Pınarcım ishal ve mide bulantısı rahim açılırken olurmuş diye biliyorum ben, ama panik olma cnm, bi dinle kendini bakalım kasılma olucakmı, su falan gelicekmi, bence patares fln yeme şimdi doğum olursa zorlayabilirGünaydın kızlar a.s.
Ay sabahtan beri çok afedersiniz tuvaletten çıkamadım. Nasıl bir ishal olmuşum. Karnım nasıl ağrıyor. ıki büklüm oturuyorum. Doktorumu aradım. Doğumlar bazen ishalle başlarmış. Takip te ol. Kasılman yada sancın olursa gel hemen dedi. Şu anda karın ağrısı dışında bi ağrım yada kasılmam yok. Bide mide bulantısı var. Salıya kadar beklemeyecek mi bu kız acaba yoksa gerçekten ishal mi oldum :uhm:
Patates haşladım şimdi. Soğusun yiyeyim bakayım, iyi gelir belki...
Sizde ne var ne yok? Zor yazıyorum valla, geçmişi okuyamadım. Doğumu olan bacılardan haber yok dimi?
Cnm rahim kanalında daralma niye oluyomuş,sonucunda ne olabilircanım biraz daha iyiyim çok ağrım oldu sancı değil ama alt bölgemde ağrı ayağa kalkamayacak kadar şiddetliydi
iki gün önce de oğlumu gördüm kilosu azdı daha 2 kiloyu yeni geçtik ona da üzüldüm sol rahim kanalımda daralma görmüştü 3 hafta önce dr bu sefer damarı bulamadı ölçüm yapamadı çok sıkıldı canım işte
neyse canım sen nasılsın izne ayrıldın mı kızçelerin ne yapıyor:)
Evet cnm az kaldı, son zamanlarımız artıkBurcu azkaldı canım dayanıcaz çaresiz.
Pınar günaydın canım bende 3 gündür cekiyorum valla cok zor seninki akşam şu 1.5 porsiyondan olmasın sakin suçlama bence defneyidelikafadulden
Hoşgeldin cnm, nasılsın a.s.
canım odanız çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın inş,bence kanepe kalsın çok işine yarar bak Birsen de kalsın demiş tecrübeli annemiz o,bizden daha iyi bilira.s.
oy oyyyy kız her hafta insanla mı uğraşılır birde aç olurlar yemek hazırla bu halinle sonrada bebiş olacak,senin bu kocan varya:mymeka:sen git onun arkadaşına arada bir öyle de bakalım arkadaşının eşi kabul edecekmiymiş:teselli:
o lambalardan bulursun be güzelim ,modası geçmişmiş çok biliyor o lambacı,evde olup da bozulanlar ne yapıyormuş yeni model mi alıyorlarmış hep
kendinde yok öyle sallamış bence bulursunuz güzelim merak etme sen.
ay evet ya bende,öyle bir ter basıyor ki
zaten ayaklar hep dışarda uyuyorum
bazen üzerimden yorganı falan atıyorum sonra sabah tutuluyorum
az kaldı biraz daha sabır
günaydın cnm,ay kıyamam ya geçmiş olsun güzelim,bekler annesi defne daha sabır eder haftaya kadar
Hmm bünyeden bünyeye göre değişiyo demekki, yada azsa ağrı olmayabilirmi acaba, kafam karıştı şimdipınarcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine arada sırada kasılmalarına bak her kasılma ağrı yapmıyormuş dün ben dr a gittiğimde masadayken kasılman var dedi ama hiç ağrım yoktuuu
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine
Pınar günaydın canım bende 3 gündür cekiyorum valla cok zor seninki akşam şu 1.5 porsiyondan olmasın sakin suçlama bence defneyidelikafadulden
günaydın cnm,ay kıyamam ya geçmiş olsun güzelim,bekler annesi defne daha sabır eder haftaya kadar
pınarcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine arada sırada kasılmalarına bak her kasılma ağrı yapmıyormuş dün ben dr a gittiğimde masadayken kasılman var dedi ama hiç ağrım yoktuuu
Pınarcım ishal ve mide bulantısı rahim açılırken olurmuş diye biliyorum ben, ama panik olma cnm, bi dinle kendini bakalım kasılma olucakmı, su falan gelicekmi, bence patares fln yeme şimdi doğum olursa zorlayabilir
kızlar ben çıkayım ufak tefek hazırlıklar kaldı halledeyim görüşürüzzz
Evet bacım doktorda öyle dedi işte. Takipteyim bakalım. Ayyy yemeyeyim o zaman ya patates falan. Sağolasın tatlım a.s.
kızlar hepinize günaydın,
Pınarcım inan aynı dert bendede çıktı sabah eşim giderken uyandım tuvalete zor yetiştim ayıptır söylemesi,eşim doktora danışmadan bişey yiyip içme dedi ama ondan sonra yatıp uyudum daha bişey yok ama hala bağırsaklarımdan ses geliyoor,ne oluyoo bize benim daha var doğuma yaa,16 mayıs olası tarih,yoksa benimkidemi erken geliyo,korktum bak şimdi...
Cerencim odanız çok güzel olmuş güle güle büyüsün beebğin içinde...
Merhaba kızlarhihoyyyt mutahharadan haber varmı? ay çok merak ediyorum noldu acaba kızlar kasılmalar bağırsak hareketleri bende çok var dün zaten heralde doğuruyorum dedim şimdide karnım gorul gorul ya acayip sesler geliyor,kaydirigubbakcemile3cerencim yolculuk yarın galiba internet var mı orda girrebilcekmisin canım ?
