2009 Mayıs Anneleri

TUTKUNCUM 5mayısta gun wercek drumuz ..bakalım artık ne gune derse...
tontiş olduundan sezeryan olcam hayırlısıyla...ayy oyle cok heycanlıyımkı sankı heran sancım tutcakmış gıbı hıssedıorum pısıkolojık olarak sanırımkaydirigubbakcemile3

haklısın canım ben de öyle şükrediyorum zaten. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

Cnm ikisinide koydum ben, zaten penye çok yer kaplamıyor,

kızlar göğüs ucu koruyucu aldınız mı gerekli midir acaba?şimdi net te dolaşırken gördüm

Cnm almadım ben, krem aldım sadece bide göğüs pedi, genelde ihtiyaç olmuyormuş,gerekirse aldırırım eczaneden

Selam tüm Mayis Annelerine, yogun bir hafta baslayacak sanirim, bir sürü bebek geliyor ne güzel. Bizim inatci ufaklik bakalim ne zaman tesrif edecek, dün doktor kafasina dokundu, kendini bir geri cekiyor, gülmem geldi:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar silikon göğüs koruyucuları var onlar çok işe yarıyor daha steril ben göğüs ucu kremi olarak duit marka aldım silinmesine gerek yok kullanırken sürmeside kolay
Cnm bende medela Purelan aldım krem, silinmesine gerek yokmuş bununda
hııı göğüsucu olmayanlar için biri..onu takıp emziriyorsun.
göğüs kalkanı normal emzirdikten sonra kremleyip onu takıyorsun korusun diye..

böyle dimi kızlar:)))

Bende böyle biliyorum cnm, bide gögüs ucu yara olanlarda koruyucuyu kullanıyormuş acımasın diye

Cnm bende su yok ama ağrı var

Tubiiiiiş, Rabbim nazarlardan saklasın siziiiii, kavuştun sonunda peri kızınaaa, bizede yaz ama unutma olurmu

Cnm benimkinin hıçkırığı sürekli değişiyor, bazı günlr az bazı günler çok, ama genelde 15dk üzerinde sürüyor, yazıııık hıçkırıp duruyolar yaa

amiiiiiiiiin inş.
kötükedihüso gıcık adam nolcak kötükedihüso

Cnm anlamadım valla, kızın mahrem durumu ve kapı açık öyyyyle herkesin içinde dikiyolarmı yaniiii, bide bişi daha sorucam, sondayı herkesin içindemi takıp çıkarıyolar

kızlar bende görümcemi gönderemedim ama kaynanam gelmiyor bu daha önemli benim için -tatlicadiarzu-

Kızlar bende sizin gibi bi seviyom bi seviyom kaynanamı görümcemi fln anlatamam yani, bayılıyom onlara(!)
:mymeka:

Cnm manezyum sancıları azalttığı yada engellediği desem daha doğru olur, bunun için 35ten sonra kesiceksin demişti dr um,

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar Ojeli Ceren doğurmuşşşşş Allah'ıma bin şükürler olsun normal doğumla ilk bebeğimiz geldi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Oyy hoşgelmiş kuzucuk, rabbim analı babalı büyütsün inş., ilk normal doğumumuz, inş. kesisiz olmuştur

Maşallah tosununa ayşecim kocaman olmuş

Allah korusun cnm kötü şeyler düşünme, sen dr un dediklerini yap, hiç bişi olmaz Allahın izniyle, hayırlısı olsun cnm benim

a.s.

Cnm nikah şart bence, ya bizim nikah için benim sağlık muayenesi sonucumu ertesi gün vermşlerdi, anasağlıktan almıştım eskişehirde, niye uzatıyolar sizinkini anlamadım

ben gelene kadar herkes gitniş ancak yediler yaaaa sütümü sağıyorum
yatacam gece 12 de kalkacam

cereni aradım sesi çok yorgun bitkin fenaydı yaaa üzüldüm şimdi
arayıp aramamak arasında kaldım oda kıza denk geldi tühhhh yarın sabah ararımm

anka kuşu cnm sıkma canını hayatta herşey biz insanlara
eşin iş bulmuş nikah işleminizde inş.vakitlice olur sen ve bebeğin sorun yaşamazsınız inş...

geç cvp verdim cnm kusura bakma ve hiççççççççççç üzülmee

kızlar ne güzel kiminiz yavrularına kavuşmuş kiminiz gün sayıyorsunuz dogum yapan arkadaslara ve bebişlere masallah yapacak olanlarada Allah kolay doğumlar nasip etsin inş. sizin yazılarınızı okudukca heyecanlanıyorum iyice

teşekkürler tatlım sende haziran annesisin sanırım darısı başına inşallah a.s.

