günaydııııııııın
sabah sabah eşime deli oldum diş ipiyle dişlerini temizlemiş kendi banyomuzdaki ayna benek benek olmuş silmemiş kaçkere demiştim ona pofff bu adam akıllanmazzzzzz
neyse benim bugün misafirlerim gelecekler kahvaltımı yapayımda güç toplayayım di mi ama,
fırsat bulursam girerim
kızlar bende eşime sinirlendim benim adıma karar veriyor her hafta maça gidecekmiş arkadaşıyla konuşmuş eşini benim yanıma bırakacaklarmış yanlız kalmayım diye zaten misafirden bıktım birde herhafta çok canım sıkıldı((
burcu hoşgeldin cnm
bebekleri besledim uyuttum kendim uyuyacam önce süt sağıp öpüldünüz ,,
tubişden haber alan yazsın muhakak suni sancı berbat bişey çünki bide bazı doktorlar 4 cm 5 açılınca doğurtmak isityor vuruyor neşteri ....çok gördüm tanık oldum hastanede sezeryenden beter olanlar vardı
yada suni sancı doğala göre daha acı verici ........tek bebekde olsaydı normal doğurmazdım ben korkutmak istemem ama kendi adıma yapamam .....normal doğum tamamen anneye bağlı anne isterse doğurabilir ........birde çatısı önemli
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum ağrılarım çoktu yattım hep canım çok sıkkındı
herkes nasıl neler oldu en son yağız merhaba demişti dünyay var mı başka doğum yapan
günaydın banucum sanırım bu erkeklerin kanında var dağınıklık bende takmıyorum valla
Bugünün bebeklerinin haberleri ne zaman elicek bakalım
günaydın canım odanız cok güzel olmuş güle güle kullanın bebişinle inşallah.Gidiyosun artık demek iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka unutma bizi
günaydın canım allah yardımcın olsun ya 1 saatte kalkmak ne demek anaların hakları işte cok mu seviliyo birsen cok merak ediyorum o duyguyu
Hepinize günaydın arkadaşlar,
Bende gece uyuyamayanlardanım sol tarafına yatmaya calışıyorum ama vucüt ağırlaştıkça bacaklarım uyuşuyor bütün gece kocişide uyutmuyorum ya .Bende bugün cekmece toplamaya devam edicem bakalım yavaş yavaş.
Cnm geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun,
Aysunsudenaz, mutahhara ve bedef bugün doğurucaktı cnm haber bekliyoruzz
burcum aşkitom nasılsın fıstık bende geceleri hiç uyuyamıyorum dönemiyorumda çok fazla birde sıcak basıyor sabahta kalk işe gel o yorgunlukla
bengicim nasılsın canım
Günaydın kızlar a.s.
Ay sabahtan beri çok afedersiniz tuvaletten çıkamadım. Nasıl bir ishal olmuşum. Karnım nasıl ağrıyor. İki büklüm oturuyorum. Doktorumu aradım. Doğumlar bazen ishalle başlarmış. Takip te ol. Kasılman yada sancın olursa gel hemen dedi. Şu anda karın ağrısı dışında bi ağrım yada kasılmam yok. Bide mide bulantısı var. Salıya kadar beklemeyecek mi bu kız acaba yoksa gerçekten ishal mi oldum :uhm:
Patates haşladım şimdi. Soğusun yiyeyim bakayım, iyi gelir belki...
Sizde ne var ne yok? Zor yazıyorum valla, geçmişi okuyamadım. Doğumu olan bacılardan haber yok dimi?
canım çok güzel olmuş yorumumu yaptım bence de çıkarma kanepeyi lazım olurkızlar en sonunda gitmeme 1 gün kala odamızı yayınlayabildim oğlumun tembel babası yüzündenkaydirigubbakcemile3 bir bakın bakalım a.s
bir de resimlerde bir kanepe göreceksiniz. onu odadan çıkartacaktım, annem kalsın dedi. bebişin odasını ayırınca bazen orda yatman gerekebilir, emzirirken, alt değiştirirken rahat edersin dedi. bende çıkarmadım. ama hala kararsızım:uhm: sizce???
