günaydın kızlar. bugün bende erkenciyim.mirmirmirmir malum evimde son günüm.:çok üzgünüm: eşim yalnız kalacağından onun hayatını kolaylaştırmak için yapmam gereken çok işim var!kalktık,kahvaltımızı yaptık bebişimle. size de bakıp işe koyulacaz. öpücükler.Şeniz
kızlar en sonunda gitmeme 1 gün kala odamızı yayınlayabildim oğlumun tembel babası yüzündenkaydirigubbakcemile3 bir bakın bakalım a.s
bir de resimlerde bir kanepe göreceksiniz. onu odadan çıkartacaktım, annem kalsın dedi. bebişin odasını ayırınca bazen orda yatman gerekebilir, emzirirken, alt değiştirirken rahat edersin dedi. bende çıkarmadım. ama hala kararsızım:uhm: sizce???
***minik prensimin cici odası*** - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
günaydın herkese nasılsınız kızlar esencim değiştirmezsin erkek milletini bende çok sinirleniyorum bazı konularda en iyisi takmamak bitanem
ay bugün üç arkadaşın iyi haberlerini alırız inşallah:)))))
günaydın kızlar. bugün bende erkenciyim.mirmirmirmir malum evimde son günüm.:çok üzgünüm: eşim yalnız kalacağından onun hayatını kolaylaştırmak için yapmam gereken çok işim var!kalktık,kahvaltımızı yaptık bebişimle. size de bakıp işe koyulacaz. öpücükler.Şeniz
kızlar en sonunda gitmeme 1 gün kala odamızı yayınlayabildim oğlumun tembel babası yüzündenkaydirigubbakcemile3 bir bakın bakalım a.s
bir de resimlerde bir kanepe göreceksiniz. onu odadan çıkartacaktım, annem kalsın dedi. bebişin odasını ayırınca bazen orda yatman gerekebilir, emzirirken, alt değiştirirken rahat edersin dedi. bende çıkarmadım. ama hala kararsızım:uhm: sizce???
***minik prensimin cici odası*** - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben uyur uyumaz bi haldeyim yawww 1 saatte bir kalkıyorum 2 saatte bir yeme saati olduğundan en az 1 saat iki bebek beslendiğinden 1 saat kalıyor bana uykuya dalana kadar öteki saat geliyor dün aksam aliyi doyuramadım saat 12 de yedi yattı 60 cc mama yedi velet
dedim çok yedi 3 saat sonra kalkarım ömer 2 saat sonra dedim
ama ömere kalkmamısım annem kalkmış alide geç yiyecek diye beni kaldırmamış ben uyu 4 de kalktım nasıl besledim çocuğu anlatamam içim cız etti ........gündüz uyuyacam bundan sonra yoksa gece performans düşüklüğü yaşıyorum
inşallah canım zamanında normal olur.kız senin kız şimdiden sütmü istiyor yoksadelikafaduldendelikafadulden
uleyn gezin bakalım ben 9 ay evde tıkıldım bebek gelincede eşim yüzünden tıkılcam.daha gezmeme 3 ay var yani.ozamanda iş ve ev arasında mekik dokuycam.kızım aç diye koşa koşa eve gelcem.
günaydın banucum sanırım bu erkeklerin kanında var dağınıklık bende takmıyorum valla
Bugünün bebeklerinin haberleri ne zaman elicek bakalım
günaydın canım odanız cok güzel olmuş güle güle kullanın bebişinle inşallah.Gidiyosun artık demek iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka unutma bizi
günaydın canım allah yardımcın olsun ya 1 saatte kalkmak ne demek anaların hakları işte cok mu seviliyo birsen cok merak ediyorum o duyguyu
Hepinize günaydın arkadaşlar,
Bende gece uyuyamayanlardanım sol tarafına yatmaya calışıyorum ama vucüt ağırlaştıkça bacaklarım uyuşuyor bütün gece kocişide uyutmuyorum ya .Bende bugün cekmece toplamaya devam edicem bakalım yavaş yavaş.
cnm annen çok haklı ben annemdeki bekarken yattığım çekyatı aldım yüzünü değiştirmişti babam paketletip depoya koymuştu aldım onu şimdi ben onda yatıyorum kocşişle ayrıyız annemde yerde yatıyor ......o kanepe kalsın tecrübeye tabi cnm
teşekkür ederim canım. evet ,yarın sabah yola çıkacaz 23nisan tatili fırsat bilip. inşallah arada girerim. doğum filan yaparsam da bir güvercin uçururumkaydirigubbakcemile3günaydın banucum sanırım bu erkeklerin kanında var dağınıklık bende takmıyorum valla
Bugünün bebeklerinin haberleri ne zaman elicek bakalım
günaydın canım odanız cok güzel olmuş güle güle kullanın bebişinle inşallah.Gidiyosun artık demek iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka unutma bizi
günaydın canım allah yardımcın olsun ya 1 saatte kalkmak ne demek anaların hakları işte cok mu seviliyo birsen cok merak ediyorum o duyguyu
Hepinize günaydın arkadaşlar,
Bende gece uyuyamayanlardanım sol tarafına yatmaya calışıyorum ama vucüt ağırlaştıkça bacaklarım uyuşuyor bütün gece kocişide uyutmuyorum ya .Bende bugün cekmece toplamaya devam edicem bakalım yavaş yavaş.
