kız hastayım sana valahiç aklıma gelmedi valla bayrama gidicek bırak bayrama gidicek okula idecek falan die bile derinlere dalmak aklıma gelmedii:roflol::roflol:ben haber izliyorum bugün yattım durdum yarın 23 Nisan çocuk Bayramı ya şimdi bayrak asıcam yağmur dindi sanırım.Seneye kızımı bayrama götürcem.Onun hayalini kurdum.Geçen sene arkadaş oğluna asker kıyafeti giydirmişti çok tatlı olmuştu seneye ben ne giydirsem kızıma asker kıyafeti giydirsem olurmu acaba
ay bian gözlerim doldu vedaları sevmemkızlar,bende yaprak dökümündeyim. o bitene kadar bazılarınız gitmiş olabilir. şimdiden yazayım istedim.
girmeye çalışacam arada ama bu kadar rahat olmaz tabi. hepinize buradaki samimi arkadaşlık,sıcak dostluk için çok teşekkür ediyorum. çok güzel paylaşımlarda bulunduk. bilmediklerimize birlikte şaşırdık, birlikte yeni bir şeyler öğrendik. okudukça, yazdıkça anneliğe doğru adım adım beraber yaklaştık. bu son günlerimizi de hep birlikte geçirmek isterdim sizlerle ama hayatta herşey istediğimiz gibi olamıyor bazen. sizden, evimden ve eşimden ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken bir yandan da, bi daha evime,size kavuştuğum zaman meleklerimizle ilgili daha güzel paylaşımlarda bulunacağımızın heyecanını yaşıyorum.:1hug:
:asigim: hepinizi çok seviyorum. :asigim: beni unutmayın olur mu? a.s.
iyi geceelr kızlar bende birazdan kaçarım ya benim 15 günüm kalmış ama kendimi hiç doğuracak gibi hissedemiyorum hala lay lay lommmm
hadi bakalım ama daha var canım babası çok heveslenmiş ama en az 1 haftan daha var bence.yaprakl dökümü bitti bend egeldim ne var en yok ya geçmişi btri türlü bitiremedim bugün ben bu hıza yetişemedim şaka bir yana bugün doğru düzgün yazamadım
yarın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız içimizdeki yavruolaırmın çocuk bayramı dah bebk bayramı kutlu olsun
bu arad eşiminde doğum günü bakalım benim kız yarın gece 12 ye kadar gelecekmi babası hep iddaa etti durdu benim doğum günüümde doğcak diye bakalım bu gece belkim gelir dimi
ah ah ben ne hayaller kuruyorum bi bilseniz göndermediğim kurs kalmadı çocuğu bilmiyorki geldiğinde kendini büyük bir temponun içinde bulcak.[k] {n} [k];6475935 .!.:kız hastayım sana valahiç aklıma gelmedi valla bayrama gidicek bırak bayrama gidicek okula idecek falan die bile derinlere dalmak aklıma gelmedii:roflol::roflol:
olur tabi annesi ama 2 yaşında daha güzel olur pati pati yürür kıfetle faln ayyyyy yesin onu teyzeeeeeekaydirigubbakcemile3
ay bian gözlerim doldu vedaları sevmem
allah emanet ol cnm aklın kalmasın inş. dönüşün muhteşem olacaaaaakkaydirigubbakcemile5
hadi iyi geceler bendede dogum havası yok ama öyle tekem ve bazen öle bi sancı gelioki
aklımı başıma getirio ve dogsun istiom artık yaaa
Ne güzel bende dra 10 mayıs olsun dedim pazar gelmiyormuş yinede o haftanın çocuğu olacaklariyi geceler canlarım az evvel aklıma geldide benim 8 mayıs gibi görünüyo doğum tarihi eğer belirlenen tarihte gelirse yavrucum anneler günü hediyesi gibi olacak hemde anneliği en güzel şekilde tattıracak bana ayy yine duygulandım ya çok ağlak bişi oldum benn
günaydın kızlar gerçi bana gün pek aymıyor hiç uyuyamıyorum 2 saatte bir besleniyoruz birde gece mız mızlanınca bana kalan 40 dk.uyku dilimi hiç kalıyor hala ali paşa ile uğraşıyorum altını temizledim batmış tam yeni bez koydun yine mıçtı işedii şimdi bekliyorum iyice yapsın temizliyem yatacam diyecem ama 45 dk. sonra ömerin mama saati bu arada kalkıp kendimi sağmam lazım biberonları temizlemem lazım .........çok çalışmam lazım çokkkkk kahve ve çay sütü kesiyormuş içemiyorumda
Canım işin zor 1-2 ay içinde herşey yoluna girer merak etme.Süt yapıcı milupanın çayı var ondan içiyormusungünaydın tutkucuğum snein kızınında olsun tatlımmm
[k] {n} [k];6472525 .!.:iyi akşamlar
bnm badana bitti ama bende bittim hafta sonuna ancak tüm işler biter şükürki
ablam gelio yrn mutfagı falan o yapacak..
ayklarım okadr şitiki anlatamam panda ayagı giibi oldu:roflol:.
