2009 Mayıs Anneleri

Cnm ben yatakodasında yatarım heralde,odayı süslemicem,oda,çarşaflar temiz olsun ohh miss gibi,yeter, odanın süsü oğluşumla ben zaten
:1rolleyes::1rolleyes:

pinarcim, ben sezeryan istemiyorum ama doktor sezeryan derse itiraz etmem daha... gozum korktu bi kere 3 kilo dogurucam rahat rahat diyordum, tosun olmus benim kiz. 4 kilo filan olursa nasil dogururum bilemiyorum zaten... neyse bakalim... saglikli olsun da kuzusum... zorlamaya gerek yok...

Merhaba kızlar tubadan hala haber yok sanırım umarım herşey yolundadır bu arada kıvılcımda ortalarda yok doğurdumu acaba oda

kızlar selam ..

geçmişi okuyamadım tubişten haber aldınız mı bilmiyorum ama ..

dün sezeryanla doğum yapmışş bebekte kendiside iyi şükürler olsun ..darısı sizlerin başına inşAllah .
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Merhaba kızlar tubadan hala haber yok sanırım umarım herşey yolundadır bu arada kıvılcımda ortalarda yok doğurdumu acaba oda

Hoşgeldin cnm, haber yok kızlardan maalesef, yakında hülya girerse o haber getirir diye düşünüyorum, sabah sanki kıvılcım online dı gibi hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim :uhm:

Canım annemler yatak odasını hazırlamışlardı.Beyaz iş yatak örtüleri ve nevresimler kullanmışlar bide odanın tülüne mavi kelebekler takmışlardı onun dışında bi süsleme yapmadık.Ama ben o odada yatmaktan sıkılıyorum bebeğin sepetini oturma odasına getirdim.Televizyon karşısında uzandım ohhh böyle daha güzel.

bitanem sağol bilgiler için seni seviyommmmmmmmmm:)))) komposto işe yaradı mı canım

Hemde nasıl biliyomusun onun sayesinde hemen gaz çıkardım tuvaletede çıktım.Böyle olunca serumu ve eldeki damar yolunu çıkardılar ve normal yemek yedim ay neydi öle bisküvi çay komposto.:roflol: Okadar acıkmıştımki ilk yemek dişimin kovuğuna yetmedi kaydirigubbakcemile3

Heh iyi insan lafının üstüne gelirmiş, Çok şükür, darısı başımıza inş.

iyi çok sevindim tatlım yağızım uyuyor mu annesi

Sibikocum haklısın bende sıkılırım heralde yatak odasında.yatağımı getirip odurma odasınamı koysam napsam rahat yatamam başka yerdee delikafadulden delikafadulden

tuba bebişini kucağına almış ayy güzel haber çok sevindim darısı bizim başımıza Allah analı babalı büyütsün

ohh çok şükür haberi geldi tubişin hadi bakalım sıra bize geliyo yavaş yavaş delikafadulden
şu bebişleri bi alsak hayırlısıyla kucaklarımıza her gece ruyamda doğururken görüyorum kendimi doğuma kadar kaç tane doğuracam bakalım kaydirigubbakcemile3

canım hayırlısıyla alırız inşallah :))) senin normal mi sezeryan mı olacak cnm

Ayyy allahım çok şükür haber alabildik gözü aydın nasılmış canım teli yok bizde arar yada msj çekerdik.

canım hayırlısıyla alırız inşallah :))) senin normal mi sezeryan mı olacak cnm

1 mayısta çatı muaynesi var canım normal istiyorum ama doktor son anda bile sezeryandan kurtulmuş sayılmazsınız diyo delikafadulden sezeryandan acayip korkuyorum ben hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum hepimize inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…