İnş. cnm, ona kalsa doğcaktıda engelledik, ne acelesi varsa, öptüm cnm çıkıom ben Şeniz
pazratesi ye kadar gelmeyeceksin ama değilmi ,inşş bir an önce biter tülaycım nerdeyse 37 38 olcan canım ya
kız niye görümcene benzesin sana benzesin inş bizim kızlarımız onlar bize benzeyecek inş benim kızımın 5 tane halası var her biri kendine benzmesini istiyor pışıkkkkkkkkkk diyorum bende hihoyyyt
evet fulyacım ya yerim ben onları bu arada çok güzel çıkmış göbüşün zeynebimize maşallah annesi
dinlen canım bugünde sağol teyzesi bende senin defneni yerim çıksınlar artıkım ya
burucucum hoşgeldin bugün hiç yoktun valla bende dedim nerelerde bu kız yoksa doğuruyormu ama inş zamnında gelir kağanımız
maşallah paşalara ya çok tatlılar birsencim
bu adamlar sabırsız oldu iyice babalık heycanı bastı bunları yeni yeni dank ediyor heriflere
Kızlar eşim geldi yemek yicess şimdi, öpüyorum sizi , iyi akşamlar, sonra yine giricem çok merak ettim tubayı yaa Şeniz
birsoşşşşşşbaktım ballıbademlerine çok tatlılar yaaaa maşallah barekallah
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin cnm...iyiyiz sen nasılsın?
sagol canım bendeiyi sayılırım bi haftadır evi temizliklerinibitirmeye çalışıyorum orgunluk çok oluyo sonaya girdikmi hiç yapamıyacam diye bitsin istiyorumama ayaklar çekmiyo agrıyo hemen halılar pencler derken işte anca bugün bitti bundan sonrad a bebegin eşyalarıyıkar ütülerim inşllah
cnm tek basına mı yaptın o kadar temizliği yoksa? benim annem yapıyor arada.baskalarından hayır yok ne yazık kiii
iyiyiz canım sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız
yok ailem uzakta zaten eşimle yaptık sagolsun yardım etti çok
iyiyiz canım sen nasılsın?
Claries, incihan, min-ju, tlyonl2009,kızlar nabersiniz?Bugün yeni anneler varmı?
aman iyi bari tatlım..yoksa ben surdan suraya yoruluyorum :))) yorma kendiini diyecektim
Merhaba kızlar,geçmişi okudum çok şükür hepinizde iyiymişsiniz,bugün benim moralim biraz bozuk biliyosunuz bugün temizliğe kadın gelecekti,dün aradım tamam dedi yarın gelirim bende çok ağırlaştım filan dedim o da demezmi bendede aynı dert var meğer kız hamileymiş ama çalışıyorum gelirim dedi yok olmaz dedim ama yok ben şimdide işteyim gelirim dedi,kapattık telefonu.Ama benim içim içimi yemeye başşladı ya bu kıza bişey olurda nasıl yapacak cama nasıl çıkacak başladım düşünmeye.Akşam eşim geldi konuştuk olmaz cnm dedi sen bence ara gelmesin nasıl çalıştırıyoo eşi onu dedi,tabii bende hemen araddım gelme dedim.Üzülmüştür ama yok onun günahınıda alamam bişey olur filan!Sonra kalktım sabah işler beni bekliyoo kimseyi tanımıyorumki işe çağırıyım.Oturdum önce bi güzel ağladım,sonra çıkardım süpürgeyi süpürdüm evimi,banyomu yıkadım,mutfağı toparladım.Ama bu kadarmış acayip yoruldum eşime dedim iş yerinden araştır sen sizin temizlikçilerin filan eşi varsa işe gelen bi sor dedim.bakalım artık hayırlısı inşallah bulurum birini..
sorma pınarım valla ateş bastı sıkıntıdan iş telefon gelen giden ayyyydelikafadulden
semracım öyle valla.ama ben 1-2 gün gelemicem felaket oldum sürekli hesap yap kapanış yap şaşı görüyorum artık.ama pazartesi gelmem laızm yine((
herkesler burada bende uyumuşum kızlar bebişler uyurken şimdi onları besledim ......sütümü sağcağım birdahaki öğüne anne sütü içecekler.......
