2009 Mayıs Anneleri

sağol cnm benim...

Kızlar eşim geldi yemek yicess şimdi, öpüyorum sizi , iyi akşamlar, sonra yine giricem çok merak ettim tubayı yaa Şeniz

afiyet olsun burcu cum

birsoşşşşşşbaktım ballıbademlerine çok tatlılar yaaaa maşallah barekallah

nerden baktın esencim nerde resimleri

kızlar bende çıkayım artık öptüm kocaman sizleri eşimle dışarı çıkalım gezelim bugün ayaklarım açılsın biraz

banucum burcucum goncacım iyi akşamalr size.bend eçıkıyorum eşim gelicek az sonra almaya ama kıpırdıcak halim kalmadı: artık akşmalrı girebilirim sadece görüşürüz kendinize iyi bakın .bebişlerimizede

ayşecim belki yarın giremem sana şimdiden iyi yolculuklar.kendine ve oğluşuna dikkat et canım.öptüm seni ve bebişini

hoşgeldin cnm...iyiyiz sen nasılsın?

sagol canım bendeiyi sayılırım bi haftadır evi temizliklerinibitirmeye çalışıyorum orgunluk çok oluyo sonaya girdikmi hiç yapamıyacam diye bitsin istiyorumama ayaklar çekmiyo agrıyo hemen halılar pencler derken işte anca bugün bitti bundan sonrad a bebegin eşyalarıyıkar ütülerim inşllah

cnm tek basına mı yaptın o kadar temizliği yoksa? benim annem yapıyor arada.baskalarından hayır yok ne yazık kiii

yoksa ben tek başıma imkan yok çogunuda o yaptı ama insan ayakda bile dursa yoruluyo işte ayaklarda şişiyo artık agrıyolar hemen

aman iyi bari tatlım..yoksa ben surdan suraya yoruluyorum :))) yorma kendiini diyecektim

sagol canım bende öyleyim ama yazadenk geliyor bebkler yazın yapılmaz gelen gidende olur eşimde evde buaralar ona yıkattım halıları filan ben de yanında sagasola koşturdum işte ama çok batmışya ev

Canım çok tatlı çıkmışsın maşşallah bebişinide

Canım fazla yormamaya çalış kendini internette bu işi yapan insanlara ulaşabileceğin siteler var biraz araştır çağrımamakla iyi etmişsin gerçi ihtiyacı olmasa gitmez ama olsun yinede yürek dayanmaz.

sorma pınarım valla ateş bastı sıkıntıdan iş telefon gelen giden ayyyydelikafadulden

semracım öyle valla.ama ben 1-2 gün gelemicem felaket oldum sürekli hesap yap kapanış yap şaşı görüyorum artık.ama pazartesi gelmem laızm yine((

Ay canlarım allah size evliya sabrı versin valla çok zor tez zamanda izinlere çıkıp ferahlarsınız inşallah.:teselli:

Birsom biz şimdiden talip olmaya başlayalım ayyyy karar vermekte çok zor hepsi birbirinden şeker,nazlı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

O boş oturmaları çok arıycaksın hayatım sen şimdiden keyfini çıkar sositososito

Sütüm gelmeye başladı ama yinede az mama takviyesi yapıyoruz birdahaki kontrole doğum kilosuna gelmesi gerekiyor.

faceye ekledim resimleri paşalarımı görsün herkess

Hayatım baktım çok tatlılar allah nazarlardan saklasın.

Hülyacım aynen bizimkide 200 gr vermiş.Doktor normal dedi ama birdahaki kontrole doum kilosuna ulaşması gerekiyormuş.

Mesajlaşırız ayşecim yaaa dert ettiğin şeye bak. :teselli: Kocişinde bak gönlünü almış gidiyosunda soğuk ayrılma.Sen bize durumuna göre haberdar edersin tarihi.Annenlerin orda net yokmuydu.

sibelim nasılsın bitanem yağızımız nasıl tatlım benimmmmm

Canım nasıl olsun ananesi mama yediriyor bende fırsattan istifade bakayım dedim.Sen nasılsın durumuz nasıl?

iyiyiz canım sen nasılsın?

Claries, incihan, min-ju, tlyonl2009,kızlar nabersiniz?Bugün yeni anneler varmı?

Huuuuuuuuuuu sen nerelerdesin kaçak. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…