı bastı bunları yeni yeni dank ediyor heriflere

goncacım tabi banada benzeyebilir sakıncası yok halasını acayip seviyorumda o yüzden..ama sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.evet canım pazartesiye kadar gelmicem.

ütü yapacam kızlarrr

herkese iyi akşamlar kzılar yarın görüşmek üzere
bebişlerinize ve kendinize iyi bakına.s.

Güle güle kızlar, öpüldünüz Şeniz

Cnm bencede zamanında gelsin yaramaz, dün gece korktum baya, bugünde öyle, ya aşağıya iniyo ya çıkmak için yol açıyo, gerçi nst de geçen hafta sancı yoktu ama belliide olmaz bunlardan tedbirli olmak lazım, annem pazar günü gidiyo,3-4 gün tek kalıcam o gelene kadar, kağan gelirse diye çantayı falan hazırlıcas o zamana kadar, hayırlısı olsun bakalım, zaten 36yı doldurmuş olucak o zaman küveze almazlar heralde

burcum az kaldı 35 haftama pazartesi doktora gideceğim bende kızım çok baskı yapıyor kasıklarıma ara ara ağrım oluyor hepimiz hakkında hayırlısı inşallah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…