2009 Mayıs Anneleri

maşallah canım senin normalmi dogumun biray önce nekadardı bebegin k
losu

Kızlar banu onu bana hastaneye gitmeden önce ameliyat sonrasında aldığımız narkoz boğazımda gıcık ve yanma yapıyo onu kolay atlatmak için söylemişti acayip işe yaradı tavsiye ederim.

Nede olsa tecrübe konuşuyo Banu'cum canım arkadaşım benim senin tavsiyelerinin hepsi çok işime yaradı allah razı olsun a.s.

Şimdi oldu canım hihoyyyt Bir hafta var aramızda. Sağolasın canım. Hepimiz inşallah sorunsuz, sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımıza a.s.

Hazırlıklar bitti çok şükür. Bavula makyaj malzemelerimi, diş fırmalarımız, macunumuzu ve fotoğraf makinamızı ekleyeceğim sadece. Onları da kullandığım için son gün koyarım artık. Ben bi hazırladım bavulu bi daha da açmadım. Aklıma gelenleri koymuştum. Zaten çoğu şeyi hastane verdiği halde ben ekstradan koydum. Eksik yoktur herlade :uhm:

ya kızlar çok hızlısınız yetişemiyorum hızınıza ben bir sayfayı okurken siz 2 sayfa ilerlemiş oluyorsunuz,delikafaduldenay benim hala doğum çantam bile hazır değil herşey hazırda bir çantaya koymak zor geliyor neyse yarın tatil herşeyimi hazırlayacağım kısmetse, kızlar ben kimseye yakalanmadan çıkıyorum arada gene gelirim ozamana kadar kızalrdanda haber alırız inşallah

bitanem çok sevindim işe yaramasına hastanede en çok neleri kullandın bitanem iyiki götürmüşüm dediğin şeyler neler oldu fıstığımkaydirigubbakcemile5:1hug:Şeniz

Sıhhatler olsun cnm, ben dove sabun koydum bi tane, yüzümü onla yıkarım doğumdan sonra,bi kaç makyaj malz.si koymayı düşünüyorum aslında ama o durumda yapabilirmiyim bilmem, zor biraz :1no2:

burcum sabun çok mantıklı makyajı ilk gün değilde ikinci gün belki yaparsın ben yapamamıştım ağrıdan

sırnaşık şeysırnaşık şey bende o gün evde yalnız olduğum için çok sevinmiştim..bu durumda birilerinin yanında olmak zor olur tabe..ikide bi wc wckafamçokkarıştı

aşkımmm sezeryan olanlarda ilk gün akşamı öksürük başlıyor ona iyi geliyor narkozu atarken :)))kaydirigubbakcemile5

Saol cnm, ne olur ne olmaz yazdım ben,artık bugün çoğunu yerleştiririz çantaya

Cnm benim adımda burcu, bence iki isimde çok güzel,annemlerin bi komşusunun oğlunu adı doruk, aman Allahım o ne tatlı bişi yaa, bi gör , bide afacann ,3 ablası var onları peşinde koşturuyo kaydirigubbakcemile

Cnm benimde çantanın içinde 2-3 parça şey var, kalanı çantada değil daha, listede
:teselli:
burcum sabun çok mantıklı makyajı ilk gün değilde ikinci gün belki yaparsın ben yapamamıştım ağrıdan

Banucum banada öyle geliyo, dr sezaryen fln derse eğiliip doğrulamam, aynayla fln uğraşmak zor olur, en iyisi temiz olsun

Son düzenleme:
evet burcum eve gidince yaparsın makyajını güzel anne olursun:)))))))))) tabi bebişten fırsat bulursan:))

bende nane şekerini alayım bari eksik kalmayalımkaydirigubbakcemile3

heyecanlandım valla herşeyimiz tam olsun istiyoruz ben bebeğin kıyafetlerini alırken bile şapkası uysun önlüğü aynı renk olsun rengine göre ayakkabı delirttim herkesi kimse benimle alışverişe gelmiyor artıkdelikafadulden.Annem sen doğsunda görücem seni diyor kusması çişi ne giydirdiğimi bile görmkçekmişim :dance:

Bendeki doğum öncesi pimpiriklimi ne

maşallah canım senin normalmi dogumun biray önce nekadardı bebegin k
losu

32. haftada 1900 idi... Normal olsun istiyorum, tabi su an 36. haftadayiz. 40'ı beklersek diye korkmaya basladim ben, herkesin aksine. 4 kilo nasil dogururum bilmiyorum. Ben biraz minyonum da... Gerci kizlar 38. haftada falan geliyorlarmis, hicbirseyimiz de hazri degil.

