2009 Mayıs Anneleri

oy oy tubişde kavuşmış bebeğine ne güzellllll:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Rabbim ikisine de sağlık versin en kısa zamanda

Kızlar benimde dün nst sonucum biraz yüksekti ya
eşim göstermiş sonucu bugün dr.a önemli bişey yok haftaya bir daha girsin nst ye demiş
zaten girecektim ki:roflol:

[sıze="2"]kızlar ben kraftın bebefonunu aldım Çok gÜzelmıŞ bebeĞın aldıĞı nefesı bıle duyabılıyorum FıYATIDA 85 YTL BıŞRAZ PAHALLI AMA DEGER TAVSıYE EDERıM YANı[/sıze]

Ay elektirikler gitti sinir oldum. Baktım uzun sürdü gelmiyor. Bi kontrol ettim zil çalışıyor, asansör çalışıyor delikafadulden Evdeki sigortalara baktım sorun yok. Bakkalımızı aradım. Sağolsun kendisi benim süpermenim gibi. Herşeye yetişiyor kaydirigubbakcemile3 Meğersem apartmanın ana şartelinden atmış sigorta. Yaptı da geldim hemen. Amma çeneniz düşmüş yine hihoyyyt

Sağolasın bitanem bilgiler için a.s.

Valla ben salonda yatacağım. Hatta yatmayıp oturacağım. Gelemem öyle ıskıntıya. YAnımda birileri de varken hiç rahat edemem öyle sereserpe :1no2: Misafir falan yoksa uzanırım koltuğa ama biri gelirse elimden geldiğince otururum. Annemle ve kayınvalidemle anlaştık öyle yatak falan yapmayacaklar hihoyyyt

Evet bacım doktor söylerse yapacak bişey yok. Olsun olsun tosun olsun zararı yok. Benimki 37+3'de 3850 idi. Doktor 40 haftayı falan beklersek kesin 5'e yaklaşır dedi. O yüzden bu salı alıcak inşallah a.s.

Ayyyyy ne güzel yaaaaa hihoyyyt Çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşalah kuzusunu. Maşallah totikimize Canım Tubiş'e sorduktan sonra eğer izni olursa bana da numarasını mesaj atarsan çok sevinirim. Sesini duyup, kutlamak isterim çünkü Şeniz a.s.

Ederiz bacım etmez miyiz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Selam kızlar.Herkes iidir umarım bi yaramazlık yok gibi görünüyo.
Kızlar Sezeryanda takılan sonda narkozdan sonra mı yoksa önce mi takılıyor.Bilgisi olan var mı acaba?

Valla kimi doktora göre bebeğe fazla narkoz gitmesin diye uyanıkken takılıyormuş. Kimine göre uyuduktan sonra. BAzıları da hiç takmıyormuş canım a.s.

Sağlıklı olsun da gerisi boş bacım a.s.

Ohhh fırsat buldun al duşunu bacım a.s.

Çenebaz kızım bunlar. Bende 1,5 saat kayboldum. Amma konuşmuşlar dimi kaydirigubbakcemile3 Dinlen dinlen. Yarın çıkıyosunuz yola dimi?

Aman iyi canım sorun yoksa haftaya bi daha girersin. Bende yarın 12:430'da gireceğim tekrar hihoyyyt Bayılıyorum kızımın kalp atışlarını dinlemeye hihoyyyt

[sıze="2"]kızlar ben kraftın bebefonunu aldım Çok gÜzelmıŞ bebeĞın aldıĞı nefesı bıle duyabılıyorum FıYATIDA 85 YTL BıŞRAZ PAHALLI AMA DEGER TAVSıYE EDERıM YANı[/sıze]

Oooo iyiymiş bacım fiyatı. Ben wewell'in bu kablosuz internetten falan etkilenmeyen, 65.000 frekanslı, çift yönlüdünü sordum. 170 dediler e-bebekte. Bikaç gün denerim eğer bebefon olmadan zorluk çekersem aldırırım eşime dedim. Beklemedeyim yani a.s.

