İşte bak bu doğru "fırsat bulursam" kaydirigubbakcemile3
Cnm arkonunda var bi sabunu,onuda aldım denemek için oda çok güzel, ben yüzümü silince fln rahatlamıyorum illaki sabunlıcam, ondan aldığım yüz temizleme jellerini hiç kullanamıyorum, varsa yoksa dove bide arkonun gece sabunu
En önce nane şekeri diycem :1hug:
Hakikaten insan boğulur gibi oluyor dikiş olduğu için öksüremiyorsunda.Bol bol gecelik götürün kızlar ben günde 2 tane değiştirdim.O kadar çok terledimki inanın 2 tane emzirme atleti götürdüm keşk 4 koysaymışım emzirme sütyeni hastanede çok konforlu olmadı tüm gün takmadım.İç çamaşırıda çok değiştirdim ama hiç kirlendiği için değil çok şükür çok abartı bi kanamam olmadı.Bebeği hemşireler yan yatırmak istiyolar beşiğinde sırtına bebek beziyle destek yaptılar mümkünse yan yatma yastığınızı götürün.Ben hasteneden verdikleri için ped,bebek bezi hiç kullanmadım.Emzik ve biberonda hiç kullanmadım.Besleyecekleri zaman onlar kaşık biberonu kullanıyolar.Bide ben makyaj malzemelerimi hiç kullanamadım,aklıma gelmedi nedense.Islak mendil ve rollon çok işime yaradı.Parfüm kullanmadım bebeğin kokuma alışsın diye.Ağrıda çok fazla olur diye düşünüyordum ama olmadı adet sızısının güçlüsü ama dayanılmıycak gibi değil.İlk 10 dk oluyo oda ağrı kesici serumla verince azalıyor.Bide çok yürüyüş yapınca çok kolay oldu atlatmak ilk kalkış biraz zor sonrasında rahattım.
bende nane şekerini alayım bari eksik kalmayalımkaydirigubbakcemile3
heyecanlandım valla herşeyimiz tam olsun istiyoruz ben bebeğin kıyafetlerini alırken bile şapkası uysun önlüğü aynı renk olsun rengine göre ayakkabı delirttim herkesi kimse benimle alışverişe gelmiyor artıkdelikafadulden.Annem sen doğsunda görücem seni diyor kusması çişi ne giydirdiğimi bile görmkçekmişim :dance:
Bendeki doğum öncesi pimpiriklimi ne
incihancım sen bursadaymışsın..doğumu nerde düşünüyorsun tatlım...
aaa sende bursalısın ben acıbademde yapıcam inşallah canım dr sadece orda ve fakultede yapıyor sen nerde düşünüyosun
Kızlar doğumdan sonra eve gelince hangi odada yatmak daha iyi olur gelen giden açısından.bide yatıcağınız yeride süsliycekmisiniz.süslemek derken yatak takımlarını felan kastediyorum yani.Sizin bu konuda düşünceniz ne acaba..
dantelli nevresimler koyucaz canım annem cok istedi ceyizimde yaptırdıkları yatak odasını hazırlarız ama cok yatamam heralde salonda olurum yine
Merhaba kızlar tubadan hala haber yok sanırım umarım herşey yolundadır bu arada kıvılcımda ortalarda yok doğurdumu acaba oda
kızlar selam ..
geçmişi okuyamadım tubişten haber aldınız mı bilmiyorum ama ..
dün sezeryanla doğum yapmışş bebekte kendiside iyi şükürler olsun ..darısı sizlerin başına inşAllah .hihoyyythihoyyythihoyyyt
OHHHH güzel haber gelmiş maşallah durumlarıda iyiymiş sağol canım haber bekliyoduk hepimiz
1 mayısta çatı muaynesi var canım normal istiyorum ama doktor son anda bile sezeryandan kurtulmuş sayılmazsınız diyo delikafadulden sezeryandan acayip korkuyorum ben hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum hepimize inşallahh
:))) burcucum kalplerimiz karşılıklıymış ..aslında tubiş bana sabah haber verdi ama bi türlü giremedim bebişi falan yıkadık şimdi uyudu dedim kızlar merak etmiştir ilk fırsatta yazdım tatlım..merak bıraktım sizde kusara bakmayın tatlım
arko sabunda alırım canım markete gidince sabun kokusu gibi yok misler gibi
Kızlar doğumdan sonra eve gelince hangi odada yatmak daha iyi olur gelen giden açısından.bide yatıcağınız yeride süsliycekmisiniz.süslemek derken yatak takımlarını felan kastediyorum yani.Sizin bu konuda düşünceniz ne acaba..
kızlar selam ..
geçmişi okuyamadım tubişten haber aldınız mı bilmiyorum ama ..
dün sezeryanla doğum yapmışş bebekte kendiside iyi şükürler olsun ..darısı sizlerin başına inşAllah .hihoyyythihoyyythihoyyyt
arko sabunda alırım canım markete gidince sabun kokusu gibi yok misler gibi
sağol canım verdiğin bilgiler için yan yatırma yastığını ilave edeyim hemen
aaa sende bursalısın ben acıbademde yapıcam inşallah canım dr sadece orda ve fakultede yapıyor sen nerde düşünüyosun
Evet cnm bende bursadayım...benim sürekli devam ettiğim dr um bahar hastanesinde..doğumu da orda düşünüyorum inş...
dantelli nevresimler koyucaz canım annem cok istedi ceyizimde yaptırdıkları yatak odasını hazırlarız ama cok yatamam heralde salonda olurum yine
OHHHH güzel haber gelmiş maşallah durumlarıda iyiymiş sağol canım haber bekliyoduk hepimiz
iyi çok sevindim tatlım yağızım uyuyor mu annesi
Sibikocum haklısın bende sıkılırım heralde yatak odasında.yatağımı getirip odurma odasınamı koysam napsam rahat yatamam başka yerdee delikafadulden delikafadulden
:))) burcucum kalplerimiz karşılıklıymış ..aslında tubiş bana sabah haber verdi ama bi türlü giremedim bebişi falan yıkadık şimdi uyudu dedim kızlar merak etmiştir ilk fırsatta yazdım tatlım..merak bıraktım sizde kusara bakmayın tatlım
durumları iyi şükür kızlar kendisene sormadan tel.numarasını vermem doğru olmaz görüşürsem sorayım isteyene veririrm canlarım yanlış anlamayın olur mu??
bebişte 3.650 gr doğmuş kuzucum MaşAllah ...
iyi şükür banucum günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum valla onun yüzüne bakınca dünya duruyor sankii okadar masum okadar güzelki anlatamam
Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşAllah böyle bi duyguyuı
kızlar sizlerde lütfen doğuma girince tedavide olan arkadaşlara ve bebeği olmayan arkadaşlara bol bol dua edin onun acısı gerçekten yaşayan bilir :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayy kıslarr burda gök gürlemeye başladı...yağmurda aynen maaşallah yaneee..bu akşamki yürüyüş yattı anlaşılan:1no2:....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?