2009 Mayıs Anneleri

Takma kafana canim, vardir bu caresi mutlaka. Büyük sehirlerde bu tür bürokratik isler daha hantal yürüyor sanirim, torpil falan bulabilirsiniz belki isleri hizlandirsinlar diye. Bizim nikahta böyle uzadikca uzayacakti ve cok az vaktimiz vardi. Tesadüfen nüfus müdürü yakin bir tanidik cikti, 1 saat icinde bitti 1 hafta sürer dedikleri islemler...

tubişcim nasılsın sende başladın değilmi 2 saat nöbetlerine ne tuhaf ya geçen hafta 41 de doğurcam diyordun nasıl bebişin tatlım sütün varmı inş güzel güzel emiyordur bu arada hastane nasıldı memnun kaldınmı ya çok merak ediyorum bide ne kadar ödedin canım çok ekstra bir şeyler çıkarıyorlarmı

Hadi hayırlısı canım

bizde baklava yaptıralım haftaya dedik hem bereketli olur hem hemen bayatlamaz yaprak sarması sarılıp dolaba koyulucak azar azar pişirilir birde günlük börek yaparız dedik yanlarınada lohusa serbeti veya meyva suyu düşünüyoruz.

kızlar göğüs ucu koruyucu aldınız mı gerekli midir acaba?şimdi net te dolaşırken gördüm

ben aldım canım kullananlar memnunmuş bulunsun dedik

allah analı babalı büyütsün inşallah arkadaşım gözünüz aydın biraz dinlen sonra tün ayrıntıları bekliyoruz

civcivim merhaba nasılsın bebiş nasıl fıstığım :))))))))) canım ayvanın çekirdeğini suyun içinde beklet krem kıvamına gelince sür iyi gelir bilgin olsun tatlım

evet banucum annem gülsuyun içinde yaptı 1 -2 günde vazelin gibi oldu cok iyi geliyormuş

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızlar Ojeli Ceren doğurmuşşşşş Allah'ıma bin şükürler olsun normal doğumla ilk bebeğimiz geldi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

gözümüz aydın şükürler olsun kavuştu bir annemiz daha bebişine

maşallah oğluşuna annesi hayırlı haberlerini bekliyoruz

hay allah canım ya son zamanlarında buna üzülme olmuş artık bir kere yıldırım nikahı var diye biliyoduk ama bekler belki bebişin

Yordun bugün sende kendini dinlen bacım iyi uykular

Iyi Geceler hatta olan tüm Mayis Annelerine...

iyi geceler canım

Meltem cnm, nasıl oldun rahatladınmı biraz Şeniz

canlarım çok teşekkür ederim ilginize desteğinize. rahatlamaz olur muyum.. sağolun varolun.

pt bakıcaz öteki ilçeye bakalım belli mi olur bi acıyan çıkar halimize inşallah. zaten bugün telefonda konuştuğum bayan çok olumlu konuştu.
yeter ki yarın dopler sonucum iyi çıksın. dua edin kızlar. bebek için hayati tehlike varmış asıl canımı sıkan o da, onu kondurmak istemiyorum işte... Allahın izniyle atlatıcaz inşallah.

Kızlar bi baktım kaçıyorum herkese iyi geceler

Yarın dr gidiyoruz ve kaçamazsın catı ya bakıcam dedi korku sardı beni.Hala evde badanacı var arkadaşlar ya tam anlamıyla bitmedi işlerim temizliyoruz sonrada kirletiyorum galiba ben doğurana kadar işim bitmez benim huyum kurusun.

Cok yorgunum biri beni yatağa götürse ya ama bu kiloyla imkansız öptüm hepinizi

canim kusura bakma geçmişe bakiyordum bebişten müsade geldikce :)) sanirim cerenden baska kimseden haber yok..yada ben kacirdim arada :)

cok sukur bitanem iyiyim..valla bende hala şoku atlamadim :) ne oluyor ben kimim modundayim hala :) sütüm pek yoktu bastan..doktorla zorla emdir dedi gelmese bile..ama ben pimpirikliyim..hem zorla emdirdim hem mama takviyesi yaptim..şimdi biraz düzeldim..bu seferde gögüslerim yara oldu..tutturamadim dengeyi hala :))

