hoşgeldin bizde şimdi yemeğimizi yedik canım eşim buldu yine action bi film
KIZLAR TUBİŞTEN HALA HABER YOKMU YAHUUU MRK AKLIM ONDA KALDI(
BU ARADA DOĞUM HİKAYEMİ YAZDIMM ...VE KIZIMIN RESMİNİ KOYDUMM YANLIZ ÇAPKIN OĞLUŞU OLANLARR FAZLA BAKMASINN HE ONA GÖRE
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/273801-artik-aglamak-yok-bebegim-hosgeldin-gazelim.html
Ay bacım hiç bitmez bunların action filmleri delikafadulden
Canım ağlaya ağlaya okudum hikayeni. Allah'ım hiç ayırmasın sizi inşallah a.s.
Karnım acıktı. Evdeki ekmeğide eşim geldiğinde bitirdik. Kaldık mı aç kaydirigubbakcemile3 Dışarıdan sipariş verdik geldi şimdi. Yiyip geliyorum kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım siz yiyince bende seviniyorum yanlız değilim diye hiç ağzım boş durmuyor mutfak kedisi gibiyim ya herkes dalga geçiyor kaydirigubbakcemile3
yaa bugün bende doymadım bir türlü. ama yemekte istemiyorum bu saatte yaa!! ne yapsamki??cokacimcoookcokacimcoook
öyle mi diyorsunuz kızlar?? yesemmi acaba? sengözlerimebaksanab
ayy kızlar ben hamişlikte okadar çok yerdim meyveyi doğumu yaptım gözümden düştü yaw :SS
kız size uydum, yedim de gitti valla bu saatte! bak suçlandım şimdi de
sandviç yaptım kendimeekmek arası... söylemeyim şimdi
kıız pizza mı yedin bu saatte yoksam? bak ya kendi kendime canımı çektirdim şimdi:çok üzgünüm:
kızlar benim kociş surat yapmaya başladı kıskanıyor sizi ben gideyim küsmeden öptüm sizleri tatlı rüyalar
kızlar iyi akşamlar sezaryana girerken üstümüzde ne oluyo iç çamaşırıylamı kalıyoruz beni aydınlatırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?