hoşegldin hülyacım kolay gelsin canım kzınal ne güzel ilgilenityorsun darısı bize inş
oh göbeğinide düşürmüş maşallah göbeği için özel bir şey yaptınmı canım saf zeytinyağı falan diyorlar yada krem tarzında banyomuzuda yapıcaz o zaman ya banyodan sonra losyonu tavsiye ettimi doktorun daha çok küçükler ya zararı olurmu acaba
hülyacım bu kiloyu vermeleri normalmiş zaten 200 300 gram eksilme oluyormuş 1 hafta sonra bunu alıyormuş bebekler inş sarılık ilerlemez canım mama takviyesi varmı
hülyacım hoşgeldin canım.ayyy seni görünce biran önce 13 gün geçsin istiyorumm ya:)
Cnm benimkinin suyu normal, bide 23. haftadan beri doğum pozisyonunda, dr bile aferin daha doğurmadın diyo bana kaydirigubbakcemile3 evet aynen elleri ile kazı yapıyo aşağıda,daha önceleri böyle yapmıyodu, inş. annem gelince doğar bencede,çünkü eşim refakatçi kalamaz erkek diye almazlar, tek başıma kalırım
Kız tubişten haber yok he, ayy nasıl oldu acaba ya normal olur inş. o çok istiodu normal olsun
Cnm ilk hafta bebişin kg vermeside sarılığıda normal, doğumdan 15 gün sonra doğum kilosuna ulaşması lazım yeniden, ama anne yüreği işte dayanmıyor dimi,
hülyacım merhaba canım ne güzel bir duygu demi annelik masum bir bebek sana bakan bir çift göz ayyyy yerim ben onu maşallah
kocam geldi okuldan. benim dünkü kurt, kuzuya dönmüş bugün! hatasını anladı tabi.ama kalp kırıldı bi kere :1closedeyes:
yarın sizlerle son günüm kızlarbenneyaptımki haberleri nasıl alıcam bakalım, çatlarım ben meraktan:çok üzgünüm:
Canım çok tatlı çıkmışsın maşşallah bebişinide
Canım fazla yormamaya çalış kendini internette bu işi yapan insanlara ulaşabileceğin siteler var biraz araştır çağrımamakla iyi etmişsin gerçi ihtiyacı olmasa gitmez ama olsun yinede yürek dayanmaz.
Ay canlarım allah size evliya sabrı versin valla çok zor tez zamanda izinlere çıkıp ferahlarsınız inşallah.:teselli:
Birsom biz şimdiden talip olmaya başlayalım ayyyy karar vermekte çok zor hepsi birbirinden şeker,nazlı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
O boş oturmaları çok arıycaksın hayatım sen şimdiden keyfini çıkar sositososito
Sütüm gelmeye başladı ama yinede az mama takviyesi yapıyoruz birdahaki kontrole doğum kilosuna gelmesi gerekiyor.
Hayatım baktım çok tatlılar allah nazarlardan saklasın.
Hülyacım aynen bizimkide 200 gr vermiş.Doktor normal dedi ama birdahaki kontrole doum kilosuna ulaşması gerekiyormuş.
Mesajlaşırız ayşecim yaaa dert ettiğin şeye bak. :teselli: Kocişinde bak gönlünü almış gidiyosunda soğuk ayrılma.Sen bize durumuna göre haberdar edersin tarihi.Annenlerin orda net yokmuydu.
hadi inş seninkide ulaşır cnm normal kiloya..bu arada uykusu nasıl??
canım ben burdayım dün seni aradım açmadın yaaaaaaaaaa çok kırıldım.şaka canım heralde uyuyor dedim 4 defadan fazla çaldırmadım.canım bu ara yağıza sarı giydir ve sarı bişeyle ört beşiğini öyle derler ya en azından korur belki.Kızlar bizde dün kontrole gittik oğluş hastaneden çıktığı kilosundan 200 gr vermiş.Doktor mama takviyesine devam dedi.Tahlillerimizi yaptırdık temiz çok şükür sarılık sınırın altında,işitme testide şükür çok iyi çıktı.Bir ay sonrasına kalça röntgeni için randevu aldık.29 nisanda tekrar gidicez ozamana kadar doğum kilosuna dönmesi gerekiyor.Hızlı bir tempoda devam anlıycanız gelen giden bitmiyo o yüzden siteye giriyorum geçmişi okuyup alıntı yapıyorum yazmaya fırsat kalmıyo çoğu zaman inanın.
Annende yarın akşam gidiyo kayınvalidem olucak gün içinde gelir oda.İşin zor kısmı bundan sonra başlıyo anlıycanız kaydirigubbakcemile
Hoşbulduk cnm, ayy evet ya az kaldı sanırım ya, eşimde bıktı artık zaten bu hafta doktor yat dese bile yeniden boşver kalk artık 36 olcan diyo, bir an önce kavuşmak istiyo heralde bebişe kaydirigubbakcemile3 kız senin oğlanlara bakıyom hemen hemen her gün( maşallahta diyorum) diyorum benim oğluşum şimdi bu kadardır diye, Rabbim banada o günleri göstersin inş :Saruboceq:
Banucum, su içmezsem iyi oluyorum cnm, içtiğim gibi aynen geri maalesef, bende gavisconla yaşar oldum, bugün oğlanın yatağını kuracak eşim odasına, ayy daha ıvır zıvır için dolabı yapılmadı ona canım sıkılıyo, hatta dolabın mdf si bile ustanın eline geçmedi
Sen nasılsın cnm, az kaldı iznine inş. 35. hafta geliyo
Birsenn, profilinede eklesene kk de, benim face im yok ama :çok üzgünüm:
iyiyiz canım sen nasılsın?