bugün kontrolümüz vardı kızlar çatı muayenesi yaptı aman allahım ne canım yandı
kısa sürüo ama bitm cok bagırdım cok agladım dr üzüldü bana:çok üzgünüm:
sanırım ben normal doguramıcam zaten ayıptır sölemesi ilşkilerim bile acayip sancılı geçio
bu konuyu açmak isedim size ama utandım aranızda bnm gibi olan varmı??
drumla bu konuyu konuştuk hafif vajinismus falan dedi ve sen normal zor yaparsın dedi ama yapamazda degilmişim sancı çok çekersin dio...
sancı falan çekemem valla öldüm bugn zaten nrmal dogururken alttan muayenelr çok oluomuş dr anlattı bayagı bişiler...
size şey sorucam dr bana kesin sezeryan ol dedi ama bu istege baglı sezeryana girer dio devlet bunu karşılamaz dio anlamadım istege baglı olunca 300tl fazla ödeyecegim buda 1500ü geçio onada canm sıkıldı..
haftaya tekrar çagırdı bişiler yapmasını isteyecem yada kendi sezeryan ol sdio ama kayıtlara istege baglı geçicek çok kafam karıştı...
bu hafta arştırayım ögreneyim olmadı başka hastaneye gidicem
şuanda 29mayısa gidiorum, dün nisayı aradım istege baglıya 900 dediler 600tl fark var
çok kafam karıştı ya beni sabırla okuyup cvp yazanlara teşekkürler
hadi akıl verinnn
AKMAN canım Allah sağlığına kavuşturur inşallah.Sen güçlü olki herşey yolunda gitsin.
Sibikom naber yağız nasıl tatlım
Civciv Gazelimiz nasıl dün ağlattın beni valla
KNK cım kendini hazır hissediyorsan normal doğum yap ama dr sana sezeryan öneriyorsa ücreti ayarlamak ona düşer.
Sİbİkooooooooooooooooo yaĞızım nasıl annesİ İyİ bak ÇocuĞa haaaaaaaaaaaa
kızlar,bende yaprak dökümündeyim. o bitene kadar bazılarınız gitmiş olabilir. şimdiden yazayım istedim.
girmeye çalışacam arada ama bu kadar rahat olmaz tabi. hepinize buradaki samimi arkadaşlık,sıcak dostluk için çok teşekkür ediyorum. çok güzel paylaşımlarda bulunduk. bilmediklerimize birlikte şaşırdık, birlikte yeni bir şeyler öğrendik. okudukça, yazdıkça anneliğe doğru adım adım beraber yaklaştık. bu son günlerimizi de hep birlikte geçirmek isterdim sizlerle ama hayatta herşey istediğimiz gibi olamıyor bazen. sizden, evimden ve eşimden ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken bir yandan da, bi daha evime,size kavuştuğum zaman meleklerimizle ilgili daha güzel paylaşımlarda bulunacağımızın heyecanını yaşıyorum.:1hug:
:asigim: hepinizi çok seviyorum. :asigim: beni unutmayın olur mu? a.s.
günaydın kızlar gerçi bana gün pek aymıyor hiç uyuyamıyorum 2 saatte bir besleniyoruz birde gece mız mızlanınca bana kalan 40 dk.uyku dilimi hiç kalıyor hala ali paşa ile uğraşıyorum altını temizledim batmış tam yeni bez koydun yine mıçtı işedii şimdi bekliyorum iyice yapsın temizliyem yatacam diyecem ama 45 dk. sonra ömerin mama saati bu arada kalkıp kendimi sağmam lazım biberonları temizlemem lazım .........çok çalışmam lazım çokkkkk kahve ve çay sütü kesiyormuş içemiyorumda
Günaydınlar canlarım;
Oğluş uyurken fırsattan istifade bakayım size dedim ama kimsecikler yok.
Dün akşam annem gitti kızlar o kadar kötü oldumki anlatamam ağladım giderken onunda gözleri doldu neden ağlıyosun kızım ağlama sen artık bebeğine çok iyi bakabiliyosun ben gene gelirim merak etme sütün kesilecek ayrıca sil bakayım göz yaşlarını dedi öptü ama oda ağlamaya başladı bri görseniz.Bu lohusalık acayip bi durum çok aşırı hassas oluyosun.Şimdi bile yazarken gözlerimden yaş süzülüyor.Bebeğimin sorumluluğunu kaldırabilecekmiyim ona layıkıyla bakabilecekmiyim hep düşünüyorum.Annelerimizin değeri paha biçilemez bunu bir kez daha çokkkkkkkkkkk çok iyi anladım.Bebekleriniz doğduğunda hemen ilgilenmeye başlayın kızlar yardımcı olmak isteyen çok olacaktır lohusayım aman yapsınlar diye düşünmeyin annem bana hep birlikte yaparak herşeyi gösterdi öyle olmasaydı ben bugün bebeğim ağladığında oturur onla ağlar hiçbişey yapamazdım.
Ay çok can sıkıcı şeyler yazdım gözünüz korkmasın.Ama anlatmak sizle paylaşmak istedim yoksa sıkıntıdan patlıycaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?