haklısın canım ben de öyle şükrediyorum zaten. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.Canım senle bi gece konuşmuştuk sana bebeğin nasibiyle geleceğini söylemiştim bak babası işe girdi artık bebişte zamanımız geldi geleyim dedi sanırım.ihtiyaçlarını da zamanla halledersin gelenlerde getirir herşey yoluna girer.
PINAAAAAAAAAARR 4 gün ha ben önce sen doğurursun diyordum ama geç kldın önce doğuranlar oldu.
Siribron senin ne zaman şimdi
CEREN okurmusun bunu bilmem ama sanada aynı gün hamile kaldık aynı gün doğuralım demiştim sende benim normal zor demiştin bak terslik olmazsa yani acele etmezse bizimkiler tarihimizde 11 MAYIS :lepi::lepi::lepi:
Herkese Meraba kızlaar. Bugun ojelimi doğurcak delikafadulden noluyo size yaww niye mayısı beklemiyonuz nebçim mayıs annesisiniz sizz.. benim oğanda özenip erken gelirse sizi mafederim baaakkklava:
Şaka biyana kızlar inş hayırlısı ile alır bebeğini ojeli..haberlerini bekliyoruzz.
Bende bugun oğlumun çantasını hazırlıyorum ama bitürlü karar veremedim çıkarken giymesi için polar battaniyesinimi alsam penye battaniyesini yaa.ikisini alsam çok yer kaplıyo hangisi daha iyi olur sizce.
kızlar göğüs ucu koruyucu aldınız mı gerekli midir acaba?şimdi net te dolaşırken gördüm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Selam tüm Mayis Annelerine, yogun bir hafta baslayacak sanirim, bir sürü bebek geliyor ne güzel. Bizim inatci ufaklik bakalim ne zaman tesrif edecek, dün doktor kafasina dokundu, kendini bir geri cekiyor, gülmem geldi:)
Cnm bende medela Purelan aldım krem, silinmesine gerek yokmuş bunundakızlar silikon göğüs koruyucuları var onlar çok işe yarıyor daha steril ben göğüs ucu kremi olarak duit marka aldım silinmesine gerek yok kullanırken sürmeside kolay
hııı göğüsucu olmayanlar için biri..onu takıp emziriyorsun.
göğüs kalkanı normal emzirdikten sonra kremleyip onu takıyorsun korusun diye..
böyle dimi kızlar:)))
kızlar merhaba
cerencım allah bı avazda kurtarsın canım dualarımız senınle hayırlı haberlerle inşallah
kızlar benden dunden berı ara ara akıntı gelıyo renksız ve kokusuz su gıbı,kasıklarımda hafıf agrı var ama kasılma gıbı degılde adet sancısı gıbı sızdede oluyomu?
merhaba kizlarrrr a.s.
bebiş uyanmadan bi yazayim :)) sali günü sezeryanla dogdu boncukum..ecelden kacamadik sezeryan olduk :)) 3600gr 50cm dogdu..ismini son gece karar verdik..Ayse Serra..cok zor bi işmiş bu isim işi..
agrilarim var biraz..oturup kalkmak büyük iş..inşaAllah bi haftaya toplarmişiz..ayaklarim fil gibi..vucuttaki ödem iniyormus ayaklara..
dün eve geldik cok sukur..emzir,gaz cikar,altini değiş,yatir kaldir :))) bu fiileri döngü halinde yapiyoruz :))
hamdolsun herşey yolunda..kizlar cok ama cok cok cok güzel bir duygu..onun kokusu bakişi aglayişi bile muhtesem..tek kelime ile aşk bu :))
buarada tel eden arkadaslara cok teşekkürler..maalesef telefonum sapitti..acilmiyor..oyuzden cevap veremiyorum kimseye..en kisa zamanda halledicem inşaAllah kendime gelebilirsem :))
cok karişik yazmiş olabilirim..kulagim bebişimde..inşaAllah rahat bi zamanda gene gelicem en kisa zamanda..şuan ev kalabalik biraz..ama düzen oturtmaya basliyorum yavastan..
hepinizi ayri ayri öpüyorummmm..Rabbime emanetsinizzzz a.s.