Tubaaaaaaa hoşgeldiiiiiiiiin, cnm atlattın çok şükür, prensesin nasıl, kokla onu benim için mis mis sütt kokar kuzucuk şimdi maşşallah

merhaba kizlar :) gene kactim :) cok uykum var ama her saniyesine degiyor vallahi :) 1 saattir acik forum ama bebis bi musade etmedi yazmama..anca uyudu :) ojelifistikimiz dogurmusssss..ay cok sevindim yaaa..cok sukur ikiside iyiymiş..dahada iyi olsunlar inşaAllahhhh :)

kizlar hepinize dua ettim bayilmadan önce..Rabbim saglikla mutlulukla bebişlerinize kavustursun sizleri diye..

bebiş uyandi ben kacti :) gelirim gene muckssssss

Oldu valla bacım. Camlar, perdeler, dolaplar, her yer tek tek temizlendi. Ama canları çıktı valla ikisinin de. Şimdi eşim götürdü evlerine bırakmaya. Bende size bakayım o arada dedim a.s.

Valla bilmiyorum ki bacım. O telefon eden bayan normal dedi ya bana. Yada ben mi heyecandan öyle anladım :uhm:

PINAAAAAAAAAARR 4 gün ha ben önce sen doğurursun diyordum ama geç kldın önce doğuranlar oldu.

He valla bacım ya Ceren benden önce pırtlattı kaydirigubbakcemile3 Zaten dün konuştuğumuzda suyum geliyor galiba yavaş yavaş demişti. Bugün kontrolden sonra yarın falan sezaryen olacaktı hihoyyyt

Anladım canım. Olsun stres yapma. Herşey yoluna girer. Doğumdan sonra nikah olunca sorun olmaz heralde dimi :uhm:

Hayırlısı bacım. Sağlıkla olsun da normal sezaryen hiç dert etme a.s.

Allah Allah bu kadar bitkin mi oluyor insan normal doğumdan çıkınca :uhm: Çok mu sancı çekti acaba tatlım ya? Bebişi de iriydi zor oldu heralde :çok üzgünüm:

Çok tşk ederiz canım Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah a.s.

Ay canım benim ya ne güzel yorgunluklardır bunlar kim bilir hihoyyyt

Allah razı olsun. Benimde aklımda direk siz varsınız valla. Doğuma girerken yüksek sesle söyleyeceğim tüm kk'daki arkadaşlarıma ve bebek isteyenlere hayırlı evlatlar, sağlıklı doğumlar, bebeği olanlara da uzun ömürler ver Allah'ım diye hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

saol canım ıı dıleklerın için..amin hepımız için hayırlısı olsun inşallah...

canım benım yaa....bak bak annesı bebişine..kokla onu mis mis ...

oyle valla PINARCIM sagloıcakla alımmde kucaım sezeryan norml farketmez artık....:1hug::asigim:bugun benımkı kıpır kıpır kızlar ya göbüşüm bi saga bi sola kıprasıo falla..benımmı her an kol bacak bişi cıkartcakmış gibi gelıo falla kaydirigubbakcemile3bu ne hareketlılık anlayamadım falla

sağol canım allah hepinizden razı olsun. iyi ki varsınız

hoşgeldin canım. hemen gittin doğurdun geldin tekrar adapte oldun bile ya. insanın inanası gelmio. nerelerden nerelere geldik

Benimkide öyle canım. Artık diyorum ya içeride iyice krallığını ilan etti benim kız kaydirigubbakcemile3 Bi sağa bi sola. İnşaat mı yapıyor nedir kaydirigubbakcemile3

Ben dinleneyim artık kızlar. Ayaklarımı hiç uzatamadım. Şiştiler. Yarın görüşürüz kısmetse. Öpüyorum hepinizi ve kuzularınızı kocaman a.s.

Tubişim çok özeniyom valla, maşallah prensesine,benim oğluşumda gelsin ama bikaç hafta sonra,
Cnm duaların için Allah razı olsun,bende senin için dua ettim sağlıkla kavuş kızına diye, öptüm seni, peri kızınıda kokladım
Şeniz

Son düzenleme:

dınlen canım..bugun temızlık falan derken ınsan bişicik yapmasada yoruluo genede...
uzat sole bacaklarını dınlen kendınde defnecimde dınlensın emi annesi...
cok optuk seni...benım yagızda keyfı gayet ıı kesın saga sola donup duruo ben içerde kesın bı flort falan buldu dıorum....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok optuk seni....Şeniz

Güle güle cnm, görüşmek üzere
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…