selam kızlar
iyiisniz inş geçmişi okuduum akşamda bir sürü mesaj yazdım ana net gitti geç olmuştu bende tekrara yazamadım
tubişten haber yok dimi
ne güzel yeni annelerimiz yazıyor
birsencim allah şu annalerden razı olsun benimkide tel başında bekliyor gel dememi bende doğuma giderken gelcek kızıma bir süre birlikte bakıcaz ondan biraz rahatım ya sonrada kayınvalidem olcak neyseki öle böle geçireceğiz inş ilk zamanları allah kolaylık versin
tülaycım sen hala iştemisiin canım bugün son değilmiydi
banucum sanda kolaylıklar bitanem haftaya son değilmi
sibelcim akşam okudum ama yazamadım niye bebişlerimiz iştahsız ya sütün nasıl canım düzelmiştir inş
pınarcım sende evdesin bugün yine maşallah defnemize göbeğin çok tatlı çıkmış ,
kıvılcım kaısk ağrıları bendede var hatta şu an kızmda şağıda sanırım elleriyle tırmalıyor
kızlar bu arda dün kontrole gitmiştik benim canım çok sıkkındı ya anlatamadım kızmın yüzünü gördük uzun zamandan beri ilk defa ağzını açmış yalanıyordu suyundan içiyordu sanırım açıp açıp kapatıyordu yandan gördüm dedim dudakları ben öle içimden geçti benim dudaklarım kalın eşimin baya incew çıkışta eşimde aynısını söledi dudakları sana benziyor burnuda yandan duruşu bana benziyordu çok hoşuma gitti ya bana benzemesi sonra arabada gelirken eşim çok güzel bir yüzü var dedi gözleri doldu adamın son zmanlar babmızda çok duygusal normalde serttir görünüşükaydirigubbakcemile3 onu böle görünce bende dumur oluyom valla ama benim kız bu adamı çok değiştircek sanıırm kaydirigubbakcemile3
pınar valla bende aynen patronlara ay başlıcam sizin işinize diyorum ama içimden:))))
selam kızlar
iyiisniz inş geçmişi okuduum akşamda bir sürü mesaj yazdım ana net gitti geç olmuştu bende tekrara yazamadım
pınarcım sende evdesin bugün yine maşallah defnemize göbeğin çok tatlı çıkmış ,
kızlar bu arda dün kontrole gitmiştik benim canım çok sıkkındı ya anlatamadım kızmın yüzünü gördük uzun zamandan beri ilk defa ağzını açmış yalanıyordu suyundan içiyordu sanırım açıp açıp kapatıyordu yandan gördüm dedim dudakları ben öle içimden geçti benim dudaklarım kalın eşimin baya incew çıkışta eşimde aynısını söledi dudakları sana benziyor burnuda yandan duruşu bana benziyordu çok hoşuma gitti ya bana benzemesi sonra arabada gelirken eşim çok güzel bir yüzü var dedi gözleri doldu adamın son zmanlar babmızda çok duygusal normalde serttir görünüşükaydirigubbakcemile3 onu böle görünce bende dumur oluyom valla ama benim kız bu adamı çok değiştircek sanıırm kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben geldiiiim, amma kaynatmışınızz yavs oku oku bitmedi, ayşecim ve meltemcim rüyalarda buluşmuşuz fıstıklarım yoksa doğurcakmıyım ne,benim oğlan kaç gündür ellerini kafasının yanına sokmuşta açtırıyo gibi bişeyler yapıyo, eşimde diyo "panik olma en fazla doğurursun",hayırlısı olsun inş., hazırlıklarda daha bitmedi gerçi kaydirigubbakcemile
Pınarcım, şekerlerine baktım cnm, çok güzel ve değişik olmuşlar,eline sağlık, göbüşünede baktııııııım, onada maşallah
valla burcu aynen dısarı doğru :)) benim göbek deliği..arada içeri kaçıo çok komik oluoooo:))
kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. Evet evdeyim bugün. Dinlenmedeyim hihoyyyt Sağolasın bacım a.s.
