ya kızlar bi şey itiraf etmek istiyorum. benim resmi nikahım yok. eşim de işsizdi biliyosunuz ssk ya babamdan bakılıyorum die evlenmeyi düşünmedik. zaten hamileliğimi yatarak geçirdim biliyosunuz. eşim iş buldu şimdi ama doğumdan sonra nikah yaparız diyoduk. ama iki gün önce öğrendik ki yeni medeni kanuna göre evlilik dışı doğan çocuklar babasının soyadını alamıyomuş. tek şart nikahmış. bugün hemen başvurduk. sağlık raporu için kan istediler sonucu salı çıkacakmış ondan sonra da nikah işlemleri başlıcak ama uzatıyolar da uzatıyolar. ben de evlenmeden doğurmak istemiyom bu durumda. ay sinir oldum. yıldırım nikahı diye bi şey yalan yani. türk filmi gibi oldum ben ya nası kızıyorum kendime..
Iyi Geceler hatta olan tüm Mayis Annelerine...
Kızlar Ojeli Ceren'le dün konuşmuştuk en son. Bugün doktor kontrolü vardı. Sanki damla damla suyum geliyor gibi, doktora ulaşamadım demişti. Şimdi mesaj atmış. Suyum geliyor doktora gidiyorum diye. Aradım eşi çıktı. Kontroldeymiş. Büyük ihtimalle bugün doğum olucak dedi. Kontrolü bitsin arayacağım tekrar. HAberdar ederim sizi de. Ayyyy bi bebeğimiz daha geliyor inşallahhhhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt
aha bir tane daha geliyorhihoyyythihoyyyt allah hayırlı doğum nasip etsin inş
çok üzüldüm brisnecim ya neyse tama kafana bebişleri düşün idare ediver ne kadar kalıcak inş kısa zaman kalır
valla canım kurabiye kek türü şeyler yapar annem burdayken onlar olur sonrasında o gidince hazır bir şeyler olur herhalde kurabiye börek tarzı sanıırm
beni temizliğimide görümcem hallediyor sağolsun oda evleniyor haziranda ondan sonra bana ve eşime kalıcak bakalım ama benim kociş çok yardımcı ya ben yaparım sen bebekle ilgilen yeterki diyor
bizde büyük temizliği bitirdik halılarıda yıkatmaya verdik geldiler ama daha sermedim o zaman kadar kirlenmesin diye son doğuma giderken yine görümcem şöle köşe bucak yapıcak bizde hazır sayılırız hihoyyythihoyyythihoyyyt
pınarcım dün 23 nisan olunca resmi tatil yaptık pazartesi son benim bitanem
ayy ojelifıstık hakkında hayırlısı olsun Allah bir avazda kurtarsın inşallah
o kadar yoğun ki yemeği bile beş dakikada yedim geldim kızlar
incihan canım benim nasılsın evet hazırlıklar tamamlandı çok şükür sende ne var ne yok
kızlar göğüs ucu koruyucu aldınız mı gerekli midir acaba?şimdi net te dolaşırken gördüm
merhaba kizlarrrr a.s.
bebiş uyanmadan bi yazayim :)) sali günü sezeryanla dogdu boncukum..ecelden kacamadik sezeryan olduk :)) 3600gr 50cm dogdu..ismini son gece karar verdik..Ayse Serra..cok zor bi işmiş bu isim işi..
agrilarim var biraz..oturup kalkmak büyük iş..inşaAllah bi haftaya toplarmişiz..ayaklarim fil gibi..vucuttaki ödem iniyormus ayaklara..
dün eve geldik cok sukur..emzir,gaz cikar,altini değiş,yatir kaldir :))) bu fiileri döngü halinde yapiyoruz :))
hamdolsun herşey yolunda..kizlar cok ama cok cok cok güzel bir duygu..onun kokusu bakişi aglayişi bile muhtesem..tek kelime ile aşk bu :))
buarada tel eden arkadaslara cok teşekkürler..maalesef telefonum sapitti..acilmiyor..oyuzden cevap veremiyorum kimseye..en kisa zamanda halledicem inşaAllah kendime gelebilirsem :))
cok karişik yazmiş olabilirim..kulagim bebişimde..inşaAllah rahat bi zamanda gene gelicem en kisa zamanda..şuan ev kalabalik biraz..ama düzen oturtmaya basliyorum yavastan..