canim hastaneden cok memnun kaldim..eminim sende cok memnun kalirsin..ben tek kişilik odada kaldim..girişim normal dogumdu ama sonra zorunlu sezeryana cevrildi..2 gece kaldim..650 tuttu galiba hesap..ekstralar sanirim suni sanci felan oldu..incelemedim faturayi..ama gercekten memnun kaldim..özellikle hemsirelerden zirt pirt geldiler..cadi birine denk gelseydim belki kaçardim..cok korktum cünkü sezeryan lafini duyunca..doktorumda hemsirelerde cok rahatlattilar beni :)

gönlün ferah olsun yani bi daha dogum yapsam gene orayi tercih ederim bu arada bana tam anestesi uyguladilar..epidurali tavsiye etmedi doktorum..sanirim suni sanci aldigim için tavsiye etmedi..bilemiyorum..baska merak ettigin bişi olursa sor canim..bebiş müsade ettikçe girip cevap veririm

kizlar gecmişi okudum biraz..ya hakkinizi helal edin valla..merakta birakmişim sizi ( telefonu kimseye vermek aklima gelmedi..hülyada vardi belki ondan rahattim..gerçi onunlada konusamadim hattimi eşimin telie takip öyle msg attik..tekrar kusura bakmayin emi Allah razi olsun dualariniz ve güzel dilekleriniz için..aglattiniz beni burda ((

sğaol tubişcim şu anda snedne sonra ojeli doğurdu başka doğuran yok şimdilik salı günü pınar doğurcak

inş herşey zamanla daha da yoluna girer canım sütünde gelir ama doktorun dediği doğru gelmese bile emzire emzire çoğalıyormuş sen hiç bırakma emzirmeyi ama haklısın mama takviyesinde insaının içi rahat etmez

bol su ve komposto çorba sıvı şeyler tüketin diyorlar süt için bide ilginçtir bulgur pilavı diyorlar

tubacım hastane konsunda söylediklerin yüreğime su serpti inş benimde herşey yolunda gider canım epiduralden vazgeçtim gibi zaten genel anestezi olurum eğer sezeryan olursa çünkü korkuyorum ya epiduralden heyacan falan yaparım diye

kuzunu kokla bizim için eminim çok tatlıdır baktım kilo tahminide tutmuş maşallah tekrar a.s.

bende kaçıyorum kızlar yavaştan belim ağrıyor gideyim uyumaya çalışayım

hazir ayse serra uyurken size olanlardan bahsedeyim :) sabah okadar kacma planima ragmen kuzu kuzu hastaneye yattim..yattigim gibi serumu yedim :)) 6 saat yarim şişe suni sanci aldim..2 saatte bir doktorum gelip alttan muayne etti açilma varmi diye..tik yoktu..tam tersi bebişim yukari kaçti :)))

nst ye baglandim yarim saatte bir..hiç sancim cikmadi..he bi kere 70e firladi..o da hemsirenin elinde igneyi görünce :)))) bana vurcak sandim da

neysem..6 saat sonunda tik olmayinca doktorum daha fazla beklemenin bi manasi olmadigini söyledi..ne oldugunu anlamadan sondam takildi,sedye geldi ve tipiş tipiş sezeryana girdim..buarada bu sonda cok komik bişi..sürekli altima yapiyorum hissi verdi bana :)))

bebişimi ilk ben göremedim tabi..bide genel anestesi oldugum için ayilmam biraz zaman aldi..ayildim ayilmasina ama ne ayilmak..hastaneyi birbirine katmişim :))) millet ölmüş gülmekten :))

anneeee anneeeee annemii getirin bana diye bagirmişim..annem ben burdayim kizim demiş..anneee kizimi aldilar bendennn diye agliyormusum ziril ziril..annem yok kızın burda bak diyormus..aglamaktan ve narkozun etkisinden göremedim ama :)) tuba hanim sakin olun diyormus hemsireler..ben tuba degilim demişim onlarada :))) üstümü değiştirmişler..ayip oluyor ama diye azarlamişim :))) en komiği eşim için mehmet beni birakti gitti diye cok bagirmişim :)))) kelime-i şehadet getiriyormusum..vs.vs..