Son düzenleme:
KIZLAR HASTENE ıÇıN GERÇEKTEN ÇOK ABARTILI ŞEYLER KOYMAYIN MESELA BEN GECELıK ALMADIM LAZIMDA OLMADI ZATEN AKŞAM 8 E KADAR BELDEN AŞAĞIMI HıSSETMEDıĞıM ıÇıN AMELıYAT ÖNLÜĞÜYLE KALDIM GıYıNDıKTEN SONRADA KANAMAYA BAKMADILAR ZATEN ÇOK AZ GELıYORDU..2 TANE PıJAMA TAKIMI BANA YETTı AMA 3 TANE ıÇ ÇAMAŞIRI VE EMZıRME ATLETı ıŞıME YARADI HATTA SÜTYEN YERıNE ATLETı TERCıH EDıN ÇÜNKÜ SIRTINIZI SIKI TUTUYOR ÜSTELıK SÜTYEN GıBı GÖGSÜDE TOPLUYOR..BEBEK BEZıDE 3 4 TANE YETıYOR 2 GÜN ıÇıN...KENDıME ıLK BAŞTA HEMŞıRE BEBEK BEZı KOYDU SONRA BEN RAHAT EDEMıYıNCE ORKıT KOYDUM..

bebegede biberon emzik falan gerekmedi şükür 2 takım hastane çıkışı ve ayrı bi takım daha ertesi gün için koyarsanız yeter...makyaj malsemesini bende kullanamdım yani zamanım kalmadı zaten ilk gün ağrılardan pek bişi yapmak istemiyorsunuz üstelik çok şişiklik oluyor ...makyaj yapsanızda yakışmazz :)))

benim aklımada gelen şimdilik bunlar :))

pınarcım tubiş açmıyor tel.açsa soracam ...

bende bebefon almayı düşünmüyordum tatlım ama bi kaç gün sonra evde yanlız kalınca mecburen ihtiyaç duduyorsun çünkü mutfaga bile gidince aklın kalıyor acaba kustumu aman sesi duyarmıyım sürekli panik halindesin o yüzden iyikide almışım diyorum

kızlar iyi akşamlar,eşim evde yarından itibaren pc bana pek düşmez ondan kendinize iyi bakın
öpüyorum hepinizi

Sanada iyi akşamlar beyazcım aman arada bi uğra merakta bırakma bizi kendine ve bebişine iyi bak a.s.

Sağolasın canım bilgiler için. Bende sezaryen olacağım için bayılıyorum siz böyle bilgiler verdikçe a.s.

Heeee o zaman bende kraftınkine bakayım canım sağolasın a.s.

kızlar iyi akşamlar,eşim evde yarından itibaren pc bana pek düşmez ondan kendinize iyi bakın
öpüyorum hepinizi

İyi akşamlar tatlım. a.s.

meraba kızlar bütün doğum yapmış annelerin gözü aydın olsun anşallah analı babalı büyütsünler bebişlerini

meraba kızlar bütün doğum yapmış annelerin gözü aydın olsun anşallah analı babalı büyütsünler bebişlerini

Aaaa Mürvet hoşgeldin canım. Seninde gözün aydın tatlım. Aldın nihayet kuzunu kucağına. nasılsın? Bebişin nasıl?

kızlar yoruldum bende işler yoğundu napıyorsunuz mesaim bitsin artık

Napim bacım kızımın şekerlerini yapayım dedim oturduğum yerde. Şekerleri yemekten bi hâl oldum kaydirigubbakcemile3

mürvetcim hoşgeldin canım nasılsın bebişinde eve hayırlısıyla gelir çok geçmiş olsun iyi demi bebişin

kız alemsin defnemin şekerlerini bitirdin demikaydirigubbakcemile3

şuan iyi allaha şükür daha bu hafta başı emzirmeye başladım yani çok bişey anlamadım desem yeri kucağıma bile iki gün önce aldım eşim ben ve görümcemden başka kimse göremedi bebişimi sizler nasılsınız

ben iyiyim bebişim daha hastanede ameliyat oldu biliyorsunuzdur heralde önümüzdeki hafta çıkacak inşallah

Aaaa ameliyatından benim haberim yok canım? Hayırdır tatlım?

kız alemsin defnemin şekerlerini bitirdin demikaydirigubbakcemile3

Ay sorma yedim valla bir sürü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mürvet cnm hoşgeldin..iyi olmana cok sevindim cnm bebişinde en kısa zamanda çıkar hsataneden cnm neden ameliyat olmustu

canım tam kaç haftalıkken doğdu bitanem Allah güç kuvvet versin bebişinede sanada bitanem

yemek borusu tıkalı doğdu açıp mideye diktiler çok riskli bir ameliyattı %95 kaybederiz hazırlıklı olun dediler ama allahıma binlerce şükür şu an iyi pazartesi falan çıkacak aslında bugün çıkacaktı dün küçük bi kaçak olmuş midesinde tedbir için tutuyorlar şu an

mürvet hoşgeldin canım geçmiş olsun haberimiz yoktu ameliyattan inşallah çabucak atlatır meleğin zorlu günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…