Doğru hayırlısı inşallah artık site boşalıyor gececiler doğurdu tabi.
Bugün sözde hastane çantasını hazırlıcaktık unuttum yine, artık yarına kaldı, pazar günü annem gidiyo, 3-4 gün sonra gelicek, inş. o zaman doğurmam, 36 haftalık olucam o zaman, hayırlısı bakalım
Sabahtan sancı vermişlerse doğuruyor olabilir şimdi, açılmaya bağlı bişey, bence bu akşam yada bu gece doğuru normal olursa, olmazsa zaten sabaha falan alırlar heralde sezaryene :uhm:
Melteeeem naberr , kızz bende bişiler karaladım şafak sayma sayfasına olmuşmuuu kaydirigubbakcemile3
kızlar benim de bugün tansiyonum felaketti bir düştü bir fırladı sürekli başım döndü. dr um şişlik yoksa babak hareketleri de iyiyse bekle takip et dinlen dedi. yarın zaten kontrol günümüz bakalım ne olacak. yarın hem nst ye gircem hem de çatı muayenesi olcam çok heyecanlıyım bakalım.
burcuu çok güldürdün beni.. inşaat mühendisi ha.. eeee bu devirde en karlı mesleklerden biri valla. emlak sektöründe hiç kriz yok baksanakaydirigubbakcemile3
olmuş olmuuuuuşşş... canım benim saol yalnız bırakmadın beniiiŞenizŞeniz
tutkuuun gececiler doğurdu doğurmayanlar da senin gibi düzene girmeye çalışıyo heralde. ama ben özlüyom siziiiii
canım aman dikkat et ay çatımı iyiki girmiyorum dr muayene ederken ben doğurudum çok nefretim öyle şeylere Allah kolaylık versin.kızlar benim de bugün tansiyonum felaketti bir düştü bir fırladı sürekli başım döndü. dr um şişlik yoksa babak hareketleri de iyiyse bekle takip et dinlen dedi. yarın zaten kontrol günümüz bakalım ne olacak. yarın hem nst ye gircem hem de çatı muayenesi olcam çok heyecanlıyım bakalım.
burcuu çok güldürdün beni.. inşaat mühendisi ha.. eeee bu devirde en karlı mesleklerden biri valla. emlak sektöründe hiç kriz yok baksanakaydirigubbakcemile3
olmuş olmuuuuuşşş... canım benim saol yalnız bırakmadın beniiiŞenizŞeniz
tutkuuun gececiler doğurdu doğurmayanlar da senin gibi düzene girmeye çalışıyo heralde. ama ben özlüyom siziiiii
Doğru hayırlısı inşallah artık site boşalıyor gececiler doğurdu tabi.
Aslında tubişle hastanelerimiz 200 m yarın dr gitcem uğrasam dedim ama ailesi vardır belki kim falan derler ondan oda tanımıyor açıklaması zor olur ondan vazgeçtim.
kız güzel yerde yazın insan kendini kıro hissediyor hiç Türk yok ilgi yok yabancı gibisin bide gelenlerin çoğu pek afilli ben rahat edemedim ondan 1 gün kalıp fethiyeye geçmiştik.marmariste oturuyoruz cnm
gerçekten açıklaması zor olur bide kaynanası vardır benimki gibiyse aneyyyyyyyyyyyy der bu benim oğlanıda aldatıyordur.benimki kötü olduğu için tüm kaynanalardan korkarım.
ewet zor bi durum olabilir,
-" sen kimsin"
-"internet arkadaşıyım" kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi güle güle uyuda büyüt canım bebişikızlar bu sefer kesin çıkıyom, öptük siziiiiii Şeniz
ben tatil yöresinde büyümüş ama tatillerimde hep birilerini eğlendirmek zorunda kalmış biri olarak zor yerde oturduğunu düşünüyorum.Yaz gelince millet bize gelirdi yer içer gezdirirsin memnun olsun diye helak olursun sonra giderler seneye kadar aramazlar sonra yine sen kalk kahvaltı öğlen yemek akşam bide yaranamazsında çok zor tabi bizler burda daha farklıyız buluştuğumuzda daha heyecan verici olur.valla kızlar neden oldu bilmiom bakalım yarın dr um ne dicek. şimdi de midem bulanıyo biraz. burcu belki yolumuz düşer die sordum bak tutkunun düşmüş bile:))
kız sen bebek doğunca hemen gezmeyimi düşünüyon yoksa hemde şehirler arası valla süpersin.valla kızlar neden oldu bilmiom bakalım yarın dr um ne dicek. şimdi de midem bulanıyo biraz. burcu belki yolumuz düşer die sordum bak tutkunun düşmüş bile:))
kız sen bebek doğunca hemen gezmeyimi düşünüyon yoksa hemde şehirler arası valla süpersin.
kız sen bebek doğunca hemen gezmeyimi düşünüyon yoksa hemde şehirler arası valla süpersin.
süpersin valla gez eşim beni işe başlayana kadar evden çıkarmayı düşünmüyor.hatta bu sebeple bebek arabasını almıyor gezerim diye.neymiş annem dahil herkese söyleyecekmişim öpmek yok kucak yok daha birsürü şey yandım yani.bide kendi annesine ne yapcak bakalım görcez.a-ah eveeeet tabi ki deeee. sana gezmeye bile gelcez tetesiii:icecream:
inşallah canım zamanında normal olur.kız senin kız şimdiden sütmü istiyor yoksadelikafaduldendelikafaduldenIyi Geceler Gece Kuslari:)
Ben heyecandan uyuyamiyorum, panik atak mi oldum nedir? Uyuyup uyuyup uyaniyorum...
Sibel'cigim, ayni gün gidiyorduk ama ben hala dogum yapamadim, eli kulagindadir ama. Bekliyoruz heyecanla...
Tutkun'cugum, 1 Mayis Annelerinden bir ben kaldim o halde. Umarim normal dogurmayi basaririm su bebisimi:)
Dirimkizi, canim benim sütüm azar azar gelmeye basladi, pijamam islaniyor basbayagi. Bu iyi birsey mi, yoksa kötü mü? Anlamadim, bir bilgin var mi acaba? Persembe doktorada soracagim, bakalim o ne diyecek?
Claries, insanin annesinin hali bir baska. Benim annem uzakta ama her an telefonum caliyor. Haftaya gelecek ve kimbilir nasil yorulacak, bunu engellemem mümkün degil. O gelene kadar dogururum diye akli cikiyor, kendini suclu hissediyor. Aglayip üzme kendini bence, annelerimiz baska türlü rahat etmezler cünkü...
uleyn gezin bakalım ben 9 ay evde tıkıldım bebek gelincede eşim yüzünden tıkılcam.daha gezmeme 3 ay var yani.ozamanda iş ve ev arasında mekik dokuycam.kızım aç diye koşa koşa eve gelcem.Bende birkac aylik olduktan sonra yollara düsmeyi planlayanlardanim Tutkun'cugum, bakalim planlarimin ne kadarini hayata gecirebilecegim:)
güüüüüüüüünaydın kızlar bugün 3 anne haberi alcaz sanırım.Bedef ve mutahara ve aysunsudenaz hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz.
ben gece 1 de yattım 4 te kalktım şişkoluktan uyuyamadım uyandım baktım sıtüstü yatıyorum kızım toplanmış bi üzüldüm.hareket ettim biraz sonra bişeyler yedim daha yeni uyanıyor şimdi kızım.eşim işe giderken bende dr a gitcem tahlilimi almaya havada pek kötü çok rüzgar var yağmur geliyor 23 nisan malum yağmursuz olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?