burcum az kaldı 35 haftama pazartesi doktora gideceğim bende kızım çok baskı yapıyor kasıklarıma ara ara ağrım oluyor hepimiz hakkında hayırlısı inşallah:))))
goncacım tabi banada benzeyebilir sakıncası yok halasını acayip seviyorumda o yüzden..ama sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.evet canım pazartesiye kadar gelmicem.
Güle güle kızlar, öpüldünüz Şeniz
Cnm bencede zamanında gelsin yaramaz, dün gece korktum baya, bugünde öyle, ya aşağıya iniyo ya çıkmak için yol açıyo, gerçi nst de geçen hafta sancı yoktu ama belliide olmaz bunlardan tedbirli olmak lazım, annem pazar günü gidiyo,3-4 gün tek kalıcam o gelene kadar, kağan gelirse diye çantayı falan hazırlıcas o zamana kadar, hayırlısı olsun bakalım, zaten 36yı doldurmuş olucak o zaman küveze almazlar heralde
3 hafta değil canım, 2 gün var.Çok üzgünüm çoook perşembe günü memlekete gidiyorum. bi daha evime döndüğümde kucağımda oğlum da olacak inşallah.:Saruboceq:
aman neyse, böyle tatsız şeyleri konuşmaktansa senin mutluluğunu konuşmayı tercih ederim:)) sizleri gördükçe daha da sabırsızlanıyorum. oğluma bir an önce kavuşmak, herşeyi boşverip bi tek bebeğime odaklanmak istiyorum!
sen nasıl oldun? ameliyat yerinin ağrısı geçti mi? epidural mıydı senin? doğum hikayeni yazdın mı? hadi bakiim bir bir cevaplakaydirigubbakcemile5
canım biraz cesaret sen ne günler atlattın buda geçer.şunu düşün bebeğini kucağına alacaksın daha büyük mutluluk varmı.bana en tuhaf gelen emzirmek ne değişik bi duygu
sanırım sen gidince o sıkıntıdan yaparım zaten yalnız olcam diyor.bi eve geliyosun evi boyamış adam süprizler falan olmazmı sence yada biz çok hayalperestiz
ne çabuk düşmüş canım hiç yıkadınmı bebeği bide hangi bezi kullandın memnunmusun senin dikişler nsıl peki ...........................
selam kizlar a.s.
1de yattim dün gece..saga sola koşturmaktan nasil yorulmusum anlatamam :) şimdi kalktim..okadar sacma işler yapcagima keske şimdi yapacaklarimi yapsaydim :) şimdi bici bicimi yapcam,manikürümü yapcam vs vs..
ay sabah ezanida okunuyor ne güzel..inşaAllah bu vaktin hürmetine Rabbim hepimize saglikla,mutlulukla,huzurla bebeklerimizi kavusturur..
pifff hala cikamadim şoktan..cok sogukkanli,sakin olmakta iyimi degilmi anlamadim :))
dualarinizi eksik etmeyin emi? bakalim suni sanci işe yarayacakmi? annemde beni dogururken suni sanciyla dogurmus..abimde 17 saat normal sanci cekmiş,bişi anlamamiş,tatli tatli bi sanciymiş..bendeyken 4 saat suni sanci cekmiş..dünyayi gözüm görmüyordu diyordu :) serum şişesini bile duvara firlatmiş sancidan..dünden beri anlatmiyor tabi :)))
suni sancidan korkmuyorum..yeterki acilma olsun ve bebegimi normal dogumla alayim kucagima..yeterki sezeryan olmayayim diyorum ama fazlada korkmamak lazim..başina geliyor insanin :))
oyy oyyy..sira bende olurmus diye diye gerçek oldu be..41.haftada dogurcaktim ben yaa :))) vakit varken herkes uyuyorken kacsammi :)))))
amannn neyse ecelden kacis yok :)) daha fazla sacmalamadan gidip işlerimi halledeyim :))
bi daha ne zaman yazarim bilmiyorum..
hakkinizi helal edin hepiniz..benden yana herkese hakkim helaldir..iyiki varsiniz..hepinizi cok seviyorum :) hepiniz,bebişleriniz Rabbime emanet inşaAllah..tüm güzellikler sizinle olsun :) ay bak şimdi aglicam :))) neyse ben gidiyorum :)) öptüm hepinizi tek tek :))
Tubacım rabbim hayırlısıyla kurtulmanı nasip etsin,dualarımız senle canım, bu bebişler yüzünden herşeyi geç takip ediyoruz.Dün gece okudum hızlıca ama yazma fırsatım olmamıştı.
Pınarcım bir haber gelirse Tuba'dan bana çağrı atarmısın arayayım seni çok merak ediyorum.
Cerencim boşver takma sen onları işler hallolmuş ya gerisi boş gitmene az kaldı
Hülyacım oh işler tıkırında desene.Bu arada kızının göbüşü düşmüş ne güzel bende 4 gözle bekliyorum.Biranönce düşse diye altını temizlerken çok zor oluyo sizin babanızada maşallah benim kociş daha tutmaya çekiniyo kaldıkı alt temizleyecek.kaydirigubbakcemile3
Ah şu kocişlerden farklı bişey görsem şaşıracam benimkide yatakta hem uyukluyo hemde direktif veriyo;çocuğun gazını iyi çıkartamadın şunu yapsana bunu yapsanaklava: delirtiyo anlıycan.Benim oğluşta sarılık olma ihtimali var şuan değerlerimiz düşük ama dikkatli olmamız gerekiyor.Uyandırmak zor oluyo mama için.Bende uykusuzluktan bayılıcam sanıyorum bazen annemde olmasa napardım ama oda gidiyo 2 gün sonra.Arada gelcek o arada kayınvalidemde yakın olduğu için o gelir gider.:çok üzgünüm:
Canım çok tatlı çıkmışsın hakikaten sadece bir göbüş.hihoyyyt Defne kuzumun maşşallahı olduğu burdan anlaşılıyor.