Ohh maşallah kuzumuza. Yerim ben onun yalanan ağzını Şeniz
Hoşgeldin canım. He valla alt tarafı doğurursun ne olacak kaydirigubbakcemile3
Sağol bacım. Yaptık işte son dakika şekerleri de delikafadulden
Ben bi duşa gireyim eşim gelmeden kızlar. Acaip terledim delikafadulden
benimde eskiden içerdeydi ama şimdi dısarda:))))
bende azıcık cıkayım ayaklarımı kaldırayım havaya şiştiler iyice... gelirim birazdan..
burcu hoşgeldin cnm sende yaşayacaksın bu telaşlarııı merak etme
burcu canım nasılsın tatlım
faceye ekledim resimleri paşalarımı görsün herkess
canım hala işteyim bugün sondu ama pzartesi tekrar gelmem gerek zaten ondan 1 hafta sonra salıda doğum yapıcam allah nasip ederse.bizde kızımı fazla göremiyoruz hep dönüyor.son gittiğimizde dudaklarını kaşlarını burnunu görebildik oda 1-2 saniye hemen kapattı eliyle yüzünü:):) benimkisi sanırım baba tarafı ben görümceme benzesin diye çok istemiştim:):) belki ondandır:1hug:
ayy maşallahpek tatlı görünüyorlar valla dimi cnm
kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. Evet evdeyim bugün. Dinlenmedeyim hihoyyyt Sağolasın bacım a.s.
Ohh maşallah kuzumuza. Yerim ben onun yalanan ağzını Şeniz
Hoşgeldin canım. He valla alt tarafı doğurursun ne olacak kaydirigubbakcemile3
Sağol bacım. Yaptık işte son dakika şekerleri de delikafadulden
Ben bi duşa gireyim eşim gelmeden kızlar. Acaip terledim delikafadulden
Evet cnm aynen, aslında normalde benim içeri doğrudur, ama bebecik bu hale getirdi, artık yatarken düz oluyo, ayağı kalkınca dışarı pırtlıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
faceye ekledim resimleri paşalarımı görsün herkess
Hoşbulduk cnm, ayy evet ya az kaldı sanırım ya, eşimde bıktı artık zaten bu hafta doktor yat dese bile yeniden boşver kalk artık 36 olcan diyo, bir an önce kavuşmak istiyo heralde bebişe kaydirigubbakcemile3 kız senin oğlanlara bakıyom hemen hemen her gün( maşallahta diyorum) diyorum benim oğluşum şimdi bu kadardır diye, Rabbim banada o günleri göstersin inş :Saruboceq:
ütü yapacam kızlarrr
herkese iyi akşamlar kzılar yarın görüşmek üzere
bebişlerinize ve kendinize iyi bakına.s.
ütü yapacam kızlarrr
herkese iyi akşamlar kzılar yarın görüşmek üzere
bebişlerinize ve kendinize iyi bakına.s.
pazratesi ye kadar gelmeyeceksin ama değilmi ,inşş bir an önce biter tülaycım nerdeyse 37 38 olcan canım ya
kız niye görümcene benzesin sana benzesin inş bizim kızlarımız onlar bize benzeyecek inş benim kızımın 5 tane halası var her biri kendine benzmesini istiyor pışıkkkkkkkkkk diyorum bende hihoyyyt
evet fulyacım ya yerim ben onları bu arada çok güzel çıkmış göbüşün zeynebimize maşallah annesi
dinlen canım bugünde sağol teyzesi bende senin defneni yerim çıksınlar artıkım ya
burucucum hoşgeldin bugün hiç yoktun valla bende dedim nerelerde bu kız yoksa doğuruyormu ama inş zamnında gelir kağanımız
maşallah paşalara ya çok tatlılar birsencim
bu adamlar sabırsız oldu iyice babalık heycanı bastı bunları yeni yeni dank ediyor heriflere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?