2009 Mayıs Anneleri

Pınarcım ishal ve mide bulantısı rahim açılırken olurmuş diye biliyorum ben, ama panik olma cnm, bi dinle kendini bakalım kasılma olucakmı, su falan gelicekmi, bence patares fln yeme şimdi doğum olursa zorlayabilir
Cnm rahim kanalında daralma niye oluyomuş,sonucunda ne olabilir
Burcu azkaldı canım dayanıcaz çaresiz.

Pınar günaydın canım bende 3 gündür cekiyorum valla cok zor seninki akşam şu 1.5 porsiyondan olmasın sakin suçlama bence defneyidelikafadulden
Evet cnm az kaldı, son zamanlarımız artık
Hoşgeldin cnm, nasılsın a.s.
pınarcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine arada sırada kasılmalarına bak her kasılma ağrı yapmıyormuş dün ben dr a gittiğimde masadayken kasılman var dedi ama hiç ağrım yoktuuu
Hmm bünyeden bünyeye göre değişiyo demekki, yada azsa ağrı olmayabilirmi acaba, kafam karıştı şimdi

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine

Sağolasın canım a.s.

Pınar günaydın canım bende 3 gündür cekiyorum valla cok zor seninki akşam şu 1.5 porsiyondan olmasın sakin suçlama bence defneyidelikafadulden

Yok kız 1,5'u eşimle birlikte yedik. Üstelik çok güvendiğim temiz bi yer. Eşimin midesi daha hassastır. Eğer dokunacak olsa ona dokunurdu şimdiye kadar. Ama bilmiyorum da bacım ya belki de o dokundu :1no2:

günaydın cnm,ay kıyamam ya geçmiş olsun güzelim,bekler annesi defne daha sabır eder haftaya kadar

Günaydın tatlım sağolasın. Bazen hemen gelsin kendi isteğiyle diyorum, bazen beklesin salıya kadar diyorum. Bende dengesiz oldum son günlerde kafamçokkarıştı

pınarcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine arada sırada kasılmalarına bak her kasılma ağrı yapmıyormuş dün ben dr a gittiğimde masadayken kasılman var dedi ama hiç ağrım yoktuuu

Sağol bitanem. Valla takipteyim. Anlamaya çalışıyorum bakalım :uhm:

Evet bacım doktorda öyle dedi işte. Takipteyim bakalım. Ayyy yemeyeyim o zaman ya patates falan. Sağolasın tatlım a.s.

kızlar hepinize günaydın,
Pınarcım inan aynı dert bendede çıktı sabah eşim giderken uyandım tuvalete zor yetiştim ayıptır söylemesi,eşim doktora danışmadan bişey yiyip içme dedi ama ondan sonra yatıp uyudum daha bişey yok ama hala bağırsaklarımdan ses geliyoor,ne oluyoo bize benim daha var doğuma yaa,16 mayıs olası tarih,yoksa benimkidemi erken geliyo,korktum bak şimdi...
Cerencim odanız çok güzel olmuş güle güle büyüsün beebğin içinde...

Cnm geçmiş olsun, kaç haftalıksın bugün, 36 dan sonra erken doğum sayılmıyor cnm

Merhaba kızlarhihoyyyt mutahharadan haber varmı? ay çok merak ediyorum noldu acaba kızlar kasılmalar bağırsak hareketleri bende çok var dün zaten heralde doğuruyorum dedim şimdide karnım gorul gorul ya acayip sesler geliyor,kaydirigubbakcemile3cerencim yolculuk yarın galiba internet var mı orda girrebilcekmisin canım ?

Hoşgeldin cnm,haber yok, meraktayım,ishal fln ne oluyo size böyle yavs, hayırdır inş.

cnm bugün 37+4 oldum ama nebiliyim sanki günü gelene kadar bana erken gibi geliyoo..bu belirti mi gerçekten doğum için biliyomusunuz?