burcum az kaldı 35 haftama pazartesi doktora gideceğim bende kızım çok baskı yapıyor kasıklarıma ara ara ağrım oluyor hepimiz hakkında hayırlısı inşallah:))))
banucum hoşgeldin canım inş güzel haberlerle gelriisn
Hayırlısı olsun cnm, inş. güzel haberlerle dönersin dr dan a.s.
yok tatlımm daha yazmadımm okadar uzunki yaz yaz bitmiyorr delikafaduldendelikafadulden ama bugun biter sanırımm:asigim:
canım ben canbebe kullanıyorm çokta memnunum bebişi bugun yıkıcaz tatlım dr göbeği düşene kadar yıkamayın demişti o yüzden yıkamadım ve göbiş çabuk düştü şükür
ayy yine ağlattı bu karu beniii senağlamasenağlama
kızla tuğbayı az önce aradımm tel cvp vermiyor :1no2::1no2:
canım valla benim kociş ilk günden alıştıı zaten kızda babayı çokk sevşyor sesini duyar duymaz gülücükler dağıtıyorr darısı seniin kocişe delikafadulden
bu arada bizde hastaneden yani eldikk kızım çok emmiyor diye hafif sarılık çıktı ve ilk kilosunuda 200 gr olarak vermiş çokk üzüldümm senağlamasenağlama dr normal dedi ama ana yüreği gerçekten dayanmıyomuşş...aklınızda bulunsun ilk hafta bebekler mutlaka kilo verirmiş sonra almaya başlıyomuş :bbo:
Cnm benimkinin suyu normal, bide 23. haftadan beri doğum pozisyonunda, dr bile aferin daha doğurmadın diyo bana kaydirigubbakcemile3 evet aynen elleri ile kazı yapıyo aşağıda,daha önceleri böyle yapmıyodu, inş. annem gelince doğar bencede,çünkü eşim refakatçi kalamaz erkek diye almazlar, tek başıma kalırımiyi bari canım en azındna biraz dinlenmiş olursun
ne güzel canım allah muhabbetinizi artırsın doğru canım sağlıkla gelsinler inş kime benzerlerse benzesinler
inş burcuum annen gelince gelirse daha iyi olur kağanımız çünkü anne desteği başka olur canım
canım hareketleri benimde öle sanıırm yolu bulmaya çalışıyorlar gerçi suyuda iyi olabilir o zamanda çok hareket ediyorlar kağanın başı aşağıdamı ondan da çok farkediyor benim kız 3 hafta falan önce baş yukardaydı hareketleri o kadar fazla değildi son 3 haftadır baş aaşağıda resmen alt tarafı kazıyor sanırım ellerini başına getiriyor elleriyle ittiriyor
Kız tubişten haber yok he, ayy nasıl oldu acaba ya normal olur inş. o çok istiodu normal olsunyok tatlımm daha yazmadımm okadar uzunki yaz yaz bitmiyorr delikafaduldendelikafadulden ama bugun biter sanırımm:asigim:
canım ben canbebe kullanıyorm çokta memnunum bebişi bugun yıkıcaz tatlım dr göbeği düşene kadar yıkamayın demişti o yüzden yıkamadım ve göbiş çabuk düştü şükür
ayy yine ağlattı bu karu beniii senağlamasenağlama
kızla tuğbayı az önce aradımm tel cvp vermiyor :1no2::1no2:
canım valla benim kociş ilk günden alıştıı zaten kızda babayı çokk sevşyor sesini duyar duymaz gülücükler dağıtıyorr darısı seniin kocişe delikafadulden
bu arada bizde hastaneden yani eldikk kızım çok emmiyor diye hafif sarılık çıktı ve ilk kilosunuda 200 gr olarak vermiş çokk üzüldümm senağlamasenağlama dr normal dedi ama ana yüreği gerçekten dayanmıyomuşş...aklınızda bulunsun ilk hafta bebekler mutlaka kilo verirmiş sonra almaya başlıyomuş :bbo:
sağol canım benim ayaklarım çok şişti tatlım ayakkabım çok acıttı ayağımı eve gitmek istiyorum:çok üzgünüm:
banucum sürekli aşağıya doğru, oturuyorsun canım bide ödem oluştu sanaırm bende de var hayırlısıyla bir izne çıksaydın haftaya bitiyor inş az kaldı canım
Cnm benimkinin suyu normal, bide 23. haftadan beri doğum pozisyonunda, dr bile aferin daha doğurmadın diyo bana kaydirigubbakcemile3 evet aynen elleri ile kazı yapıyo aşağıda,daha önceleri böyle yapmıyodu, inş. annem gelince doğar bencede,çünkü eşim refakatçi kalamaz erkek diye almazlar, tek başıma kalırım
canım kemikleri iyice güçlendi veletlerin artık en ufak hareketi bile can acıtıyor baya erken dönmüş inş normal doğum yaparsın canım
Kızlar eşim geldi yemek yicess şimdi, öpüyorum sizi , iyi akşamlar, sonra yine giricem çok merak ettim tubayı yaa Şeniz
canım kemikleri iyice güçlendi veletlerin artık en ufak hareketi bile can acıtıyor baya erken dönmüş inş normal doğum yaparsın canım
tabureye koysamda fayda etmiyor canım benim az önce gözümden yaş geldi resmen ayaklarımın ağrısından:çok üzgünüm:
bu arada odamız hala hazır değil bu hafta onuda halletmek lazım ama nasıl:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?