hepinizi ayri ayri öpüyorummmm..Rabbime emanetsinizzzz a.s.
civcivim merhaba nasılsın bebiş nasıl fıstığım :))))))))) canım ayvanın çekirdeğini suyun içinde beklet krem kıvamına gelince sür iyi gelir bilgin olsun tatlım
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar Ojeli Ceren doğurmuşşşşş Allah'ıma bin şükürler olsun normal doğumla ilk bebeğimiz geldi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
merhaba kızlar. size haberlerim var. alkisalkisalkis dediğim gibi bugün yeni doktorumda kontrolüm vardı. iyi, şeker birşey.
bebişimde çok iyi maşallah. kilosu 3205gr boyu da 51,3 cm olmuş. 7 mayısa kontrol için gün verdi. çatı muayenesini de o zaman yapacakmış. o kontrole göre bebişimin durumu hala böyle önden gidiyor olursa 11 mayısta sezeryana alacakmışdelikafadulden haber vereyim istedim. çıkıyoruz birazdan.
ojeli cerende mi doğuruyormuş? alkisalkisalkis
ya kızlar bi şey itiraf etmek istiyorum. benim resmi nikahım yok. eşim de işsizdi biliyosunuz ssk ya babamdan bakılıyorum die evlenmeyi düşünmedik. zaten hamileliğimi yatarak geçirdim biliyosunuz. eşim iş buldu şimdi ama doğumdan sonra nikah yaparız diyoduk. ama iki gün önce öğrendik ki yeni medeni kanuna göre evlilik dışı doğan çocuklar babasının soyadını alamıyomuş. tek şart nikahmış. bugün hemen başvurduk. sağlık raporu için kan istediler sonucu salı çıkacakmış ondan sonra da nikah işlemleri başlıcak ama uzatıyolar da uzatıyolar. ben de evlenmeden doğurmak istemiyom bu durumda. ay sinir oldum. yıldırım nikahı diye bi şey yalan yani. türk filmi gibi oldum ben ya nası kızıyorum kendime..
Benimkide öyle canım. Artık diyorum ya içeride iyice krallığını ilan etti benim kız kaydirigubbakcemile3 Bi sağa bi sola. İnşaat mı yapıyor nedir kaydirigubbakcemile3
Ben dinleneyim artık kızlar. Ayaklarımı hiç uzatamadım. Şiştiler. Yarın görüşürüz kısmetse. Öpüyorum hepinizi ve kuzularınızı kocaman a.s.
Iyi Geceler hatta olan tüm Mayis Annelerine...
Meltem cnm, nasıl oldun rahatladınmı biraz Şeniz
Takma kafana canim, vardir bu caresi mutlaka. Büyük sehirlerde bu tür bürokratik isler daha hantal yürüyor sanirim, torpil falan bulabilirsiniz belki isleri hizlandirsinlar diye. Bizim nikahta böyle uzadikca uzayacakti ve cok az vaktimiz vardi. Tesadüfen nüfus müdürü yakin bir tanidik cikti, 1 saat icinde bitti 1 hafta sürer dedikleri islemler...
