2009 Mayıs Anneleri

Canım çok geçmiş olsun şükür rabbime gözü içinde sorun var demişlerdi varmı bişeyi?

göz için dedikleri doğru çıktı tek gözü oluşmamış diğeride görmüyo dünya göz hastanesine gidecez bakalım sinirleri oluşmuşsa protez göz ile görürmüş inşallah çok vicdan azabı çekiyorum allahıma şükür başka problem yok

canım kıyamam bitanem Allah sağlık sıhhat versin bebişine

Rabbim ne derse o olur Mürvetcim inşallah tedavisi mümkündür.Sen dirayetli ol kendini salma sakın.Bebeğinin şuan sana çok ihtiyacı var. :teselli:

kıslaar elektrikler gitti burda...yeni geldi..yağmurda durdu..gök gürültüsü de epey korkuttu beni.. evde tekim şu anda..bayağı yağdı rahmet maşallah..

cnm benim..geçmiş olsun..herşeyde bir hayr vardır muhakkak..inş bütün sorunlarına çözüm gelir...sapasağlam devam eder hayatına inş cnm..sen de kendini üzme....herşey olacağına varır...

meraba kızlar bütün doğum yapmış annelerin gözü aydın olsun anşallah analı babalı büyütsünler bebişlerini

ben iyiyim bebişim daha hastanede ameliyat oldu biliyorsunuzdur heralde önümüzdeki hafta çıkacak inşallah

Cnm hoşgeldin, inş. protez ile iyi olur cnm,ne desek boş kendini çok yıpratma lütfen, sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun, inş. iyi olur cnm, dualarımız seninle ve bebeğinle

Bilgi paylasimin icin sagol canim, bazen asiri stresten ve terlemeden sütyen bile takmadigim oluyor, dikkat edeyim artik.

çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var

canım benım cok gecmiş olsun...
vıcdan azabı cekme kendını suclama canım benım...Allahın ıznıyle ıyılesecek kuzucuun ...içini ferah tut dırateylı ool canım....:Saruboceq:

saol bacım verdıın bılgıler için...ayy darısı basımıza..mis mis kokla kuzunu bızım için:1hug:

nasılsınız bacılar..
amma cok konusmusunuz kızzzz....oku oku bıtıremedım...
bızde bugun gezmeye gıttık oglusla...:CüvCüv:
bebiş sewdık geldık..ayy bi şeker bi şeker ki sormayın daha 25 gunluk....delikafadulden
yarın butun eksıklerı tamamlıycaz inş kocişle...hala daha bıtmedı yafsbenneyaptımki...bı bıtırsekte sole bı derın ohhh ceksemmm..
herkezler ıı dır umarım..tubiş dogum yapmış sanırım..oyoyoy analaı babalı buyutsun inş.darısı basımıza :ecrin_bebek:

çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var

dualarımız seninle cnm..bugün aklımdan geçiyodun ..merak etmiştim seni..
İnş herşey yoluna girecektir cnm üzülme

Bilgi paylasimin icin sagol canim, bazen asiri stresten ve terlemeden sütyen bile takmadigim oluyor, dikkat edeyim artik.

Cnm ne demek,işine yarasın çok mutlu olurum
a.s.

Canım inş. kendi kendine görebilecek durumada gelir, onlar sandığımızdan daha güçlü annesi a.s.

kızlar ben birazdan çıkıyorum yarında izinliyim iki günüm kaldı sonra izne çıkıyorum hayırlısıyla akmancım bebişin için dualarımız umarım herşey çok iyi olacak :))

kendinize iyi bakın bebişlerede öptüm hepinizi
pınarım sibelim burcum kıvılcım akmancım esencim melincim ve tüm annişler hakkımızda hayırlısı olsun

iyi akşamlar arladaşlar şimdi hastaneye gidecez süt götürecem eşim geliyomuş kendinize çok iyi bakın

siz de kendinize ve bebişlerimize ii bakın.. bizde öptük sizia.s.

İyi akşamlar cnm, hadi gözün aydın bitiyo artık, evden yazarsın bundan sonra
ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…