En önce nane şekeri diycem :1hug:
Hakikaten insan boğulur gibi oluyor dikiş olduğu için öksüremiyorsunda.Bol bol gecelik götürün kızlar ben günde 2 tane değiştirdim.O kadar çok terledimki inanın 2 tane emzirme atleti götürdüm keşk 4 koysaymışım emzirme sütyeni hastanede çok konforlu olmadı tüm gün takmadım.ıç çamaşırıda çok değiştirdim ama hiç kirlendiği için değil çok şükür çok abartı bi kanamam olmadı.Bebeği hemşireler yan yatırmak istiyolar beşiğinde sırtına bebek beziyle destek yaptılar mümkünse yan yatma yastığınızı götürün.Ben hasteneden verdikleri için ped,bebek bezi hiç kullanmadım.Emzik ve biberonda hiç kullanmadım.Besleyecekleri zaman onlar kaşık biberonu kullanıyolar.Bide ben makyaj malzemelerimi hiç kullanamadım,aklıma gelmedi nedense.Islak mendil ve rollon çok işime yaradı.Parfüm kullanmadım bebeğin kokuma alışsın diye.Ağrıda çok fazla olur diye düşünüyordum ama olmadı adet sızısının güçlüsü ama dayanılmıycak gibi değil.ılk 10 dk oluyo oda ağrı kesici serumla verince azalıyor.Bide çok yürüyüş yapınca çok kolay oldu atlatmak ilk kalkış biraz zor sonrasında rahattım.
Kızlar doğumdan sonra eve gelince hangi odada yatmak daha iyi olur gelen giden açısından.bide yatıcağınız yeride süsliycekmisiniz.süslemek derken yatak takımlarını felan kastediyorum yani.Sizin bu konuda düşünceniz ne acaba..
pinarcim, ben sezeryan istemiyorum ama doktor sezeryan derse itiraz etmem daha... gozum korktu bi kere 3 kilo dogurucam rahat rahat diyordum, tosun olmus benim kiz. 4 kilo filan olursa nasil dogururum bilemiyorum zaten... neyse bakalim... saglikli olsun da kuzusum... zorlamaya gerek yok...
kızlar selam ..
geçmişi okuyamadım tubişten haber aldınız mı bilmiyorum ama ..
dün sezeryanla doğum yapmışş bebekte kendiside iyi şükürler olsun ..darısı sizlerin başına inşAllah .hihoyyythihoyyythihoyyyt
durumları iyi şükür kızlar kendisene sormadan tel.numarasını vermem doğru olmaz görüşürsem sorayım isteyene veririrm canlarım yanlış anlamayın olur mu??
bebişte 3.650 gr doğmuş kuzucum MaşAllah ...
iyi şükür banucum günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum valla onun yüzüne bakınca dünya duruyor sankii okadar masum okadar güzelki anlatamam
Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşAllah böyle bi duyguyuı
kızlar sizlerde lütfen doğuma girince tedavide olan arkadaşlara ve bebeği olmayan arkadaşlara bol bol dua edin onun acısı gerçekten yaşayan bilir :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Selam kızlar.Herkes iidir umarım bi yaramazlık yok gibi görünüyo.
Kızlar Sezeryanda takılan sonda narkozdan sonra mı yoksa önce mi takılıyor.Bilgisi olan var mı acaba?
Kızlar benim bebeğe doktor ilk 3 ve 4 .aylarda erkek dedi.daha sonra dopplerde kız dediler.Eşim hala her gitiiğimde doktora soruyyaramazda göstermiyo Diyorum eşime bak doplerde kız dediler işte kızdır.Tabi eşim erkek istediğinden değilde kendini öyle hazırlamıştı.Neyse artık sağlıklı olsunda.Kıyafetlerini bile sarılı yeşili falan aldık.Tabi pembe ve mavilerde var bakalım.kaydirigubbakcemile3
uyudum uyandım bebekleri besledik şimdi kendim besleneceğim duş alacağım
yine döktürmüşsünüz doğuranlardan haber yok dimi kızlar .....
seherimde uğramıyor çok zor yanında biride yoksa çok zor allah yardımcısı olsun
lenn geveze karılar ne kadar çok yazmışsınız! bi dışarı çıktım geldim, sayfalar dollmuş:)) bende bi bakiim de azcık uzanayım diyordum, 1 saattir geçmişi okuyorum!
