göbüşüm kızlar telefonla çektim idare edin
off yaa bi ütü yaptım amma şey yazılmış ama bakamıyorumki geçmişe
ceren cnm sen bana özelden yaz ben seni ekleyim facede çünki ben ne yaptıysam beni arattınmı bulamıyorsun ....ben eklerim seni görürsün zamanım olursa kk daki profilede ekleyecem
sibel cnm sarılığınız sınırda ise mama takviyesi yapabilirsin doktorun dediyse benim alişde öleydi
mama takviyesi yapıyorum zaten bir sağmaya tek bebeğ üçbuçuk öğünlük süt çıkıyor ama ikisine bölünce birbuçuk öğün oluyor ....gerisi mama oluyor ne yapam yetmiyor süt ......şimdi alişimin çok şükür düşmüş cnm zaten sarılık sınırdada olsa çocuk uyku eğilimde oluyor yemek yemiyor alişte zaten yeme sorunu vardı bide bu gelince iyice sinirlerim harap olmuştu çok şükür binlerce kez şükür azaldı rengi açıldı bebeğimin
benim alişim 2440 gr doğdu teslim edilirken 2230 gr olarak verdiler şimdi 2300 gr hala doğum kilosuna gelemedik ....doktor gününden eksik olduğu için olabileceğini ama biran önce yakalaması gerektiğini söyledi şimdi yarın ben kendi digital tartımla tartacağım saplantılıyım iştee
ömerimde 2310 doğdu teslim edilirken kilosu alınmadı şimdi 2220 gr boyları 1 cnm uzamış başları genişlemiş ....çok beslemem lazım çokkkkkkkkkk
neyse düzene giriyoruz inş.yavaş yavaş
yok ailem uzakta zaten eşimle yaptık sagolsun yardım etti çok
sagol canım bende öyleyim ama yazadenk geliyor bebkler yazın yapılmaz gelen gidende olur eşimde evde buaralar ona yıkattım halıları filan ben de yanında sagasola koşturdum işte ama çok batmışya ev
Canım çok tatlı çıkmışsın maşşallah bebişinide
Canım fazla yormamaya çalış kendini internette bu işi yapan insanlara ulaşabileceğin siteler var biraz araştır çağrımamakla iyi etmişsin gerçi ihtiyacı olmasa gitmez ama olsun yinede yürek dayanmaz.
Ay canlarım allah size evliya sabrı versin valla çok zor tez zamanda izinlere çıkıp ferahlarsınız inşallah.:teselli:
Birsom biz şimdiden talip olmaya başlayalım ayyyy karar vermekte çok zor hepsi birbirinden şeker,nazlı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
O boş oturmaları çok arıycaksın hayatım sen şimdiden keyfini çıkar sositososito
Sütüm gelmeye başladı ama yinede az mama takviyesi yapıyoruz birdahaki kontrole doğum kilosuna gelmesi gerekiyor.
Hayatım baktım çok tatlılar allah nazarlardan saklasın.
Hülyacım aynen bizimkide 200 gr vermiş.Doktor normal dedi ama birdahaki kontrole doum kilosuna ulaşması gerekiyormuş.
Mesajlaşırız ayşecim yaaa dert ettiğin şeye bak. :teselli: Kocişinde bak gönlünü almış gidiyosunda soğuk ayrılma.Sen bize durumuna göre haberdar edersin tarihi.Annenlerin orda net yokmuydu.
Kızlar bizde dün kontrole gittik oğluş hastaneden çıktığı kilosundan 200 gr vermiş.Doktor mama takviyesine devam dedi.Tahlillerimizi yaptırdık temiz çok şükür sarılık sınırın altında,işitme testide şükür çok iyi çıktı.Bir ay sonrasına kalça röntgeni için randevu aldık.29 nisanda tekrar gidicez ozamana kadar doğum kilosuna dönmesi gerekiyor.Hızlı bir tempoda devam anlıycanız gelen giden bitmiyo o yüzden siteye giriyorum geçmişi okuyup alıntı yapıyorum yazmaya fırsat kalmıyo çoğu zaman inanın.
Annende yarın akşam gidiyo kayınvalidem olucak gün içinde gelir oda.İşin zor kısmı bundan sonra başlıyo anlıycanız kaydirigubbakcemile
ay bende 2 makina attım bide çekmeceleri düzenledim yorulunca yarım bıraktım azaz yapıcamSelam Kızlar
Bir gün girmedim neler olmuş neler.
Tuba allah yardımcın olsun canım şok oldum görünce dualarımız seninle .
Hasta olanlara geçmiş olsun.Pınar korkmuşsunuz canım ama salıyı bekler yaramaz inşallah.