***minik prensimin cici odası*** - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben uyur uyumaz bi haldeyim yawww 1 saatte bir kalkıyorum 2 saatte bir yeme saati olduğundan en az 1 saat iki bebek beslendiğinden 1 saat kalıyor bana uykuya dalana kadar öteki saat geliyor dün aksam aliyi doyuramadım saat 12 de yedi yattı 60 cc mama yedi velet
dedim çok yedi 3 saat sonra kalkarım ömer 2 saat sonra dedim
ama ömere kalkmamısım annem kalkmış alide geç yiyecek diye beni kaldırmamış ben uyu 4 de kalktım nasıl besledim çocuğu anlatamam içim cız etti ........gündüz uyuyacam bundan sonra yoksa gece performans düşüklüğü yaşıyorum
canım odanız çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın inş,bence kanepe kalsın çok işine yarar bak Birsen de kalsın demiş tecrübeli annemiz o,bizden daha iyi bilira.s.kızlar en sonunda gitmeme 1 gün kala odamızı yayınlayabildim oğlumun tembel babası yüzündenkaydirigubbakcemile3 bir bakın bakalım a.s
bir de resimlerde bir kanepe göreceksiniz. onu odadan çıkartacaktım, annem kalsın dedi. bebişin odasını ayırınca bazen orda yatman gerekebilir, emzirirken, alt değiştirirken rahat edersin dedi. bende çıkarmadım. ama hala kararsızım:uhm: sizce???
***minik prensimin cici odası*** - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
oy oyyyy kız her hafta insanla mı uğraşılır birde aç olurlar yemek hazırla bu halinle sonrada bebiş olacak,senin bu kocan varya:mymeka:sen git onun arkadaşına arada bir öyle de bakalım arkadaşının eşi kabul edecekmiymiş:teselli:kızlar bende eşime sinirlendim benim adıma karar veriyor her hafta maça gidecekmiş arkadaşıyla konuşmuş eşini benim yanıma bırakacaklarmış yanlız kalmayım diye zaten misafirden bıktım birde herhafta çok canım sıkıldı((
o lambalardan bulursun be güzelim ,modası geçmişmiş çok biliyor o lambacı,evde olup da bozulanlar ne yapıyormuş yeni model mi alıyorlarmış hepKızlar oğluşun odasına lambader aratıyorum eşimle bi türlü bulamadık, şu ışığı ayarlanabilir olanlar var ya onlardan, hani düğmesini çevirdikçe ışığın parlaklığı artanlardan, çünkü bebeğin gece gündüz ayrımını yapabilmesi için gece sessiz ve loş yerde emzirilmesi gerekiyormuş, bu akşamda iş dönüşü bakıcak yine, elektrikçilerden biri "abi onların modası geçti daha bulamazsın "falan demiş, inş. buluruz ya çok sade bişi istiyorum zaten
Cnm yatarak emzirmediğin sürece hiç sakıncası yok, hatta bebiş hasta yada huzursuz olunca aynı odada yatarsın onunla, bence çok faydalı olur
ay evet ya bende,öyle bir ter basıyor kiburcum aşkitom nasılsın fıstık bende geceleri hiç uyuyamıyorum dönemiyorumda çok fazla birde sıcak basıyor sabahta kalk işe gel o yorgunlukla
Günaydın kızlar a.s.
Ay sabahtan beri çok afedersiniz tuvaletten çıkamadım. Nasıl bir ishal olmuşum. Karnım nasıl ağrıyor. İki büklüm oturuyorum. Doktorumu aradım. Doğumlar bazen ishalle başlarmış. Takip te ol. Kasılman yada sancın olursa gel hemen dedi. Şu anda karın ağrısı dışında bi ağrım yada kasılmam yok. Bide mide bulantısı var. Salıya kadar beklemeyecek mi bu kız acaba yoksa gerçekten ishal mi oldum :uhm:
Patates haşladım şimdi. Soğusun yiyeyim bakayım, iyi gelir belki...
Sizde ne var ne yok? Zor yazıyorum valla, geçmişi okuyamadım. Doğumu olan bacılardan haber yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?