bende okuluma gittim son defa. izin işlerimi hallettim. öğrencilerimle ve arkadaşlarla vedalaştım. dönüşte de yürüyerek geldim eve. çok yorulmuşm.( gidim de azcık dinleneyim.
tuba'ya da çok sevindim. haberlerini bekliyoruz.
oy oy tubişde kavuşmış bebeğine ne güzellllll:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Rabbim ikisine de sağlık versin en kısa zamanda
Kızlar benimde dün nst sonucum biraz yüksekti ya
eşim göstermiş sonucu bugün dr.a önemli bişey yok haftaya bir daha girsin nst ye demiş
zaten girecektim ki:roflol:
[sıze="2"]kızlar ben kraftın bebefonunu aldım Çok gÜzelmıŞ bebeĞın aldıĞı nefesı bıle duyabılıyorum FıYATIDA 85 YTL BıŞRAZ PAHALLI AMA DEGER TAVSıYE EDERıM YANı[/sıze]
KIZLAR HASTENE İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ABARTILI ŞEYLER KOYMAYIN MESELA BEN GECELİK ALMADIM LAZIMDA OLMADI ZATEN AKŞAM 8 E KADAR BELDEN AŞAĞIMI HİSSETMEDİĞİM İÇİN AMELİYAT ÖNLÜĞÜYLE KALDIM GİYİNDİKTEN SONRADA KANAMAYA BAKMADILAR ZATEN ÇOK AZ GELİYORDU..2 TANE PİJAMA TAKIMI BANA YETTİ AMA 3 TANE İÇ ÇAMAŞIRI VE EMZİRME ATLETİ İŞİME YARADI HATTA SÜTYEN YERİNE ATLETİ TERCİH EDİN ÇÜNKÜ SIRTINIZI SIKI TUTUYOR ÜSTELİK SÜTYEN GİBİ GÖGSÜDE TOPLUYOR..BEBEK BEZİDE 3 4 TANE YETİYOR 2 GÜN İÇİN...KENDİME İLK BAŞTA HEMŞİRE BEBEK BEZİ KOYDU SONRA BEN RAHAT EDEMİYİNCE ORKİT KOYDUM..
bebegede biberon emzik falan gerekmedi şükür 2 takım hastane çıkışı ve ayrı bi takım daha ertesi gün için koyarsanız yeter...makyaj malsemesini bende kullanamdım yani zamanım kalmadı zaten ilk gün ağrılardan pek bişi yapmak istemiyorsunuz üstelik çok şişiklik oluyor ...makyaj yapsanızda yakışmazz :)))
benim aklımada gelen şimdilik bunlar :))
pınarcım tubiş açmıyor tel.açsa soracam ...
bende bebefon almayı düşünmüyordum tatlım ama bi kaç gün sonra evde yanlız kalınca mecburen ihtiyaç duduyorsun çünkü mutfaga bile gidince aklın kalıyor acaba kustumu aman sesi duyarmıyım sürekli panik halindesin o yüzden iyikide almışım diyorum
kızlar iyi akşamlar,eşim evde yarından itibaren pc bana pek düşmez ondan kendinize iyi bakın
öpüyorum hepinizi
meraba kızlar bütün doğum yapmış annelerin gözü aydın olsun anşallah analı babalı büyütsünler bebişlerini
kızlar yoruldum bende işler yoğundu napıyorsunuz mesaim bitsin artık
Aaaa Mürvet hoşgeldin canım. Seninde gözün aydın tatlım. Aldın nihayet kuzunu kucağına. nasılsın? Bebişin nasıl?
Napim bacım kızımın şekerlerini yapayım dedim oturduğum yerde. Şekerleri yemekten bi hâl oldum kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim bebişim daha hastanede ameliyat oldu biliyorsunuzdur heralde önümüzdeki hafta çıkacak inşallah
kız alemsin defnemin şekerlerini bitirdin demikaydirigubbakcemile3
şuan iyi allaha şükür daha bu hafta başı emzirmeye başladım yani çok bişey anlamadım desem yeri kucağıma bile iki gün önce aldım eşim ben ve görümcemden başka kimse göremedi bebişimi sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?