2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum ağrılarım çoktu yattım hep canım çok sıkkındı
herkes nasıl neler oldu en son yağız merhaba demişti dünyay var mı başka doğum yapan

Ah bunlar yokmmuuuu, temizle dur bi daha..

Cnm aslında çok samimi görüştüğün birisi ise eşi iyi vakit geçirebilirsiniz bence, ama eşinin emrivaki yapması çok kötü, arkadasına söz vermeden önce sana anlatıp onayını almalıydı, yapmamış, bence sen eşine bu emrivaki yapma olayının yanlış olduğunu konuş, ben yapsam hoşuna gidermi falan de kötükedihüso

inci cnm çok tatlılar inan bana her zorluğa değiyor unutuyorsun

ceren cnm odanın ahenginden çok rahatına bak kalsın o kanape

burcu hoşgeldin cnm

bebekleri besledim uyuttum kendim uyuyacam önce süt sağıp öpüldünüz ,,

tubişden haber alan yazsın muhakak suni sancı berbat bişey çünki bide bazı doktorlar 4 cm 5 açılınca doğurtmak isityor vuruyor neşteri ....çok gördüm tanık oldum hastanede sezeryenden beter olanlar vardı
yada suni sancı doğala göre daha acı verici ........tek bebekde olsaydı normal doğurmazdım ben korkutmak istemem ama kendi adıma yapamam .....normal doğum tamamen anneye bağlı anne isterse doğurabilir ........birde çatısı önemli

Hoşbulduk cnm, oyy melekler gibi uyusunlar prenslerin, birsencim beşiklerine nazarlık falan astınmı cnm, küçük bi kur'an aldım ben onu asıcam

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum ağrılarım çoktu yattım hep canım çok sıkkındı
herkes nasıl neler oldu en son yağız merhaba demişti dünyay var mı başka doğum yapan

Cnm geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun,
Aysunsudenaz, mutahhara ve bedef bugün doğurucaktı cnm haber bekliyoruzz

Cnm aynı durum, benim destek diye koyduğum yastıklar terden su gibi oluyo çok sıkıntılı gecelerim, uyuyamıyorum,dk başı wc ye gidiyorum, bide üstüne mide problemi.. farkında bile değilim kaçta uyudum kaç saat uyudum

şaka maka hepinizi özlemişim ya sohbet etmeyi falan
birsencim hoş gelmişsin canım şükürler olsun bugünleri de gördük

burcum aşkitom nasılsın fıstık bende geceleri hiç uyuyamıyorum dönemiyorumda çok fazla birde sıcak basıyor sabahta kalk işe gel o yorgunlukla

burcum aşkitom nasılsın fıstık bende geceleri hiç uyuyamıyorum dönemiyorumda çok fazla birde sıcak basıyor sabahta kalk işe gel o yorgunlukla

İyiyim cnm sen nasılsın,
Cnm haklısın valla sen çok iyi dayanıyorsun, bazen nefes alamıyorum gece , bi ter boşanıyo sanki hastayım gibi, bebekler sıkıstırıyo artık heralde , üşütücem diye üstümüde açamıyorum, bide bebişin odası kurulcak diye kocişide aldım yatağa, oda etkili tabi, gerçi kalkamayınca onu dürtüyorum destekle doğrultuyor beni , az kaldı ama,en çok 3 haftam vardır heralde, annem hep 38de doğurmuş

Günaydın kızlar a.s.

Ay sabahtan beri çok afedersiniz tuvaletten çıkamadım. Nasıl bir ishal olmuşum. Karnım nasıl ağrıyor. İki büklüm oturuyorum. Doktorumu aradım. Doğumlar bazen ishalle başlarmış. Takip te ol. Kasılman yada sancın olursa gel hemen dedi. Şu anda karın ağrısı dışında bi ağrım yada kasılmam yok. Bide mide bulantısı var. Salıya kadar beklemeyecek mi bu kız acaba yoksa gerçekten ishal mi oldum :uhm:

Patates haşladım şimdi. Soğusun yiyeyim bakayım, iyi gelir belki...

Sizde ne var ne yok? Zor yazıyorum valla, geçmişi okuyamadım. Doğumu olan bacılardan haber yok dimi?

bengicim nasılsın canım

canım biraz daha iyiyim çok ağrım oldu sancı değil ama alt bölgemde ağrı ayağa kalkamayacak kadar şiddetliydi
iki gün önce de oğlumu gördüm kilosu azdı daha 2 kiloyu yeni geçtik ona da üzüldüm sol rahim kanalımda daralma görmüştü 3 hafta önce dr bu sefer damarı bulamadı ölçüm yapamadı çok sıkıldı canım işte
neyse canım sen nasılsın izne ayrıldın mı kızçelerin ne yapıyor:)

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine

canım çok güzel olmuş yorumumu yaptım bence de çıkarma kanepeyi lazım olur

uyu güzelim uyu gündüzleri vakit buldukça yat hemen bırak işi gücü ütüyü ütüsüz kıyafet giyerlerse hastalanmazlar ama aç kalırlarsa hasta olur yavrular kıyamammm

Burcu azkaldı canım dayanıcaz çaresiz.

Pınar günaydın canım bende 3 gündür cekiyorum valla cok zor seninki akşam şu 1.5 porsiyondan olmasın sakin suçlama bence defneyidelikafadulden

canım odanız çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın inş,bence kanepe kalsın çok işine yarar bak Birsen de kalsın demiş tecrübeli annemiz o,bizden daha iyi bilira.s.

oy oyyyy kız her hafta insanla mı uğraşılır birde aç olurlar yemek hazırla bu halinle sonrada bebiş olacak,senin bu kocan varya:mymeka:sen git onun arkadaşına arada bir öyle de bakalım arkadaşının eşi kabul edecekmiymiş:teselli:
o lambalardan bulursun be güzelim ,modası geçmişmiş çok biliyor o lambacı,evde olup da bozulanlar ne yapıyormuş yeni model mi alıyorlarmış hep
kendinde yok öyle sallamış bence bulursunuz güzelim merak etme sen.
ay evet ya bende,öyle bir ter basıyor ki
zaten ayaklar hep dışarda uyuyorum
bazen üzerimden yorganı falan atıyorum sonra sabah tutuluyorum
az kaldı biraz daha sabır

günaydın cnm,ay kıyamam ya geçmiş olsun güzelim,bekler annesi defne daha sabır eder haftaya kadar

pınarcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine arada sırada kasılmalarına bak her kasılma ağrı yapmıyormuş dün ben dr a gittiğimde masadayken kasılman var dedi ama hiç ağrım yoktuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…