Haftaya izne ayriliyorum, bu hafta da Ankara da cocuk ihtiyaclari fuari var, eksiklerimi de oradan tamamlamayi planliyorum bakalim... Bugun de evdeyim, evi toparlayayim,kisliklari kaldirayim istiyorum. Hafta sonuna da yetistirebilirsem temizilik icin birini ayarlar, beklemeye baslarim artik kizimi...

Biraz dinleneyim, sonra da evi toparlamaya baslasam iyi olacak, ara ara ugrar bakarim... Son haberler neler diye... Bakalim bir atak yapip 20 Mayis'tan once dogurabilecek miyim? Kimlerden once dogurucam? 3 kiloyu duyunca dogurmaya karar verdim. Dun anneme dogurmayacam ben boyle iyi diyodum.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet burcum eve gidince yaparsın makyajını güzel anne olursun:)))))))))) tabi bebişten fırsat bulursan:))

ışte bak bu doğru "fırsat bulursam" kaydirigubbakcemile3

Cnm arkonunda var bi sabunu,onuda aldım denemek için oda çok güzel, ben yüzümü silince fln rahatlamıyorum illaki sabunlıcam, ondan aldığım yüz temizleme jellerini hiç kullanamıyorum, varsa yoksa dove bide arkonun gece sabunu

En önce nane şekeri diycem :1hug:
Hakikaten insan boğulur gibi oluyor dikiş olduğu için öksüremiyorsunda.Bol bol gecelik götürün kızlar ben günde 2 tane değiştirdim.O kadar çok terledimki inanın 2 tane emzirme atleti götürdüm keşk 4 koysaymışım emzirme sütyeni hastanede çok konforlu olmadı tüm gün takmadım.İç çamaşırıda çok değiştirdim ama hiç kirlendiği için değil çok şükür çok abartı bi kanamam olmadı.Bebeği hemşireler yan yatırmak istiyolar beşiğinde sırtına bebek beziyle destek yaptılar mümkünse yan yatma yastığınızı götürün.Ben hasteneden verdikleri için ped,bebek bezi hiç kullanmadım.Emzik ve biberonda hiç kullanmadım.Besleyecekleri zaman onlar kaşık biberonu kullanıyolar.Bide ben makyaj malzemelerimi hiç kullanamadım,aklıma gelmedi nedense.Islak mendil ve rollon çok işime yaradı.Parfüm kullanmadım bebeğin kokuma alışsın diye.Ağrıda çok fazla olur diye düşünüyordum ama olmadı adet sızısının güçlüsü ama dayanılmıycak gibi değil.İlk 10 dk oluyo oda ağrı kesici serumla verince azalıyor.Bide çok yürüyüş yapınca çok kolay oldu atlatmak ilk kalkış biraz zor sonrasında rahattım.

Tamam canım güle güle ama çantanı da hazırla bir an önce üşengeç karuuuuu kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şey bende o gün evde yalnız olduğum için çok sevinmiştim..bu durumda birilerinin yanında olmak zor olur tabe..ikide bi wc wckafamçokkarıştı

Ay dimi yaaaa fena valla. Kadınla telefonda konuşurken bile tuvaletteydim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla bacım bende normal istiyodum aslında ama hem kilolu hemde kafası büyük bi bebek dediği için , normal doğumda kesik olmasından korkuyorum. O sezaryen kesiğinden daha zormuş. Bu sitede de okudum. Çevremden de dinledim. Alt tarafta kesik olunca, uzun süre oturulamıyormuş üzerine. O yüzden riske atmamak lazım. Doktorun sezaryen derse, hayırlısı öyleyse öyle olsun boşver...

Kızlar doğumdan sonra eve gelince hangi odada yatmak daha iyi olur gelen giden açısından.bide yatıcağınız yeride süsliycekmisiniz.süslemek derken yatak takımlarını felan kastediyorum yani.Sizin bu konuda düşünceniz ne acaba..

bitanem sağol bilgiler için seni seviyommmmmmmmmm:)))) komposto işe yaradı mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…