2009 Mayıs Anneleri

arko sabunda alırım canım markete gidince sabun kokusu gibi yok misler gibi

sağol canım verdiğin bilgiler için yan yatırma yastığını ilave edeyim hemen

Ayy çok sevindimm bebişini almış tubi kucağınaa.Normal doğum çok istiyodu ama sezeryan oldu demekki bak bende korkmaya başladım ya son anda sezeryan olursaaamm hayırlısı olsun inş.

canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Allah hepimize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin

kızlar yarın resmi tatil iş yerimizdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3 ohhhhhhh çok sevindim valla kaldı cuma cumartesi sonra evdeyim:lepi:

:))) burcucum kalplerimiz karşılıklıymış ..aslında tubiş bana sabah haber verdi ama bi türlü giremedim bebişi falan yıkadık şimdi uyudu dedim kızlar merak etmiştir ilk fırsatta yazdım tatlım..merak bıraktım sizde kusara bakmayın tatlım

durumları iyi şükür kızlar kendisene sormadan tel.numarasını vermem doğru olmaz görüşürsem sorayım isteyene veririrm canlarım yanlış anlamayın olur mu??

bebişte 3.650 gr doğmuş kuzucum MaşAllah ...

bebişini sevsinler canım benim nasıl gidiyor annelik iyisin demi bitanem

tubişede çok sevindim:)))))

arko sabunda alırım canım markete gidince sabun kokusu gibi yok misler gibi

Cnm bak düşünürsen tam adını yazıyom sana ben ikisinide çok beğendim,1. si peeling yerinede geçiyo :

1-Arko nem peeling cream bar cotton complex
2-Arko nem gece bakım cream bar

Amma reklam yaptım hee, ama çok güzel
kaydirigubbakcemile3

accık daha özel şeyler kullanmayı düşünüyoruz cnm biz de ama ne kadar orda kalırım bende bilmiyorum:...

aman çok şkr..Sezeryan istemiyordu ama sağlık olsun...darısı başımıza inş...

iyi çok sevindim tatlım yağızım uyuyor mu annesi

Şuan uyuyor canım alışmaya çalışıyoruz işte göbeğide bi düşse hiç korkmıycam altını temizlemeye.az kaldı ama baya kurumuş

Sibikocum haklısın bende sıkılırım heralde yatak odasında.yatağımı getirip odurma odasınamı koysam napsam rahat yatamam başka yerdee delikafadulden delikafadulden

Sorma en güzeli olurdu heralde.Benim oturma odamda köşe oltuk var açılıyor yatak oluyor.Belki kullanırım bu şekilde ama yatasım yok hiç koltukta uaznıp keyif yapması daha güzel.

Oyyy oy yıkanmışsınız bende dört gözle bekliyorum göbeği düşsede yıkasak diye.Kızı nasılmış canım kaç kilo olmuş?Bide neden sezeryan yapmışlar biliyomusun çok soru sordum ama...kaydirigubbakcemile3

iyi şükür banucum günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum valla onun yüzüne bakınca dünya duruyor sankii okadar masum okadar güzelki anlatamam

Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşAllah böyle bi duyguyuı

kızlar sizlerde lütfen doğuma girince tedavide olan arkadaşlara ve bebeği olmayan arkadaşlara bol bol dua edin onun acısı gerçekten yaşayan bilir :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

uyudum uyandım bebekleri besledik şimdi kendim besleneceğim duş alacağım
yine döktürmüşsünüz doğuranlardan haber yok dimi kızlar .....
seherimde uğramıyor çok zor yanında biride yoksa çok zor allah yardımcısı olsun

Öyleymiş cnm, çok sevindim ya, çok çekti kız, Allah sabrının mükafatını verdi işte.. ay ağlıyom ben yaa darısı başıma..

ayy kıslarr burda gök gürlemeye başladı...yağmurda aynen maaşallah yaneee..bu akşamki yürüyüş yattı anlaşılan:1no2:....

sibelcim bilmiyorum canım görüşemedik msj atmış sadece dünden beri arıyorum ama açmıyor sanırım musayit değil

canım mucize gibiler demi Allah bizlere bağışlasın bebişlerimizi
zorlu yollardan geçtin tatlım ama değdi demi onun kokusu bakışı herşeye bedel Allah nazarlardan korusun gazelimizi

Selam kızlar.Herkes iidir umarım bi yaramazlık yok gibi görünüyo.
Kızlar Sezeryanda takılan sonda narkozdan sonra mı yoksa önce mi takılıyor.Bilgisi olan var mı acaba?

civcivk hoşgeldin bacımmmmm
demek tubiş doğurmuşşşş çok sevindim sezeryanda olması çok iyi sancısı yoktu insanın kendi sancısı gelecekki sunide tetiklesin.......allah sağlık sıhat versin analı babalı büyüsün toparlansın yanımıza gelsin

civciv ben sancı çekerken aklıma burada yıllardır bekleyen arkadaşlarım geldi işi olmayan iş eşi ile bozuk olana mutluluk istedim en son kendim aklıma geldim hayırlısını nasip et dedim .......

evet şimdi çok uğraşıyoruz yolumuz zorlu geçti ama herşeye değerr bir tebessüm
rabbim bu düşüncelerimizi bozacak şeyler yaşatmasın ömrümüz boyunca hayırlı evlatlarımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…