iyi akşamlar cnm benim bildiğim üzerinde hiçbirşey olmuyor sadece mavi yada yeşil bir arkası açık önlük gibi bişi giydiriyorlar .saçında toka bile bırakmıyorlarmış.
aaaa niye çıkmıyor bu resimler yaaa!! deli olacam!
KIZLAR TUBİŞTEN HALA HABER YOKMU YAHUUU MRK AKLIM ONDA KALDI(
BU ARADA DOĞUM HİKAYEMİ YAZDIMM ...VE KIZIMIN RESMİNİ KOYDUMM YANLIZ ÇAPKIN OĞLUŞU OLANLARR FAZLA BAKMASINN HE ONA GÖRE
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/273801-artik-aglamak-yok-bebegim-hosgeldin-gazelim.html
kızlar ameliyat kıyafeti giydirirler sonra ayılınca geceliği giydirirler.Doğum yapanlar sezeryanda gecelik mi pijama mı ne öneriyorsunuz
Canım her tür doğumda çıplak giriyosun, üstünde sadece arkadan bağlamalı ameliyat önlüğü var, zaten onuda kaldırıcaklarkızlar iyi akşamlar sezaryana girerken üstümüzde ne oluyo iç çamaşırıylamı kalıyoruz beni aydınlatırsanız sevinirim
doğru ben de 2 gecelik almıştım 1 ini götürcem 2 pijama bide pijama lastikli olduğu için dikişi rahatsız eder belki dedim ilk gün için en azından.Ay çok heyecanlı.Tutkuncum ben doğum yapmadım ama siteden okuduğum kadarıyla sezeryanda pijamayı tavsiye ediyorlar genelde.sürekli pansuman felan olduğu için daha rahat oluyormuş.hemde dikişlere denk gelmiyormuş.Ama belli olmaz tabi belki başkasının rahat ettiğinde biz edemeyiz..
doğru herkes heryeri gördü zaten en sevmediğim şeydi tüpte maşallah olduk doğumda ne olcaz bakalım.İyi geceler kızlar, nasılsınız bakalım,
Ayşecim ne yüklemeye çalışıosun cnm yardım edeyim
Canım her tür doğumda çıplak giriyosun, üstünde sadece arkadan bağlamalı ameliyat önlüğü var, zaten onuda kaldırıcaklar
doğru ben de 2 gecelik almıştım 1 ini götürcem 2 pijama bide pijama lastikli olduğu için dikişi rahatsız eder belki dedim ilk gün için en azından.Ay çok heyecanlı.
doğru herkes heryeri gördü zaten en sevmediğim şeydi tüpte maşallah olduk doğumda ne olcaz bakalım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öyle valla canım, bu yola girdik bi sefer napalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tutkuncum sen nasılsın cnm, nasıl gidiyo
AMAN İYİ deyim ev daha benim temizlencek sinir oluyorum annaem mayısın 1 inde gelcek eşim dokundurtmuyor bende ondan saklı 2 gündür çekmece silip düzenliyorum ki sadece kaba işler kalsın.Yarın 36 olucam inşallah erken gelse kız yandım valla.Hep yattığım için benim evin işi 3-4 günde bitmez.Ama şimdilik iyi gidiyor bakalım heyecanlanıyorum sen bebiş haberleri geldikçe içim kıpırdıyor.
Bu arada Tubişten haber aldın mı?
Ya canım sıkılıyor şimdi herkes doğurmaya başlayınca sanki geç kaldım gibi geliyor.Bende düzenlemeyi yapayım atılacak varsa atayım düzenleyim dedim.Cnm yavaş yavaş yap yorulma o zaman, ne olur ne olmaz,hatta bence yapma ya boşver kim bakacak çekmecelere.. aynı heyecan bendede var zaman geçmiyo artık sanki, gerçekten son zamanlar geçmiyormuş onu anladım..
Buara doğurmuş olması lazım inşallah iyidir.Sen neler yaptınTutkuncum dün tuba girdiğinde ben yoktum, sonradan yazısını okudum, telide yok bende maalesef, ama bende meraktayım, inş. kısa zamanda haber gelir
Ya canım sıkılıyor şimdi herkes doğurmaya başlayınca sanki geç kaldım gibi geliyor.Bende düzenlemeyi yapayım atılacak varsa atayım düzenleyim dedim.
Buara doğurmuş olması lazım inşallah iyidir.Sen neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?