kızlar iki soru sorucam birincisi bebeişlerinizin hıçkırıkları nasıl.hani şu 3 saniyede bir pıt diye vuruşlardan bahsediyorum nefes alıp verme egzersizleri yaparken amnio sıvısı ciğerlere kaçıyomuş o yüzden hıçkırıyolarmış.bizim zilliyi günde 6 yada 7 kez en kısa 5 dakika en uzun 15 dakika tutuyor karnımı zıplatıyor.yeri iyice daraldığı için çok belli oluyor:)sizdede oluyormu bukadar çok hıçkırık tutması normalmi acep:)
ikinci sorumuzda doğum sancısı.ilk kızımda sancı falan çekmedim.birden bi sabah suyum geldi.azar azar 11 gün sürdü.11. günün sonunda doğdu.kasılmaların dışında sancı çekmedim.şimdi 38.haftaya girdik gece sancım olursa doğum sancısı olduğunu nasıl anlıycam bilgili annelerden bu konuda yardım istiyorum.sevgiler:)
amiiiiiiiiin inş.en yeni en taze anne hoşgeldin cnm tubiş kızını çok merak ediyoruz bizlere gösterecen dimi kuzunu ......tekrar tekrar geçmiş olsun cnm hemen toparlanırsın
insan hiç toplanamyacak gibi hissetsede toplanıyor.....demek kuzunla aşk yaşıyorsun
evet hepimiz büyüde gibiyiz diğer arkadaşlarmızda en kısa zamanda hayırlı vakitlerde o büyüye girmesini temenni ediyorum
seni çok yormayalım hayırlı uğurlu olsunrabbim nazarlardan korusun a.s.
kötükedihüso gıcık adam nolcak kötükedihüsocanım kızlarımda iyi çok şükür :1hug:
kızlar bağlı çalıştığım genel müdür izin olayını çok anlayışlı karşıladı canın ne zaman isterse çık dedi burda müdür çok finans müdürü var birde az önce nezaketen ben pazartesiden itibaren yokum dedim adam hani mayısta çıkacaktın izne demesin mi bende zaten doğumum mayısta dedimÇok üzgünüm çoook:mymeka: sinir bozucu şey ne olacak sonrada yerine kim bakacak dedi bende genel müdürümün ayarlayacağını söyledim :lepi: sanki ben son güne bırakmışım gibi adam canımı sıktı Çok üzgünüm çoook
Cnm anlamadım valla, kızın mahrem durumu ve kapı açık öyyyyle herkesin içinde dikiyolarmı yaniiii, bide bişi daha sorucam, sondayı herkesin içindemi takıp çıkarıyolarooooooooooo cerene maşallah kızlar allahım hiç acı hissettirmesin
ben normal doğuma biraz tanık oldum diyeiblirim nst girerken tam çaprazımdaki odada kadın normal doğuruyordu birde dikilirken gördüm istemem dedim....
ama cerenin maşallah açılması var birde suyu ile geldimi dombili oğluşu ki bebeği büyük kolay olur
hiç canı acımaz....sancı çekmek çok zor kızlar inş..bir avazda kurtulur canım arkadaşım
rabbim sıkıntı göstermesin
yokk canımm ya benim ki hem pisletince ağlıyor hemde acınca ne onu kabul ediyor ne onu çok cadı bişi bu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ayy cerenide allah kurtarsın sağlıcakla inş :Saruboceq: dualarımız onunla :Saruboceq:
ewet cnm ufak tefek bende yapıyorum ama genelde ben bebişle ilkgileniyorum evle ablam ilgileniyor
bide kaynanam burda ayy gitsede kurtulsam yaww karşımda karuyu gördükçe sinir oluyorumm kötükedihüsokötükedihüso
tutkun cnm bende sezeryan istege bağlı olduğu için 600 ytl ödedim ama dr raporlu olursa 350 alıyolar
kızlar bende görümcemi gönderemedim ama kaynanam gelmiyor bu daha önemli benim için -tatlicadiarzu-
Allah yardımcısı olsun cerenin işleimi bırakıp doğurdumu diye meraktan geldim valla
biri gelse eve geçirmeye yer yokdelikafadulden
kızlar birde magnezyum kullanılmaz falan yazmışssınız neden acaba ben hala kullanıyorum dr.um bişey demedi:1shok:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar Ojeli Ceren doğurmuşşşşş Allah'ıma bin şükürler olsun normal doğumla ilk bebeğimiz geldi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
merhaba kızlar. size haberlerim var. alkisalkisalkis dediğim gibi bugün yeni doktorumda kontrolüm vardı. iyi, şeker birşey.