Cnm sende yani ne korkuyon erken fln değil, 38. haftadasın şekerim, ben diyom benimki 37de gelsinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Belirti olabilirde olmayabilirde, rahim ağzında açılma olurken kimisinde mide bulantısı ve ishal olurmuş, ama yediğin bişeyde dokunmuş olabilir, bekle bakalım kasılma su fln olcakmı

kızlar ben çıkayım ufak tefek hazırlıklar kaldı halledeyim görüşürüzzz

Görüşürüz tatlım kolay gelsin a.s.

a.s.

Hoşgeldin canım. Valla beklemedeyiz işte. Takip ediyorum kasılmaları falan. Arada oluyor ama :uhm:

Aha hep birlikte doğuruyoruz kaydirigubbakcemile3

cnm bugün 37+4 oldum ama nebiliyim sanki günü gelene kadar bana erken gibi geliyoo..bu belirti mi gerçekten doğum için biliyomusunuz?

Valla canım bende 37+5'im bugün. Doktorumla sabah konuştum. Bazen doğumlar ishalle başlar. Sen kasılmalarını, ağrılarını ve su gelme durumunu takip et, akşama doğru tekrar konuşlaım, olmazsa 5 gibi kontrole gel dedi. Şu anda ishalim durdu. Zaten çıkacak bişeyde kalmadı sabahtan beri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Arada kasılmalar oluyor. Kızım hareket ettikçe canım yanıyor ama bekliyorum bakalım :uhm:

cnm şu anda yanımda kimse yokya annemler aybaşında gelecekler memleketten,kayınvalidemde haftasonu gelecek heralde ondan korkuyorum :1shok: dur bakalım diğer belirtilerde olursa doktorla görüşürüz hayırlısı olsun...a.s.

Hoşgeldin cnm,haber yok, meraktayım,ishal fln ne oluyo size böyle yavs, hayırdır inş.

canım bende öyle 37le 38 arasında gelsin istiyorum 38 bile çok geç geliyor
kaydirigubbakcemile3

Pınarcım hadi senin zamanıda benim daha var :uhm:ama resmen içimde orkestra var gibi kızım o gürültüde nasıl duruyor bilmemkaydirigubbakcemile3

Valla canım bende 37+5'im bugün. Doktorumla sabah konuştum. Bazen doğumlar ishalle başlar. Sen kasılmalarını, ağrılarını ve su gelme durumunu takip et, akşama doğru tekrar konuşlaım, olmazsa 5 gibi kontrole gel dedi. Şu anda ishalim durdu. Zaten çıkacak bişeyde kalmadı sabahtan beri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Arada kasılmalar oluyor. Kızım hareket ettikçe canım yanıyor ama bekliyorum bakalım :uhm:[/QUOTE]

Pınarcım demekki biz seninle aynı tarihlerdeyiz,seninde muhtemel tarih 15 mayıstır o zaman,sen salı doğum yapacaksan benimde her an beklemem lazım dimi,ben sanki o güne kadar beklicekmişim gibime geliyodu hep fisfisfis Neyse ikimizinde hakkında hayırlısı olur inşallah...Sen hangi semtte oturuyodun cnm?Bi de hangi hastanedeydin?

Kızlar bu arada aklıma gelmişken doğum çantalarınıza terlik koymayı unutmayın,sanki okuduklarımın hiçbirinde yoktu gibime geldi :)

canım bebek beslenemiyor ikisinde birden olunca ama benim tekinde problem var sorun olmaz dedi dr ama içim yine de rahat etmiyor işte

pınarcım defnecik beklemeyecek galiba :)

Pınarcım, Böcekcim, ben bile heyecan yaptım he, hadi hayırlısı olsun inş., darısı başıma, gelişmeleri yazın sık sık

Hakkımızda hayırlısı olsun cnm, kız bizimde aramızda 2 gün var, yakın yakın doğururus bakarsın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…