yarın eşimle gidicem bu gün eşim götürcek ben kendim gelcektim çokta yağmur vardı bide taksi pek geçmiyo hastanenin ordan ıslanıcam bide hasta gibiyim zaten riske atmayım dedim.şu vajinusu sorayım bakayım.[k] {n} [k];6473093 .!.:ya çatı insan yapısına göre degişio galiba bnm sorun belli...
bende bagkurluyum heryerde fiyatlar nasıl degişio ya şaştım atlas nerdeymişki??
cnm atlattım valla.. sende bi sor bakim bide vajinismusu devlet karşılamıyomuş ama istese bi kılıf bulur tabi işine gelmio.
cnm geçmiş olsun aslında gitseydin bi bakarlardı nie taş gibi??
yemek borusu tıkalı doğdu açıp mideye diktiler çok riskli bir ameliyattı %95 kaybederiz hazırlıklı olun dediler ama allahıma binlerce şükür şu an iyi pazartesi falan çıkacak aslında bugün çıkacaktı dün küçük bi kaçak olmuş midesinde tedbir için tutuyorlar şu an
Canım iyi olmaya çalışıyorum.oğluşla uğraşıyoruz.Allah en kısa zamanda sağlıkla yağızına kavuşmayı nasip etsin.Hemşire teyzeleri hastanede çok sevdiler yağızlar hep böyle tatlı oluyor dediler senin oğluşunda çok tatlı olacak a.s
Ah canım hepimiz aynıyız bak benim annem bu akşam gidiyo yavaş yavaş alışmamız lazım bugün bebekle ilgili hiç bişey yapmadı bana sen yap dedi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
[k] {n} [k];6472525 .!.:iyi akşamlar
bnm badana bitti ama bende bittim hafta sonuna ancak tüm işler biter şükürki
ablam gelio yrn mutfagı falan o yapacak..
ayklarım okadr şitiki anlatamam panda ayagı giibi oldu:roflol:.
bugün kontrolümüz vardı kızlar çatı muayenesi yaptı aman allahım ne canım yandı
kısa sürüo ama bitm cok bagırdım cok agladım dr üzüldü bana:çok üzgünüm:
sanırım ben normal doguramıcam zaten ayıptır sölemesi ilşkilerim bile acayip sancılı geçio
bu konuyu açmak isedim size ama utandım aranızda bnm gibi olan varmı??
drumla bu konuyu konuştuk hafif vajinismus falan dedi ve sen normal zor yaparsın dedi ama yapamazda degilmişim sancı çok çekersin dio...
sancı falan çekemem valla öldüm bugn zaten nrmal dogururken alttan muayenelr çok oluomuş dr anlattı bayagı bişiler...
size şey sorucam dr bana kesin sezeryan ol dedi ama bu istege baglı sezeryana girer dio devlet bunu karşılamaz dio anlamadım istege baglı olunca 300tl fazla ödeyecegim buda 1500ü geçio onada canm sıkıldı..
haftaya tekrar çagırdı bişiler yapmasını isteyecem yada kendi sezeryan ol sdio ama kayıtlara istege baglı geçicek çok kafam karıştı...
bu hafta arştırayım ögreneyim olmadı başka hastaneye gidicem
şuanda 29mayısa gidiorum, dün nisayı aradım istege baglıya 900 dediler 600tl fark var
çok kafam karıştı ya beni sabırla okuyup cvp yazanlara teşekkürler
hadi akıl verinnn
bencede var açıkça derdimi anlattım ama işine gelmedi heralde haftaya tekrar gidicem bakıcaz artık.. aslında herşey onların elnnde demen gibi sinir bozucular illa hast. bi tanıdıgın olacak yahuu.. yokasa yandın..canım benımde basta normaldı..ben sezeryan ıstıordum..dr umla konustummda bana fıyat farkı olacaını bebek normalse anne sezeryan ısterse dewletın yada ssk nın odemeıını soyledı benım hastahanede arsında 1mılyar fark vardı...benımkı ozel hastahane.bana hastahane yonetımıyle konus bı ındırım pazarlık payı olabılır dedi ilk basta.ben sonra epıdural normale karar werdım....
ona ok demişti.sonrasında oglusun kılosu musade etmıcek bu gıdışle sezeryan dedı kendısı enson.ama su bı gercek dr un da elınde yanı senı sezeryan olarak sewk edebılır.ayrıca hem dr un sana sezeryan dıo hemde kayıtlara ıstege baglı yazıcak..bence sacma ve kafa karıstırıcı.:uhm:hadı ben gıbı kendın ıstesen neyse o kabul ama dr kendısı sezeryan dıo ...bence dr unla acık acık konus canım sen.
cnm sagol bi bakalım..Atlas hastanesi Ümraniyede cnm int sitesinden adresini bulabilirsin odalarını görebilirsin..
iyi yapnışsın o zaman yrn rahatca gidersin.. hadi bakalım senden haber bekliom..yarın eşimle gidicem bu gün eşim götürcek ben kendim gelcektim çokta yağmur vardı bide taksi pek geçmiyo hastanenin ordan ıslanıcam bide hasta gibiyim zaten riske atmayım dedim.şu vajinusu sorayım bakayım.
ayy canımm kıyamammm yaa haberimiz olmadı çokk geçmişş olsunn Allah şifasını versin inşAllah tez zamanda düzelir inş..
canımm valla kaç gündür ben kendim ilgileniyorum mrk etme mecbur kalınca gayet güzel yapılıyor herşeyi ...yeterki sen sakin ol panik yapma..kızlar sizde aklınızda bulunsun ağlarsa siz nekadar çok panik yaparsanız bebek okadar çok ağlar önemli olan size güvenmesi
evet cnm var öyle bişi benim hastanede istege bağlı 600 dr raporlu mecburi sezeryanda 300 ..bu arada nisa hastanesini kesinlikle tavsiye etmiyorum komşum orda normal doğum yaptı ama çok pişman oldu resmen hayvan muamelesi yapıyorlar dedi
AKMAN canım Allah sağlığına kavuşturur inşallah.Sen güçlü olki herşey yolunda gitsin.
