2009 Mayıs Anneleri

off yaa bi ütü yaptım amma şey yazılmış ama bakamıyorumki geçmişe
ceren cnm sen bana özelden yaz ben seni ekleyim facede çünki ben ne yaptıysam beni arattınmı bulamıyorsun ....ben eklerim seni görürsün zamanım olursa kk daki profilede ekleyecem

sibel cnm sarılığınız sınırda ise mama takviyesi yapabilirsin doktorun dediyse benim alişde öleydi
mama takviyesi yapıyorum zaten bir sağmaya tek bebeğ üçbuçuk öğünlük süt çıkıyor ama ikisine bölünce birbuçuk öğün oluyor ....gerisi mama oluyor ne yapam yetmiyor süt ......şimdi alişimin çok şükür düşmüş cnm zaten sarılık sınırdada olsa çocuk uyku eğilimde oluyor yemek yemiyor alişte zaten yeme sorunu vardı bide bu gelince iyice sinirlerim harap olmuştu çok şükür binlerce kez şükür azaldı rengi açıldı bebeğimin

benim alişim 2440 gr doğdu teslim edilirken 2230 gr olarak verdiler şimdi 2300 gr hala doğum kilosuna gelemedik ....doktor gününden eksik olduğu için olabileceğini ama biran önce yakalaması gerektiğini söyledi şimdi yarın ben kendi digital tartımla tartacağım saplantılıyım iştee

ömerimde 2310 doğdu teslim edilirken kilosu alınmadı şimdi 2220 gr boyları 1 cnm uzamış başları genişlemiş ....çok beslemem lazım çokkkkkkkkkk

neyse düzene giriyoruz inş.yavaş yavaş

cok özeniyorum siz böyle seyleri yazınca ya hep birlikte daha neler paylaşıcaz bakalım biz daha birşey anlamıyoruz. hadi gelsin benimde oğluşum artık.

yok ailem uzakta zaten eşimle yaptık sagolsun yardım etti çok

sagol canım bende öyleyim ama yazadenk geliyor bebkler yazın yapılmaz gelen gidende olur eşimde evde buaralar ona yıkattım halıları filan ben de yanında sagasola koşturdum işte ama çok batmışya ev

ooh mis gibi olmustur..neyse bitmiş cnm..dinlenirsin artık bolbol

sağol cnm benim..
yaa valla öyle diyorlar sibelcim karnında simdi rahatsın diye.. :)) çıkınca görcez bakalım.amaaan sağlıkla doğsunda.. sen baya alışmıssın sekerim:)) yerim bebişini..
sen artık geceleri yalnız mı kalcaksın annen kalmayacak mı ?40 gün kalınır diye biliyorum yada uyduruyormuyum:) işime öööle gelio tabii

ay bende 2 makina attım bide çekmeceleri düzenledim yorulunca yarım bıraktım azaz yapıcam

doğru yarın pazarlık yapıcam öğlene kadar o alsın sonra benim valla
nasıl yorulmuşum ayaklarımı uzattım ohhhhhhhhhh deymeyin keyfimehihoyyyt
ohhhh mis gibi bepantende sür oda iyi gelir rahatlarsın durunun eşyalarına baktım şimdi canım güle güle kullanın canım.
Iyi Aksamlar canim, ayaklarindaki sis indi umarim:)
canım ılık suda yıka bepanten sür uzat ayakta kalma
mayısın sonu benim tutkuncum az kişi kalacağız
doğrusun valla birkaç kişi neyse tecrübe ediyoruz
valla bilmem aradım yine bi ara ararım konuşuruz.avea dan aramıştım canım.yanında birileri var iyi en azından
bedef bugün doğuracak sanırım çünkü geçen gün şafak 2 yazmıştı ya bugün ya yarın doğumu vardı

göbüşüm kızlar telefonla çektim idare edin
oh kız maşallah çok tatlı olmuşsun
fulyada sanırım eklemiş göbüşler çoktı yine valla
bu arada yarın dr gidicem kan uyuşmazlığıtestini tekrarladı dr neden anlamadım.tubişe uğrasammı istermi acaba

Yeni annecikler göğüsleriniz yara oldumu birşey kullanıyormusunuz benim göğüs uçum yok gibi korkuyorum çok emziremem diye

düzene girer tatlım hersey zamanla..sağlıklı kucağındalar ya...işler oluo işte bak yavas yavas

ayy valla en cok annemde keyif yapmayı özleyeceğim sanırım :)) aynen anne işte bi kere oturduğunu hatırlamam bana gelince..

kızlar evdeyim uzandım biraz size bakıyorum
kıvılcım canım bak geldim

dinlen bitanem sen...bütün gün işe mahvoluyorsun valla

ay maşallahhhh..

Yeni annecikler göğüsleriniz yara oldumu birşey kullanıyormusunuz benim göğüs uçum yok gibi korkuyorum çok emziremem diye

sürekli çeksek çıkar mı benim var ucları ama cok değil sanki

ayyy birsenciim faceten baktım şimdi...kuzularının fotolarına
allahım analı bablı büyütsün tekrar tekrar maşallah..

İnşallah canım ya.Sen nasıl oldun varmı bir işaret biz senle aynı günde gidiyoduk.

kızlar evdeyim uzandım biraz size bakıyorum
kıvılcım canım bak geldim

Ay dinlen hayatım çok zor durumunuz tülayla.Göbüşünede maşşallah çok tatlı canım.Bu arada Antalya sıcakmı ondanmı ayakların bu kadar şişti rahatsız oldun?

Öyle birsom valla doktorumuz 15 günlük olana kadar vermeye devam et dedi.Bir sonraki kontrolde bakıcaz bakalım doğum kilosuna dönmüşse mamayı kesicez.Aliş nasıl peki mamayı iştahla yiyormu?

Canım kayınvalidem kalır birazda sonra istemem ben zaten kalırım oğluş yatak odamızda beşikte yatıyor babamızda yanımızda yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben lasinoh krem kullandım ben 1 ay öncesinden başlamıştım faydasını gördüm yara olmadı.

ben geldim yemek yaptım yarın velilerim gelecekler onlara bişeyler yaptım kendileri getiriyorlar ama ayıp bende bişeyler yapayım dedim
çok yoruluyorum ben yafsss

Fulyacım sakın çekeyim falan deme göğüs ucunu uyarmak erken doğum riskine sebep olabiliyor.Benimde gögüz ucum yoktu ama bebek emmeye başladığından beridir baya büyüdüsırnaşık şey

Fulyacım sakın çekeyim falan deme göğüs ucunu uyarmak erken doğum riskine sebep olabiliyor.Benimde gögüz ucum yoktu ama bebek emmeye başladığından beridir baya büyüdüsırnaşık şey

anaaaam iyi söyledin cnm:) çeke ceke doğuruverirmişim burda:)
lansinoh krem göğüsucuna suruluyor dimi?bende alayım yarın bari ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…