merhaba kizlar :) gene kactim :) cok uykum var ama her saniyesine degiyor vallahi :) 1 saattir acik forum ama bebis bi musade etmedi yazmama..anca uyudu :) ojelifistikimiz dogurmusssss..ay cok sevindim yaaa..cok sukur ikiside iyiymiş..dahada iyi olsunlar inşaAllahhhh :)
kizlar hepinize dua ettim bayilmadan önce..Rabbim saglikla mutlulukla bebişlerinize kavustursun sizleri diye..
bebiş uyandi ben kacti :) gelirim gene muckssssss
hazir ayse serra uyurken size olanlardan bahsedeyim :) sabah okadar kacma planima ragmen kuzu kuzu hastaneye yattim..yattigim gibi serumu yedim :)) 6 saat yarim şişe suni sanci aldim..2 saatte bir doktorum gelip alttan muayne etti açilma varmi diye..tik yoktu..tam tersi bebişim yukari kaçti :)))
nst ye baglandim yarim saatte bir..hiç sancim cikmadi..he bi kere 70e firladi..o da hemsirenin elinde igneyi görünce :)))) bana vurcak sandim da
neysem..6 saat sonunda tik olmayinca doktorum daha fazla beklemenin bi manasi olmadigini söyledi..ne oldugunu anlamadan sondam takildi,sedye geldi ve tipiş tipiş sezeryana girdim..buarada bu sonda cok komik bişi..sürekli altima yapiyorum hissi verdi bana :)))
bebişimi ilk ben göremedim tabi..bide genel anestesi oldugum için ayilmam biraz zaman aldi..ayildim ayilmasina ama ne ayilmak..hastaneyi birbirine katmişim :))) millet ölmüş gülmekten :))
anneeee anneeeee annemii getirin bana diye bagirmişim..annem ben burdayim kizim demiş..anneee kizimi aldilar bendennn diye agliyormusum ziril ziril..annem yok kızın burda bak diyormus..aglamaktan ve narkozun etkisinden göremedim ama :)) tuba hanim sakin olun diyormus hemsireler..ben tuba degilim demişim onlarada :))) üstümü değiştirmişler..ayip oluyor ama diye azarlamişim :))) en komiği eşim için mehmet beni birakti gitti diye cok bagirmişim :)))) kelime-i şehadet getiriyormusum..vs.vs..
velhasili kelam ayilmam tam bi film olmus..
dogum hikayemin tamamini yazarim inşaAllah en kisa sürede
şimdilik kaçiyorum..öptüm hepiniziiiiiii
Allah razi olsun canim :)
valla aksam anami aglatti benim cadi :)) ondan şimdi iyi uyudu :) sepete koyuyorum agliyor kucagima aliyorum uyuyordu tüm aksam :) gaz sancisi vardi kuzumun..bi pirtlatamadik :) bu gaz cikarma olayinin inceliklerini dogurmadan ögrenin derimben hala çözemedim :) çözen varsa yazsin :)
sibelcim günaydın bitanem nasılsın yağızım nasıl annesi:))
Günaydın Arkadaşlar ,
Evden cıkmadan bibakayım dedim bugün 1 de dr randevumuz var akşamda yeğenimin 3.yaş günü alya hn gidicez.Bizede allah sağlıkla o günleri gösterir inşallah.
Herkes uyuyor galiba bu sabah uyanınnnnnnnnnn
Kızlar akşam sizleri gördüm rüyamda ojeli doğumdayken bizde hastanede koşturuyoruz bi telaş hepimizde sormayın annemde diyor ki kızım bu 30 tane hamileyi nerden buldun cok komikti yakaydirigubbakcemile3
Sağol banucum bugünde iştemisin sen
Sibelcim evet AYŞE ÖNER in kitabını aldım ben herkese tavsiye ederim resimli olarak gaz cıkarmayı masajı yıkamayı herşeyi gösteriyor.