tubişcim nasılsın sende başladın değilmi 2 saat nöbetlerine ne tuhaf ya geçen hafta 41 de doğurcam diyordun nasıl bebişin tatlım sütün varmı inş güzel güzel emiyordur bu arada hastane nasıldı memnun kaldınmı ya çok merak ediyorum bide ne kadar ödedin canım çok ekstra bir şeyler çıkarıyorlarmı
canim kusura bakma geçmişe bakiyordum bebişten müsade geldikce :)) sanirim cerenden baska kimseden haber yok..yada ben kacirdim arada :)
cok sukur bitanem iyiyim..valla bende hala şoku atlamadim :) ne oluyor ben kimim modundayim hala :) sütüm pek yoktu bastan..doktorla zorla emdir dedi gelmese bile..ama ben pimpirikliyim..hem zorla emdirdim hem mama takviyesi yaptim..şimdi biraz düzeldim..bu seferde gögüslerim yara oldu..tutturamadim dengeyi hala :))
canim hastaneden cok memnun kaldim..eminim sende cok memnun kalirsin..ben tek kişilik odada kaldim..girişim normal dogumdu ama sonra zorunlu sezeryana cevrildi..2 gece kaldim..650 tuttu galiba hesap..ekstralar sanirim suni sanci felan oldu..incelemedim faturayi..ama gercekten memnun kaldim..özellikle hemsirelerdenzirt pirt geldiler..cadi birine denk gelseydim belki kaçardim..cok korktum cünkü sezeryan lafini duyunca..doktorumda hemsirelerde cok rahatlattilar beni :)
gönlün ferah olsun yanibi daha dogum yapsam gene orayi tercih ederim bu arada bana tam anestesi uyguladilar..epidurali tavsiye etmedi doktorum..sanirim suni sanci aldigim için tavsiye etmedi..bilemiyorum..baska merak ettigin bişi olursa sor canim..bebiş müsade ettikçe girip cevap veririm
kizlar gecmişi okudum biraz..ya hakkinizi helal edin valla..merakta birakmişim sizi( telefonu kimseye vermek aklima gelmedi..hülyada vardi belki ondan rahattim..gerçi onunlada konusamadim hattimi eşimin telie takip öyle msg attik..tekrar kusura bakmayin emi Allah razi olsun dualariniz ve güzel dilekleriniz için..aglattiniz beni burda ((
sğaol tubişcim şu anda snedne sonra ojeli doğurdu başka doğuran yok şimdilik salı günü pınar doğurcak
inş herşey zamanla daha da yoluna girer canım sütünde gelir ama doktorun dediği doğru gelmese bile emzire emzire çoğalıyormuş sen hiç bırakma emzirmeyi ama haklısın mama takviyesinde insaının içi rahat etmez
bol su ve komposto çorba sıvı şeyler tüketin diyorlar süt için bide ilginçtir bulgur pilavı diyorlar
tubacım hastane konsunda söylediklerin yüreğime su serpti inş benimde herşey yolunda gider canım epiduralden vazgeçtim gibi zaten genel anestezi olurum eğer sezeryan olursa çünkü korkuyorum ya epiduralden heyacan falan yaparım diye
kuzunu kokla bizim için eminim çok tatlıdır baktım kilo tahminide tutmuş maşallah tekrara.s.
bende kaçıyorum kızlar yavaştan belim ağrıyor gideyim uyumaya çalışayım
hazir ayse serra uyurken size olanlardan bahsedeyim :) sabah okadar kacma planima ragmen kuzu kuzu hastaneye yattim..yattigim gibi serumu yedim :)) 6 saat yarim şişe suni sanci aldim..2 saatte bir doktorum gelip alttan muayne etti açilma varmi diye..tik yoktu..tam tersi bebişim yukari kaçti :)))
nst ye baglandim yarim saatte bir..hiç sancim cikmadi..he bi kere 70e firladi..o da hemsirenin elinde igneyi görünce :)))) bana vurcak sandim da
neysem..6 saat sonunda tik olmayinca doktorum daha fazla beklemenin bi manasi olmadigini söyledi..ne oldugunu anlamadan sondam takildi,sedye geldi ve tipiş tipiş sezeryana girdim..buarada bu sonda cok komik bişi..sürekli altima yapiyorum hissi verdi bana :)))
bebişimi ilk ben göremedim tabi..bide genel anestesi oldugum için ayilmam biraz zaman aldi..ayildim ayilmasina ama ne ayilmak..hastaneyi birbirine katmişim :))) millet ölmüş gülmekten :))
anneeee anneeeee annemii getirin bana diye bagirmişim..annem ben burdayim kizim demiş..anneee kizimi aldilar bendennn diye agliyormusum ziril ziril..annem yok kızın burda bak diyormus..aglamaktan ve narkozun etkisinden göremedim ama :)) tuba hanim sakin olun diyormus hemsireler..ben tuba degilim demişim onlarada :))) üstümü değiştirmişler..ayip oluyor ama diye azarlamişim :))) en komiği eşim için mehmet beni birakti gitti diye cok bagirmişim :)))) kelime-i şehadet getiriyormusum..vs.vs..
velhasili kelam ayilmam tam bi film olmus..
dogum hikayemin tamamini yazarim inşaAllah en kisa sürede
şimdilik kaçiyorum..öptüm hepiniziiiiiii
canım benım saglıcakla aldın ya kuzucunu kucaına daha ne ısterızkı...
