2009 Mayıs Anneleri

yaprakl dökümü bitti bend egeldim ne var en yok ya geçmişi btri türlü bitiremedim bugün ben bu hıza yetişemedim şaka bir yana bugün doğru düzgün yazamadım

yarın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız içimizdeki yavruolaırmın çocuk bayramı dah bebk bayramı kutlu olsun

bu arad eşiminde doğum günü bakalım benim kız yarın gece 12 ye kadar gelecekmi babası hep iddaa etti durdu benim doğum günüümde doğcak diye bakalım bu gece belkim gelir dimi

ayşe cnm güle güle tatlım öle veda konuşması yapma yeni bir başlangıç yeni bir hayatla karşımızda olacaksın inş........

bak ben öte tarafa gittim geldim yine sizinleyim efamlarımı ilerleyen günlerde yapacam hehehhe

hadi ben yatar 12 de mama saati uyuya kalırım alim ömerim aç kalır valla

iyi geceelr kızlar bende birazdan kaçarım ya benim 15 günüm kalmış ama kendimi hiç doğuracak gibi hissedemiyorum hala lay lay lommmm

kız hastayım sana valahiç aklıma gelmedi valla bayrama gidicek bırak bayrama gidicek okula idecek falan die bile derinlere dalmak aklıma gelmedii:roflol::roflol:
olur tabi annesi ama 2 yaşında daha güzel olur pati pati yürür kıfetle faln ayyyyy yesin onu teyzeeeeeekaydirigubbakcemile3
ay bian gözlerim doldu vedaları sevmem
allah emanet ol cnm aklın kalmasın inş. dönüşün muhteşem olacaaaaakkaydirigubbakcemile5
iyi geceelr kızlar bende birazdan kaçarım ya benim 15 günüm kalmış ama kendimi hiç doğuracak gibi hissedemiyorum hala lay lay lommmm

hadi iyi geceler bendede dogum havası yok ama öyle tekem ve bazen öle bi sancı gelioki
aklımı başıma getirio ve dogsun istiom artık yaaa

iyi geceler canlarım az evvel aklıma geldide benim 8 mayıs gibi görünüyo doğum tarihi eğer belirlenen tarihte gelirse yavrucum anneler günü hediyesi gibi olacak hemde anneliği en güzel şekilde tattıracak bana ayy yine duygulandım ya çok ağlak bişi oldum benn

hadi bakalım ama daha var canım babası çok heveslenmiş ama en az 1 haftan daha var bence.

ah ah ben ne hayaller kuruyorum bi bilseniz göndermediğim kurs kalmadı çocuğu bilmiyorki geldiğinde kendini büyük bir temponun içinde bulcak.
Ne güzel bende dra 10 mayıs olsun dedim pazar gelmiyormuş yinede o haftanın çocuğu olacaklar

günaydın kızlar gerçi bana gün pek aymıyor hiç uyuyamıyorum 2 saatte bir besleniyoruz birde gece mız mızlanınca bana kalan 40 dk.uyku dilimi hiç kalıyor hala ali paşa ile uğraşıyorum altını temizledim batmış tam yeni bez koydun yine mıçtı işedii şimdi bekliyorum iyice yapsın temizliyem yatacam diyecem ama 45 dk. sonra ömerin mama saati bu arada kalkıp kendimi sağmam lazım biberonları temizlemem lazım .........çok çalışmam lazım çokkkkk kahve ve çay sütü kesiyormuş içemiyorumda

günaydın tutkucuğum snein kızınında olsun tatlımmm
Canım işin zor 1-2 ay içinde herşey yoluna girer merak etme.Süt yapıcı milupanın çayı var ondan içiyormusun
sağol canım tüm çocukların kutlu olsun ancak havaya bak çocuklar o kadar heveslendi

Canı doğum olayı senin nasıl istediğinlede alakalı biraz tabiki en doğrusu adı üzerinde normal doğum bende öyle istiyordum ama kısmet böyle olması gerekti,gerçi psikilojik olarak kendimi çok hazır hissetmiyordum sadece şartlamıştım normal daha iyi diye.Sen kendini bu konuda hazır hissetmiyorsan çok zorlanırsın efor harcarsın normal doğumda senin performansın çok önemli sezeryan istiyorsanda öyle olsun inan onda da korkulcak bişey yokmuş tecrübe ettiğim için söylüyorum.Bence doktorunla bir daha konuş bir teklif et bakalım zorunlu gösteremezmi onların elinde cici bir teşhis koysa kim bilecek onun raporlaması mühim olan. :teselli:

Sİbİkooooooooooooooooo yaĞızım nasıl annesİ İyİ bak ÇocuĞa haaaaaaaaaaaa

Canım günaydın nereler kaçtın hemen geçmişi okuyayım derken gitmişsin.Benim minik civcivim uyuyo emzirdim altını temizledim şimdide uykuda fırsat bu fırsat bi bakayım size dedim.

