2009 Mayıs Anneleri

hoşgeldin bizde şimdi yemeğimizi yedik canım eşim buldu yine action bi film

Ay bacım hiç bitmez bunların action filmleri delikafadulden

Canım ağlaya ağlaya okudum hikayeni. Allah'ım hiç ayırmasın sizi inşallah a.s.

Karnım acıktı. Evdeki ekmeğide eşim geldiğinde bitirdik. Kaldık mı aç kaydirigubbakcemile3 Dışarıdan sipariş verdik geldi şimdi. Yiyip geliyorum kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım siz yiyince bende seviniyorum yanlız değilim diye hiç ağzım boş durmuyor mutfak kedisi gibiyim ya herkes dalga geçiyor kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım siz yiyince bende seviniyorum yanlız değilim diye hiç ağzım boş durmuyor mutfak kedisi gibiyim ya herkes dalga geçiyor kaydirigubbakcemile3

Ya ben sabah kahvaltısından sonra akşama kadar sadece meve yiyorum bacım. Bugünde eşim erken gelip, 6'da yemek yiyince acıktım tabi kaydirigubbakcemile3

yaa bugün bende doymadım bir türlü. ama yemekte istemiyorum bu saatte yaa!! ne yapsamki??cokacimcoookcokacimcoook

Oooo aklımda neler var ama bi saysam aşermekten çatlarız bacım a.s.

meyva ye bacım yada canın ne istiyorsa valla ben saldım cayıra 1 aydan beri dikkat filan etmiyorum nede olsa bebişler gelince dikkat etmeye başlarız

kızlar benim kociş surat yapmaya başladı kıskanıyor sizi ben gideyim küsmeden öptüm sizleri tatlı rüyalar

yiyiyn yiyin bakalım bende çok yedim sonuç koca bir göbek

ya bugünde herkes dondurma yemiş ben yiyemiyorum canım o kadar tatlı istiyorki

kıız pizza mı yedin bu saatte yoksam? bak ya kendi kendime canımı çektirdim şimdi:çok üzgünüm:

Yok yok merak etme pizza değil. Kebapçıdan bişiler. Hatta 1,5 porsiyon bişiler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar benim kociş surat yapmaya başladı kıskanıyor sizi ben gideyim küsmeden öptüm sizleri tatlı rüyalar

Güle güle canım. Aynen benimkide hadi kapat şu bilgisayarı diye yedi beni...

Bende kaçayım ufak ufak. Erken yatayım ya sabahta uyuyamıyorum. Herkese iyi geceler kızlar. Öptüm kocamannnn a.s.

kızlar iyi akşamlar sezaryana girerken üstümüzde ne oluyo iç çamaşırıylamı kalıyoruz beni aydınlatırsanız sevinirim

kızlar iyi akşamlar sezaryana girerken üstümüzde ne oluyo iç çamaşırıylamı kalıyoruz beni aydınlatırsanız sevinirim

iyi akşamlar cnm benim bildiğim üzerinde hiçbirşey olmuyor sadece mavi yada yeşil bir arkası açık önlük gibi bişi giydiriyorlar .saçında toka bile bırakmıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…