Selam kızlar.Herkes iidir umarım bi yaramazlık yok gibi görünüyo.
Kızlar Sezeryanda takılan sonda narkozdan sonra mı yoksa önce mi takılıyor.Bilgisi olan var mı acaba?
Kızlar Sezeryanda takılan sonda narkozdan sonra mı yoksa önce mi takılıyor.Bilgisi olan var mı acaba?
Hoşgeldin cnm, o genelde narkoz öncesi yapılıyo ama kk de narkozdan sonra takılmış olanlarıda okumuştum, dr una göre değişio sanırım, ama lavman önce yapılıyo
önce takılıyor cnm korkuyorsan hiç korkma bende çok korkmuştum ama acımıyor aksine süper rahatlık çıkarıldıkdan sonra nasıl kalkacam demiştimdelikafadulden
durumları iyi şükür kızlar kendisene sormadan tel.numarasını vermem doğru olmaz görüşürsem sorayım isteyene veririrm canlarım yanlış anlamayın olur mu??
bebişte 3.650 gr doğmuş kuzucum MaşAllah ...
uyudum uyandım bebekleri besledik şimdi kendim besleneceğim duş alacağım
yine döktürmüşsünüz doğuranlardan haber yok dimi kızlar .....
seherimde uğramıyor çok zor yanında biride yoksa çok zor allah yardımcısı olsun
sibelcim bilmiyorum canım görüşemedik msj atmış sadece dünden beri arıyorum ama açmıyor sanırım musayit değil
canım mucize gibiler demi Allah bizlere bağışlasın bebişlerimizi
zorlu yollardan geçtin tatlım ama değdi demi onun kokusu bakışı herşeye bedel Allah nazarlardan korusun gazelimizi
CANIM BENİM EPİDURAL SEZERYAN OLDU VE ANESTEZİDEN SONRA TAKILDI O YÜZDEN HİÇ HİSSETMEDİM BİLESelam kızlar.Herkes iidir umarım bi yaramazlık yok gibi görünüyo.
civcivk hoşgeldin bacımmmmm
demek tubiş doğurmuşşşş çok sevindim sezeryanda olması çok iyi sancısı yoktu insanın kendi sancısı gelecekki sunide tetiklesin.......allah sağlık sıhat versin analı babalı büyüsün toparlansın yanımıza gelsin
civciv ben sancı çekerken aklıma burada yıllardır bekleyen arkadaşlarım geldi işi olmayan iş eşi ile bozuk olana mutluluk istedim en son kendim aklıma geldim hayırlısını nasip et dedim .......
evet şimdi çok uğraşıyoruz yolumuz zorlu geçti ama herşeye değerr bir tebessüm
rabbim bu düşüncelerimizi bozacak şeyler yaşatmasın ömrümüz boyunca hayırlı evlatlarımız olsun
Canım bana sonda takmadılar.Ameliyattan 2 saat sonrasında tuvalete kalktım zaten.İyikide takmamışlar.Yemek yemeyi 8 saat öncesinden kestiğim için lavmanda yapmadılar çok rahattım yani.
Hiç duymamıştım sonda takılmadan sezeryan olduğunu.Bende bi doktoruma sorayım bakayım.AH keşke banada takmasalar:1no2:
Bebişin nasıl iidir inşallah çok tatlı yaramaz maşallah:ecrin_bebek:
canım sonda banada takmışlardı ama hiç ağrı hissetmedim lavman yapılmadı çünkü geceden hiçbirşey yemeden girdim ameliyata
Canım benim bu tarz şeyleri pek sorma fırsatım olmadı apar topar olduğu için.Ama 2 saat sonrasında kaldırdıkları için hiç sorun yaşamadım hemşireler yardımcı oldu.Kalkmak hiç zor olmadı.Hülaycım seni tuvalete kaldırmadılarmı? sondayı ne zaman çıkardılar peki.ben ilk tuvalete gittikten sonrasında hafifledim inanın.Hemşireler demişti rahatlıycaksın diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Oğluşda iyi canım büyütmeye çalışıyoruz işte en kısa zamanda sizde kavuşursunuz bebişlerinize çok başka bir duygu onu koklamak,ona bakarken dalıp gitmek :asigim:
Sibikocum medipolde bebeklerin koluna bileklik takıyolar mı karışmaması için.
Senin yanında mı kalıyo bebek bebek odasında mı kalıyo nasıl oluyo acaba beni aydınlatırsan sevinirim.kaydirigubbakcemile2
Canım seninde bebeğinde kolunda bileklik oluyor odalarda da çok cici sepetler var bebek yanında kalıyor.Senin medipoldeki doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?