benim koca hiçbişey yapmadan yorgun
maddi yorgunluk vurdu kocişimi eve bi geldik pir geldik bez mama
şaka bi yana h.içi bana hiç yardımcı değil bende şimdi düzen kuracam annemsiz ikisine ben bakacam annem bişey yapmasın yoksa gidince çokkkk zorlanacam
kızlar bakalım eşlerimiz bize ne hediye alacaklar doğumdan sonra bence pınar bununlada ilgili bi başlık atmalı..Akıllarına gelirse tabii??
mantıklı aslında ama akıllarına geleceğini sanmıyorum ben şimdiden söylüyorum
benim altına alerjim var takamıyorum eşimde inadına her özel günde yüzük alır
yine almasın diye dedim bana 5i bir yerde al en azından yatırım olur bebşin hesabına yatırırım
SİBİKO canım benim...nasıl bakıım YAGIZIMIZ? ii mi keyfı yerındemi...
hihoyyytayy sen ve oglusumun adası aklıma geldıkce heycan basıo benı..hele o resmi hala gozumun onunde canım benim....baktıkca içim titrio aklıma dustukce bıde kendı gobişime bakıom fallakaydirigubbakcemile3
sorma canım ya hala eksık var odasını falan getırtcez artık...yarın son bı carsı turu...sonra zaten zor cıkarız bıdaha kociş olmadan..mis mis kokla YAGIZIMI benım için annesii...:1hug:
şaka bi yana h.içi bana hiç yardımcı değil bende şimdi düzen kuracam annemsiz ikisine ben bakacam annem bişey yapmasın yoksa gidince çokkkk zorlanacam
iyi demişsin cnm mantıklı aslında ama erkekler öyle mantıklı şeyleri pek düşünemezler nedense!!!:uhm:mantıklı aslında ama akıllarına geleceğini sanmıyorum ben şimdiden söylüyorum
yine almasın diye dedim bana 5i bir yerde al en azından yatırım olur bebşin hesabına yatırırım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahi esen! amaaan valla benimkininde hiç düşüneceğini sanmıyorum. unutmasın diye her fırsatta laf bile soktum ama sanmıyorumki bişey alıpta gelsin. yerine annesi takacak ya, o yeter kocişekötükedihüso
iyi demişsin cnm mantıklı aslında ama erkekler öyle mantıklı şeyleri pek düşünemezler nedense!!!:uhm:
şuan iyi allaha şükür daha bu hafta başı emzirmeye başladım yani çok bişey anlamadım desem yeri kucağıma bile iki gün önce aldım eşim ben ve görümcemden başka kimse göremedi bebişimi sizler nasılsınız
yemek borusu tıkalı doğdu açıp mideye diktiler çok riskli bir ameliyattı %95 kaybederiz hazırlıklı olun dediler ama allahıma binlerce şükür şu an iyi pazartesi falan çıkacak aslında bugün çıkacaktı dün küçük bi kaçak olmuş midesinde tedbir için tutuyorlar şu an
34+4 olmuştu doğduğunda
göz için dedikleri doğru çıktı tek gözü oluşmamış diğeride görmüyo dünya göz hastanesine gidecez bakalım sinirleri oluşmuşsa protez göz ile görürmüş inşallah çok vicdan azabı çekiyorum allahıma şükür başka problem yok
çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var
kızlar ben birazdan çıkıyorum yarında izinliyim iki günüm kaldı sonra izne çıkıyorum hayırlısıyla akmancım bebişin için dualarımız umarım herşey çok iyi olacak :))
kendinize iyi bakın bebişlerede öptüm hepinizi
pınarım sibelim burcum kıvılcım akmancım esencim melincim ve tüm annişler hakkımızda hayırlısı olsun
Pinar'cigim gecmis olsun, bende bu aralar sürekli ishal oluyorum ama ayni gün geciyor. Umarim, seninde öyle olur yoksa dayanmak zor gercekten.
Claires, beni merak etmissin, sagol canim. Ama henüz dogurmadim. Oturur pozisyonda cok kalamadigim icin, arada okumak icin girebiliyorum sadece. Gerci aksam sana yazmistimda, online görünüyordun. Sanirim ben okuyana kadar, sen ciktin ve gözden kacirdin mesajimi.
Ben biraz daha okuyayim, yazdiklarinizi kizlar. Belimde sanci var yine. Umarim bu gercek dogum sancisi degildir. Yarin doktor kontrolüm var belki hastaneye yatabilirim. Eve ugrarsam, mesaj yazarim size...
selam ben geldim velilerim gittiler yoruldum heeee
akman gelmiş canım Allah sağlık versin daha beterinden korusun inşallah en kısa zamanda bu sorunları atmlatırsınızzz
sibel verdiğin bilgiler için saol canımm gereksiz şeyleri çıkaram bariiiiii
tubaya da çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
kızlar bakalım eşlerimiz bize ne hediye alacaklar doğumdan sonra bence pınar bununlada ilgili bi başlık atmalı..Akıllarına gelirse tabii??