Ayşecim inan gözlerim doldu veda gibi yazmışsın :a015: ama biz seni yanlız bırakmayız hiç merak etme en azında mesajlaşırız sık sık tatlım benim :teselli:

yeni doğan bebişlerimizin ilk bayramı kutlu olsun artık seneyede bizim bebişlerin kutlarız

Teşekkür ederiz teyzesi kutlama için senin kızınında bayramı kutlu olsun...Şeniz

Ay birsom aynen biliyomusun kendimi kurulu saat gibi hissediyorum her 2 saatte bir arayla telin saati kurulu kalkıyorum emzir altını temizle gaz çıkart uyut uyku düzeni alt üst oldu feda olsun kuzularımıza ben perişan oldum bide seni düşünemiyorum bitanem 2 tane birden rabbim güç kuvvetini eksiltmesin.

Günaydınlar canlarım;

Oğluş uyurken fırsattan istifade bakayım size dedim ama kimsecikler yok.
Dün akşam annem gitti kızlar o kadar kötü oldumki anlatamam ağladım giderken onunda gözleri doldu neden ağlıyosun kızım ağlama sen artık bebeğine çok iyi bakabiliyosun ben gene gelirim merak etme sütün kesilecek ayrıca sil bakayım göz yaşlarını dedi öptü ama oda ağlamaya başladı bri görseniz.Bu lohusalık acayip bi durum çok aşırı hassas oluyosun.Şimdi bile yazarken gözlerimden yaş süzülüyor.Bebeğimin sorumluluğunu kaldırabilecekmiyim ona layıkıyla bakabilecekmiyim hep düşünüyorum.Annelerimizin değeri paha biçilemez bunu bir kez daha çokkkkkkkkkkk çok iyi anladım.Bebekleriniz doğduğunda hemen ilgilenmeye başlayın kızlar yardımcı olmak isteyen çok olacaktır lohusayım aman yapsınlar diye düşünmeyin annem bana hep birlikte yaparak herşeyi gösterdi öyle olmasaydı ben bugün bebeğim ağladığında oturur onla ağlar hiçbişey yapamazdım.

Ay çok can sıkıcı şeyler yazdım gözünüz korkmasın.Ama anlatmak sizle paylaşmak istedim yoksa sıkıntıdan patlıycaktım.

günaydın kızlar benimde uykum kaçtı,hazırlık yapıyorum uykusuz geçecek günlere :) hemen bilg. başında buldum kendimi.Sibel,Ayşe ikinizede kolay gelsin Allahım kolaylık versin,bikaç hafta sonra bizde aynı durumda olucaz..O zaman siz daha da rahatlamış olacaksınız..Hepimizin bebişlerin bayramı kutlu olsun,Ne mutlu onlara çocuklar için bayram yapılan tek ülke bizim ülkemiz...Atatürk'e ne kadar dua etsek az.Ne kadar şanslı olduğumuzun farkında değiliz malisef.İyikide şu günleri görmedi.Bir dk. bile yaşayamazdı heralde..Neyse sabah sabah yine sinirlerimiz bozulmasın güncel konuları düşünüp..Bugün bari iyi şeyler düşünelim..Dimi ama??

Haklısın cnm ne yapsak haklarını ödeyemeyiz onların ama seninde dedğin gibi sakin ve sabırlı olmak zorundayız yoksa yalnız kaldığımızda çok zorlanırız.Hep eşime diyorumki biz bebek doğunca yalnız olmucaz ama onlar gidince ne yapıcaz nasıl bakıcaz bebeğe diyorum,o da bakarız cnm sen yaparsın filan diyerek beni teselli ediyor..İnşallah dediğin gibi olur bizde bakabiliriz senin gibi bebişlere..Annene güle güle kavuş cnm.İstanbul'da yaşıyosa yine gelir ama üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…