2009 Mayıs Anneleri

uyuyun uyuyun ahhhhhhhhhhh keşke bende uyuyabilsem bide heyecanlılarmış böyle uyuyarak heyecan mı olur canım.hadi kalkın biz sıkıldık.şimdi siz kalkacaksınız eşimde kalkıp pc yi alacak elimden hadi 2 saatim var uyaaaaaaaaaaaaaaaaanıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım benimde ayılmam çok komik olmuştu bide ameliyat sonrası 1 saatte yaptığım çoğu şeyi hatırlamıyorum belki aynı soruları 4-5 defa sormuşum kaydirigubbakcemile3

Yoğun tempoya sende başlamışsın allah güç kuvvet versin canım bize alışmak zor ve zaman alıyor.Süt için bana tahin helvası çok iyi geldi humananın çayıda çok işime yaradı.

Gaz çıkarma olayını Ayşe Önerden bir seminerde öğrenmiştim aşağıdaki linktede uygulamalı gösteriyor hakikaten çok etkili hemen gakkkkkk sesini duyuyosun.:roflol:

Bebeğin gazını en kolay nasıl çıkarırız? - UZMAN TV

günaydın herkese nasılsınız iyi hafta sonları son iş günüm kızlar çok mutluyum:)))

tubişim alemsin ne güzel anlatmışsın tatlım yaşadıklarını:)) ayşe serayı kocaman öpüyorum maşalalh annesi prensese:)))

incihancım sana kolay gelsin tatlım

Günaydın Arkadaşlar ,

Evden cıkmadan bibakayım dedim bugün 1 de dr randevumuz var akşamda yeğenimin 3.yaş günü alya hn gidicez.Bizede allah sağlıkla o günleri gösterir inşallah.
Herkes uyuyor galiba bu sabah uyanınnnnnnnnnn
Kızlar akşam sizleri gördüm rüyamda ojeli doğumdayken bizde hastanede koşturuyoruz bi telaş hepimizde sormayın annemde diyor ki kızım bu 30 tane hamileyi nerden buldun cok komikti yakaydirigubbakcemile3

Sağol banucum bugünde iştemisin sen
Sibelcim evet AYŞE ÖNER in kitabını aldım ben herkese tavsiye ederim resimli olarak gaz cıkarmayı masajı yıkamayı herşeyi gösteriyor.

sibelcim günaydın bitanem nasılsın yağızım nasıl annesi:))

Günaydın canım nasıl olsun zorlu bir gecenin ardından zombi gibi dolaşıyorum bir kahvaltıda etseydim rahatlıycaktım annemde geliyo bugün tekrar çok mutluyum sen nasılsın canım benim durum nasıl son günün bu arada ne güzel sonunda bitiyoooo :teytey:

Günaydın incihancım iyi haberlerle gelirsin inşallah.İyi eğlenceler bu arada.Dediğin gibi rabbim bizede o günleri görmeyi nasip etsin.:Saruboceq:

Günaydın kızlar az sonra hastaneye gidiyorum haber vereyim dedim nişan geldi doktorum görmek istedi sanırım kızım geliyo :)) hepiniz kendinize iyi bakın sizleri seviyorum dualarınızı eksik etmeyin Allah'a emanetsiniz a.s.

sibelcim durumda iyi hemde bomba gibi annesine bir vuruyor anlatamam kasları iyice güçlendi canımı yakıyor birde kasıklarıma vurmaya başladı acaba pozisyonumu değişti bakalım pazartesi göreceğim teyzesi kızımı:))

claries canım hadi hayırlısı Allahın izniyle sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah kolay doğumlar dilerim tatlım

Sağol banucum bugünde iştemisin sen
Sibelcim evet AYŞE ÖNER in kitabını aldım ben herkese tavsiye ederim resimli olarak gaz cıkarmayı masajı yıkamayı herşeyi gösteriyor.

evet bitanem işteyim bugünde beni gören burda doğuracaksın sanırım diyor sırnaşık şey

canım inşallah bi avazda kurtulursun. hayırlı haberlerini bekliyoruz dualrımız seninle:Saruboceq:

günaydın kızlar!
hadi hayırlısı bi kişi daha kavuşuyor bebişine!!!

Herkese günaydınlar bacılar a.s. Kahvaltı öncesi bi bakayım dedim napıyo bacılarım hihoyyyt

Alemsin bacım ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende ilk uyanmamdan çok korkuyorum valla. Eşime küfür falan etmesem beni bu hallere getirdin diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay hala uyuyorlar bunlar kalkııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Noldu gece kuşu uyuyamadın mı yine a.s.

