kızlar ben birazdan çıkıyorum yarında izinliyim iki günüm kaldı sonra izne çıkıyorum hayırlısıyla akmancım bebişin için dualarımız umarım herşey çok iyi olacak :))
kendinize iyi bakın bebişlerede öptüm hepinizi
pınarım sibelim burcum kıvılcım akmancım esencim melincim ve tüm annişler hakkımızda hayırlısı olsun
iyi akşamlar arladaşlar şimdi hastaneye gidecez süt götürecem eşim geliyomuş kendinize çok iyi bakın
çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var
kızlar ben birazdan çıkıyorum yarında izinliyim iki günüm kaldı sonra izne çıkıyorum hayırlısıyla akmancım bebişin için dualarımız umarım herşey çok iyi olacak :))
kendinize iyi bakın bebişlerede öptüm hepinizi
pınarım sibelim burcum kıvılcım akmancım esencim melincim ve tüm annişler hakkımızda hayırlısı olsun
canım benım cok gecmiş olsun...
vıcdan azabı cekme kendını suclama canım benım...Allahın ıznıyle ıyılesecek kuzucuun ...içini ferah tut dırateylı ool canım....:Saruboceq:
saol bacım verdıın bılgıler için...ayy darısı basımıza..mis mis kokla kuzunu bızım için:1hug:
nasılsınız bacılar..
amma cok konusmusunuz kızzzz....oku oku bıtıremedım...
bızde bugun gezmeye gıttık oglusla...:CüvCüv:
bebiş sewdık geldık..ayy bi şeker bi şeker ki sormayın daha 25 gunluk....delikafadulden
yarın butun eksıklerı tamamlıycaz inş kocişle...hala daha bıtmedı yafsbenneyaptımki...bı bıtırsekte sole bı derın ohhh ceksemmm..
herkezler ıı dır umarım..tubiş dogum yapmış sanırım..oyoyoy analaı babalı buyutsun inş.darısı basımıza :ecrin_bebek:
iyi akşamlar arladaşlar şimdi hastaneye gidecez süt götürecem eşim geliyomuş kendinize çok iyi bakın
çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var
melin cnm benim ismimi arattırınca çıkmıyor sen istersen yaz ben bulam seni
ben facede herkes görmesin diye bi yerleri engelledim şimdi hiç çıkmıyorr
kızlar bişey sormak istiyorum bebeği doğduktan sonra sünnet yaptırmayı düşünen var mı acaba bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
kızlar bişey sormak istiyorum bebeği doğduktan sonra sünnet yaptırmayı düşünen var mı acaba bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
selam ben geldim velilerim gittiler yoruldum heeee
akman gelmiş canım Allah sağlık versin daha beterinden korusun inşallah en kısa zamanda bu sorunları atmlatırsınızzz
sibel verdiğin bilgiler için saol canımm gereksiz şeyleri çıkaram bariiiiii
tubaya da çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
yemek borusu tıkalı doğdu açıp mideye diktiler çok riskli bir ameliyattı %95 kaybederiz hazırlıklı olun dediler ama allahıma binlerce şükür şu an iyi pazartesi falan çıkacak aslında bugün çıkacaktı dün küçük bi kaçak olmuş midesinde tedbir için tutuyorlar şu an
hosgeldın canım...
nasılsın?nasıl bakalım bebişimiz?yorma bacım kendını fazla...sole dınlen azıcık...:1hug:
hoşgördük bacımmm
bebiş iyi oynuyor habire dinleniyom şimdi iyiyim şükür
sabah eşimi haşladım ne yardım ediyorsun ne erkek işlerini yapıyorsun dedim şimdi davlumbazın borusunu almaya gitmiş şükürrr:teytey:
hosgeldın canım...
nasılsın?nasıl bakalım bebişimiz?yorma bacım kendını fazla...sole dınlen azıcık...:1hug:
ohoh oynasın masallah...benımkınıde hıçkırık tuttu hıçkırıo demınden berikaydirigubbakcemile3
yapsın tabı bu kocişler zaten sankım onlardada var bıtane-tatlicadiarzu-benımkıde benle bır yıyo benle bır yoruluo fallakaydirigubbakcemile3yarıstayız anlıycan bakalım hangımız daha bı once dogurcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?