2009 Mayıs Anneleri

kızlar bakalım eşlerimiz bize ne hediye alacaklar doğumdan sonra bence pınar bununlada ilgili bi başlık atmalı..Akıllarına gelirse tabii??

benim koca hiçbişey yapmadan yorgun
maddi yorgunluk vurdu kocişimi eve bi geldik pir geldik bez mama

şaka bi yana h.içi bana hiç yardımcı değil bende şimdi düzen kuracam annemsiz ikisine ben bakacam annem bişey yapmasın yoksa gidince çokkkk zorlanacam

mantıklı düşünmüşsün aslında alışmak açısından ama annen gitmeden de çok yorulmasan diyorum enerji topla o gidince nasıl olsa düzene girer

kızlar bakalım eşlerimiz bize ne hediye alacaklar doğumdan sonra bence pınar bununlada ilgili bi başlık atmalı..Akıllarına gelirse tabii??

mantıklı aslında ama akıllarına geleceğini sanmıyorum ben şimdiden söylüyorum
benim altına alerjim var takamıyorum eşimde inadına her özel günde yüzük alır
yine almasın diye dedim bana 5i bir yerde al en azından yatırım olur bebşin hesabına yatırırım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahi esen! amaaan valla benimkininde hiç düşüneceğini sanmıyorum. unutmasın diye her fırsatta laf bile soktum ama sanmıyorumki bişey alıpta gelsin. yerine annesi takacak ya, o yeter kocişekötükedihüso

Canım iyi olmaya çalışıyorum.oğluşla uğraşıyoruz.Allah en kısa zamanda sağlıkla yağızına kavuşmayı nasip etsin.Hemşire teyzeleri hastanede çok sevdiler yağızlar hep böyle tatlı oluyor dediler senin oğluşunda çok tatlı olacak a.s

Ah canım hepimiz aynıyız bak benim annem bu akşam gidiyo yavaş yavaş alışmamız lazım bugün bebekle ilgili hiç bişey yapmadı bana sen yap dedi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iyi demişsin cnm mantıklı aslında ama erkekler öyle mantıklı şeyleri pek düşünemezler nedense!!!:uhm:

iyi demişsin cnm mantıklı aslında ama erkekler öyle mantıklı şeyleri pek düşünemezler nedense!!!:uhm:

işte düşünmediği için ben direk söyledim
o ancak hastanede dağıtacağı baklavayı düşünür adam habire gırtlağını düşünüyor yafssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay evdeyken yine elektrikler gitti bacılar. Ama bu sefer benim sigortalar değil tüm Küçükbakkalköy'ün elektriği gitmiş. Evde sıkıldım. Kayınpederim geldi aldı beni. Kayınvalidemlerdeyiz şimdi. Akşam eve dönmeyiz belki. Yarın nst'ye bağlanacağım yine. Bakalım sancılar ne durumda çıkacak? Salıya kadar bekleyecek miyiz? İshal durdu. Sanırım cidden motoru bozmuşum kaydirigubbakcemile3 Merak etmeyin diye gelir gelmez yazayım dedim. Şimdi yemek zamanııııııı cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Akşam giremezsem yarın kontrol sonrası haberdar ederim sizi. Hepinizi öptüm kociminnnnn a.s. a.s. a.s.

34+4 olmuştu doğduğunda

çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var

Canım benim herşey Allah'tan.. Allah yine de beterinden saklasın. Kuzun sağ salim hayatta ya gözü içinde inşallah bir çare bulunur. Sen kendini suçlama. Bebeğinin böyle doğma ihtimalini bile bile büyük bir yüreklilikle doğurdun sen onu. O çok şanslı bir bebek a.s.

Hadi ne güzel bacım. 2 gün daha sabrettin mi özgürsün. Öpüyorum kuzularını ve seni a.s.

