2009 Mayıs Anneleri

ayyy bir saattir ali ile uğraşıyorum yawww herif altın ı temizlerken işediiii çekyata üstüme
sırtına kadar aldım belden aşağısını yıkadım gazını çkar üstünü giydir yağla kremle
ancak yatırdım mamadanda biraz bıraktı velet binbir lütufla yiyor gecede doymuyor eşşek sıpası

şimdi ömeri besleyecem

ewet normal işl ilk bebek normal dı bu nasıl olur bılmıyorum işl normaldır

bu ali sana çok çektiriyor annesi nazlı nazlı canım benim etrafı pislemeleri bile güzel bunların yaaa

:1no2:
canım korkma yaa eninde sonunda çıkıcaklar oradan ha 15 gün önce ha sonra sen bol bol dua ett Rabbim zorlaştırmasın inşallahh

oh iyi işte kalkma yerinden bizimle uğraş bacım

dıyosunuz da bacım benım öyle anlayıslı bı esım varkı dusman basına sabah kahvaltı yapmadan mazeme cantasuından bıse alması gerektı cantayı bıle oyle bırakmıs merdıven ın altı nı bı gorsenız bıt pazarına cevırmıs benden baska kımse yapmaz kı

canım korkma yaa eninde sonunda çıkıcaklar oradan ha 15 gün önce ha sonra sen bol bol dua ett Rabbim zorlaştırmasın inşallahh

oh iyi işte kalkma yerinden bizimle uğraş bacım

saolun kızlar kk da olmasa kımlere anlatırım valla dertlerımı iiki varsınız alkisalkisalkis

Amannnn boşver valla ben dün çok üzdüm kendimi bugün boşverdim artık banane yaaa isterse evi mok götürsün g
gelecek olan eşimin akrabaları onu ayıplasınlar yada kaynanamı
yada annemin akrabaları gelir onlarda annemi ayıplasın
hamile hamile ben yapacak değilim yaa

dırımkızı alişle ömerin senı baya bı kılo verdırmıs bacım darısı benım basıma işallah bende dogumdan sonra kılo verırım işlllllllllllllll

ayy ne guzel olurda bacım benım benım esımın bı yengesı var ayyyyyyyyyy sankı benım kumam vballa merdıvenı sılmıyom dıye yemın ederım kıta esımın halasına telefon etmıs dedı koduya ((((((((((((((( karı benı cekemıyo ya allahım ne yapsam aynısını yapıyo delırtcek benı bu esımın tarafı offfffffffffffffffffffffhayırlısıyla su dogumu yapayım ben onu bı kadsıyım esım ban adıyokı bı dovde akıllansın yengesı için

:roflol::roflol:
Oyy yaramazlıkmı yapıyo şimdideeen, annesine iş çıkarıyo velet

ewet normal işl ilk bebek normal dı bu nasıl olur bılmıyorum işl normaldır

Sen hala iş mi yapıyon, boşversene yaa bırak kim yaparsa yapsın, koyun can derdinde kasap et derdinde

Heh şöööyle, aferin çok tuttum bunu kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar birazdan dr gidicem ama size bir bakayım dedim inşallah iyi haberlerle gelirim

Cnm iyi haberlerini bekliyorum, hadi bakalım sağlıcakla git gel güzel haberler getir

canım merhaba nasılsın hiç canını sıkma kaç yaşına gelmiş adamlar bu saatten sonra değiştiremezsin bitanem bebişini düşün boşuna stres yapma kaydirigubbakcemile5:1hug:

di mi ama üzmem artık kendimi boşverdim kolay bulmadım ben bu çocuğu Allahın bana hediyesi bu
temizlik i,çin yoramam kızımıı

kızlar kasığıma sancı giriyor sürekli anlamadım sabahtan sizdede oluyor mu sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…