enın bebiş annesının gecekusu olmasına ızın verıo masallah...kaydirigubbakcemile3bebiş dogmadanda gecelerı cıkmazdın burdan dogduktan sonradakaydirigubbakcemile3amannn nazar degmesin kuzumuza..kırkbınkere masallahhhhhh uyusun uyusunda buyusunnn:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3komık hatunsun vesselammmmkaydirigubbakcemile3su narkozdan ayılmakta ayrı bı dert yafs...bakalım bız nasıl ayılcaz ben ılk narkozda eşime sayarak uynmısım narkozdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3koptum yanı gulmekten sana tubiş ay cok yasa....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canlarım çok teşekkür ederim ilginize desteğinize. rahatlamaz olur muyum.. sağolun varolun.
pt bakıcaz öteki ilçeye bakalım belli mi olur bi acıyan çıkar halimize inşallah. zaten bugün telefonda konuştuğum bayan çok olumlu konuştu.
yeter ki yarın dopler sonucum iyi çıksın. dua edin kızlar. bebek için hayati tehlike varmış asıl canımı sıkan o da, onu kondurmak istemiyorum işte... Allahın izniyle atlatıcaz inşallah.
Kızlar bi baktım kaçıyorum herkese iyi geceler
Yarın dr gidiyoruz ve kaçamazsın catı ya bakıcam dedi korku sardı beni.Hala evde badanacı var arkadaşlar ya tam anlamıyla bitmedi işlerim temizliyoruz sonrada kirletiyorum galiba ben doğurana kadar işim bitmez benim huyum kurusun.
Cok yorgunum biri beni yatağa götürse ya ama bu kiloyla imkansız öptüm hepinizi
kizlar gecmişi okudum biraz..ya hakkinizi helal edin valla..merakta birakmişim sizi( telefonu kimseye vermek aklima gelmedi..hülyada vardi belki ondan rahattim..gerçi onunlada konusamadim hattimi eşimin telie takip öyle msg attik..tekrar kusura bakmayin emi Allah razi olsun dualariniz ve güzel dilekleriniz için..aglattiniz beni burda ((
hazir ayse serra uyurken size olanlardan bahsedeyim :) sabah okadar kacma planima ragmen kuzu kuzu hastaneye yattim..yattigim gibi serumu yedim :)) 6 saat yarim şişe suni sanci aldim..2 saatte bir doktorum gelip alttan muayne etti açilma varmi diye..tik yoktu..tam tersi bebişim yukari kaçti :)))
nst ye baglandim yarim saatte bir..hiç sancim cikmadi..he bi kere 70e firladi..o da hemsirenin elinde igneyi görünce :)))) bana vurcak sandim da
neysem..6 saat sonunda tik olmayinca doktorum daha fazla beklemenin bi manasi olmadigini söyledi..ne oldugunu anlamadan sondam takildi,sedye geldi ve tipiş tipiş sezeryana girdim..buarada bu sonda cok komik bişi..sürekli altima yapiyorum hissi verdi bana :)))
bebişimi ilk ben göremedim tabi..bide genel anestesi oldugum için ayilmam biraz zaman aldi..ayildim ayilmasina ama ne ayilmak..hastaneyi birbirine katmişim :))) millet ölmüş gülmekten :))
anneeee anneeeee annemii getirin bana diye bagirmişim..annem ben burdayim kizim demiş..anneee kizimi aldilar bendennn diye agliyormusum ziril ziril..annem yok kızın burda bak diyormus..aglamaktan ve narkozun etkisinden göremedim ama :)) tuba hanim sakin olun diyormus hemsireler..ben tuba degilim demişim onlarada :))) üstümü değiştirmişler..ayip oluyor ama diye azarlamişim :))) en komiği eşim için mehmet beni birakti gitti diye cok bagirmişim :)))) kelime-i şehadet getiriyormusum..vs.vs..
hadi hayırlısı canım bende 4-5 mayısta gidicem ama benim 11 mayıs belli yaniTUTKUNCUM 5mayısta gun wercek drumuz ..bakalım artık ne gune derse...
tontiş olduundan sezeryan olcam hayırlısıyla...ayy oyle cok heycanlıyımkı sankı heran sancım tutcakmış gıbı hıssedıorum pısıkolojık olarak sanırımkaydirigubbakcemile3
Amin canım hayırlısıhaklısın canım ben de öyle şükrediyorum zaten. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.
