2009 Mayıs Anneleri

yarın eşimle gidicem bu gün eşim götürcek ben kendim gelcektim çokta yağmur vardı bide taksi pek geçmiyo hastanenin ordan ıslanıcam bide hasta gibiyim zaten riske atmayım dedim.şu vajinusu sorayım bakayım.

ayy canımm kıyamammm yaa haberimiz olmadı çokk geçmişş olsunn Allah şifasını versin inşAllah tez zamanda düzelir inş..

canımm valla kaç gündür ben kendim ilgileniyorum mrk etme mecbur kalınca gayet güzel yapılıyor herşeyi ...yeterki sen sakin ol panik yapma..kızlar sizde aklınızda bulunsun ağlarsa siz nekadar çok panik yaparsanız bebek okadar çok ağlar önemli olan size güvenmesi

evet cnm var öyle bişi benim hastanede istege bağlı 600 dr raporlu mecburi sezeryanda 300 ..bu arada nisa hastanesini kesinlikle tavsiye etmiyorum komşum orda normal doğum yaptı ama çok pişman oldu resmen hayvan muamelesi yapıyorlar dedi

bencede var açıkça derdimi anlattım ama işine gelmedi heralde haftaya tekrar gidicem bakıcaz artık.. aslında herşey onların elnnde demen gibi sinir bozucular illa hast. bi tanıdıgın olacak yahuu.. yokasa yandın..
Atlas hastanesi Ümraniyede cnm int sitesinden adresini bulabilirsin odalarını görebilirsin..
cnm sagol bi bakalım..

iyi yapnışsın o zaman yrn rahatca gidersin.. hadi bakalım senden haber bekliom..

yapma yaaaa benmde 15 gün öce bi ark. normal dogum yaptı
çok memnunum cok memnunum diyip diyip anlatyo
bende cok memnun kalcagım bi hast. arıom ama bakamadım fazla.
sen nerde dogum yaptınki?? senn hast. fiyatıda cok iyiymiş..
acaba sezeryanda faklı muamele olabilirmi ya??
çünki sancılıyken kapris yapabiliyosun ve dr hemşirelerin davranışları degişio
offff yaaaa fisfisfisfisfisfisfisfisfis

AKMAN canım Allah sağlığına kavuşturur inşallah.Sen güçlü olki herşey yolunda gitsin.
Sibikom naber yağız nasıl tatlım
Civciv Gazelimiz nasıl dün ağlattın beni valla
KNK cım kendini hazır hissediyorsan normal doğum yap ama dr sana sezeryan öneriyorsa ücreti ayarlamak ona düşer.

canım benim gaziospaşa yıldıztabya bilge hastanesinde yaptım Allahıma şükürler olsun girdiğim andan çıktığım ana kadar herşeyimle ilgilendiler

canımmm ellerinden öper iyi şükür uyuyor şu an..

sizi ağlatmak istemezdim tatlım ama malesef benimn hikayem böyle acıklı senağlamasenağlama ben hala düşündükçe ağlıyorum ...senağlamasenağlama ama bu sefer mutluluktannnnsırnaşık şeysırnaşık şey

ay bu arada kendi derdime daldım tuba dogum yapmış..

hayırlı olsun geçmiş olsun çok korkuyodu sezeryandan cnmya demekki suni sancı verdiler olmadı bebişide çok tostik dogmuş maş ondan sezeryana almışlardır

AKMANCIM allah onu sizlere bagışlamış sen hiç kendini üzüp sorumlu tutma herkesin başına gelebilecek bişey bu..
allah yardımcın olsun senn mücadelen yeni başlıyo sakın ümidini kaybetme..
herşerde bi hayır varmış..

canım benim gaziospaşa yıldıztabya bilge hastanesinde yaptım Allahıma şükürler olsun girdiğim andan çıktığım ana kadar herşeyimle ilgilendiler
canım ne güzel ilgilenmişler ama doğuma girene kadar insan bilemiyor.benim bu yeni hastane personelide iyi bakalım doğumda nasıllar.NST de ilgiliydiler.

hazır hissedemiyorum valla ne yalan diyim..
orayada bi bakayım bakalım sagol söledigin için..

bu arada dogum öykün çok gerçekçi masal gibi degil yani bi sende bide birsenden çok etkilendim..
allahın mucizesi gerçekten.. maş. sizlere

artık mutluluk gözyaşları canım.ne mutlu kucağında kızın artık maşallah diyelim de....

ay ben normal zannediyordum odamı sezeryan kaç kilo doğmuş ve adı ne olmuş bellimi

korkma canım hayırlısı.
benim hikayemde ağlatacak sizi ama ben yüzeysel geçerim sizi çok üzmeyim inşallah sonu güzel olucak.

saol tatlım inan içimden ne geçtiyse ne yaşadıysam onu yazdım aslında çok daha uzunduda hikayem okuyanları sıkmak istemediğim için uzatmadımyerimsenibenyerimseniben

[k] {n} [k];6473778 .!.:
laf yetiştirmekten yaprak dökümü p.. oldu valla ugrarım bitince öp

delikafaduldendelikafadulden aynen

saol tatlımmŞenizŞeniz

Cerencim yarın yolculuk var demek hayırlı yolculuklar bizi ihmal etme ama haberdar et daha önceki verdiğin tel senin yanında mı olacak.
Böcekçim sustun noldu kız sendemi yaprak dökümünü izliyorsun

Ayşecim, yarın gidiosun sanırım, görüşemezsek diye Allahaısmarladık diyeyim cnm, çok özletme kendini, güzel haberlerini bekliyorum

ooo kızlar buaksam guzel dızıler var herkez burdaa bu leyla cok kafasız yahuu
ben pek dizi seyretmiyorum Yaprak dökümündede ailenin devamlı kompleksli ve gergin halini sevmiyorum ondan pek izlemiyorum haber programı daha ilginç geliyor.Bide tek sürekli izlediğim kurtlar vadisi oda olmasa takip ettiğim yok.Tiyatrosu bu arada daha güzeldi

Cerencim yarın yolculuk var demek hayırlı yolculuklar bizi ihmal etme ama haberdar et daha önceki verdiğin tel senin yanında mı olacak.
Böcekçim sustun noldu kız sendemi yaprak dökümünü izliyorsun

aynen cnm valla daldım diziye aslında sinir oluyorum artık izlemesek yeri var hepsi bi alem..

Cerencim sana iyi yolculuklar .. Kendine ve bebişe iyi bak..hayırlı haberlerini bekliyo

gıtmek nasıp olmadı tıyatrosuna avrupa yakasıyla yaprak dokumu arasında gıdıp gelıyorum ben carsamba aksamları

yarın 23 nısan koçişte evde ne guzel annemde gelıyo deymeyın keyfımeee valla:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…