2009 Mayıs Anneleri

melin cnm benim ismimi arattırınca çıkmıyor sen istersen yaz ben bulam seni
ben facede herkes görmesin diye bi yerleri engelledim şimdi hiç çıkmıyorr

iyi akşamlar arladaşlar şimdi hastaneye gidecez süt götürecem eşim geliyomuş kendinize çok iyi bakın

ii akşamlar kızlar...
ii bakın kendınıze bebişlere...optuk:CüvCüv:Şeniz

Pinar'cigim gecmis olsun, bende bu aralar sürekli ishal oluyorum ama ayni gün geciyor. Umarim, seninde öyle olur yoksa dayanmak zor gercekten.

Claires, beni merak etmissin, sagol canim. Ama henüz dogurmadim. Oturur pozisyonda cok kalamadigim icin, arada okumak icin girebiliyorum sadece. Gerci aksam sana yazmistimda, online görünüyordun. Sanirim ben okuyana kadar, sen ciktin ve gözden kacirdin mesajimi.

Ben biraz daha okuyayim, yazdiklarinizi kizlar. Belimde sanci var yine. Umarim bu gercek dogum sancisi degildir. Yarin doktor kontrolüm var belki hastaneye yatabilirim. Eve ugrarsam, mesaj yazarim size...

çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var

Dualarımız bebeğinle canım :Saruboceq::Saruboceq:

İyi akşamlar iyi dinlenmeler canım ohhh iznede bişey kalmadı süper hihoyyythihoyyyt

Yağızımın adaşının hala eksiklerimi varmış annesi geç kalmadan tamamlayın hemen bide adaşı gibi erken gelmeye kalkarsa telaş yapmayasınız :teytey:

iyi akşamlar arladaşlar şimdi hastaneye gidecez süt götürecem eşim geliyomuş kendinize çok iyi bakın

İyi akşamlar canım

çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var

Dualarimiz seninle canim. Tip artik cok ileri bir seviyede, umarim bebisinin saglik sorunlarini en asgari ölcüye indirebilirsin. Allah yardimciniz olsun, beterin beteri var canim. Sükret yine de haline...

min-jucum ben oturduğumuz odada yatmayı düşünüyorum çünkü sürekli başımda olacaklarını biliyorum annem birkaç takım süslülerinden nevresim ve pike takımı hazırladı onları serecekmiş :)))))

Off bitmeyecek gibi, epey sohbet etmissiniz bugün kizlar. Ben sancidan duramiyorum, biraz uzanayim. Görüsmek üzere.

Son düzenleme:
selam ben geldim velilerim gittiler yoruldum heeee

akman gelmiş canım Allah sağlık versin daha beterinden korusun inşallah en kısa zamanda bu sorunları atmlatırsınızzz

sibel verdiğin bilgiler için saol canımm gereksiz şeyleri çıkaram bariiiiii

tubaya da çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

SıBıKO canım benim...nasıl bakıım YAGIZIMIZ? ii mi keyfı yerındemi...
hihoyyytayy sen ve oglusumun adası aklıma geldıkce heycan basıo benı..hele o resmi hala gozumun onunde canım benim....baktıkca içim titrio aklıma dustukce bıde kendı gobişime bakıom fallakaydirigubbakcemile3
sorma canım ya hala eksık var odasını falan getırtcez artık...yarın son bı carsı turu...sonra zaten zor cıkarız bıdaha kociş olmadan..mis mis kokla YAGIZIMI benım için annesii...:1hug:

tuğbacım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah umarım sen de iyisindir çok geçmiş olsun

kızlar bişey sormak istiyorum bebeği doğduktan sonra sünnet yaptırmayı düşünen var mı acaba bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

kızlar bişey sormak istiyorum bebeği doğduktan sonra sünnet yaptırmayı düşünen var mı acaba bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

merhaba canım ben düşünüyorum ama dr artık 4 aydan sonra yapıldığını söyledi önceden hastaneden cıkmadan yapılıyormuş fakat değişmiş sen kaç haftalıksın

bende ıstemiştim ama esim ıstemedi..minicik cocuun nesını kestırcez yazık kıyamam dedikaydirigubbakcemile3bende ok dedim.sonra eşimde dr a sordu bızde aynı cwp bı aldık..artık hemen yapılmıo sunnet dedı bızde ..4-6 aylık olması gerekıomuş...a.s

hosgeldın canım...
nasılsın?nasıl bakalım bebişimiz?yorma bacım kendını fazla...sole dınlen azıcık...:1hug:

Cnm çok ama çok geçmiş olsun,büyük bişey atlatmışsın ama çok şükürki Allahım sana bağışlamış yavrunu,umarım bir an evvel iyileşir,Allahım size güç kuvvet versin..Güle güle büyüt bundan sonra bebeğini...

hosgeldın canım...
nasılsın?nasıl bakalım bebişimiz?yorma bacım kendını fazla...sole dınlen azıcık...:1hug:

hoşgördük bacımmm
bebiş iyi oynuyor habire dinleniyom şimdi iyiyim şükür
sabah eşimi haşladım ne yardım ediyorsun ne erkek işlerini yapıyorsun dedim şimdi davlumbazın borusunu almaya gitmiş şükürrr:teytey:

ohoh oynasın masallah...benımkınıde hıçkırık tuttu hıçkırıo demınden berikaydirigubbakcemile3
yapsın tabı bu kocişler zaten sankım onlardada var bıtane-tatlicadiarzu-benımkıde benle bır yıyo benle bır yoruluo fallakaydirigubbakcemile3yarıstayız anlıycan bakalım hangımız daha bı once dogurcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hosgeldın canım...

yok anam onların hamileliği ömür boyu ne yazık kiiiiidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…