çok güldüm kız çocuk içerde senin idrar torbanla oynuyordur ilk oyuncağı oymuş ya.dınlen canım..bugun temızlık falan derken ınsan bişicik yapmasada yoruluo genede...
uzat sole bacaklarını dınlen kendınde defnecimde dınlensın emi annesi...
cok optuk seni...benım yagızda keyfı gayet ıı kesın saga sola donup duruo ben içerde kesın bı flort falan buldu dıorum....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok optuk seni....Şeniz
canım sende git acil nikah yapsınlar bide başvuru tarihin doğumdan önce olduğu için hukuki olarak haklı çıkarsınız bence.canlarım çok teşekkür ederim ilginize desteğinize. rahatlamaz olur muyum.. sağolun varolun.
pt bakıcaz öteki ilçeye bakalım belli mi olur bi acıyan çıkar halimize inşallah. zaten bugün telefonda konuştuğum bayan çok olumlu konuştu.
yeter ki yarın dopler sonucum iyi çıksın. dua edin kızlar. bebek için hayati tehlike varmış asıl canımı sıkan o da, onu kondurmak istemiyorum işte... Allahın izniyle atlatıcaz inşallah.
oy oy kolay gelsin canım hadi hayırlı haberlerle gel.Kızlar bi baktım kaçıyorum herkese iyi geceler
Yarın dr gidiyoruz ve kaçamazsın catı ya bakıcam dedi korku sardı beni.Hala evde badanacı var arkadaşlar ya tam anlamıyla bitmedi işlerim temizliyoruz sonrada kirletiyorum galiba ben doğurana kadar işim bitmez benim huyum kurusun.
Cok yorgunum biri beni yatağa götürse ya ama bu kiloyla imkansız öptüm hepinizi
canim kusura bakma geçmişe bakiyordum bebişten müsade geldikce :)) sanirim cerenden baska kimseden haber yok..yada ben kacirdim arada :)
cok sukur bitanem iyiyim..valla bende hala şoku atlamadim :) ne oluyor ben kimim modundayim hala :) sütüm pek yoktu bastan..doktorla zorla emdir dedi gelmese bile..ama ben pimpirikliyim..hem zorla emdirdim hem mama takviyesi yaptim..şimdi biraz düzeldim..bu seferde gögüslerim yara oldu..tutturamadim dengeyi hala :))
canim hastaneden cok memnun kaldim..eminim sende cok memnun kalirsin..ben tek kişilik odada kaldim..girişim normal dogumdu ama sonra zorunlu sezeryana cevrildi..2 gece kaldim..650 tuttu galiba hesap..ekstralar sanirim suni sanci felan oldu..incelemedim faturayi..ama gercekten memnun kaldim..özellikle hemsirelerdenzirt pirt geldiler..cadi birine denk gelseydim belki kaçardim..cok korktum cünkü sezeryan lafini duyunca..doktorumda hemsirelerde cok rahatlattilar beni :)
gönlün ferah olsun yanibi daha dogum yapsam gene orayi tercih ederim bu arada bana tam anestesi uyguladilar..epidurali tavsiye etmedi doktorum..sanirim suni sanci aldigim için tavsiye etmedi..bilemiyorum..baska merak ettigin bişi olursa sor canim..bebiş müsade ettikçe girip cevap veririm
valla tubiş çok güldüm biz ne yapcaz bakalım.Ama herşey yolunda ya önemliolan o.kız insan bizleride sayıklar bizi unutmuşsun bak.Serra ya iyi bak çok afacan oluyorlar onu diim.Geçen hani doğumgünüe gitmiştim akrabamızın onun kızının adı da Serra pek tatlı.hazir ayse serra uyurken size olanlardan bahsedeyim :) sabah okadar kacma planima ragmen kuzu kuzu hastaneye yattim..yattigim gibi serumu yedim :)) 6 saat yarim şişe suni sanci aldim..2 saatte bir doktorum gelip alttan muayne etti açilma varmi diye..tik yoktu..tam tersi bebişim yukari kaçti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?