Sibikom naber yağız nasıl tatlım
Civciv Gazelimiz nasıl dün ağlattın beni valla
KNK cım kendini hazır hissediyorsan normal doğum yap ama dr sana sezeryan öneriyorsa ücreti ayarlamak ona düşer.
canım ne güzel ilgilenmişler ama doğuma girene kadar insan bilemiyor.benim bu yeni hastane personelide iyi bakalım doğumda nasıllar.NST de ilgiliydiler.canım benim gaziospaşa yıldıztabya bilge hastanesinde yaptım Allahıma şükürler olsun girdiğim andan çıktığım ana kadar herşeyimle ilgilendiler
hazır hissedemiyorum valla ne yalan diyim..AKMAN canım Allah sağlığına kavuşturur inşallah.Sen güçlü olki herşey yolunda gitsin.
Sibikom naber yağız nasıl tatlım
Civciv Gazelimiz nasıl dün ağlattın beni valla
KNK cım kendini hazır hissediyorsan normal doğum yap ama dr sana sezeryan öneriyorsa ücreti ayarlamak ona düşer.
orayada bi bakayım bakalım sagol söledigin için..canım benim gaziospaşa yıldıztabya bilge hastanesinde yaptım Allahıma şükürler olsun girdiğim andan çıktığım ana kadar herşeyimle ilgilendiler
artık mutluluk gözyaşları canım.ne mutlu kucağında kızın artık maşallah diyelim de....canımmm ellerinden öper iyi şükür uyuyor şu an..
sizi ağlatmak istemezdim tatlım ama malesef benimn hikayem böyle acıklı senağlamasenağlama ben hala düşündükçe ağlıyorum ...senağlamasenağlama ama bu sefer mutluluktannnnsırnaşık şeysırnaşık şey
ay ben normal zannediyordum odamı sezeryan kaç kilo doğmuş ve adı ne olmuş bellimi[k] {n} [k];6473677 .!.:ay bu arada kendi derdime daldım tuba dogum yapmış..
hayırlı olsun geçmiş olsun çok korkuyodu sezeryandan cnmya demekki suni sancı verdiler olmadı bebişide çok tostik dogmuş maş ondan sezeryana almışlardır
AKMANCIM allah onu sizlere bagışlamış sen hiç kendini üzüp sorumlu tutma herkesin başına gelebilecek bişey bu..
allah yardımcın olsun senn mücadelen yeni başlıyo sakın ümidini kaybetme..
herşerde bi hayır varmış..
korkma canım hayırlısı.[k] {n} [k];6473729 .!.:hazır hissedemiyorum valla ne yalan diyim..
orayada bi bakayım bakalım sagol söledigin için..
bu arada dogum öykün çok gerçekçi masal gibi degil yani bi sende bide birsenden çok etkilendim..
allahın mucizesi gerçekten.. maş. sizlere
[k] {n} [k];6473729 .!.:hazır hissedemiyorum valla ne yalan diyim..
orayada bi bakayım bakalım sagol söledigin için..
bu arada dogum öykün çok gerçekçi masal gibi degil yani bi sende bide birsenden çok etkilendim..
allahın mucizesi gerçekten.. maş. sizlere
[k] {n} [k];6473778 .!.:laf yetiştirmekten yaprak dökümü p.. oldu valla ugrarım bitince öp
artık mutluluk gözyaşları canım.ne mutlu kucağında kızın artık maşallah diyelim de....
ay ben normal zannediyordum odamı sezeryan kaç kilo doğmuş ve adı ne olmuş bellimi
korkma canım hayırlısı.
benim hikayemde ağlatacak sizi ama ben yüzeysel geçerim sizi çok üzmeyim inşallah sonu güzel olucak.
kız hamarat hatun sen boş durmazsn şimdi ne yapıyorsunAyşecim, yarın gidiosun sanırım, görüşemezsek diye Allahaısmarladık diyeyim cnm, çok özletme kendini, güzel haberlerini bekliyorum
kız hamarat hatun sen boş durmazsn şimdi ne yapıyorsun
ben pek dizi seyretmiyorum Yaprak dökümündede ailenin devamlı kompleksli ve gergin halini sevmiyorum ondan pek izlemiyorum haber programı daha ilginç geliyor.Bide tek sürekli izlediğim kurtlar vadisi oda olmasa takip ettiğim yok.Tiyatrosu bu arada daha güzeldiooo kızlar buaksam guzel dızıler var herkez burdaa bu leyla cok kafasız yahuu
Cerencim yarın yolculuk var demek hayırlı yolculuklar bizi ihmal etme ama haberdar et daha önceki verdiğin tel senin yanında mı olacak.
Böcekçim sustun noldu kız sendemi yaprak dökümünü izliyorsun
ben pek dizi seyretmiyorum Yaprak dökümündede ailenin devamlı kompleksli ve gergin halini sevmiyorum ondan pek izlemiyorum haber programı daha ilginç geliyor.Bide tek sürekli izlediğim kurtlar vadisi oda olmasa takip ettiğim yok.Tiyatrosu bu arada daha güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?