Günaydın canım. Ohhh bi gün daha sabrettin mi bitti gitti hihoyyyt

Günaydın canım. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan a.s.

Ay bu son zaman rüyaları komik oluyo ya kaydirigubbakcemile3

Günaydın bacım. Ana olmak böyle bişey işte dimi. Canım ya annen gkaydirigubbakcemile3eliyomuş. Azcık dinlenme fırsatın olur a.s.

Canımmm hadi inşallah bi avazda, sağlıkla alırsın kuzunu kucağına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Habersiz bırakma ne olur bizi a.s.

canım inşallah bi avazda kurtulursun. hayırlı haberlerini bekliyoruz dualrımız seninle:Saruboceq:

günaydın kızlar!
hadi hayırlısı bi kişi daha kavuşuyor bebişine!!!

Günaydın canım a.s.

evet canım:) aslında ben hala normal doğum istiyorum. olma ihtimali de var. doktora göre herşey normal ama bebişin iri,çatının dar olması durumunda sezeryan olacak,o da 7 mayısta belli olacak. hakkımızda hayırlısı inşallah!

günaydın kız. koş git önce defne'ni doyur sonra gel,yazık tosunuma acıkmıştır şimdialkisalkisalkis

tuba canım ayşe serra'yı almışsın kollarına. tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.

claries Allah'ım bi nefeste kurtarsın inşallah.

hepinize öpücükler.Şeniz

günaydınlar bizim yine aynı gece uyumadık gündüz fosur fosuruz
anneleri gece gündüz nöbette annem gidiyor bugün yarın aksam gelecek

kanacağım gelmedi ya bugün gelecekmiş yada p.tesi bi çalım atacam ben bu garuya ama ne zaman bilmem çok hain planlarım var çokkk.........bebelşerin yarı kırkını uçurmaya gideceğiz salı günü 20 günlük oluyolar ve 36 haftaları doluyor hehehe karnumda olsalardı ...........
geçmişe bi bakem mama saati geliyor baişım ağrıyor annem sakın uyuma gündüz lohusasın diyor
yandım bugün arkadaşım gelecek

SİBOŞ KIZZZZ GAZ ÇIKARMA BEBEK BAKMA KONULARINAMI GİRDİN ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN
ben şanslıyım bak benim ali paşa özel bakımdayken bebek hemşiresi bana nasıl gaz çıkaracağımı
nasıl alt temizleneceğini.....nasıl göbek bakımı ağız göz bakımı yapacağımı öğretti
hatta annem yediriyor gazlarını ben çıkarıyorum uyuz oluyor anacağım ülen ben çocuğu tetikliyorum sen gaglatıyorsun diyor

Cnm hadi bakalım inş. güzel haberlerle dönersin, aslında bugün benimde randevum vardı ama eşim gittiği için gidemiyos maalesef, pzt gidicez bakalm, kız rüyanada çok güldüm he, biz bi sürü koca göbekli bi araya gelebilsek gerçekten çok komik olur

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Cnm hadi Allah kurtarsın inş. darısı başıma, bizi habersiz bırakma güzel haberlerini bekliyorum

Ayşecim, belkide gönlüne göre olur normal olur cnm, hiç belli olmaz, bak cerenede diyolardı sezaryen diye bebek iri olduğu için,ama normal oldu,gönlüne öre olsun inş.

Evet cnm,pazt günü 36 haftam doluyor benim, salı 36+1 eğer bebişim durursa tabi, kız hergün değişik bişi duyuyorum senden niye gündüz uyumayacakmışın ki, bence uyu dinlen yani...
:uhm:

burcu pınar nasılsınız fıstıklar:))) izne ayrılacağım ya keyfim yerinde bugün herkes iyi gözüküyor gözüme iş yerindekaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada dün gece bende oğluşumu gördüm rüyamda,öncelikle maşallah diyim, bembeyaz pamuk gibi, sarııı,mavi gözlü, tombiş bişeydi, ama 1.5 yaşında vardı yani, aynıda babasına benziyodu, dahada çok meraklandım şimdi yavs, Eli ayağı düzgün olsun sapasağlam bi bebiş olsun inş.,rüyamda kağan diye sesleniyorum bana bakıyor, üzerinde beyaz yeleği varmış ponponlu onun önünü kapatıyorum üşümesin diye, bakalım rüyamdakine benzeyecekmi, ayy gene ağladım ben yavs... Rabbim herkese nasip etsin inş.

Son düzenleme:

canım nasılsın bebişler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…