2009 Mayıs Anneleri

Selam kızlar.Herkes iidir umarım bi yaramazlık yok gibi görünüyo.
Kızlar Sezeryanda takılan sonda narkozdan sonra mı yoksa önce mi takılıyor.Bilgisi olan var mı acaba?

Hoşgeldin cnm, o genelde narkoz öncesi yapılıyo ama kk de narkozdan sonra takılmış olanlarıda okumuştum, dr una göre değişio sanırım, ama lavman önce yapılıyo

Kızlar Sezeryanda takılan sonda narkozdan sonra mı yoksa önce mi takılıyor.Bilgisi olan var mı acaba?

önce takılıyor cnm korkuyorsan hiç korkma bende çok korkmuştum ama acımıyor aksine süper rahatlık çıkarıldıkdan sonra nasıl kalkacam demiştimdelikafadulden

Hoşgeldin cnm, o genelde narkoz öncesi yapılıyo ama kk de narkozdan sonra takılmış olanlarıda okumuştum, dr una göre değişio sanırım, ama lavman önce yapılıyo

Hoşbuldum canım saol.a.s.Ya sonda takılırken acıyo diye duydum.Bende doktorumla konuşcam inş narkozdan sonra takarlar.Acaip korkuyorum çünkü:çok üzgünüm:

önce takılıyor cnm korkuyorsan hiç korkma bende çok korkmuştum ama acımıyor aksine süper rahatlık çıkarıldıkdan sonra nasıl kalkacam demiştimdelikafadulden

Sana geçmiş olsun canım.Allah bebeklerinle uzun ömür nasip etsin.Eğer banada önce takarlarsa umarım senin gibi acımaz inşallah:Saruboceq:

Maşşallah kuzuya

Canım biz bir tanesine bakmakta zorlanıyoruz rabbim güç kuvet versin size

sibelcim bilmiyorum canım görüşemedik msj atmış sadece dünden beri arıyorum ama açmıyor sanırım musayit değil

Neyse canım kendi evine geldiğinde yazar bizde ondan öğreniriz.

Canım bana sonda takmadılar.Ameliyattan 2 saat sonrasında tuvalete kalktım zaten.İyikide takmamışlar.Yemek yemeyi 8 saat öncesinden kestiğim için lavmanda yapmadılar çok rahattım yani.

canım mucize gibiler demi Allah bizlere bağışlasın bebişlerimizi
zorlu yollardan geçtin tatlım ama değdi demi onun kokusu bakışı herşeye bedel Allah nazarlardan korusun gazelimizi

VALLA TATLIM ARTIK BU MUTLULUĞU İFADE EDECEK KELİME BULAMIYORUM
SADECE ANLATILMAZ YAŞANIR DİYORUM :jeyyar::jeyyar:ŞenizŞenizsırnaşık şeysırnaşık şey

CANIM BENİM EPİDURAL SEZERYAN OLDU VE ANESTEZİDEN SONRA TAKILDI O YÜZDEN HİÇ HİSSETMEDİM BİLE

H.B TATLIMM EVET ÇOKKK ZORLU SÜREÇTİ AMA ŞÜKÜRLER OLSUN MUCİZELERİMİZİ ALDIK YA KUCAĞIMIZA ARTIK HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK RABBİM İSTEYEN HERKEZE YAŞATSIN İNŞALLAH

TUBİŞ NORMAL OLSUN İSTİYORDU AMA HAKKINDA HAYIRLISI BUYDU DEMEKKİ TATLIM SAĞLIKLI OLSUNLARDA BİZ ACILARI UNUTURUZ ALLAHIN İZNİYLE hihoyyythihoyyyt

Bende sezeryanda sırf şu sondadan korkuyorum..Tabi öncelikli korkum şu çatı muayenesi şunuda bi atlatabilsem yaa ne korkak bi insanım beenn senağlama

kızlar ben çıkıyorum banyo yapıcam bide kuaföre gidicem görüşmek üzere...kendinize bebişlere iyi bakın..

