yemek borusu tıkalı doğdu açıp mideye diktiler çok riskli bir ameliyattı %95 kaybederiz hazırlıklı olun dediler ama allahıma binlerce şükür şu an iyi pazartesi falan çıkacak aslında bugün çıkacaktı dün küçük bi kaçak olmuş midesinde tedbir için tutuyorlar şu an
göz için dedikleri doğru çıktı tek gözü oluşmamış diğeride görmüyo dünya göz hastanesine gidecez bakalım sinirleri oluşmuşsa protez göz ile görürmüş inşallah çok vicdan azabı çekiyorum allahıma şükür başka problem yok
göz için dedikleri doğru çıktı tek gözü oluşmamış diğeride görmüyo dünya göz hastanesine gidecez bakalım sinirleri oluşmuşsa protez göz ile görürmüş inşallah çok vicdan azabı çekiyorum allahıma şükür başka problem yok
meraba kızlar bütün doğum yapmış annelerin gözü aydın olsun anşallah analı babalı büyütsünler bebişlerini
ben iyiyim bebişim daha hastanede ameliyat oldu biliyorsunuzdur heralde önümüzdeki hafta çıkacak inşallah
şuan iyi allaha şükür daha bu hafta başı emzirmeye başladım yani çok bişey anlamadım desem yeri kucağıma bile iki gün önce aldım eşim ben ve görümcemden başka kimse göremedi bebişimi sizler nasılsınız
yemek borusu tıkalı doğdu açıp mideye diktiler çok riskli bir ameliyattı %95 kaybederiz hazırlıklı olun dediler ama allahıma binlerce şükür şu an iyi pazartesi falan çıkacak aslında bugün çıkacaktı dün küçük bi kaçak olmuş midesinde tedbir için tutuyorlar şu an
Cnm okuduğum kitaplardan birinde yazıyodu ,hamilelikte sütününün akmamasıı için dar sütyen giymen lazım, ziyan olmasın,ama lohusalıktada tam aksine gögsü sıkıştırmamak lazım süt oluşumu artsın diye
KIZLAR HASTENE İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ABARTILI ŞEYLER KOYMAYIN MESELA BEN GECELİK ALMADIM LAZIMDA OLMADI ZATEN AKŞAM 8 E KADAR BELDEN AŞAĞIMI HİSSETMEDİĞİM İÇİN AMELİYAT ÖNLÜĞÜYLE KALDIM GİYİNDİKTEN SONRADA KANAMAYA BAKMADILAR ZATEN ÇOK AZ GELİYORDU..2 TANE PİJAMA TAKIMI BANA YETTİ AMA 3 TANE İÇ ÇAMAŞIRI VE EMZİRME ATLETİ İŞİME YARADI HATTA SÜTYEN YERİNE ATLETİ TERCİH EDİN ÇÜNKÜ SIRTINIZI SIKI TUTUYOR ÜSTELİK SÜTYEN GİBİ GÖGSÜDE TOPLUYOR..BEBEK BEZİDE 3 4 TANE YETİYOR 2 GÜN İÇİN...KENDİME İLK BAŞTA HEMŞİRE BEBEK BEZİ KOYDU SONRA BEN RAHAT EDEMİYİNCE ORKİT KOYDUM..
bebegede biberon emzik falan gerekmedi şükür 2 takım hastane çıkışı ve ayrı bi takım daha ertesi gün için koyarsanız yeter...makyaj malsemesini bende kullanamdım yani zamanım kalmadı zaten ilk gün ağrılardan pek bişi yapmak istemiyorsunuz üstelik çok şişiklik oluyor ...makyaj yapsanızda yakışmazz :)))
benim aklımada gelen şimdilik bunlar :))
çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var
Bilgi paylasimin icin sagol canim, bazen asiri stresten ve terlemeden sütyen bile takmadigim oluyor, dikkat edeyim artik.
çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var
kızlar ben birazdan çıkıyorum yarında izinliyim iki günüm kaldı sonra izne çıkıyorum hayırlısıyla akmancım bebişin için dualarımız umarım herşey çok iyi olacak :))
kendinize iyi bakın bebişlerede öptüm hepinizi
pınarım sibelim burcum kıvılcım akmancım esencim melincim ve tüm annişler hakkımızda hayırlısı olsun
iyi akşamlar arladaşlar şimdi hastaneye gidecez süt götürecem eşim geliyomuş kendinize çok iyi bakın
kızlar ben birazdan çıkıyorum yarında izinliyim iki günüm kaldı sonra izne çıkıyorum hayırlısıyla akmancım bebişin için dualarımız umarım herşey çok iyi olacak :))
kendinize iyi bakın bebişlerede öptüm hepinizi
pınarım sibelim burcum kıvılcım akmancım esencim melincim ve tüm annişler hakkımızda hayırlısı olsun
iyi akşamlar arladaşlar şimdi hastaneye gidecez süt götürecem eşim geliyomuş kendinize çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?