bebişimde çok iyi maşallah. kilosu 3205gr boyu da 51,3 cm olmuş. 7 mayısa kontrol için gün verdi. çatı muayenesini de o zaman yapacakmış. o kontrole göre bebişimin durumu hala böyle önden gidiyor olursa 11 mayısta sezeryana alacakmışdelikafadulden haber vereyim istedim. çıkıyoruz birazdan.
ojeli cerende mi doğuruyormuş? alkisalkisalkis
kızlar biliyosunuz tansiyon ilacı kullanmaya başladım ama tansiyonum hala yüksek seyrediyor. demin dr umla konuştum yine. preeklempsi tehlikem var. hayati tehlike olabilirmiş. renkli dopler ultrason önerdi. göbek kordonundaki kanın tansiyonuna bakılması gerekiyormuş. yarına acil randevu aldım. hatta randevu yokmuş da araya bi yere sıkıştıracaklar beni. onun sonucuna göre acil sezaryen gerekebilir dedi. panik oldum ama annemlerde kaldığım için onlara belli etmemeye çalışıyorum.
a.s.cerenin de gözü aydın allah analı babalı büyütsün inşallah.
bir de bi sürü alıntı yapmıştım ama panikle hepsini sildim. burcuya tutkuna pınara ve daha birilerine bi yorumlar yapacaktım ama artık hatırlamıyorum :sm_confused: kusuruma bakmayın kızlar
ya kızlar bi şey itiraf etmek istiyorum. benim resmi nikahım yok. eşim de işsizdi biliyosunuz ssk ya babamdan bakılıyorum die evlenmeyi düşünmedik. zaten hamileliğimi yatarak geçirdim biliyosunuz. eşim iş buldu şimdi ama doğumdan sonra nikah yaparız diyoduk. ama iki gün önce öğrendik ki yeni medeni kanuna göre evlilik dışı doğan çocuklar babasının soyadını alamıyomuş. tek şart nikahmış. bugün hemen başvurduk. sağlık raporu için kan istediler sonucu salı çıkacakmış ondan sonra da nikah işlemleri başlıcak ama uzatıyolar da uzatıyolar. ben de evlenmeden doğurmak istemiyom bu durumda. ay sinir oldum. yıldırım nikahı diye bi şey yalan yani. türk filmi gibi oldum ben ya nası kızıyorum kendime..
bütün merkez ilçeye tek bir sağlık ocağı bakıyomuş ve bütün izmirin evlilik tahlilleri tek bir merkezde yapılıyomuş (güyaaaa) ve mutlaka 3 gün beklenmesi gerekiyormuş. yani kan testi sonucu salıdan önce çıkmıyor. sonraki nikah işlemleri için benim bağlı olduğum merkez konak ilçesi bir hafta on gün sürer dedi ama başka bi ilçede o kadar sürmez 2-3 gün dedi. pazartesi onunla görüşmeye gidecektik. bakalım nolcak??
kızlar ne güzel kiminiz yavrularına kavuşmuş kiminiz gün sayıyorsunuz dogum yapan arkadaslara ve bebişlere masallah yapacak olanlarada Allah kolay doğumlar nasip etsin inş. sizin yazılarınızı okudukca heyecanlanıyorum iyice
kızlar ne güzel kiminiz yavrularına kavuşmuş kiminiz gün sayıyorsunuz dogum yapan arkadaslara ve bebişlere masallah yapacak olanlarada Allah kolay doğumlar nasip etsin inş. sizin yazılarınızı okudukca heyecanlanıyorum iyice
oh mis gibi olmuştur pınarcım güle güle kullanın
nasıl yani ojeli sezeryan olmuş olabilir mi canım inş normaidir ya ama önemli olan ikisinde iyi olması gerisi boş
doğru diyor canım bak normalde ojelinin yarın sezeryanı vardı bugün sancı tuttu bu veletlerin işi belli olmaz ama hastane işi halolmuş ya gerisi gelir hayırlısıyla
PINAAAAAAAAAARR 4 gün ha ben önce sen doğurursun diyordum ama geç kldın önce doğuranlar oldu.