Claries, incihan, min-ju, tlyonl2009,kızlar nabersiniz?Bugün yeni anneler varmı?
canım kolay gelsin valla sana işin zor ama güzel yoluna girer herşey.cnm eklerim şimdi okudum yazını ütü yaptım malum biz dolabımızı önceden yerleştiremedik ancak yavaş yavaş hem kirlileri yıkıyoruz hem sonra giyecekleri yıkıyoruz ütü yapıyoruz kaldırıyoruz tabi arada afacanları besle temizle biberon temizle ancak fırsat kalıyor cnm
çok sağol tülaycım. arada girmeye çalışacam yinea.s.ayşecim belki yarın giremem sana şimdiden iyi yolculuklar.kendine ve oğluşuna dikkat et canım.öptüm seni ve bebişini
annemlerde yok. kayınvalidemlerde var. onlarda kaldığım günler girebilirim ancak nete. haber alıp haber vermek için sadece:çok üzgünüm:Canım çok tatlı çıkmışsın maşşallah bebişinide
Canım fazla yormamaya çalış kendini internette bu işi yapan insanlara ulaşabileceğin siteler var biraz araştır çağrımamakla iyi etmişsin gerçi ihtiyacı olmasa gitmez ama olsun yinede yürek dayanmaz.
Ay canlarım allah size evliya sabrı versin valla çok zor tez zamanda izinlere çıkıp ferahlarsınız inşallah.:teselli:
Birsom biz şimdiden talip olmaya başlayalım ayyyy karar vermekte çok zor hepsi birbirinden şeker,nazlı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
O boş oturmaları çok arıycaksın hayatım sen şimdiden keyfini çıkar sositososito
Sütüm gelmeye başladı ama yinede az mama takviyesi yapıyoruz birdahaki kontrole doğum kilosuna gelmesi gerekiyor.
Hayatım baktım çok tatlılar allah nazarlardan saklasın.
Hülyacım aynen bizimkide 200 gr vermiş.Doktor normal dedi ama birdahaki kontrole doum kilosuna ulaşması gerekiyormuş.
Mesajlaşırız ayşecim yaaa dert ettiğin şeye bak. :teselli: Kocişinde bak gönlünü almış gidiyosunda soğuk ayrılma.Sen bize durumuna göre haberdar edersin tarihi.Annenlerin orda net yokmuydu.
kıız cadı karuu, kaldır şu resmi bakem avatarda biz doğurana kadar!:dilcikar: bak memlekete gidem, hemen pırtlatıcam bu gidişle! :mymeka:h.b bitanem çokk keyifli onunla ilgilenmek oyuncak gibi aynı delikafaduldendelikafadulden
göbeğine sadece pansuman yaptım tatlım krem falan başka hiç bişi kullanmadım hem banyoda yaptırmadım hiç çünkü su degerse enfeksiyon kaparmış o yüzden dr u dinledim tatlım ve şükür kolay attattık hihoyyyt
mama takviyesi yapmıyorum ttalım şu an zaten dr da gerek görmedi hafif sarı dedi ama çok ciddi bi durum değilmiş şükürler olsunn hihoyyyt
ayy evet tatlımm ya inan bende şu an hamileliğimi hiç özlemiyorum tabi hamişlik te başka ama ona dokunmak koklamak çok farklı bi duygu dünyada hiç bişeye değişilmez
ewet tatlım aradım bende acmadı tel....
hiç sorma tatlım sanki o kilo verince kendimi suçlu hissettim bir anda :1no2:
mrb tatlımmm gerçekten de öyleymiş ben yaşadığımı yeni anlıyorum tatlımm sırnaşık şeysırnaşık şey
ayy kıyamammm biz sensizz napcez peki??kötükedihüso
hadi inş seninkide ulaşır cnm normal kiloya..bu arada uykusu nasıl??
tutkunum nasılsın? pek görüşemiyoz? kocişte tam zamanı buldu pc'yi götürecek!canım ben burdayım dün seni aradım açmadın yaaaaaaaaaa çok kırıldım.şaka canım heralde uyuyor dedim 4 defadan fazla çaldırmadım.canım bu ara yağıza sarı giydir ve sarı bişeyle ört beşiğini öyle derler ya en azından korur belki.
yalnız kalıcaksın demek zor gerçekten keşke annen biraz daha kalsaydı.
canım galiba biz birkaç kişi kalcaz.benim sezerysanda 11 mayıs tabi bizim kız erken gelmezse ama gelcek gibi de değil.sen benden öncesin tatlım.insanda artık sabredemiyor.Tutkuncum iyiz çok şükür .Ben heralde listenin sonlarında olurum bu gidişle normal doğum istiyorum çünkü.bizim aceleceki hatunlar sabredemez hepsi sezeryan olur bunların kaydirigubbakcemile3 bana mayısın 1 ve 10 arası olur dedi ama bana daha erken olcak gibi geliyo nedensee öle bi his var içimdee delikafadulden
kızlar evdeyim uzandım biraz size bakıyorum
kıvılcım canım bak geldim
canım ben burdayım dün seni aradım açmadın yaaaaaaaaaa çok kırıldım.şaka canım heralde uyuyor dedim 4 defadan fazla çaldırmadım.canım bu ara yağıza sarı giydir ve sarı bişeyle ört beşiğini öyle derler ya en azından korur belki.
yalnız kalıcaksın demek zor gerçekten keşke annen biraz daha kalsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?