Cnm doğum yapıcam diye düşünme bebeğim gelicek diye düşün, bu aralar bende tedirginim, heyecan, korku, sevinç, hepsi birbirine girdi, Rabbim hakkımızdfa hayırlısını versin inş., senin normalmi olucak cnm
canım korkma yaa eninde sonunda çıkıcaklar oradan ha 15 gün önce ha sonra sen bol bol dua ett Rabbim zorlaştırmasın inşallahh
oh iyi işte kalkma yerinden bizimle uğraş bacım
canım korkma yaa eninde sonunda çıkıcaklar oradan ha 15 gün önce ha sonra sen bol bol dua ett Rabbim zorlaştırmasın inşallahh
oh iyi işte kalkma yerinden bizimle uğraş bacım
:1no2:
dıyosunuz da bacım benım öyle anlayıslı bı esım varkı dusman basına sabah kahvaltı yapmadan mazeme cantasuından bıse alması gerektı cantayı bıle oyle bırakmıs merdıven ın altı nı bı gorsenız bıt pazarına cevırmıs benden baska kımse yapmaz kı
merhaba kızlar birazdan dr gidicem ama size bir bakayım dedim inşallah iyi haberlerle gelirim
Amannnn boşver valla ben dün çok üzdüm kendimi bugün boşverdim artık banane yaaa isterse evi mok götürsün g
gelecek olan eşimin akrabaları onu ayıplasınlar yada kaynanamı
yada annemin akrabaları gelir onlarda annemi ayıplasın
hamile hamile ben yapacak değilim yaa
güle güle canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhhh
merhaba kızlar birazdan dr gidicem ama size bir bakayım dedim inşallah iyi haberlerle gelirim
:roflol::roflol:ayyy bir saattir ali ile uğraşıyorum yawww herif altın ı temizlerken işediiii çekyata üstüme
sırtına kadar aldım belden aşağısını yıkadım gazını çkar üstünü giydir yağla kremle
ancak yatırdım mamadanda biraz bıraktı velet binbir lütufla yiyor gecede doymuyor eşşek sıpası şimdi ömeri besleyecem
ewet normal işl ilk bebek normal dı bu nasıl olur bılmıyorum işl normaldır
ayy ne guzel olurda bacım benım benım esımın bı yengesı var ayyyyyyyyyy sankı benım kumam vballa merdıvenı sılmıyom dıye yemın ederım kıta esımın halasına telefon etmıs dedı koduya((((((((((((((( karı benı cekemıyo ya allahım ne yapsam aynısını yapıyo delırtcek benı bu esımın tarafı offfffffffffffffffffffffhayırlısıyla su dogumu yapayım ben onu bı kadsıyım esım ban adıyokı bı dovde akıllansın yengesı için
:1no2:
dıyosunuz da bacım benım öyle anlayıslı bı esım varkı dusman basına sabah kahvaltı yapmadan mazeme cantasuından bıse alması gerektı cantayı bıle oyle bırakmıs merdıven ın altı nı bı gorsenız bıt pazarına cevırmıs benden baska kımse yapmaz kı
Amannnn boşver valla ben dün çok üzdüm kendimi bugün boşverdim artık banane yaaa isterse evi mok götürsün g
gelecek olan eşimin akrabaları onu ayıplasınlar yada kaynanamı
yada annemin akrabaları gelir onlarda annemi ayıplasın
hamile hamile ben yapacak değilim yaa
neyse canlarım ben cıkıyım kızım dısarda bı bakayım ona öpuyorum sızlerı byyyy
günaydın şekerlerrrr
dün ojeli cerenimiz doğurmuş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ,
ben dün çok bunalımlardaydım ağladım durdum
eşimin ailesi sadece işleri düşünce arıyorlar hiç yardım etmiyorlar bırak yardımı nasılsın demiyorlar
bende eşime dedim bebeğime yanlız bakıcam kimse gelmesin dedim
ben herşeyin farkındayım üzme kendini bebek doğsun ben yapacağımı biliyorum dediii
içim rahatladı en azından farkında herşeyin
dün çok yordum kendimi belim çok ağrıdı bugün dinlenme günü ilan ettim sadece biraz ütü yaparımm
sizler nasılsınızz
:roflol::roflol:
Oyy yaramazlıkmı yapıyo şimdideeen, annesine iş çıkarıyo velet
Sen hala iş mi yapıyon, boşversene yaa bırak kim yaparsa yapsın, koyun can derdinde kasap et derdinde
Heh şöööyle, aferin çok tuttum bunu kaydirigubbakcemile5
Cnm iyi haberlerini bekliyorum, hadi bakalım sağlıcakla git gel güzel haberler getir
di mi ama üzmem artık kendimi boşverdim kolay bulmadım ben bu çocuğu Allahın bana hediyesi bu
temizlik i,çin yoramam kızımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?