Sağolasın canım. Geçti çok şükür. Doğum mu başladık dedik ama sanırım gerçekten motoru bozmuşum kaydirigubbakcemile3

Ay ben senin velilerini. Kızım ne zaman görsem velilerin geliyo beeeee klava:

Açarız bacım aşkolsun. Benim kociş bana i-phone alacaktı. Yılbaşında öyle demişti. Geçen gün tam alıyodu. Ay kıyamadım bi telefona o kadar para verdirmeye. Altınla falan zaten işim olmaz. Hiç gözümde yoktur. Olanlar öyleceeee duruyolar köşede. O zaman düşün, gönlünden ne geçerse alayım dedi. Hala karar veremedim kaydirigubbakcemile3

valla benim kocişin hep aklındaydı ama borcum olsun dedi .....tahmin ettiğimiz gibi gitmedi bazı şeyler sağlık olsun ............

iyi akşamlar
bnm badana bitti ama bende bittim hafta sonuna ancak tüm işler biter şükürki
ablam gelio yrn mutfagı falan o yapacak..
ayklarım okadr şitiki anlatamam panda ayagı giibi oldu:roflol:.

bugün kontrolümüz vardı kızlar çatı muayenesi yaptı aman allahım ne canım yandı
kısa sürüo ama bitm cok bagırdım cok agladım dr üzüldü bana:çok üzgünüm:
sanırım ben normal doguramıcam zaten ayıptır sölemesi ilşkilerim bile acayip sancılı geçio
bu konuyu açmak isedim size ama utandım aranızda bnm gibi olan varmı??
drumla bu konuyu konuştuk hafif vajinismus falan dedi ve sen normal zor yaparsın dedi ama yapamazda degilmişim sancı çok çekersin dio...
sancı falan çekemem valla öldüm bugn zaten nrmal dogururken alttan muayenelr çok oluomuş dr anlattı bayagı bişiler...

size şey sorucam dr bana kesin sezeryan ol dedi ama bu istege baglı sezeryana girer dio devlet bunu karşılamaz dio anlamadım istege baglı olunca 300tl fazla ödeyecegim buda 1500ü geçio onada canm sıkıldı..
haftaya tekrar çagırdı bişiler yapmasını isteyecem yada kendi sezeryan ol sdio ama kayıtlara istege baglı geçicek çok kafam karıştı...
bu hafta arştırayım ögreneyim olmadı başka hastaneye gidicem
şuanda 29mayısa gidiorum, dün nisayı aradım istege baglıya 900 dediler 600tl fark var
çok kafam karıştı ya beni sabırla okuyup cvp yazanlara teşekkürler
hadi akıl verinnn

pınar gacısı yapar yahu...yapmazsa sasrım falla acmassa olmaz..aktıff hatun nede olsa:CüvCüv:

haklısın canım..saglıkla kavustun ya yakısıklılara gerısı bosss...cok ıı dusunmusun bırsencım falla...anneye alıstıkmı gerısı zor...bastan nasıl alısırsan oyle gıder tatlım...

kaydirigubbakcemile3matrak hatun seni ay koptum yani...kaydirigubbakcemile3

aminn canım benım..saol bıtanem..inşallah benımde yagızım boyle senın yagızın gıbı esmer sewımlı bı delıkanlı olur cıkar inşallah....:CüvCüv::Saruboceq:

çatı muaynesi cok mu zor ya cmrts napıcam ben kaçsammı acabadelikafadulden

Koçişte ne alayım sana diyodu başlarda ama bir aydan beri sesi çıkmıyor hiç iyi hatırlattınız valla yerim ben şimdi onun başınıkaydirigubbakcemile3

cnm hiç duymadım isteğe bağlı olunca fiyat farkı olduğunu ama ben atlas hastanesine gidiyorum orda sezeryan doğum 400 lira sgk lı için tabiki,istersen bir sor,hastaneden memnunum ben en azından bir fikrin olur...

