Kızlar doğumdan sonra eve gelince hangi odada yatmak daha iyi olur gelen giden açısından.bide yatıcağınız yeride süsliycekmisiniz.süslemek derken yatak takımlarını felan kastediyorum yani.Sizin bu konuda düşünceniz ne acaba..
Cnm ben yatakodasında yatarım heralde,odayı süslemicem,oda,çarşaflar temiz olsun ohh miss gibi,yeter, odanın süsü oğluşumla ben zaten :1rolleyes::1rolleyes:
kaydirigubbakcemile5
Merhaba kızlar tubadan hala haber yok sanırım umarım herşey yolundadır bu arada kıvılcımda ortalarda yok doğurdumu acaba oda
Kızlar doğumdan sonra eve gelince hangi odada yatmak daha iyi olur gelen giden açısından.bide yatıcağınız yeride süsliycekmisiniz.süslemek derken yatak takımlarını felan kastediyorum yani.Sizin bu konuda düşünceniz ne acaba..
bitanem sağol bilgiler için seni seviyommmmmmmmmm:)))) komposto işe yaradı mı canım
Cnm ben yatakodasında yatarım heralde,odayı süslemicem,oda,çarşaflar temiz olsun ohh miss gibi,yeter, odanın süsü oğluşumla ben zaten :1rolleyes::1rolleyes:
kızlar selam ..
geçmişi okuyamadım tubişten haber aldınız mı bilmiyorum ama ..
dün sezeryanla doğum yapmışş bebekte kendiside iyi şükürler olsun ..darısı sizlerin başına inşAllah .hihoyyythihoyyythihoyyyt
Canım annemler yatak odasını hazırlamışlardı.Beyaz iş yatak örtüleri ve nevresimler kullanmışlar bide odanın tülüne mavi kelebekler takmışlardı onun dışında bi süsleme yapmadık.Ama ben o odada yatmaktan sıkılıyorum bebeğin sepetini oturma odasına getirdim.Televizyon karşısında uzandım ohhh böyle daha güzel.
Hemde nasıl biliyomusun onun sayesinde hemen gaz çıkardım tuvaletede çıktım.Böyle olunca serumu ve eldeki damar yolunu çıkardılar ve normal yemek yedim ay neydi öle bisküvi çay komposto.:roflol: Okadar acıkmıştımki ilk yemek dişimin kovuğuna yetmedi kaydirigubbakcemile3
Bütün süslere bedel daha ne olsuun kaydirigubbakcemile5
Canım annemler yatak odasını hazırlamışlardı.Beyaz iş yatak örtüleri ve nevresimler kullanmışlar bide odanın tülüne mavi kelebekler takmışlardı onun dışında bi süsleme yapmadık.Ama ben o odada yatmaktan sıkılıyorum bebeğin sepetini oturma odasına getirdim.Televizyon karşısında uzandım ohhh böyle daha güzel.
kızlar selam ..
dün sezeryanla doğum yapmışş bebekte kendiside iyi şükürler olsun ..darısı sizlerin başına inşAllah .hihoyyythihoyyythihoyyyt
ohh çok şükür haberi geldi tubişin hadi bakalım sıra bize geliyo yavaş yavaş delikafadulden
şu bebişleri bi alsak hayırlısıyla kucaklarımızaher gece ruyamda doğururken görüyorum kendimi doğuma kadar kaç tane doğuracam bakalım kaydirigubbakcemile3
kızlar selam ..
canım hayırlısıyla alırız inşallah :))) senin normal mi sezeryan mı olacak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?