sibelciğim alişim yiyecekse mamayıda anne sütünüde iştahla yiyo cnm zaten 30 cc olan süt mama 40 50 cc oldu bu hafta 40 cc veriyorum haftaya 50 cc ama sütüm aynı randımanı vedrmiyor
fulyacığım sağoıl cnm
ay bende 2 makina attım bide çekmeceleri düzenledim yorulunca yarım bıraktım azaz yapıcam
aynı işleri yapmışız bacım benimde çekmecelerde kedi kavrusunu kaybetse bulamayacak gibiydi sabah bi elden geçirdim ama bitmedi tabiki yarın devamkaydirigubbakcemile3
ayy valla en cok annemde keyif yapmayı özleyeceğim sanırım :)) aynen anne işte bi kere oturduğunu hatırlamam bana gelince..
allah onları eksik etmesin canım:Saruboceq:
sürekli çeksek çıkar mı benim var ucları ama cok değil sanki
yok canım krem kullanıyorum ama kullanmasam yara olur benimde sanki eskiye göre daha az uçları doğurmadan anlamayız heralde
Fulyacım sakın çekeyim falan deme göğüs ucunu uyarmak erken doğum riskine sebep olabiliyor.Benimde gögüz ucum yoktu ama bebek emmeye başladığından beridir baya büyüdüsırnaşık şey
Herkese iyi akşamlar canlarım incihancım bende annemin yanındayım acayip ağırlaştım ayaklarda şişti iyice hiç bişey yapamıyorum annem herşeyi yapıyor Allah razı olsun dün kanter içinde alışverişten geldi öyle ezildimki sorma bende ağladım çaktırmadan bide grip kadıncığaz zaten ne olursa kız annelerine oluyo ya kaynanalar rahatta
yemek saatimşz ben kaçar
ay sinir oldum telefonum bozuldu durup dururken
neyse bacılar ben çıkıyorum yemek yiyeceğizzz sonra yie uğrarım
iyi akşamlar arkadaşlar; normal doğum yapan arkadaşlardan doğum anılarını anlatmalarını rica etsem.birde şunu sormak istiyorum malum artık havakar sıcak ve insanın canı dondurma istiyor sizce bir sakıncası var mıdır?:icecream:
Canım ben dondurmaya dayanamıyorum okadr çok yedim ki hiç aklımada zararlı olurmu diye gelmedi açıkcacı:uhm:
Ay tam duşa giricektim eşimle kayınbiraderim geldiler. Hadi yemek hazırla ye et derken yoruldum. Az dinlendim kalktım duşumu aldım. Şimdi eşim maç izliyor bende geldimmmmmm.
iyi akşamlar arkadaşlar; normal doğum yapan arkadaşlardan doğum anılarını anlatmalarını rica etsem.birde şunu sormak istiyorum malum artık havakar sıcak ve insanın canı dondurma istiyor sizce bir sakıncası var mıdır?:icecream:
hoşgeldın canıma.s.
arkadaşlar bende dayanamayıp bugün yedim ama aklımda soru işareti olarakta kalmadı değil.doğumdan sonra soğuk birşeyler yiyip içmemek gerektiğini duymuştum ama hamileliğin son zamanları hakkında bi duyum almadım:) Allah'ım nasip ederse benim doğumum 17 mayıs görünüyor inş. hepimiz sağlıklı sıhatlice alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Herkese iyi akşamlar canlarım incihancım bende annemin yanındayım acayip ağırlaştım ayaklarda şişti iyice hiç bişey yapamıyorum annem herşeyi yapıyor Allah razı olsun dün kanter içinde alışverişten geldi öyle ezildimki sorma bende ağladım çaktırmadan bide grip kadıncığaz zaten ne olursa kız annelerine oluyo ya kaynanalar rahatta
cnm valla yardımcı olan kayınvalidelerde var ama bize denk gelmediler.... bi kere bile gelmediler valla bir yardıma.annem mahvoldu kadın aynen cnm....ama yukarda allah var.bu resmen evlat ayrımıdır bence.
Ay tam duşa giricektim eşimle kayınbiraderim geldiler. Hadi yemek hazırla ye et derken yoruldum. Az dinlendim kalktım duşumu aldım. Şimdi eşim maç izliyor bende geldimmmmmm.
arkadaşlar bende dayanamayıp bugün yedim ama aklımda soru işareti olarakta kalmadı değil.doğumdan sonra soğuk birşeyler yiyip içmemek gerektiğini duymuştum ama hamileliğin son zamanları hakkında bi duyum almadım:) Allah'ım nasip ederse benim doğumum 17 mayıs görünüyor inş. hepimiz sağlıklı sıhatlice alırız bebişlerimizi kucağımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?