burcu pınar nasılsınız fıstıklar:))) izne ayrılacağım ya keyfim yerinde bugün herkes iyi gözüküyor gözüme iş yerindekaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba. uzun süredir giremiyorum.tuğba doğum yapmış allah analı babalı büyütsün.
Cnm ağlıyom valla, duygusallaştım rüyayı anlatınca yeniden yaşadım sanki, Banucum zaman çabuk geçsin bizde öpüp koklayalım şu minnoşları, oğluşumu çok özledim ben,
Sen nasılsın cnm,bugün senin son gün hadi bakalım izneee, bol bol dinlen artık Şeniz
banucum iyiyim bebişde iyi.el ve ayaklarım hariç.evdeyim ama dinlenemiyorum.halılar yıkandı yarında camlar ve ev temizlencek.umarım bizde me,mnun kalırız canım.doktorum gerçi hastalarım hep mennun kaldı sende kalırsın dedi inşallah öyle oılur.sen nasılsın canım.
burcu canım iyi sayılırım.ama ayak ve ellerim çok şişti canım çok yanıyor.heyecan dorukta valla.sen nasılsın canım
Allah hayırlara getirsin inşallah doğum yaklaştıkça bebiler rüyamıza giriyor tatlım hayırlısıyla o günlere az kaldı bebişlerimiz yanımızda olacak inşallah tatlım
bende iyiyim bitanem işte son günüm toparlanıyorum yavaş yavaş işi devretmedim de kimse yok artık başlarının çaresine bakarlar kaydirigubbakcemile5
tülaycım nasılsın tatlım bebiş nasıl az kaldı seninde hayırlısıyla atlatırsın inşallah seninle doğum yapacağımız hastanede bir arkadaşım doğum yaptı izni bitti gelince aradı beni hastaneden memnun kalmış canım bilgi verdi inşallah bizde memnun kalırız canım
günaydın şekerlerrrr
dün ojeli cerenimiz doğurmuş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ,
ben dün çok bunalımlardaydım ağladım durdum
eşimin ailesi sadece işleri düşünce arıyorlar hiç yardım etmiyorlar bırak yardımı nasılsın demiyorlar
bende eşime dedim bebeğime yanlız bakıcam kimse gelmesin dedim
ben herşeyin farkındayım üzme kendini bebek doğsun ben yapacağımı biliyorum dediii
içim rahatladı en azından farkında herşeyin
dün çok yordum kendimi belim çok ağrıdı bugün dinlenme günü ilan ettim sadece biraz ütü yaparımm
sizler nasılsınızz
canım ben zaten tuzu azalttım.geçen cts bunlar normal demişti. vücut ödem yapıyormuş.benim son 2-3 gündür çok şişti.havalarında etkisi var sıcak olduğu için.
Cnm üzülüyoruz sıkıntı yapıyoruz ama olan bize oluyo, kimseye helede bunların şuçlularına hiç bişey olmuyor maalesef, bak benim eşimede talimat geldi gıcık kaynanam ve tayfasından hemen düğüne geliyosun diye, bastı gitti adam, şimdi annem var yanımda ama yarın o da gidecek, ben bebeğim ve erken doğum tehlikem başbaşa kalıcaz wc harici kalkmam yasak olduğu halde,
Eşimde sabahtan beri 2 sefer aradı, nasılım diye, yaaa onada acıyorum aslında, kızıyorumda, asıl sinirim eşimin sülalesine inş. aynıları kendi kızlarınında başına gelir, bıktım bunlarla uğraşmaktan, lanet olsun diyorum, Allaha havale ediyorum, elimdende bişi gelmiyo maalesef, katlanıyorum :çok üzgünüm:
öyle canım elden bişe gelmiyor malesef
sakın kalkıp iş yapma iki gün dayan canım sonra annen yetişir inşallah,
aslında eşlerde de suç var 'yok 'demeyi bilmiyorlar mallesef
slm hayırlı hafta sonlarlı hepınıze ablalarım ve arkadaslarım ben dun doktora gıttım bakırköye s s k ya ben bebısımın gelmesıne 1 ay var dıye hesaplıyorum onlarda bana 15 gunun var dedıler ben nasıl haycanlandım dun butun gun agladım nedense bıde gece hiç uyuyamadım sebebını bılmıyorum bıde kızlar içimde sankı bırden balon patlıyo assagı dogru bı agırlık ınıyo sankı o ne oluyo anlamadım offfffffffffff sımdıden heycan lanıyorum ve cok cok korkuyorumbırıncı dogumda hiç korkmuyodum bunda cok korkuyorum ne olur dua edın bana (((((((((((((((((((((((
canım korkma yaa eninde sonunda çıkıcaklar oradan ha 15 gün önce ha sonra sen bol bol dua ett Rabbim zorlaştırmasın inşallahhslm hayırlı hafta sonlarlı hepınıze ablalarım ve arkadaslarım ben dun doktora gıttım bakırköye s s k ya ben bebısımın gelmesıne 1 ay var dıye hesaplıyorum onlarda bana 15 gunun var dedıler ben nasıl haycanlandım dun butun gun agladım nedense bıde gece hiç uyuyamadım sebebını bılmıyorum bıde kızlar içimde sankı bırden balon patlıyo assagı dogru bı agırlık ınıyo sankı o ne oluyo anlamadım offfffffffffff sımdıden heycan lanıyorum ve cok cok korkuyorumbırıncı dogumda hiç korkmuyodum bunda cok korkuyorum ne olur dua edın bana (((((((((((((((((((((((
oh iyi işte kalkma yerinden bizimle uğraş bacım
Öyle cnm maalesef," onlar yaşlı insanlar, bugünlük yarınlıklar vs.." oluyo hep, annem zeytinyağlı bişeyler hazırlıyor bana ısıtmaya fln gerek kalmasın diye, direk alıp yiyicem, yarın
normalde mayısın sonu haziranın en geç 2 sinde dogum yapmam gerekıyodu özele gıttıgımde oyle demıslerdı bana dün de 15 gün sonra dogum dediler hangısıne ınanayım ben yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?