annemde temizlik yapıyor kadın bişiler atıştıralım sütüm olsunnnn dimi herkeslerr doğuma hazırlanıyor ne güsel yawww...benimkilerde bekleselerdi koca herif olurlardı içeride ama böle koklaşamazdık
ayyy bu alim beni öldürecek kızlar ufacık biliyorum melaikelerine yapıyor ama sanki bana böle göz süzmeler çapkın çapkın bakışlar atıyor çok komikkkkk yaaaa ömerim çok ciddi ben ömer için fırıldak olacak dedim ama meğer o zayıf olduğundan daha rahat hareket edermiş bu ali şişkoluğundan içeride sıkışırmış ........yoksa bu ali çok fenaaa .............
kızlarını verecek olanlara söyleyimmmmm
temızlıktı bebegın oda hazırlıgı hersey bıttı evde.insan daralıyo boş oturmaktan beklemek zormuş yahuu bakma böyle dedıgıme dun dogumhaneyı gorunce nasıl tırsttım anlatamam kaçsam mı acaba dıye düşündüm hastaneden:jeyyar:
sen 35 haftadamı bırakacaksın ne düşünüyosun?
selam kızlar
iyiisniz inş geçmişi okuduum akşamda bir sürü mesaj yazdım ana net gitti geç olmuştu bende tekrara yazamadım
tubişten haber yok dimi
ne güzel yeni annelerimiz yazıyor
birsencim allah şu annalerden razı olsun benimkide tel başında bekliyor gel dememi bende doğuma giderken gelcek kızıma bir süre birlikte bakıcaz ondan biraz rahatım ya sonrada kayınvalidem olcak neyseki öle böle geçireceğiz inş ilk zamanları allah kolaylık versin
tülaycım sen hala iştemisiin canım bugün son değilmiydi
banucum sanda kolaylıklar bitanem haftaya son değilmi
sibelcim akşam okudum ama yazamadım niye bebişlerimiz iştahsız ya sütün nasıl canım düzelmiştir inş
pınarcım sende evdesin bugün yine maşallah defnemize göbeğin çok tatlı çıkmış ,
kıvılcım kaısk ağrıları bendede var hatta şu an kızmda şağıda sanırım elleriyle tırmalıyor
kızlar bu arda dün kontrole gitmiştik benim canım çok sıkkındı ya anlatamadım kızmın yüzünü gördük uzun zamandan beri ilk defa ağzını açmış yalanıyordu suyundan içiyordu sanırım açıp açıp kapatıyordu yandan gördüm dedim dudakları ben öle içimden geçti benim dudaklarım kalın eşimin baya incew çıkışta eşimde aynısını söledi dudakları sana benziyor burnuda yandan duruşu bana benziyordu çok hoşuma gitti ya bana benzemesi sonra arabada gelirken eşim çok güzel bir yüzü var dedi gözleri doldu adamın son zmanlar babmızda çok duygusal normalde serttir görünüşükaydirigubbakcemile3 onu böle görünce bende dumur oluyom valla ama benim kız bu adamı çok değiştircek sanıırm kaydirigubbakcemile3
faceye ekledim resimleri paşalarımı görsün herkess
yok tatlımm daha yazmadımm okadar uzunki yaz yaz bitmiyorr delikafaduldendelikafadulden ama bugun biter sanırımm:asigim:
canım ben canbebe kullanıyorm çokta memnunum bebişi bugun yıkıcaz tatlım dr göbeği düşene kadar yıkamayın demişti o yüzden yıkamadım ve göbiş çabuk düştü şükür
ayy yine ağlattı bu karu beniii senağlamasenağlama
kızla tuğbayı az önce aradımm tel cvp vermiyor :1no2::1no2:
canım valla benim kociş ilk günden alıştıı zaten kızda babayı çokk sevşyor sesini duyar duymaz gülücükler dağıtıyorr darısı seniin kocişe delikafadulden
bu arada bizde hastaneden yani eldikk kızım çok emmiyor diye hafif sarılık çıktı ve ilk kilosunuda 200 gr olarak vermiş çokk üzüldümm senağlamasenağlama dr normal dedi ama ana yüreği gerçekten dayanmıyomuşş...aklınızda bulunsun ilk hafta bebekler mutlaka kilo verirmiş sonra almaya başlıyomuş :bbo:
kocam geldi okuldan. benim dünkü kurt, kuzuya dönmüş bugün! hatasını anladı tabi.ama kalp kırıldı bi kere :1closedeyes:
yarın sizlerle son günüm kızlarbenneyaptımki haberleri nasıl alıcam bakalım, çatlarım ben meraktan:çok üzgünüm:
sibelim nasılsın bitanem yağızımız nasıl tatlım benimmmmm
iyiyiz canım sen nasılsın?
Claries, incihan, min-ju, tlyonl2009,kızlar nabersiniz?Bugün yeni anneler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?