Canım iyi olmaya çalışıyorum.oğluşla uğraşıyoruz.Allah en kısa zamanda sağlıkla yağızına kavuşmayı nasip etsin.Hemşire teyzeleri hastanede çok sevdiler yağızlar hep böyle tatlı oluyor dediler senin oğluşunda çok tatlı olacak a.s
Ah canım hepimiz aynıyız bak benim annem bu akşam gidiyo yavaş yavaş alışmamız lazım bugün bebekle ilgili hiç bişey yapmadı bana sen yap dedi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
[k] {n} [k];6472525 .!.:iyi akşamlar
bnm badana bitti ama bende bittim hafta sonuna ancak tüm işler biter şükürki
ablam gelio yrn mutfagı falan o yapacak..
ayklarım okadr şitiki anlatamam panda ayagı giibi oldu:roflol:.
bugün kontrolümüz vardı kızlar çatı muayenesi yaptı aman allahım ne canım yandı
kısa sürüo ama bitm cok bagırdım cok agladım dr üzüldü bana:çok üzgünüm:
sanırım ben normal doguramıcam zaten ayıptır sölemesi ilşkilerim bile acayip sancılı geçio
bu konuyu açmak isedim size ama utandım aranızda bnm gibi olan varmı??
drumla bu konuyu konuştuk hafif vajinismus falan dedi ve sen normal zor yaparsın dedi ama yapamazda degilmişim sancı çok çekersin dio...
sancı falan çekemem valla öldüm bugn zaten nrmal dogururken alttan muayenelr çok oluomuş dr anlattı bayagı bişiler...
size şey sorucam dr bana kesin sezeryan ol dedi ama bu istege baglı sezeryana girer dio devlet bunu karşılamaz dio anlamadım istege baglı olunca 300tl fazla ödeyecegim buda 1500ü geçio onada canm sıkıldı..
haftaya tekrar çagırdı bişiler yapmasını isteyecem yada kendi sezeryan ol sdio ama kayıtlara istege baglı geçicek çok kafam karıştı...
bu hafta arştırayım ögreneyim olmadı başka hastaneye gidicem
şuanda 29mayısa gidiorum, dün nisayı aradım istege baglıya 900 dediler 600tl fark var
çok kafam karıştı ya beni sabırla okuyup cvp yazanlara teşekkürler
hadi akıl verinnn
canım dr bana öyle dedi demek ondanmış yarın gittipimde sorayım.Canım atlatmışsın çatıyı hadi.dr söyle vajinusmus yazsın yada onlar bilirler yolunu niye fazla veresinki[k] {n} [k];6472525 .!.:iyi akşamlar
sanırım ben normal doguramıcam zaten ayıptır sölemesi ilşkilerim bile acayip sancılı geçio
drumla bu konuyu konuştuk hafif vajinismus falan dedi ve sen normal zor yaparsın dedi ama yapamazda degilmişim sancı çok çekersin dio...
sancı falan çekemem valla öldüm bugn zaten nrmal dogururken alttan muayenelr çok oluomuş dr anlattı bayagı bişiler...
size şey sorucam dr bana kesin sezeryan ol dedi ama bu istege baglı sezeryana girer dio devlet bunu karşılamaz dio anlamadım istege baglı olunca 300tl fazla ödeyecegim buda 1500ü geçio onada canm sıkıldı..
haftaya tekrar çagırdı bişiler yapmasını isteyecem yada kendi sezeryan ol sdio ama kayıtlara istege baglı geçicek çok kafam karıştı...
şuanda 29mayısa gidiorum, dün nisayı aradım istege baglıya 900 dediler 600tl fark var
hadi akıl verinnn
hatırlat valla kolaymı anne olmakçatı muaynesi cok mu zor ya cmrts napıcam ben kaçsammı acabadelikafadulden
Koçişte ne alayım sana diyodu başlarda ama bir aydan beri sesi çıkmıyor hiç iyi hatırlattınız valla yerim ben şimdi onun başınıkaydirigubbakcemile3
Pinar'cigim gecmis olsun, bende bu aralar sürekli ishal oluyorum ama ayni gün geciyor. Umarim, seninde öyle olur yoksa dayanmak zor gercekten.
Claires, beni merak etmissin, sagol canim. Ama henüz dogurmadim. Oturur pozisyonda cok kalamadigim icin, arada okumak icin girebiliyorum sadece. Gerci aksam sana yazmistimda, online görünüyordun. Sanirim ben okuyana kadar, sen ciktin ve gözden kacirdin mesajimi.
Ben biraz daha okuyayim, yazdiklarinizi kizlar. Belimde sanci var yine. Umarim bu gercek dogum sancisi degildir. Yarin doktor kontrolüm var belki hastaneye yatabilirim. Eve ugrarsam, mesaj yazarim size...
çok saolun arkadaşlar ilginize teşekkür ederim doğumdada çok dua etmişsiniz merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden bebişimede dua edin ne olur çünki onun duaya çok ihtiyacı var
hadi akıl verinnn
ya çatı insan yapısına göre degişio galiba bnm sorun belli...çatı muaynesi cok mu zor ya cmrts napıcam ben kaçsammı acabadelikafadulden
Koçişte ne alayım sana diyodu başlarda ama bir aydan beri sesi çıkmıyor hiç iyi hatırlattınız valla yerim ben şimdi onun başınıkaydirigubbakcemile3
bende bagkurluyum heryerde fiyatlar nasıl degişio ya şaştım atlas nerdeymişki??cnm hiç duymadım isteğe bağlı olunca fiyat farkı olduğunu ama ben atlas hastanesine gidiyorum orda sezeryan doğum 400 lira sgk lı için tabiki,istersen bir sor,hastaneden memnunum ben en azından bir fikrin olur...
canım dr bana öyle dedi demek ondanmış yarın gittipimde sorayım.Canım atlatmışsın çatıyı hadi.dr söyle vajinusmus yazsın yada onlar bilirler yolunu niye fazla veresinki
hatırlat valla kolaymı anne olmak
kızlaaaaaaaaaaaar naber ben bugün rahatsızdım dr gitmedim ondan karnım taş gibiydi kızda fazla hareket etmedi ondan hep yattım sanki içim gaz bombasıydı akşam yemeğinde şimdi kahvaltı yaptım hafif olsun bebek de rahatlasın diye.valla doğuracammı ne
hadi akıl verinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?