canım dr bana öyle dedi demek ondanmış yarın gittipimde sorayım.Canım atlatmışsın çatıyı hadi.dr söyle vajinusmus yazsın yada onlar bilirler yolunu niye fazla veresinki

hatırlat valla kolaymı anne olmak
kızlaaaaaaaaaaaar naber ben bugün rahatsızdım dr gitmedim ondan karnım taş gibiydi kızda fazla hareket etmedi ondan hep yattım sanki içim gaz bombasıydı akşam yemeğinde şimdi kahvaltı yaptım hafif olsun bebek de rahatlasın diye.valla doğuracammı ne

Pınarcım dediğin gibi insan kıyamıyoo kocasına valla,gelen giden parayı bildiğin için,yoksa ben ondan neler neler isterim ama kıyamıyorum,dur bakalım ben bişey istemicem bakalım o ne alacak?Şirkette müdürünün eşide doğum yaptıda adam karısına araba almış,bak işte sende onu örnek al dedim bende!!kaydirigubbakcemile3 gülüyoo tabii benimki , aşkım almazmıyım hiç alabilsem diyoo neyse cnm arabamız var idare ediyoruz birlikte,büyük bir hediye beklemiyorum zaten kalbime dokunsun yeter,zaten o bügüne kadar aldığım en güzel hediyem benim,şimdide hayatımın ikinci erkeği geliyoo inşallah!!Daha ne isterim Allah'tan.Çok şükür!!:asigim::teytey:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım bende en başalrında hep hatırlatıp duruyordum bana ne alıcaksın bari altın bilezik al yatırım yaparım falan die çok söylenip duruyordum amane zamandır sesimi çıkarmıyorum bakalım ne yapacak gerçi çok masrafımızda var kriz malum bizide vurdu gerçi düşünüğ birçiçekalsa bileyeter ama bakalım ne yapıcak

canım hadi inşallah iyi haberler verirsin ama belinde ağrıyomuş doğum sancıları olabilir canım malum senin vakti zamanında gelmiş

çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var

canım dualrımız seninlea.s.

ben ben bendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canım aynen beni anlatmışsın bende bunun için dr.bile gittimçok ağrım oluyor ilişkide diye ve bana hiçbirproblem olmadığını benim şımarıklığımolduğunu sölediler yaaÇok üzgünüm çoook ve ben normal doğum istiyorum kaydirigubbakcemile3 kendimede şaşıyorum şu çatı muayenesini bir atlatsam bende çok korkuyorumsenağlama]

ya çatı insan yapısına göre degişio galiba bnm sorun belli...
cnm hiç duymadım isteğe bağlı olunca fiyat farkı olduğunu ama ben atlas hastanesine gidiyorum orda sezeryan doğum 400 lira sgk lı için tabiki,istersen bir sor,hastaneden memnunum ben en azından bir fikrin olur...
bende bagkurluyum heryerde fiyatlar nasıl degişio ya şaştım atlas nerdeymişki??

cnm atlattım valla.. sende bi sor bakim bide vajinismusu devlet karşılamıyomuş ama istese bi kılıf bulur tabi işine gelmio.
cnm geçmiş olsun aslında gitseydin bi bakarlardı nie taş gibi??

canım benımde basta normaldı..ben sezeryan ıstıordum..dr umla konustummda bana fıyat farkı olacaını bebek normalse anne sezeryan ısterse dewletın yada ssk nın odemeıını soyledı benım hastahanede arsında 1mılyar fark vardı...benımkı ozel hastahane.bana hastahane yonetımıyle konus bı ındırım pazarlık payı olabılır dedi ilk basta.ben sonra epıdural normale karar werdım....
ona ok demişti.sonrasında oglusun kılosu musade etmıcek bu gıdışle sezeryan dedı kendısı enson.ama su bı gercek dr un da elınde yanı senı sezeryan olarak sewk edebılır.ayrıca hem dr un sana sezeryan dıo hemde kayıtlara ıstege baglı yazıcak..bence sacma ve kafa karıstırıcı.:uhm:hadı ben gıbı kendın ıstesen neyse o kabul ama dr kendısı sezeryan dıo ...bence dr unla acık acık konus canım sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…