Canım bana sonda takmadılar.Ameliyattan 2 saat sonrasında tuvalete kalktım zaten.İyikide takmamışlar.Yemek yemeyi 8 saat öncesinden kestiğim için lavmanda yapmadılar çok rahattım yani.

Hiç duymamıştım sonda takılmadan sezeryan olduğunu.Bende bi doktoruma sorayım bakayım.AH keşke banada takmasalar:1no2:
Bebişin nasıl iidir inşallah çok tatlı yaramaz maşallah:ecrin_bebek:

canım sonda banada takmışlardı ama hiç ağrı hissetmedim lavman yapılmadı çünkü geceden hiçbirşey yemeden girdim ameliyata

Hiç duymamıştım sonda takılmadan sezeryan olduğunu.Bende bi doktoruma sorayım bakayım.AH keşke banada takmasalar:1no2:
Bebişin nasıl iidir inşallah çok tatlı yaramaz maşallah:ecrin_bebek:

Canım benim bu tarz şeyleri pek sorma fırsatım olmadı apar topar olduğu için.Ama 2 saat sonrasında kaldırdıkları için hiç sorun yaşamadım hemşireler yardımcı oldu.Kalkmak hiç zor olmadı.Hülaycım seni tuvalete kaldırmadılarmı? sondayı ne zaman çıkardılar peki.ben ilk tuvalete gittikten sonrasında hafifledim inanın.Hemşireler demişti rahatlıycaksın diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oğluşda iyi canım büyütmeye çalışıyoruz işte en kısa zamanda sizde kavuşursunuz bebişlerinize çok başka bir duygu onu koklamak,ona bakarken dalıp gitmek :asigim:

cnm benim epidural olduğu için akşam 8 e kadar belden aşağısını hissetmiyordum 8 de hemşire geldi sondayı çıkardı üstümü giydirdi ve şimdi yürüyecez dedi ama o ilk yürüme çok canımı acıttı daha sonra bende idrara çıkınca rahatladım biraz ...

Kızlar benim bebeğe doktor ilk 3 ve 4 .aylarda erkek dedi.daha sonra dopplerde kız dediler.Eşim hala her gitiiğimde doktora soruy yaramazda göstermiyoDiyorum eşime bak doplerde kız dediler işte kızdır.Tabi eşim erkek istediğinden değilde kendini öyle hazırlamıştı.Neyse artık sağlıklı olsunda.Kıyafetlerini bile sarılı yeşili falan aldık.Tabi pembe ve mavilerde var bakalım.kaydirigubbakcemile3

Sibikocum medipolde bebeklerin koluna bileklik takıyolar mı karışmaması için.
Senin yanında mı kalıyo bebek bebek odasında mı kalıyo nasıl oluyo acaba beni aydınlatırsan sevinirim.kaydirigubbakcemile2

Sibikocum medipolde bebeklerin koluna bileklik takıyolar mı karışmaması için.
Senin yanında mı kalıyo bebek bebek odasında mı kalıyo nasıl oluyo acaba beni aydınlatırsan sevinirim.kaydirigubbakcemile2

Canım seninde bebeğinde kolunda bileklik oluyor odalarda da çok cici sepetler var bebek yanında kalıyor.Senin medipoldeki doktorun kim?

lenn geveze karılar ne kadar çok yazmışsınız! bi dışarı çıktım geldim, sayfalar dollmuş:)) bende bi bakiim de azcık uzanayım diyordum, 1 saattir geçmişi okuyorum!
bende okuluma gittim son defa. izin işlerimi hallettim. öğrencilerimle ve arkadaşlarla vedalaştım. dönüşte de yürüyerek geldim eve. çok yorulmuşm.( gidim de azcık dinleneyim.
tuba'ya da çok sevindim. haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…