Cerencim seninde boya işin bitmiş gözün aydın.
Alıntı yapamadım kızlar site izin vermiyor unuttuğum varsa kusura bakmayın nasıl alıştık birbirimize ya merak ediyorum girmeyince.
Bende dün bütün gün annemdeydim yattım yattım geldim herşey önüme gelince keyfim süper oluyor.
Bugünde annem geldi sabah 3 makina çamaşır yıkadık onların hepsini topladı ütüleri üzülüyorum onu cok yorunca kızlar ya annem gidince oturdum ağladım bi saat nasıl hakkını öderim ben onun bana gelince bi keyif yapamıyor kadın hep iş yapıyor kıyamıyorum hiç
doğru yarın pazarlık yapıcam öğlene kadar o alsın sonra benim vallaçok sağol tülaycım. arada girmeye çalışacam yinea.s.
annemlerde yok. kayınvalidemlerde var. onlarda kaldığım günler girebilirim ancak nete. haber alıp haber vermek için sadece:çok üzgünüm:
kıız cadı karuu, kaldır şu resmi bakem avatarda biz doğurana kadar!:dilcikar: bak memlekete gidem, hemen pırtlatıcam bu gidişle! :mymeka:
tutkunum nasılsın? pek görüşemiyoz? kocişte tam zamanı buldu pc'yi götürecek!gerçi perşembe de ben gidiyorum ama:çok üzgünüm:
ohhhh mis gibi bepantende sür oda iyi gelir rahatlarsın durunun eşyalarına baktım şimdi canım güle güle kullanın canım.nasıl yorulmuşum ayaklarımı uzattım ohhhhhhhhhh deymeyin keyfimehihoyyyt
canım ılık suda yıka bepanten sür uzat ayakta kalmaIyi Aksamlar canim, ayaklarindaki sis indi umarim:)
doğrusun valla birkaç kişi neyse tecrübe ediyoruzmayısın sonu benim tutkuncum az kişi kalacağız
valla bilmem aradım yine bi ara ararım konuşuruz.avea dan aramıştım canım.yanında birileri var iyi en azından:1shok::1shok::1shok:
Telefonumda hiç cevapsız çağrı yoktu acaba annemler falan baktılar o yüzdenmi görmedim valla canım.
Annem kayınvalidem yakınımda diye kalmak istemiyor ince düşünüyor işte aklı sıra, gerçi kayınvalidemde allah razı olsun çok yardım ediyor.Yine gelecek.:çok üzgünüm:
bedef bugün doğuracak sanırım çünkü geçen gün şafak 2 yazmıştı ya bugün ya yarın doğumu vardıBen hic bu kadar bekleyecegini düsünmemistim oglumun. Ilk ben dogururum diyordum ama bu gidisle 1 Mayis sinirinida asacagiz gibi:) Bu arada listede Bedef diye bir arkadas vardi, o da sezeryan olacakti bugünlerde. Sanirim o da dogurmustur, kendisiyle iletisimi olanlar var mi?
oh kız maşallah çok tatlı olmuşsun
cnm eklerim şimdi okudum yazını ütü yaptım malum biz dolabımızı önceden yerleştiremedik ancak yavaş yavaş hem kirlileri yıkıyoruz hem sonra giyecekleri yıkıyoruz ütü yapıyoruz kaldırıyoruz tabi arada afacanları besle temizle biberon temizle ancak fırsat kalıyor cnm
Selam Kızlar
Bir gün girmedim neler olmuş neler.
Tuba allah yardımcın olsun canım şok oldum görünce dualarımız seninle .
Hasta olanlara geçmiş olsun.Pınar korkmuşsunuz canım ama salıyı bekler yaramaz inşallah.
Cerencim seninde boya işin bitmiş gözün aydın.
Alıntı yapamadım kızlar site izin vermiyor unuttuğum varsa kusura bakmayın nasıl alıştık birbirimize ya merak ediyorum girmeyince.
Bende dün bütün gün annemdeydim yattım yattım geldim herşey önüme gelince keyfim süper oluyor.
Bugünde annem geldi sabah 3 makina çamaşır yıkadık onların hepsini topladı ütüleri üzülüyorum onu cok yorunca kızlar ya annem gidince oturdum ağladım bi saat nasıl hakkını öderim ben onun bana gelince bi keyif yapamıyor kadın hep iş yapıyor kıyamıyorum hiç
kızlar evdeyim uzandım biraz size bakıyorum
kıvılcım canım bak geldim
Yeni annecikler göğüsleriniz yara oldumu birşey kullanıyormusunuz benim göğüs uçum yok gibi korkuyorum çok emziremem diye
yok canım krem kullanıyorum ama kullanmasam yara olur benimde sanki eskiye göre daha az uçları doğurmadan anlamayız heraldeYeni annecikler göğüsleriniz yara oldumu birşey kullanıyormusunuz benim göğüs uçum yok gibi korkuyorum çok emziremem diye
kızlar yemek yicez grşrz
Sagol Fulya'cigim, bende de heyecan dorukta. Zaman gecmek bilmiyor sanki...