Canım beklerim herzaman, buyur gel, bebişide getirvalla kızlar neden oldu bilmiom bakalım yarın dr um ne dicek. şimdi de midem bulanıyo biraz. burcu belki yolumuz düşer die sordum bak tutkunun düşmüş bile:))
kız güzel yerde yazın insan kendini kıro hissediyor hiç Türk yok ilgi yok yabancı gibisin bide gelenlerin çoğu pek afilli ben rahat edemedim ondan 1 gün kalıp fethiyeye geçmiştik.
Cnm okuduğum kitaplardan birinde yazıyodu ,hamilelikte sütününün akmamasıı için dar sütyen giymen lazım, ziyan olmasın,ama lohusalıktada tam aksine gögsü sıkıştırmamak lazım süt oluşumu artsın diyeIyi Geceler Gece Kuslari:)
Ben heyecandan uyuyamiyorum, panik atak mi oldum nedir? Uyuyup uyuyup uyaniyorum...
Sibel'cigim, ayni gün gidiyorduk ama ben hala dogum yapamadim, eli kulagindadir ama. Bekliyoruz heyecanla...
Tutkun'cugum, 1 Mayis Annelerinden bir ben kaldim o halde. Umarim normal dogurmayi basaririm su bebisimi:)
Dirimkizi, canim benim sütüm azar azar gelmeye basladi, pijamam islaniyor basbayagi. Bu iyi birsey mi, yoksa kötü mü? Anlamadim, bir bilgin var mi acaba? Persembe doktorada soracagim, bakalim o ne diyecek?
Claries, insanin annesinin hali bir baska. Benim annem uzakta ama her an telefonum caliyor. Haftaya gelecek ve kimbilir nasil yorulacak, bunu engellemem mümkün degil. O gelene kadar dogururum diye akli cikiyor, kendini suclu hissediyor. Aglayip üzme kendini bence, annelerimiz baska türlü rahat etmezler cünkü...
Canım çok güzel odanız, güle güle kullansın melih kaan paşa, bence kanepe kalsın cnm çok işe yarıcak gibi geliyo banakızlar en sonunda gitmeme 1 gün kala odamızı yayınlayabildim oğlumun tembel babası yüzündenkaydirigubbakcemile3 bir bakın bakalım a.s
Günaydın,
Benimde cok bacaklarım uyusuyordu, normal yumusak bir yastıgı yanıma alıyorum , oraya ayagımı atarak yatıyorum, tabi sen rahat edebilir misin bilmiyorum ama , cok iyi geliyor uyusma olmuyor. Dene bir istersen, hos kocam o, ben , karnımda cocuk ve yastıkla yatmamıza biraz bozuluyo ama ii oluo kaydirigubbakcemile3
kızlar bende eşime sinirlendim benim adıma karar veriyor her hafta maça gidecekmiş arkadaşıyla konuşmuş eşini benim yanıma bırakacaklarmış yanlız kalmayım diye zaten misafirden bıktım birde herhafta çok canım sıkıldı((
kızlar bende eşime sinirlendim benim adıma karar veriyor her hafta maça gidecekmiş arkadaşıyla konuşmuş eşini benim yanıma bırakacaklarmış yanlız kalmayım diye zaten misafirden bıktım birde herhafta çok canım sıkıldı((
Günaydın kızlaaar,
Nasılsınız bakalımm, ayy tubayı merak ediyom ben yaa, numarasını alsaydım keşke, inş haber gelir bugündelikafaduldendelikafadulden
Canım beklerim herzaman, buyur gel, bebişide getir
Bilmemki canım anlamadım dediğini,hiç öyle hissetmedim,sen niye marmariste kendini kıro gibi hissettinki, evet çok turist var burda
Cnm okuduğum kitaplardan birinde yazıyodu ,hamilelikte sütününün akmamasıı için dar sütyen giymen lazım, ziyan olmasın,ama lohusalıktada tam aksine gögsü sıkıştırmamak lazım süt oluşumu artsın diye
Canım çok güzel odanız, güle güle kullansın melih kaan paşa, bence kanepe kalsın cnm çok işe yarıcak gibi geliyo bana
sağol canım. birsen de öyle dedi kanepe için ama,dursun bakalım şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?