2009 Mayıs Anneleri

Cnm yaprak dökümü izliyorum bi yandan, sen neler yapıon
:CüvCüv:
ben haber izliyorum bugün yattım durdum yarın 23 Nisan çocuk Bayramı ya şimdi bayrak asıcam yağmur dindi sanırım.Seneye kızımı bayrama götürcem.Onun hayalini kurdum.Geçen sene arkadaş oğluna asker kıyafeti giydirmişti çok tatlı olmuştu seneye ben ne giydirsem kızıma asker kıyafeti giydirsem olurmu acaba

Cerencim yarın yolculuk var demek hayırlı yolculuklar bizi ihmal etme ama haberdar et daha önceki verdiğin tel senin yanında mı olacak.
Böcekçim sustun noldu kız sendemi yaprak dökümünü izliyorsun
teşekkür ederim canım evet yarın sabah erkenden gidiyoruz. 0505li numaram. verdiysem eğer,evet yanımda olacak canım. hiç ihmal edermiyimkaydirigubbakcemile5 pek sık giremeyecem ama ara ara girer bakarım size. bi durum olursa da haberdar ederim mutlakaa.s.
Ayşecim, yarın gidiosun sanırım, görüşemezsek diye Allahaısmarladık diyeyim cnm, çok özletme kendini, güzel haberlerini bekliyorum
sağolasın canım. kayınvalidemlerde olduğum zamanlar girerim nete. haftada bikaç kere girerim hiç yoksaa.s
aynen cnm valla daldım diziye aslında sinir oluyorum artık izlemesek yeri var hepsi bi alem..

Cerencim sana iyi yolculuklar .. Kendine ve bebişe iyi bak..hayırlı haberlerini bekliyo
teşekkür ederim canım. bende hayırlı haberlerinizi bekliyorum.:1hug:

ayy evet yarın kocacım evde..aslında dışarda bi kahvaltı iyi olurdu ama hava çok kötü..en güzeli evde yapmak..ıyi hatırlattın cnm bende asıyım bayrağımızı..

Bugün bizde annemle aynı şeyi konuştuk, seneye 23 nisanda kağanın eline bi bayrak verip kutlamalara gideriz diyee

aynen cnm valla daldım diziye aslında sinir oluyorum artık izlemesek yeri var hepsi bi alem..

Cerencim sana iyi yolculuklar .. Kendine ve bebişe iyi bak..hayırlı haberlerini bekliyo
doğru bide artık çabuk geriliyoruz malum az kaldı günlerimiz sabrımızda azaldı.

gıtmek nasıp olmadı tıyatrosuna avrupa yakasıyla yaprak dokumu arasında gıdıp gelıyorum ben carsamba aksamları

yarın 23 nısan koçişte evde ne guzel annemde gelıyo deymeyın keyfımeee valla:lepi:
canım çok güzeldi ben Aşk-ı Memnu ya da gitmiştim ondan karşılaştırıyor insan
oh süper keyif yapın.eşim yarın görevli çok üzüldü yağmur yağınca çocuklar o kadar hazırlandı kıyafetler falan inşallah güzel olurda çocukların hevesi kırılmaz.Ay benim kızımda büyüsün her bayrama katıcam onu.şimdiden diyorum konuşmaya başlasın İstiklal Marşın dan başlıycam öğretmeye bayramlarda götürürüz oda okusun.

kızlar,bende yaprak dökümündeyim. o bitene kadar bazılarınız gitmiş olabilir. şimdiden yazayım istedim.

girmeye çalışacam arada ama bu kadar rahat olmaz tabi. hepinize buradaki samimi arkadaşlık,sıcak dostluk için çok teşekkür ediyorum. çok güzel paylaşımlarda bulunduk. bilmediklerimize birlikte şaşırdık, birlikte yeni bir şeyler öğrendik. okudukça, yazdıkça anneliğe doğru adım adım beraber yaklaştık. bu son günlerimizi de hep birlikte geçirmek isterdim sizlerle ama hayatta herşey istediğimiz gibi olamıyor bazen. sizden, evimden ve eşimden ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken bir yandan da, bi daha evime,size kavuştuğum zaman meleklerimizle ilgili daha güzel paylaşımlarda bulunacağımızın heyecanını yaşıyorum.:1hug:
:asigim: hepinizi çok seviyorum. :asigim: beni unutmayın olur mu? a.s.

bu arada Hülyanın doğum hikayesi nerde yazıyoo ben görmedimde..??
sanırım hem kendi topiğinde hemde ikiz gebelik sayfasında sanırım.

burda bi tane var senin yazdığın bekliyoruz haberlerini
ayy evet yarın kocacım evde..aslında dışarda bi kahvaltı iyi olurdu ama hava çok kötü..en güzeli evde yapmak..İyi hatırlattın cnm bende asıyım bayrağımızı..
As as ihmal etme.

Bugün bizde annemle aynı şeyi konuştuk, seneye 23 nisanda kağanın eline bi bayrak verip kutlamalara gideriz diyee
Ben çocukluğumda bayramları ve kıyafetlerimi hatırlıyorum bunlar güzel hatıralar kızımında olsun istiyorum çünkü artık eskisi gibi kutlanmıyor

Kız bak Ayşe yine duygulandım bugün ağlamamıştım gerçekten bu topikte o kadar güzel paylaşımlar yaşadık ki deneyimler edindik ki hepimiz büyük dostluklar edindik.şundan 1 ay sonra hepimiz meleklerimizle olucaz ve bu sefer meleklerimizin günlerini paylaşıcaz.Seni merakla ve özlemle bekliycez canım.

canım benım...gule gule gıt gel inşallah ...donusun kucaındakı meleğinle olsun tabi annesi....kendıne cok ıı bak canım..senı ve melegını opuoruz oglusumla...:CüvCüv:

Hayatım niye vedalaşıyosun ayrılmıyoruskiii aaa, sanki bi daha yazmayacakmışın gibi hissettim okuyunca, heralde oğluşumun adaşından habersiz bırakmıcaksın biziiiii dimi, hem dönünce daha neleeer paylaşıcass ,daha neler öğrenicess , daha ne hikayelerimiz olucak kaçmazzz ŞenizŞeniz

ceren yolun açık olsun canım kalbımızdesın arada gır sıteye koparmayalım bağları ıyı yolculuklarr

canım benım...gule gule gıt gel inşallah ...donusun kucaındakı meleğinle olsun tabi annesi....kendıne cok ıı bak canım..senı ve melegını opuoruz oglusumla...:CüvCüv:

hepinize teşekkür ediyorum kızlar. inşallah görüşecez tabi ama uzun süre yokum. ondan vedalaşmak istedim. şimdi gidiyorum. en kısa zamanda görüşmek üzere inşallah!kaydirigubbakcemile5

hepinize teşekkür ediyorum kızlar. inşallah görüşecez tabi ama uzun süre yokum. ondan vedalaşmak istedim. şimdi gidiyorum. en kısa zamanda görüşmek üzere inşallah!kaydirigubbakcemile5

ayşecim arada sırada gelmeye çalış gelemezsende ara numaram var sanırım sende öğretmen hattı rahat rahat konuşabilirizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…