pınarcım, nüfus kağıdı çıkıyormuş ama annenin soyadına kaydediliyomuş. 2003te çıkan yeni medeni kanuna göre. üstelik babası çocuk kesin benim dese, hatta dna testiyle ispat etse bile evlilik yoksa kendi soyadını veremiyomuş. çocuk babadan doğan bütün haklardan yararlanıyor, hatta mirasa giriyor ama soyadını taşıyamıyor. 2003ten beri bi sürü insan madur olmuş ama kanunu da düzeltmiyolarmış. ben de çocuğumun benim soyadımı taşımasını kesinlikle istemem. neticede ben bu adamla 10 yıldır birlikteyim ve bu çocuk da bir gençlik hatası falan değil yani. niye babasının soyadından mahrum kalsın ki. bilseydik böyle olacağını daha erken davranırdık ama hep kusarak yattığım için hadi doğumdan sonra yapalım diyoduk. sürpriz oldu yani
TUTKUNCUM 5mayısta gun wercek drumuz ..bakalım artık ne gune derse...
tontiş olduundan sezeryan olcam hayırlısıyla...ayy oyle cok heycanlıyımkı sankı heran sancım tutcakmış gıbı hıssedıorum pısıkolojık olarak sanırımkaydirigubbakcemile3
ben gelene kadar herkes gitniş ancak yediler yaaaa sütümü sağıyorum
yatacam gece 12 de kalkacam
cereni aradım sesi çok yorgun bitkin fenaydı yaaa üzüldüm şimdi
arayıp aramamak arasında kaldım oda kıza denk geldi tühhhh yarın sabah ararımm
merhaba kizlar :) gene kactim :) cok uykum var ama her saniyesine degiyor vallahi :) 1 saattir acik forum ama bebis bi musade etmedi yazmama..anca uyudu :) ojelifistikimiz dogurmusssss..ay cok sevindim yaaa..cok sukur ikiside iyiymiş..dahada iyi olsunlar inşaAllahhhh :)
kizlar hepinize dua ettim bayilmadan önce..Rabbim saglikla mutlulukla bebişlerinize kavustursun sizleri diye..
bebiş uyandi ben kacti :) gelirim gene muckssssss
merhaba kizlar :) gene kactim :) cok uykum var ama her saniyesine degiyor vallahi :) 1 saattir acik forum ama bebis bi musade etmedi yazmama..anca uyudu :) ojelifistikimiz dogurmusssss..ay cok sevindim yaaa..cok sukur ikiside iyiymiş..dahada iyi olsunlar inşaAllahhhh :)
kizlar hepinize dua ettim bayilmadan önce..Rabbim saglikla mutlulukla bebişlerinize kavustursun sizleri diye..
anka kuşu cnm sıkma canını hayatta herşey biz insanlara
eşin iş bulmuş nikah işleminizde inş.vakitlice olur sen ve bebeğin sorun yaşamazsınız inş...
geç cvp verdim cnm kusura bakma ve hiççççççççççç üzülmee
saol canım ıı dıleklerın için..amin hepımız için hayırlısı olsun inşallah...
canım benım yaa....bak bak annesı bebişine..kokla onu mis mis ...
oyle valla PINARCIM sagloıcakla alımmde kucaım sezeryan norml farketmez artık....:1hug::asigim:bugun benımkı kıpır kıpır kızlar ya göbüşüm bi saga bi sola kıprasıo falla..benımmı her an kol bacak bişi cıkartcakmış gibi gelıo falla kaydirigubbakcemile3bu ne hareketlılık anlayamadım falla
Benimkide öyle canım. Artık diyorum ya içeride iyice krallığını ilan etti benim kız kaydirigubbakcemile3 Bi sağa bi sola. İnşaat mı yapıyor nedir kaydirigubbakcemile3
Ben dinleneyim artık kızlar. Ayaklarımı hiç uzatamadım. Şiştiler. Yarın görüşürüz kısmetse. Öpüyorum hepinizi ve kuzularınızı kocaman a.s.
Benimkide öyle canım. Artık diyorum ya içeride iyice krallığını ilan etti benim kız kaydirigubbakcemile3 Bi sağa bi sola. İnşaat mı yapıyor nedir kaydirigubbakcemile3
Ben dinleneyim artık kızlar. Ayaklarımı hiç uzatamadım. Şiştiler. Yarın görüşürüz kısmetse. Öpüyorum hepinizi ve kuzularınızı kocaman a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?