Cnm geçmiş olsun, kaç haftalıksın bugün, 36 dan sonra erken doğum sayılmıyor cnm
cnm bugün 37+4 oldum ama nebiliyim sanki günü gelene kadar bana erken gibi geliyoo..bu belirti mi gerçekten doğum için biliyomusunuz?
kızlar ben çıkayım ufak tefek hazırlıklar kaldı halledeyim görüşürüzzz
a.s.a.s.
kızlar hepinize günaydın,
Pınarcım inan aynı dert bendede çıktı sabah eşim giderken uyandım tuvalete zor yetiştim ayıptır söylemesi,eşim doktora danışmadan bişey yiyip içme dedi ama ondan sonra yatıp uyudum daha bişey yok ama hala bağırsaklarımdan ses geliyoor,ne oluyoo bize benim daha var doğuma yaa,16 mayıs olası tarih,yoksa benimkidemi erken geliyo,korktum bak şimdi...
Cerencim odanız çok güzel olmuş güle güle büyüsün beebğin içinde...
Merhaba kızlarhihoyyyt mutahharadan haber varmı? ay çok merak ediyorum noldu acaba kızlar kasılmalar bağırsak hareketleri bende çok var dün zaten heralde doğuruyorum dedim şimdide karnım gorul gorul ya acayip sesler geliyor,kaydirigubbakcemile3cerencim yolculuk yarın galiba internet var mı orda girrebilcekmisin canım ?
cnm bugün 37+4 oldum ama nebiliyim sanki günü gelene kadar bana erken gibi geliyoo..bu belirti mi gerçekten doğum için biliyomusunuz?
Cnm sende yani ne korkuyon erken fln değil, 38. haftadasın şekerim, ben diyom benimki 37de gelsinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Belirti olabilirde olmayabilirde, rahim ağzında açılma olurken kimisinde mide bulantısı ve ishal olurmuş, ama yediğin bişeyde dokunmuş olabilir, bekle bakalım kasılma su fln olcakmı
Hoşgeldin cnm,haber yok, meraktayım,ishal fln ne oluyo size böyle yavs, hayırdır inş.
Cnm sende yani ne korkuyon erken fln değil, 38. haftadasın şekerim, ben diyom benimki 37de gelsinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Belirti olabilirde olmayabilirde, rahim ağzında açılma olurken kimisinde mide bulantısı ve ishal olurmuş, ama yediğin bişeyde dokunmuş olabilir, bekle bakalım kasılma su fln olcakmı
Görüşürüz tatlım kolay gelsin a.s.
a.s.
Hoşgeldin canım. Valla beklemedeyiz işte. Takip ediyorum kasılmaları falan. Arada oluyor ama :uhm:
Aha hep birlikte doğuruyoruz kaydirigubbakcemile3
Valla canım bende 37+5'im bugün. Doktorumla sabah konuştum. Bazen doğumlar ishalle başlar. Sen kasılmalarını, ağrılarını ve su gelme durumunu takip et, akşama doğru tekrar konuşlaım, olmazsa 5 gibi kontrole gel dedi. Şu anda ishalim durdu. Zaten çıkacak bişeyde kalmadı sabahtan beri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Arada kasılmalar oluyor. Kızım hareket ettikçe canım yanıyor ama bekliyorum bakalım :uhm:
canım bebek beslenemiyor ikisinde birden olunca ama benim tekinde problem var sorun olmaz dedi dr ama içim yine de rahat etmiyor iştePınarcım ishal ve mide bulantısı rahim açılırken olurmuş diye biliyorum ben, ama panik olma cnm, bi dinle kendini bakalım kasılma olucakmı, su falan gelicekmi, bence patares fln yeme şimdi doğum olursa zorlayabilir
Cnm rahim kanalında daralma niye oluyomuş,sonucunda ne olabilir
Evet cnm az kaldı, son zamanlarımız artık
Hoşgeldin cnm, nasılsın a.s.
Hmm bünyeden bünyeye göre değişiyo demekki, yada azsa ağrı olmayabilirmi acaba, kafam karıştı şimdi
a.s.
Hoşgeldin canım. Valla beklemedeyiz işte. Takip ediyorum kasılmaları falan. Arada oluyor ama :uhm:
Valla canım bende 37+5'im bugün. Doktorumla sabah konuştum. Bazen doğumlar ishalle başlar. Sen kasılmalarını, ağrılarını ve su gelme durumunu takip et, akşama doğru tekrar konuşlaım, olmazsa 5 gibi kontrole gel dedi. Şu anda ishalim durdu. Zaten çıkacak bişeyde kalmadı sabahtan beri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Arada kasılmalar oluyor. Kızım hareket ettikçe canım yanıyor ama bekliyorum bakalım :uhm:
a.s.
cnm şu anda yanımda kimse yokya annemler aybaşında gelecekler memleketten,kayınvalidemde haftasonu gelecek heralde ondan korkuyorum :1shok: dur bakalım diğer belirtilerde olursa doktorla görüşürüz hayırlısı olsun...a.s.
canım bende öyle 37le 38 arasında gelsin istiyorum 38 bile çok geç geliyor
kaydirigubbakcemile3
Pınarcım hadi senin zamanıda benim daha var :uhm:ama resmen içimde orkestra var gibi kızım o gürültüde nasıl duruyor bilmemkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?