Günaydın kızlar az sonra hastaneye gidiyorum haber vereyim dedim nişan geldi doktorum görmek istedi sanırım kızım geliyo :)) hepiniz kendinize iyi bakın sizleri seviyorum dualarınızı eksik etmeyin Allah'a emanetsiniz a.s.
hazir ayse serra uyurken size olanlardan bahsedeyim :) sabah okadar kacma planima ragmen kuzu kuzu hastaneye yattim..yattigim gibi serumu yedim :)) 6 saat yarim şişe suni sanci aldim..2 saatte bir doktorum gelip alttan muayne etti açilma varmi diye..tik yoktu..tam tersi bebişim yukari kaçti :)))
nst ye baglandim yarim saatte bir..hiç sancim cikmadi..he bi kere 70e firladi..o da hemsirenin elinde igneyi görünce :)))) bana vurcak sandim da
neysem..6 saat sonunda tik olmayinca doktorum daha fazla beklemenin bi manasi olmadigini söyledi..ne oldugunu anlamadan sondam takildi,sedye geldi ve tipiş tipiş sezeryana girdim..buarada bu sonda cok komik bişi..sürekli altima yapiyorum hissi verdi bana :)))
bebişimi ilk ben göremedim tabi..bide genel anestesi oldugum için ayilmam biraz zaman aldi..ayildim ayilmasina ama ne ayilmak..hastaneyi birbirine katmişim :))) millet ölmüş gülmekten :))
anneeee anneeeee annemii getirin bana diye bagirmişim..annem ben burdayim kizim demiş..anneee kizimi aldilar bendennn diye agliyormusum ziril ziril..annem yok kızın burda bak diyormus..aglamaktan ve narkozun etkisinden göremedim ama :)) tuba hanim sakin olun diyormus hemsireler..ben tuba degilim demişim onlarada :))) üstümü değiştirmişler..ayip oluyor ama diye azarlamişim :))) en komiği eşim için mehmet beni birakti gitti diye cok bagirmişim :)))) kelime-i şehadet getiriyormusum..vs.vs..
velhasili kelam ayilmam tam bi film olmus..
dogum hikayemin tamamini yazarim inşaAllah en kisa sürede
şimdilik kaçiyorum..öptüm hepiniziiiiiii
uyuyun uyuyun ahhhhhhhhhhh keşke bende uyuyabilsem bide heyecanlılarmış böyle uyuyarak heyecan mı olur canım.hadi kalkın biz sıkıldık.şimdi siz kalkacaksınız eşimde kalkıp pc yi alacak elimden hadi 2 saatim var uyaaaaaaaaaaaaaaaaanıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay hala uyuyorlar bunlar kalkııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın herkese nasılsınız iyi hafta sonları son iş günüm kızlar çok mutluyum:)))
tubişim alemsin ne güzel anlatmışsın tatlım yaşadıklarını:)) ayşe serayı kocaman öpüyorum maşalalh annesi prensese:)))
incihancım sana kolay gelsin tatlım
Günaydın Arkadaşlar ,
Evden cıkmadan bibakayım dedim bugün 1 de dr randevumuz var akşamda yeğenimin 3.yaş günü alya hn gidicez.Bizede allah sağlıkla o günleri gösterir inşallah.
Kızlar akşam sizleri gördüm rüyamda ojeli doğumdayken bizde hastanede koşturuyoruz bi telaş hepimizde sormayın annemde diyor ki kızım bu 30 tane hamileyi nerden buldun cok komikti yakaydirigubbakcemile3
Günaydın canım nasıl olsun zorlu bir gecenin ardından zombi gibi dolaşıyorum bir kahvaltıda etseydim rahatlıycaktım annemde geliyo bugün tekrar çok mutluyum sen nasılsın canım benim durum nasıl son günün bu arada ne güzel sonunda bitiyoooo :teytey:
Günaydın incihancım iyi haberlerle gelirsin inşallah.İyi eğlenceler bu arada.Dediğin gibi rabbim bizede o günleri görmeyi nasip etsin.:Saruboceq:
Günaydın kızlar az sonra hastaneye gidiyorum haber vereyim dedim nişan geldi doktorum görmek istedi sanırım kızım geliyo :)) hepiniz kendinize iyi bakın sizleri seviyorum dualarınızı eksik etmeyin Allah'a emanetsiniz a.s.