Ilgin sagol fena degilim canim, ben cok kisa araliklarla oturuyorum, gecmisi okuyana kadar sohbetten kopuyorum. Sen nasilsin diyene kadar, sen coktan gitmis oluyorsun:)
Marylin, aksam müzik dinlettik bizde bebisimize, neredeyse karnimdan firlayacakti bebegim, öyle cok sevdiki müzigi. Tirmalamami dersin, tepinmemi dersin, tekmeleme mi dersin artik. Insan agri ve siziyi unutuyor böyle olunca...Bu arada bebisinin sana benzedigini ayirt edebilecek kadar görmen ne güzel...Cok güzel bir duygular yasiyoruz üst üste, unutmayalim bu günlerimizi! :)
Burcu'cugum, artik heyecan dorukta ama is inatada binebilir, bir bakmissin ki bizimki 41.haftada da gelmeye niyetlenmiyormus. Tahtaya vurayimda:) /B]
Sibel'cigim, kolay gelsin sana, tempolu bir hayat basladi artik bir süre böyle gider ama alisirsin eminim zamanla. Sütün gelmeye baslamis ve tahliller temiz cikmisbu arada, cok sevindim. Umarim artmaya devam eder sütün ve Yagiz Pasa, iyice tombik tombik olur...:)
Civciv, tebrik ederim, göbisi erken düsmüs bebeginin, kilosunada kavusur insallah tez zamanda. Cocuk bakimi kitaplari okuyorum durmadan, resmen ders calisir gibi. Deneyimlerinizi anlatmaya devam edin vallahi, pratik yapiyor benim gibi acemi ve yalniz anneler:)
kızlar evdeyim uzandım biraz size bakıyorum
kıvılcım canım bak geldim
off yaa bi ütü yaptım amma şey yazılmış ama bakamıyorumki geçmişe
ceren cnm sen bana özelden yaz ben seni ekleyim facede çünki ben ne yaptıysam beni arattınmı bulamıyorsun ....ben eklerim seni görürsün zamanım olursa kk daki profilede ekleyecem
sibel cnm sarılığınız sınırda ise mama takviyesi yapabilirsin doktorun dediyse benim alişde öleydi
mama takviyesi yapıyorum zaten bir sağmaya tek bebeğ üçbuçuk öğünlük süt çıkıyor ama ikisine bölünce birbuçuk öğün oluyor ....gerisi mama oluyor ne yapam yetmiyor süt ......şimdi alişimin çok şükür düşmüş cnm zaten sarılık sınırdada olsa çocuk uyku eğilimde oluyor yemek yemiyor alişte zaten yeme sorunu vardı bide bu gelince iyice sinirlerim harap olmuştu çok şükür binlerce kez şükür azaldı rengi açıldı bebeğimin
benim alişim 2440 gr doğdu teslim edilirken 2230 gr olarak verdiler şimdi 2300 gr hala doğum kilosuna gelemedik ....doktor gününden eksik olduğu için olabileceğini ama biran önce yakalaması gerektiğini söyledi şimdi yarın ben kendi digital tartımla tartacağım saplantılıyım iştee
ömerimde 2310 doğdu teslim edilirken kilosu alınmadı şimdi 2220 gr boyları 1 cnm uzamış başları genişlemiş ....çok beslemem lazım çokkkkkkkkkk
neyse düzene giriyoruz inş.yavaş yavaş
ooh mis gibi olmustur..neyse bitmiş cnm..dinlenirsin artık bolbol
sağol cnm benim..
yaa valla öyle diyorlar sibelcim karnında simdi rahatsın diye.. :)) çıkınca görcez bakalım.amaaan sağlıkla doğsunda.. sen baya alışmıssın sekerim:)) yerim bebişini..
sen artık geceleri yalnız mı kalcaksın annen kalmayacak mı ?40 gün kalınır diye biliyorum yada uyduruyormuyum:) işime öööle gelio tabii
Yeni annecikler göğüsleriniz yara oldumu birşey kullanıyormusunuz benim göğüs uçum yok gibi korkuyorum çok emziremem diye
Fulyacım sakın çekeyim falan deme göğüs ucunu uyarmak erken doğum riskine sebep olabiliyor.Benimde gögüz ucum yoktu ama bebek emmeye başladığından beridir baya büyüdüsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?