2009 Mayıs Anneleri

kızlar ameliyat kıyafeti giydirirler sonra ayılınca geceliği giydirirler.Doğum yapanlar sezeryanda gecelik mi pijama mı ne öneriyorsunuz

Hülyacım,hikayeni ağlayarak okudum inan, bebişinin aşılama olduğunu biliyordum ama durumun %1 lik olduğunu şimdi öğrendim, Allah'ın sevgili kuluymuşsun cnm, şimdi bi daha ağlarsan eğer sadece mutluluktan olsun, O sana Rabbimin en güzel hediyesi, ona çok iyi bak annesi

kızlar ameliyat kıyafeti giydirirler sonra ayılınca geceliği giydirirler.Doğum yapanlar sezeryanda gecelik mi pijama mı ne öneriyorsunuz

Tutkuncum ben doğum yapmadım ama siteden okuduğum kadarıyla sezeryanda pijamayı tavsiye ediyorlar genelde.sürekli pansuman felan olduğu için daha rahat oluyormuş.hemde dikişlere denk gelmiyormuş.Ama belli olmaz tabi belki başkasının rahat ettiğinde biz edemeyiz..

İyi geceler kızlar, nasılsınız bakalım,
Ayşecim ne yüklemeye çalışıosun cnm yardım edeyim

kızlar iyi akşamlar sezaryana girerken üstümüzde ne oluyo iç çamaşırıylamı kalıyoruz beni aydınlatırsanız sevinirim
Canım her tür doğumda çıplak giriyosun, üstünde sadece arkadan bağlamalı ameliyat önlüğü var, zaten onuda kaldırıcaklar

ImageShack® - Image Hosting, açılan sayfadan browse seçeneği çıkacak, ordan yüklemek istediğin resmi seç, sonra , start upload butonuna bas, açılacak olan sayfanın altındaki Hotlink for forums (1) u kopyalayıp cevap yazdığın sayfaya yapıştır, tamama bas, böylece resimleri sırayla yükleyebilirsin,yüklediğin resimler direk açılan sayfada gözükecek

Melteeeem naberr , kızz bende bişiler karaladım şafak sayma sayfasına olmuşmuuu kaydirigubbakcemile3

doğru ben de 2 gecelik almıştım 1 ini götürcem 2 pijama bide pijama lastikli olduğu için dikişi rahatsız eder belki dedim ilk gün için en azından.Ay çok heyecanlı.

doğru herkes heryeri gördü zaten en sevmediğim şeydi tüpte maşallah olduk doğumda ne olcaz bakalım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öyle valla canım, bu yola girdik bi sefer napalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tutkuncum sen nasılsın cnm, nasıl gidiyo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öyle valla canım, bu yola girdik bi sefer napalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tutkuncum sen nasılsın cnm, nasıl gidiyo

AMAN İYİ deyim ev daha benim temizlencek sinir oluyorum annaem mayısın 1 inde gelcek eşim dokundurtmuyor bende ondan saklı 2 gündür çekmece silip düzenliyorum ki sadece kaba işler kalsın.Yarın 36 olucam inşallah erken gelse kız yandım valla.Hep yattığım için benim evin işi 3-4 günde bitmez.Ama şimdilik iyi gidiyor bakalım heyecanlanıyorum sen bebiş haberleri geldikçe içim kıpırdıyor.
Bu arada Tubişten haber aldın mı?

Cnm yavaş yavaş yap yorulma o zaman, ne olur ne olmaz,hatta bence yapma ya boşver kim bakacak çekmecelere.. aynı heyecan bendede var zaman geçmiyo artık sanki, gerçekten son zamanlar geçmiyormuş onu anladım..

Tutkuncum dün tuba girdiğinde ben yoktum, sonradan yazısını okudum, telide yok bende maalesef, ama bende meraktayım, inş. kısa zamanda haber gelir

Cnm yavaş yavaş yap yorulma o zaman, ne olur ne olmaz,hatta bence yapma ya boşver kim bakacak çekmecelere.. aynı heyecan bendede var zaman geçmiyo artık sanki, gerçekten son zamanlar geçmiyormuş onu anladım..
Ya canım sıkılıyor şimdi herkes doğurmaya başlayınca sanki geç kaldım gibi geliyor.Bende düzenlemeyi yapayım atılacak varsa atayım düzenleyim dedim.

Tutkuncum dün tuba girdiğinde ben yoktum, sonradan yazısını okudum, telide yok bende maalesef, ama bende meraktayım, inş. kısa zamanda haber gelir
Buara doğurmuş olması lazım inşallah iyidir.Sen neler yaptın

Bugün sözde hastane çantasını hazırlıcaktık unuttum yine, artık yarına kaldı, pazar günü annem gidiyo, 3-4 gün sonra gelicek, inş. o zaman doğurmam, 36 haftalık olucam o zaman, hayırlısı bakalım
Sabahtan sancı vermişlerse doğuruyor olabilir şimdi, açılmaya bağlı bişey, bence bu akşam yada bu gece doğuru normal olursa, olmazsa zaten sabaha falan alırlar heralde sezaryene
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…