canım inşallah bi avazda kurtulursun. hayırlı haberlerini bekliyoruz dualrımız seninle:Saruboceq:
günaydın kızlar!
hadi hayırlısı bi kişi daha kavuşuyor bebişine!!!
evet canım:) aslında ben hala normal doğum istiyorum. olma ihtimali de var. doktora göre herşey normal ama bebişin iri,çatının dar olması durumunda sezeryan olacak,o da 7 mayısta belli olacak. hakkımızda hayırlısı inşallah!Canım senle bi gece konuşmuştuk sana bebeğin nasibiyle geleceğini söylemiştim bak babası işe girdi artık bebişte zamanımız geldi geleyim dedi sanırım.ihtiyaçlarını da zamanla halledersin gelenlerde getirir herşey yoluna girer.
PINAAAAAAAAAARR 4 gün ha ben önce sen doğurursun diyordum ama geç kldın önce doğuranlar oldu.
Siribron senin ne zaman şimdi
CEREN okurmusun bunu bilmem ama sanada aynı gün hamile kaldık aynı gün doğuralım demiştim sende benim normal zor demiştin bak terslik olmazsa yani acele etmezse bizimkiler tarihimizde 11 MAYIS :lepi::lepi::lepi:
Herkese günaydınlar bacılar a.s. Kahvaltı öncesi bi bakayım dedim napıyo bacılarım hihoyyyt
Alemsin bacım ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende ilk uyanmamdan çok korkuyorum valla. Eşime küfür falan etmesem beni bu hallere getirdin diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Noldu gece kuşu uyuyamadın mı yine a.s.
Günaydın canım. Ohhh bi gün daha sabrettin mi bitti gitti hihoyyyt
Günaydın canım. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan a.s.
Ay bu son zaman rüyaları komik oluyo ya kaydirigubbakcemile3
Günaydın bacım. Ana olmak böyle bişey işte dimi. Canım ya annen gkaydirigubbakcemile3eliyomuş. Azcık dinlenme fırsatın olur a.s.
Canımmm hadi inşallah bi avazda, sağlıkla alırsın kuzunu kucağına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Habersiz bırakma ne olur bizi a.s.
Günaydın canım a.s.
Günaydın Arkadaşlar ,
evet canım:) aslında ben hala normal doğum istiyorum. olma ihtimali de var. doktora göre herşey normal ama bebişin iri,çatının dar olması durumunda sezeryan olacak,o da 7 mayısta belli olacak. hakkımızda hayırlısı inşallah!
günaydın kız. koş git önce defne'ni doyur sonra gel,yazık tosunuma acıkmıştır şimdialkisalkisalkis
tuba canım ayşe serra'yı almışsın kollarına. tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.
claries Allah'ım bi nefeste kurtarsın inşallah.
hepinize öpücükler.Şeniz
günaydınlar bizim yine aynı gece uyumadık gündüz fosur fosuruz
anneleri gece gündüz nöbette annem gidiyor bugün yarın aksam gelecek
kanacağım gelmedi ya bugün gelecekmiş yada p.tesi bi çalım atacam ben bu garuya ama ne zaman bilmem çok hain planlarım var çokkk.........bebelşerin yarı kırkını uçurmaya gideceğiz salı günü 20 günlük oluyolar ve 36 haftaları doluyor hehehe karnumda olsalardı ...........
geçmişe bi bakem mama saati geliyor baişım ağrıyor annem sakın uyuma gündüz lohusasın diyor
yandım bugün arkadaşım gelecek
SİBOŞ KIZZZZ GAZ ÇIKARMA BEBEK BAKMA KONULARINAMI GİRDİN ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN
ben şanslıyım bak benim ali paşa özel bakımdayken bebek hemşiresi bana nasıl gaz çıkaracağımı
nasıl alt temizleneceğini.....nasıl göbek bakımı ağız göz bakımı yapacağımı öğretti
hatta annem yediriyor gazlarını ben çıkarıyorum uyuz oluyor anacağım ülen ben çocuğu tetikliyorum sen gaglatıyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?