velhasili kelam ayilmam tam bi film olmus..

dogum hikayemin tamamini yazarim inşaAllah en kisa sürede

şimdilik kaçiyorum..öptüm hepiniziiiiiii

canım benım saglıcakla aldın ya kuzucunu kucaına daha ne ısterızkı...
enın bebiş annesının gecekusu olmasına ızın verıo masallah...kaydirigubbakcemile3bebiş dogmadanda gecelerı cıkmazdın burdan dogduktan sonradakaydirigubbakcemile3amannn nazar degmesin kuzumuza..kırkbınkere masallahhhhhh uyusun uyusunda buyusunnn:CüvCüv:

canim zaten sezeryandan sonra önce bişi yemek içmek yasak..okadar acligin üstünede getire getire 5 tane biskuvi ve cay getirdiler :))) gaz olayi var..onu halledene kadar ot gibi şeylere izin veriyorlar..ilk 1 hafta boyuncada gaz yapici herşey yasak..bende bolbol komposto ve kuru şeyler yiyorum..sen sen ol sabahtan kahvaltini sıkı yap :)) ben nerdeyse ac gittim..suni sanciyi beklerken yerim diyordum saf saf :))) yasakmiş habure :)))

mama takviyesi için gönlüm rahatti acikcasi..dedem doktor oldugu için ordan biliyorum..annemler yengemler kuzenlerim felanda böyle yapmişlar..ondan hemşireleri pek takmadim..ama emzirmeye devam ettim..hiç kesmedim..hala sakir sakir gelmiyor ama idare ediyoruz işte :))

kilo tahmini 3 asagi 5 yukari tutuyor canim..benim en son ultrasonda 3750 idi..100gram asagida dogdu..yukarida olabilirdi

hadi hayirli geceler sana canim tatli rüyalarrr

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3komık hatunsun vesselammmmkaydirigubbakcemile3su narkozdan ayılmakta ayrı bı dert yafs...bakalım bız nasıl ayılcaz ben ılk narkozda eşime sayarak uynmısım narkozdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3koptum yanı gulmekten sana tubiş ay cok yasa....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah razi olsun canim :)

valla aksam anami aglatti benim cadi :)) ondan şimdi iyi uyudu :) sepete koyuyorum agliyor kucagima aliyorum uyuyordu tüm aksam :) gaz sancisi vardi kuzumun..bi pirtlatamadik :) bu gaz cikarma olayinin inceliklerini dogurmadan ögrenin derim ben hala çözemedim :) çözen varsa yazsin :)

valla bende cok korkmustum sayarak uyancam diye :)))

hayirli geceler canim

bende kactim bu sefer kizlar :) gece mesaisi basliyor bizde :)))

Cnm Allah korusun, öyle bi tehlike görse dr un hemen yakapaça sezaryene alırdı senii zaten, İnş. doplerde güzel çıkar cnm, sen sıkıntı yaparsan olmaz ama kötü etkilenir, olabildiğince rahat ol

Cnm kolay gelsin, yarın inş. güzel haberlerle dönersin

Oyy koptumm,sezaryen derse benim dr bende genel isticem,işte o zaman ben naparım acaba :roflol::roflol::roflol:

hadi hayırlısı canım bende 4-5 mayısta gidicem ama benim 11 mayıs belli yani

haklısın canım ben de öyle şükrediyorum zaten. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.
Amin canım hayırlısı

çok güldüm kız çocuk içerde senin idrar torbanla oynuyordur ilk oyuncağı oymuş ya.

canım sende git acil nikah yapsınlar bide başvuru tarihin doğumdan önce olduğu için hukuki olarak haklı çıkarsınız bence.
oy oy kolay gelsin canım hadi hayırlı haberlerle gel.

valla tubiş çok güldüm biz ne yapcaz bakalım.Ama herşey yolunda ya önemliolan o.kız insan bizleride sayıklar bizi unutmuşsun bak.Serra ya iyi bak çok afacan oluyorlar onu diim.Geçen hani doğumgünüe gitmiştim akrabamızın onun kızının adı da Serra pek tatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…